POTENCIAL DVOJČKA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.


Sonce v Dvojčku, Luna v Ovnu

Vaša čustvena narava in intelektualne moči se med seboj dopolnjujejo in vašo osebnost je dobro usklajena. Vaš um je vsestranski in imate radi spremembe, ampak obenem imate zelo natančne ideje. Vaše ambicije so usmerjene proti intelektualnim udejstvovanju.
Radi potujete, zavestno iščete učne izkušnje.
Dvojček daje tudi zelo humanistični izgled in sočutje za človeštvo nasploh. Vi se zgražate nad nasiljem in se ne morete sprijazniti z njo. Mnogo težav izhaja iz vaše dvoumne narave.
Navzven delujete navdušena, impulzivna oseba, ki vztraja, da ima stvari po svoje.

Vi se ne bojite sprememb ali paradoksa in nikoli ne oklevate, da nasprotujete predhodnim trditvam ali akcijam, če se vam to zahoče.
Vi ste navzven bolj agresivni in navdušeni, kot bi vaša notranjost nakazovala. Morda poskušate uskladiti intelektualno naravo vaše individualnosti z impulzivnim in bojevitim delom vaše osebnosti.


Sonce v Dvojčku, Luna v Biku

Notranje, glede na vašo individualnost, imate v osnovi močan razum in ste nagnjeni  k opravljanju intelektualnih aktivnosti. Vaš um je vsestranski, vendar močan. Sanjate o doseganju pomembnega mesta v javnem življenju, povezano z izobraževanjem, politiko ali predavanji. Veste, da ste zelo pametna oseba.
Položaj Lune v  Biku pa vendar vpliva na vašo osebnost in vi delujete, kot trmasti, vztrajni, bistroumni in odločni, pogosto ne upoštevate, kar vam narekuje vaš intelekt. 

Čeprav ste čutni in vezani na materialne stvari, imate dovolj okusa, da postavite na stran svoje želje in se pojavite veseli in družabni pri ravnanju z drugimi.  
Ključ do bolj harmonične osebnosti leži v gojenju najbolj pozitivnih lastnosti, skrite v vašem znaku Sonca in Lune. Mentalne moči Dvojčka in stabilnost Bika lahko kombinirate na tak način, da vam zagotavljajo srečno življenje.

Sonce in Luna v Dvojčku

To nakazuje, med drugim, da je vaša individualnost in osebnost harmonična. Obe pozicije vam dajejo bistroumen in živahen um.  Vas utrudijo stvari zelo hitro, vendar to ne pomeni, da vam manjka moči. Vas privlačijo humanistične zadeve in  želite videti, da bi bili vsi zadovoljni in opogumljeni, da izrazijo svoje poglede.
Vidite življenje kot navdušeno zabavo in je le malo resnosti v vas. Vi ustvarite veliko prijateljev med intelektualci in literarnimi osebami in ste pripadnik številnih društev in ​​združenj. Vi ste dovolj srečni, da se vključite pri delu in dejavnostih, ki izpolnjujejo vaše notranje potrebe.
Berete nenasitno in lahko živite od svoje inteligence.
Ljudje vas lahko kritizirajo z besedami, da ste nedosledni in da se ni mogoče zanesti na vas. Na


srečo, imate značilno stanovitnost: obstaja sporazum med tem, kar počnete in kaj čutite. Ste eden tistih ljudi, ki mislijo, da lahko vse težave v življenju rešijo z inteligentno diskusijo in razpravo ali obrazložitvijo.
Ključ do bolj harmonične osebnosti  je poglobiti konceptualno stran vašega uma in simultano okrepiti vašo voljo, dati več sile in enotni namen.


Sonce v Dvojčku, Luna v Raku

Vaša osebnost spada pod Vladarstvo Lune, ki nakazuje osebo, ki jo privlači udobje njenega domačega življenja. Vi ste prijazni z načini in kretnjami. Ste zelo občutljivi do narave in svoje okolice. Morali bi biti previdni, da ne padete tako zlahka pod vpliv drugih ljudi.
Imate sposobnost, da greste preko meja sebe in se vživite v celoti v čustva drugih. Luna v raku vedno ustvarja osebnost prepolno občutljivosti in čustev.


