Vse o Tehtnici 

Tehtnica je nasmejan predstavnik planeta Venere – planeta, ki predstavlja ljubezen, lepoto, harmonijo in sodelovanje. Kot takšni, tisti, rojeni v tem znamenju so vedno pripravljeni storiti vse, kar lahko, da zgladijo stvari, ustvarijo mir in spravijo sprte strani skupaj. To ni lahko delo, ampak one so dobre v tem - res dobre. Ni je stvari, ki je Tehtnica ne bi storila, da obdrži svoje ljubljene vesele. Še bolje, nikoli ne bodo stopile prve skozi vrata ali vzele zadnji kos purana na mizi ali pozabile napisati opombe zahvale takoj. Pomislite na vse Tehtnice v vašem življenju in boste verjetno ugotovili, da so to ljudje na katere pomisliš najprej, ko načrtuješ zabavo ali družabni dogodek.

V nasprotju s splošnim mnenjem, Tehtnica ne odide mirno iz ene "uravnotežene" situacije v naslednjo. Če bi, se ne bi nikoli naučile njihovega pravega dela: ponovno vzpostavitev ravnovesja. Ti diplomatski ljudje se ne rodijo v popolnem ravnotežju; ampak one so rojene z znanjem kako utrditi lestvico, ko je izven ravnotežja.  To ustvarja Tehtnico strokovnjaka za vzpostavitev miru in harmonije v vsaki situaciji. To ni enostavna naloga, zato ne pozabite, da so one pogosto bolj utrujene in iztrošene, kot to pokažejo. Biti rojen s sposobnostjo videti obe strani vprašanja ni vedno dar - še posebej, ko nekdo potrebuje mnenje.

Če ste Tehtnica sami, potem morate spoznati, (še posebej, ko gre za razmerja), da ohranjanje miru ves čas ni vedno mogoče - ne glede na to, kako močno to poskušate. Vendar, mi ne moremo storiti nič bolje, kot vi za partnerja. Ste predani - včasih celo zgrešeno - in vedno pripravljeni spremeniti svoje plane, da ustreza temu, kaj vaš ljubljeni želi storiti. Samo se prepričajte, da ne izgubite sebe v procesu (ali svoje prijatelje, ki se neizogibno naveličajo čakati).


Vedno je tako čudovito, če so Tehtnice naokoli, vendar pa nikoli ne bodo same - ne, če ne želijo biti. Pravzaprav, to je družben znak in je izjemno dobro priljubljen z enim in vsemi!


Tehtnice so znane po prirojenem šarmu in enostavno eleganco, kar ni čudno: Njej vlada Venera, planet ljubezni in lepote. Ona nagonsko ve, katere vilice uporabiti in kako gladko priti čez potencialno neprijetno situacijo
in uživa zabavati svoje prijatelje v velikem slogu.


Ker je tehtnica zračni znak, je naravni komunikator;
in ker ima vladavino nad sedmo hišo, ki je hiša partnerstev, jo definirajo ljubezni v tesnih odnosih. Kot simbol tehtnice nakazuje, si prizadevajo za ravnovesje in harmonijo v vseh aspektih svojega življenja. Prijatelji cenijo njihovo solidno prijateljstvo in sposobnost, da nežno odstranijo nesoglasja.

Čeprav je res, da so družbeno spretni in rojeni diplomati, v njihovi osebnosti je veliko več.


Ker je njihov urnik je vedno poln in vedno delujejo tako urejeni, ne bi nihče uganil, da v globini se bojijo, da bodo sami. In ker cenijo mir za vsako ceno, bodo včasih zadušili svoje občutke, da se to doseže;
potem jih ljudje dojemajo, kot pasivne ali neodločne. V resnici, imajo jasno mnenje – samo ne želijo ga deliti, dokler ne pretehtajo vse vidike. So pripravljeni sebe dati za vzrok do katerega jim je veliko. One zamerijo nepravične obravnave in nimajo problem bojevati se, če naletijo na nepravičnosti.


Tako uglajeni, čustveni in sodelujoči kot so, niso brez svojih napak. Lahko so čisto malo brez koristi; poskusijo se naj sprostiti in ne smejo pozabiti,da niso vedno v središču pozornosti. Ker tako obupno hrepenijo po ljubezni, so lahko tudi pripravljeni spregledati pomanjkljivosti svojega partnerja.

In ker poskušajo ugoditi vsem ljudem ves čas, so verjetno razočarani z rezultati. Vedno delajo v najboljšem interesu pri srcu, medtem ko tudi uporabljajo svoj šarm in prepričevanje, da bi dobili tisto, kar si resnično želijo.

se o Ovnu
Potencial OVNA

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku
Potencial BIKA

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku
Potencial DVOJCKA

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku
Potencial RAKA

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu
Potencial LEVA

Vse o Devici
Devica z drugimi znaki
Kako dvoriti Devici
Potencial Device

Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici
Potencial Tehtnice

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu
Potencial Skorpijona

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu
Potencial Strelca

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu
Potencial Kozoroga

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju
Potencial Vodnarja

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi
Potencial RIBE


Domov
  Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici
Potencial Tehtnice
Znamenja horoskopaPRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si