POTENCIAL KOZOROGA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.

Sonce v Kozorogu, Luna v Ovnu


Ta astrološka kombinacija nakazuje  ambiciozno naravo in nagnjenost iskati središče v vodstvu. Ker imate sposobnosti koncentriranja, ohranjanja in vztrajanja boste odličen organizator. "Kaj lahko storite zame« je vprašanje, ki ga pogosto vprašate.  Vendar koristolovski standardi sigurno niso končni kriterij razsodbe za vas. Vaš najbolj zavestni cilj v življenju je, da bi dosegli celovitost in celo vaše ambicije morajo biti v skladu s tem ciljem. Vam je udobno v situacijah v katerih je nujno prilagajati se avtoriteti in disciplini.

Vaša pozicija Sonca in Lune vas lahko pripelje v ospredje in proslavi.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v brzdanju vaše predrznosti in egoistične tendence, ki lahko pridejo med vas in izpolnitev vaših ambicij.

 Na vrh

Sonce v Kozorogu, Luna v Biku


To je najbolj praktična od vseh možnih kombinacij. Imate odločno naravo in visoko stopnjo samokontrole. Ste obsedeni z željo dvigniti in izboljšati druge,  toda vaši pogledi ostajajo konzervativni. Vi pristopate svoji ljubezni s polnim razumevanjem vaših pričakovanj in  vztrajate dokler ne osvojite. Vi ste zmožni najti uspeh pri pridobivanju in kopičenju imetja, zapuščine in materialnega premoženja. Vaša osnovna narava je močna in harmonična. Poleg tega obstajajo znaki, da imate modrost, da uporabite svoje bogastvo za dobre namene. Vaš karakter je lojalen in potrpežljiv in vaša čustva so dobro usmerjena in izražena. Ker je vaš najbolj zavestni življenjski cilj  doseči popolnost (celost), ste v glavnem natančni in previdni pri svojih dejanjih.
Ključ do bolj harmoničnega jaza leži v slediti instinktu vaše individualnosti, ker so v osnovi zdrav in dober. Vendar pa bi se istočasno morali obrniti stran od nevarnosti togost in nefleksibilnosti značaja.

Na vrh


Sonce v Kozorogu, Luna v Dvojčku


Ta kombinacija ima za posledico dokaj dobro integrirano osebo. Ste marljivi in nagnjeni k introspekciji. Vendar pa običajno razpravljate svoje misli z drugimi. Najprimernejši poklici za vas bi bili s potovanjem oziroma neke vrste intelektualnega dela. Vaš miselni procesi so logični in dobro organizirani, toda vaš um , čeprav metodičen, ni nujno globok. V ljubezni ste izrazni, vendar ne intenzivni v občutkih. Vi ostanete zvesti, saj je v vaši naravi, da ugodite in služite. Ključ za bolj harmoničen obstoj leži v tem, da dopustite, da vaša individualnost izpolni svojo funkcijo ohranjanja, koncentracije in uporabo energije učinkovito.

 Na vrh


Sonce v Kozorogu, Luna v Raku


Ta astrološka kombinacija nakazuje  občutljivo osebnost, ki je ranljiva na zunanje vplive. Vaš splošni življenjski pogled je gospodarnost in preudarnost. Našli boste izpolnitev v domačem življenju in obstajajo dobre možnosti za lastnino, slavo in ugled.
Emocionalno ste nagnjeni h koncentraciji, ohranjati in uporabljati energijo. Nenehno podoživljate izkušnje v prizadevanju, da organizirate svoje življenje in dosežete enotnost volje.
Ključ do bolj harmoničnega obstoja je v varovanju vaše individualnosti in samo prepričanja.

Na vrh


Sonce v kozorogu, Luna v Levu  


Ta astrološka kombinacija nakazuje morebitni konflikt; vaša osebnost se nagiba, da ste ljubeči, vendar to ni podprto z individualnostjo.
Vaš najbolj zaveden cilj je doseči celovitost in imate sposobnost za koncentracijo, ohranjanje in uporabo svoje energije, da bi dosegli svoje cilje.
Imate dostojanstveno držo in vase zaupajoče ozračje, ki je v pomoč pri vodstveni vlogi, ki jo iščete. Vaše iskanje avtoritete in položaja vas lahko privede do velikih poslovnih podjetji. V vseh vaših akcijah vas vodi močan značaj in močna volja.

Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v tem, da ste pazljivi na glas vaše individualnosti. Lahko se izognete večino konfliktov, če boste obdržali ideal najvišje integritete v svoji glavi.

 Na vrh


Sonce v kozorogu, Luna v Devici 


Ta astrološka kombinacija zemeljskih znakov je dobra, ker so kritične lastnosti  Device omehčane z kozorogovo  preudarno naravo. Vaše sklepanje je analitično, pravilno in  metodično, kar ima rezultat v sposobnosti dobro presojati in razlikovati. Pri vsaki udeležbi nudite skrb in pozornost do detajlov, kar pride pri vas naravno. Ljubezni pristopate s previdnostjo, kot delate večino stvari v življenju. Ko se enkrat obvežete boste delovali na popolno spoštovan, odgovoren način, usmerjeni na vse detajle in izpolnjujoč vse zahteve. Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v širitvi področja vaše domišljije.