Da bi se počutili varni je zelo pomembno, da imate družino in družbene zadeve v celoti urejene  in da tečejo gladko.
Pod vplivom sonca v Dvojčku, vaše bistvo je intelektualno, navidezno v nasprotju z vašo osebnostjo. Notranje ste manj čustveni, kot je videti z vlogo, ki jo je prevzemate v družbi. Morate imeti več odločnosti in samozaupanja pri čemerkoli, kar delate.
Ključ do boljšega vključevanje vaše osebnosti je, da postanete bolj samostojni in neodvisni od vaše družine in domačih zadev ter  pridobite trdnejšo psihološko osrednjo točko, tako da sledite svojim ciljem odločneje.


Sonce v Dvojčku, Luna v Levu

Globoko v sebi ste intelektualno bitje. Vaš um je zelo spremenljiv, prilagodljiv, pozoren in  prizadeven. To je pozitivno in močno. Notranje ste pod vplivom sonca v Dvojčku. To vas naredi vihravo in nestanovitno osebo.
Nevarnost je, da se včasih lahko  izgubite v konceptih in teorijah in postanete vedno bolj neaktivni. Več odločnosti bi lahko močno izboljšalo vaš ​​značaj.
Drugi vas vidijo kot močno, učinkovito osebnost. Usoda izgleda, da vas vedno postavi v situacije v katerih morate izvajati oblast nad drugimi in delovati s polno odgovornostjo.


Oseba pod prevlado v Lune Levu je lahko srečen v denarnih zadevah. Vi ste odprti do kritike in lahko dosežete priznanje in slavo v življenju. Lahko se izražate dobro in ne oklevate prevzeti položaj, ki vas izpostavlja v javnosti. Negativne lastnosti lahko nadomestite s svojo velikodušnostjo in direktnim in nezahtevnim odnosom do drugih.
Ste zelo občutljivi pri zadevah ljubezni in spolnosti. Vi boste srečni v partnerstvu in se boste izkazali kot iskren ljubimec.
Ključ do boljšega vključevanje vaše osebnosti je uskladiti vašo bolj realno intelektualno naravo s svojo navidezno strastno osebnostjo.


Sonce v Dvojčku, Luna v Devici

Notranje ste veliko bolj intelektualni kot kaže vašo osebnost in ste ambiciozni za svojo intelektualno napredovanje. Vaš notranji usroj vas nagiba na vse vrste mentalnega dela. Vaš um je vsestranski in nagnjen k spremembam, vendar obenem močan in pozitiven.
Vaša osebnost ni popolnoma v soglasju s temi pokazatelji značaja. Na nek način vas lahko usoda prisili, da se vključite v aktivnosti, ki ne dosegajo ravni vaših sposobnosti.
Vi ste precej brezbrižni in morda, posledično nekoliko neodločni o stvareh. Vaše ambicije nikoli ne zapustijo področje uma ali postanejo udejanjena. Vi ste popolnoma zadovoljni brez materialnega bogastva.
Vaše razvedrilo so analize, opravljanje natančnih spretnosti in mentalne analize. Vi verjetno  zelo kritizirate druge, vendar nikoli  zlonamerno.
Čistoča in urejenost so potrebni za vaše mirno življenje. Vi radi služite drugim in ste predan in ustrežljiv prijatelj.
Na vas delujejo zunanji  vplivi in priporočila drugih in težko sledite svoji lastni volji in notranjem glasu. Vas muči trajen dvom. Vi ste zelo shematski in se bolj vključujete v mentalno, kot pa telesno dejavnost.


Morali bi se odpreti za izkušnje, misliti manj in poskusiti opustiti svoj nadzor. Vaša navada analize je v bistvu obramba. Čutite, da ste manj žrtev dogodkov, če lahko dosežete njihovo popolno razumevanje.

