POTENCIAL SKORPIJONA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.

Sonce v Škorpijonu, Luna v Ovnu


Ta astrološka kombinacija nakazuje  svojeglavega posameznika z divjo strastno naravo. Vaš občutek kar ne marate ali imate radi je zelo močan in ste nagnjeni vsiliti svojo voljo in okus drugim. Vi se boste  vzpeli do pozicije vodstva, ker prikazujete nenavaden pogum in neodvisnost. Vaša narava je praktična in vaši cilji so zelo povezani z vprašanji tega sveta. Vi ste trmasti v svojih pogledih in ste goreče ljubosumni na svoje premoženje in vrednote. Čeprav vi držite svoje zadeve na pol-skrivnostno, morate prodreti v življenje vašega ljubezenskega partnerja. Dosti o vas je globoko. Vi skladiščite svoja čustva, skrijete svoje zamere, prikrijete znanje. 

Ključ do bolj harmoničnega življenja leži v gojenju skromnosti in večji samo-kontroli nad svojo enosmerno, samozavestno osebnostjo.Sonce v Škorpijonu, Luna v Biku


Imate trdno, nespremenljivo pot v življenju in ste le redko neodločni. Vaš veder nastop zagotavlja, da ste izrezani za družbena in poslovna dela. Vaš temperament in vztrajnost vam daje sposobnost, da privlačite zanimive pustolovščine in jih doživite do konca.  Vi iščete varnost, tako finančno kot domačo, kar odgovarja vaši praktični naravi.
Vaša bikova odločnost lahko kaže na splošno otrplo in nekako statično osebnost. Na srečo,

Škorpijonova ljubezen razkazovanja bo protiutež počasnih in pasivnih elementov vaše osebnosti. se kažejo
V ljubezni vi usmerite vašo željo na izbranega partnerja s surovo in močno spolno strastjo. Ključ do bolj harmoničnega življenja leži v gojenju odpuščanja. Prav tako morate poskušati biti manj trmasti glede svojih idej in ljudi s katerimi imate opravka.

 

Sonce v škorpijonu , Luna v Dvojčku


Vas privlačijo stvari, ki pogosto prinašajo vaše uničenje. Oblika, ne vsebina, izgled in ne realnost, je najbolj pomembno za vas. Ste oseba skrajnosti, ne zavedajoč se posledic svojih dejanj.
Vaše astrološke pozicije nakazujejo osebo z darom za vidno zunanje izražanje, kar bi lahko ukrojilo kariero v pisanju, pregledovanju ali literarni kritiki. Vendar pa je vaša domišljija deluje nestalno z obdobji intenzivnega ustvarjanja, ki jim sledijo trenutki, ko ste prepričani, da je vaš um neploden. Ste nagnjeni biti razpršeni in pogosto edini občutek, ki vas lahko zadovolji so tisti površni. V ljubezni boste tudi preveč nihali v interesu, se potapljali precej intenzivno v vsako novo afero. Ključ k bolj harmoničnem notranjem jazu leži v negovanju močne volje, ki je prirojena v vaši naravi.


Sonce v Škorpijonu, Luna v Raku


Vi se močno zanašate na čustva in vtise. Vas se z lahkoto vodi v zadeve, ki so škodljiva za vaše lastne interese. Vaša mehkoba je najbolj očitna v družinskih in socialnih zadevah. V poslovnem svetu, po drugi strani, nosite masko bistroumnosti in zelo praktičnega podjetnika. V razočaranjih nad človeštvom se lahko obrnete okultnem in mističnem, kar ne boste našli v bolj navadnih področjih.
V ljubezni vi izrazite svoje želje močno in vztrajnost namena. Imate tako malo samo- zaupanja, da je težko za vas, da začnete razmerje, ampak ko se enkrat zaupate neki osebi, ste predano privrženi. Ključ, do bolj harmonične osebnosti leži v zmanjševanju vaših čustvenih izbruhov, ko se pojavijo. Ko boste postali bolj trdni in manj pod vplivom drugih v vašem svetu, boste pristopali življenju z manj strahu.

 

Sonce v Škorpijonu, Luna v Levu


Takojšen vtis, ki ga dajete je, da ste izredno energični. Imate moč, da vplivate ​​na ljudi, ustvarja valovanje akcije in reakcije, kamorkoli greste. Ste kompleksna osebnost; vaše emocije so dolgotrajne, toda tudi sebe kaznujete z enako intenzivnostjo. Imate izredno samokontrolo in ste lahko neusmiljeni pri uresničevanju kar ste se odločili napraviti.

Zaradi vašega navdušenja in magnetizma, ste izrezani za pozicije vodenja. Drugi so ogreti in prepričani z vašim samozavestnim in velikodušnim načinu. Preverite svojo težnjo, da postanete nepremakljivi pri svojem mnenju in se naučite odpuščati.

Imate sposobnost, da polno živite življenje in, če delate za dosego notranje harmonije, vam bo zagotovljeno občudovanje in udobje, ki si ga želite.

Sonce v Škorpijonu, Luna v Devici 


Notranje vi hrepenite po moči bolj kot karkoli drugega. Vendar pa vloga osebnosti, ki ste jo razvili, ne jamči dosego tega cilja.  Vaša osebnost se izraža skozi služenje in pomoč drugim, običajno imate opravka z detajli organizacije in priprave. Navznoter se počutite besni glede življenja, katero vam je usoda zadala.  Morali bi obrniti vaša prizadevanja in energijo v pravo smer in se sprijazniti z vašimi funkcijami osebnosti.