Na vrhSonce v kozorogu, Luna v Tehtnici  


Ta astrološka kombinacija
vam podeljuje darove intuicije in ostro presojo. Vi pograbite koncepte z metodo primerjave, prepoznate bistvo idej v razlikah in podobnosti med njimi. Ste pravične  narave, ljubite mir in ste željni ugajati drugim. Ste sodelujoč član družbe in vaš človeški odnos vam pomaga, da dobro delujete v partnerstvih, zakonski zvezi in vlogah prijateljstva.
V ljubezni prikažete pozornost, ki je naraven del vaše individualnosti.
 Vi pristopate vašem ljubezenskem-predmetu previdno, se v celoti zavedate posledic in z njimi povezanih odgovornosti takšne obveznosti.

Ljubiš popularnost in upate, da izstopate na svojem področju. Imate sposobnosti za koncentracijo, ohranjanje in uporabo.


Sonce v kozorogu, Luna v Škorpijonu


Ta astrološka pozicija nakazuje 
da imate veliko moč volje in veljavnosti karakter. force of character. Lahko uporabite izjemno samokontrolo, če je potrebno, da bi pridobili nekaj koristi. Ponos in želja po priznanju svojih zaslug so osnovni razlogi za vaše zaupanje vase.
Vedno delujete pozitivno in z veliko odločnostjo. Mogočen sovražnik, ne boste počivali dokler se ne maščujete v celoti. Vedno vztrajate, da pridete do dna zadeve s preiskovanjem in raziskovanjem dokler ne odkrijete njihov izvor. Vi kažete lastnosti, ki so uporabne za voditelja, bodisi v politiki bodisi v poslovnem svetu.

Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži  v obvladovanju vaše neukrotljive in nepopustljive volje.

Na vrh


Sonce v kozorogu, Luna v Strelcu 


Ta astrološka kombinacija ni popolnoma harmonična,  vendar bo trezen vpliv Kozoroga ublažil lahkomiselne in impulzivne tendence Strelca.
Ste odkriti v svojih mnenjih in radi poveste drugim o tem, kaj ste se naučili. Prav tako imate nedvomno, poslovno in finančno sposobnost. Vaš najvišji cilj je doseči popolnost in koncentrirate svojo energijo proti temu cilju. Imate sposobnost za organizacijo, ohranitev in stalnost za uporabo konceptov in materialov za doseganje praktičnih ciljev.  Morda intuitivno razumete, da ste ranljivi in da pomaga, da razvijete svojo samozaupanje.  

Imate močan občutek spoštljivosti in dolžnosti. V ljubezni ste zanesljivi in sposobni krotiti svoje nepremišljenosti. Ključ narediti bolj harmoničnega obstoja leži v tem, da postanete bolj družabni in se naučite izraziti sebe bolj učinkovito.

Na vrh

 Sonce in Luna v kozorogu


Mnogo o vas je umaknjeno
in zaprto. Ste zamišljen posameznik, ki živi v sebi- naloženi psihološki izolaciji. Vaše življenje se izvaja na urejen, metodičen način, ki temelji na ustaljenih navadah in rutini. Ste preudarni v denarnih zadevah in imate dober poslovni občutek za pridobivanje materialnega bogastva. Imate ogromno samokontrolo in zadržanosti in ste pogosto preveč neodvisni. V ljubezni, kot na vseh drugih področjih vašega življenja ste izjemno previden. Obstaja običajno praktičen razlog za začetek odnosa. Vendar, ko zavežete nekomu, ste najbolj zanesljiv in vreden zaupanja.
Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v delitvi vaših misli z ljudmi, ki so vam blizu.


Na vrh

Sonce v kozorogu, Luna v Vodnarju


Ta astrološka kombinacija vam daje organizacijske sposobnosti in možnosti uspeha v velikih podjetjih, ki vključujejo javnost. Vi ste zelo neodvisni v razmišljanju in napredni v svojih idejah. Dojemljivi in zavedni, pridete do veliko tega, kar veste preko intuicije. Vedno ostajate nekako ločeni od drugih, vendar pa ste navdušeni opazovalec človeške narave.
Lahko pridobite finančno korist od nekega uradnega položaja v katerem se ukvarjate z zelo velikimi skupinami ljudi.


Sonce v kozorogu, Luna v Ribi


Vaša astrološka kombinacija označuje tiho, zadržano osebo. Vi ste samotarski po naravi in imate raje domače aktivnosti.  Nekoliko pasivna oseba, potrebujete močnejšo silo ali osebo, da vas premakne iz vašega stanja psihološke lenobnosti. Veliko o vas se koncentrira in notranje usmeri. Vi iščete integriteto jaza.  Vi ste dober prijatelj in zaupnik, ker nikoli ne razkrijete skrivnost, ki vam je bila povedana. Ampak ne dovolite prijateljem in sodelavcem, da prodrejo pod vašo zunanjo masko. Dobro ravnate z ljudmi v nesrečnih položajih,ker vzbujajo sočutje, ki je naravno vašem Luninem vplivu. V ugodnih okoliščinah se lahko vaše psihične in mistične tendence prebudijo.
Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v uporabi vaše organizacijske sposobnosti za vzpostavitev bolj aktivnega življenja. Vi imate visoko stopnjo prirojene ambicioznosti in vztrajnosti.


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si