Sonce v Dvojčku, Luna v Tehtnici  

Vaše notranje misli in čustva so lahko popolnoma usklajeni z vašimi dejanji in okolico. Sonce v Dvojčku vam daje močan intelekt in naravno sposobnost za učinkovito delo s koncepti. Vaš um je vsestranski in imate radi spremembe. Vaša spretnost govora precej izboljšuje vašo osebnost. Dobro veste, da ste zelo pametni. Vi pristopate življenju z energijo in visoko stopnjo aktivnosti.
Imate potrebo za fizično in intelektualno svobodo. Rezultat tega, da  je zelo težko za vas, da se zavežete k trajnim razmerjem. Besede »za večno« in »vedno« vas prestrašijo.
Imate spoštovanje za umetnost, dobro hrano in elegantno modo. Vi boste uspešni v vaših odnosih, če lahko izražate svojo voljo. Ker ste toliko izpostavljeni drugim, boste močno pod vplivom vašega združenja.
Ker ste tako občutljivi na spreminjajoče  vplive, bo stalni partner v življenju umiril vašo razpršenost in usmeril gibanje v eno smer.


Sonce v Dvojčku, Luna v Škorpijonu

Ta astrološka kombinacija vam daje večplastno, zapleteno osebnost.
Vaša individualnost, ki je pod vplivom Sonca v Dvojčku krepi svoj intelekt in se nagiba k mentalnim dejavnostim. Vi ste izjemno ambiciozni in si želite nič drugega kot, da pridobite oporo v svetu bodisi v politiki ali izobraževanju.
Vaš um je spremenljiv in prilagodljiv, vendar to ni škodljivo. Vi se pogosto umaknete v svoje misli in se prepustite konceptualni fantaziji. Vi ste redko resni ali obredni.
Vaše notranje življenje se močno razlikuje od vaše vloge v družbi, ki spada pod vpliv Lune v Skorpijonu.

Vaša  osebnost je zelo trdna in odločna v dnevnih aktivnostih. Ste samozavestni in sposobni da samostojno bijete svoje bitke.
Vi ste osorni in direktni, pogosto preveč zadirčni za svoje dobro. Ste sposobni vztrajne pozornosti in trdega dela, če se odločite za to. Delujete uporni do sprememb, zlasti če vam ideje silijo. Postanete razdražljivi in jezni prehitro in vidite večino stvari skeptično, nekako polno predsodkov.
Seks je zelo pomemben v vašem življenju. Spolni instinkti postanejo tako močni, celo proti vaši volji in namenom občasno, da ste v celoti zmedeni dokler niste zadovoljeni glede hrepenenja.


Iščete veliko užitkov življenja. Kot lahko vidite, vaša intelektualna notranja narava ni v harmoniji z vašo osebnostjo. Lahko pridobite več nadzora nad svojimi akcijami zunanjosti, če sledite vašem notranjem glasu pogosteje.

Sonce v Dvojčku, Luna v Strelcu

Vaša individualnost deluje intelektualno medtem, ko se vaša osebnost nagiba k čustvenosti. Notranje ste inteligentni in dinamični in vaš um je zelo aktiven. Vašem ostrem razumu so dane  teoretične ideje in miselne špekulacije.
Če bi lahko živeli, kot vam odgovarja bi bilo to nekak nomadski, ciganski obstoj, popolnoma svoboden do izkušenj novih situacij in ljudi.  