Lastite si fin, analitični um in s pomočjo koncentracije na tem in drugih aspektih svojega značaja lahko dosežete svoje cilje na način, ki bo prineslo vsaj relativno zadovoljstvo.

Na vrh

Sonce v Škorpijonu, Luna v Tehtnici


Ta astrološka kombinacija nakazuje  harmonijo med osebnostjo (pod vplivom zračnega znaka Tehtnice ) in individualnostjo (vpliv vodnega znaka Škorpijona). Medtem, ko delujete brezbrižni in prijazni, dosti vaših čustev in misli je cenzurirano od javnosti. Delujete diskretno v zadevah, ki so vam pri srcu. Vaš najmočnejši zavestni cilj je zagotoviti moč in kontrolo. V ljubezni imate verjetno izbranega partnerja, ki zahteva minimum obveze in izgube sebe. Tukaj znate biti neizpolnjeni, ker vaša osebnost zahteva intenzivne in kompleksne odnose. Kljub vsemu pa boste obkroženi s prijatelji in boste pridobili s partnerstvom ali poroko.

 Na vrh

Sonce v Škorpijonu, Luna v Škorpijonu


Vi ste samostojna oseba stalne aktivnosti in energije in ponosni na svoje dosežke. Vaš najbolj zavedni cilj je uveljaviti svojo voljo nad drugimi. Ta volja do moči lahko postane fanatično iskanje, če dopuščate, da to dominira vaši osebnosti.
Vaša čustva so intenzivna, strastna in trajna. Seks in čutno doživetje so zelo pomembni v vašem življenju.  Imate osnovno potrebo po preiskavi, raziskovanju, prodiranju. Vas privlačijo skrivnosti in vse, kar je pokopano in skrito pred pogledi. Ključ do večje harmoničnosti leži v obvladovanju vaše agresivne nagnjenosti. Vaše nenehno prizadevanje za prevlado in obvladovati druge ustvarja sovražnike za sebe.

 Na vrh

Sonce v Škorpijonu, Luna v Strelcu

Polaritete vaših astroloških okoliščin vam dajejo vitalnost, zdravje in navdušene manire. Vaše akcije so močno pod vplivom impulza in ne morete prenašati omejitve pri svoji svobodi. Vi ste brez dlake na jeziku in na trenutke prepirljivi, sarkastični in indiskretni. Vaši občutki so intenzivni in strastni, čeprav nekako razpršeni, ker so vsi tako vključeni. V medosebnih odnosih se zanašate na svojo intuicijo in večino tega, kar napravite je spontano. Vi iščete stalno stimulacijo, ki se nagiba biti zahtevna in izsuševalna do drugih.  Ključ do večje harmoničnosti leži v iskanju prave smeri za vaše želje in energijo.


Sonce v Škorpijonu, Luna v Kozorogu

Vaš najbolj zavestni cilj je pridobiti moč nad drugimi. Ta cilj je, skupaj z vašo nekako trdo, ambiciozno naravo je lahko vir konfliktov v vašem življenju. Kljub tem faktorjem osebnosti, obstajajo znaki visokih dosežkov. Zaradi vaše agresije in utrjenih navad bi bili odličen izvrševalec in nadzornik katere koli vrste.  V moči ste strogi kar zahtevate od drugih, vendar pa imate enako stroge zahteve do sebe. Vi ste pogosto privošči potrti, žalostni in se prepuščate razmišljanju. 

Ključ do večje harmoničnosti leži v preiskovanju globoko v vašo psiho (imate prirojeno sposobnost za sondiranje in ostrino), da pridobite večje samo znanje.

 

Na vrh

Sonce v Škorpijonu, Luna v Vodnarju


Dajete splošni vtis živahne in preudarne, bistre, izumiteljske in originalne osebe, ki se nagiba oddaljiti v ekscentričnost.  Vaše predstave so dogmatične in močne in vi boste storili vse, kar lahko, da prepričate druge o njihovi uporabnosti. Ste zvesti prijatelj in neusmiljen sovražnik. V nekaterih okoliščinah se vaš intelekt in vaša čustva lahko okrepijo. Vaša moč volje in sposobnost koncentracije za dalj časa so močna orodja pri uresničevanju vaših ciljev.

Ključ za bolj harmonično osebnost leži v tem, da postanete bolj fleksibilni in voljni se prilagoditi. Vaš škorpijonov nadzor lahko nevtralizira svojeglavost vaše narave, če vi tako želite.

Na vrh


Sonce v škorpijonu, Luna v Ribi

Ta astrološka kombinacija nakazuje  donos nekoliko nestalno in nemirno naravo. Zaradi svojih pasivnih in občutljivih aspektov obstajajo znaki uničenih ambicij in nezadovoljene želje. Vendar pa, pod blagimi pogoji ste ljubeči in sočutni. Niste zelo močne volje, kar se dokazuje nesrečno, ker  vaša notranja čustva so globoka in vedno aktivna. Velik del vašega potenciala ni nikoli realiziran in obstaja več obljub, kot izpolnitev. V ljubezni ste ustrežljivi in sočutni. Močan partner bi uravnotežil spremenljivost in neodločnost vašega značaja.  Ključ do večje  harmoničnosti sebe leži v prizadevanju samo-kontrole vaše individualnosti, pod vplivom sončnega znaka, škorpijona. Našli boste udobje in olajšanje v mistiki, pogosto v religiji.

  Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si