V odnosih z drugimi ste iskreni in, če niste zelo pod pritiskom okoliščin, povsem enostavni in odkriti. Drugi vas smatrajo za živahno osebo. Vi prikazujete ogromno zanimanje za filozofijo in religijo in uživate v razvoju svojih lastnih funkcionalnih idej.
Ključ do boljše integracije vašega bitja je uskladiti svojo notranjost, kar je predvsem intelektualno z vašo osebnostjo, ki je bolj čustvena

Sonce v Dvojčku, Luna v Kozorogu

Ko ste se rodili, ste bili v osnovi pod vplivom Sonca v Raku. To vam je dalo možnost, da vodite naravno življenje, da uživate v ​​veselju in da živite enostavno, kot je le mogoče. Znak raka vam daje tudi močno navezanost na domače navade, družine in drugih domačih elementov.
Navzven ste nagnjeni k omejitvi svoje ambicije materialnega kopičenje stvari ali moči.
Kozorog vam daje tudi občutek za čas; umaknete se v osamo, da načrtujete vaše dolgoročne projekte na vseh ravneh. Vaša osebnost je nekoliko hladna in sovražna do ljudi in do določenih idej. Težko to premagate, da bi bili prijazni. Luna v Kozorogu vam ne dovoli veliko zadovoljstva , ki bi jih našli v prijetnih akcijah.
Če lahko nekako izvajate nadzor nad vašo osebnostjo tako, da se lahko vaše notranje jedro odraža na zunanji strani, boste gotovo imeli bolj tekoče in prijetno življenje.


Sonce v Dvojčku, Luna v Vodnarju

V osnovi ste mislec, oseba katere psihološki center ravnotežja leži v intelektu. Vaš um je močan, pozitiven in vsestranski. Vaš resnični jaz je lahkoten in srečen, če se lahko prosto giblje, potuje, razpravlja intelektualnih zadevah, ustvarja prijateljstvo med intelektualnimi skupinami. Teoretično ste ostri in pametni, vendar vašo čustveno stran je treba bolje razviti.
Ob snovanju svoje ideje v prakso, izgleda, da imate nagnjenost za nenavadne in nekonvencionalne predmete. Obstaja najmanj toleranca za okultno, astrologijo in mistiko. Sonce v Dvojčku podpira to težnjo.
Vas vidijo drugi, kot humano in široko mislečo osebo. Hitro sklepate prijateljstva in se družite s tistimi, katerih ideje so podobni vašim.
Imate ogromno domišljije, posebno na področju napovedovanja prihodnosti. Kljub temu, da ste družaben in enostavni za shajanje boste morda na trenutke prizadeli druge zaradi svojega zelo neodvisnega in nekonvencionalnega odnosa. Če obstaja nekaj novega, greste za tem.
Ta pozicija Lune vam bo dala tudi nekaj zelo izvirnih romantičnih doživetij. V odnosih z drugimi imate veliko magnetizma, zato bi morali imeti psihološki dobiček od tega.
Skrivnost boljše integracije vašega bitja je spoznati, da kakršnakoli sila v eno smer vedno ustvari nasprotno silo enako intenzivno.


Sonce v Dvojčku, Luna v Ribi 

Ta astrološka kombinacija daje osebam vpliv ključnih lastnosti občutljivosti in emocionalnosti. Čustva,  odnosi, dojemanje, psihična aktivnost, ljubezen in temperament so temeljni v življenju osebe rojene v skladu s to kombinacijo. V fizičnem smislu ste zelo občutljivi, dovzetni in se z lahkoto na vas vpliva. Vi ste brezbrižni, imate radi zabave in užitke. Znak raka zagotavlja določene notranje vire energije, ampak vaša volja je lahko nekoliko oslabljena. Ljudje vas lahko kritizirajo, ker niste povsem zanesljivi. Vendar pa ste pošteni in čisti v svojih čustvih; vi vibrirate s čustvi. Vi ste lahko srečni le obkroženi z ljudmi, ki so dovolj občutljivi, da razumejo odtenke vaše individualnosti. Vaša glavna prednost so nesebičnost in iskrena čustva. Vaša osebnost spada pod Vladanje Lune v Ribi. Ta pozicija ustvari osebo pod njenim vplivom nedejavno, mirno in brezbrižno ampak tudi zelo nemirno. Vas privlačijo številna udejstvovanja hkrati. Vi ste omahljivi in se ne more na vas zanesti v trenutkih krize.

Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si