POTENCIAL RIBE

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.


Sonce v Ribi, Luna v Ovnu 

 

Ta astrološka kombinacija nakazuje živahno, samostojno osebo, ki se zdi, da je vedno v gibanju. Vi razsipate svojo koncentracijo in zadržano silo v prizadevanju, da uveljavite svojo osebnost. Posledica tega je, da ste nemirni in veliko prizadevanj vaših akcij se izgubi z vašo ne-umirjeno naglico.
Obstaja paradoksalni aspekt vaše narave. Po eni strani delujete polni volje in samozavestni, vendar ste zlahka odvrnjeni od zunanjih vplivov. Nenehno vas privlačijo novi vzroki, jih objamete z navdušenjem vendar vam primanjkuje predanost, da bi jim sledili do konca. Ste radodarni in dobrosrčni, ampak zaradi svojega notranjega nelagodja, ste lahko težek so-delavec. Ta tendenca se lahko sama razširi tudi na vaše ljubezensko življenje.

Vaši dobri nameni so pogosto pokopani z nesporazumi povzročeni z vašo večplastno naravo. Biti odprt za različne možnosti, vi izgubite pogled jasnega cilja. Vaša razmišljajoča, posnemajoča narava, povišana z delovanjem vedno aktivne domišljije je vzrok vašega osebnega uničenja.  

Ključ do bolj harmonične narave leži v usmerjanju vaših nežnih lastnosti za izvedbo nesebičnih ciljev.


Sonce v Ribi, Luna v Biku


Dosti glede vas je ljubeznivo in uglajeno, vendar obstaja trdna osnova vaše osebnosti. Iščete varnost in trdnost v obliki kopičenja materiala. Čeprav imate malo ambicije, imate praktične poslovne sposobnosti. Vi ste tihi in zadržani, vendar imate trdnost značaja. To je v ljubezni, kjer je polni obseg vaših globokih čutnih občutkov lahko izvrstno izražen. Skozi navezanost na vaš dom in ljubezen svojega partnerja boste pridobili simpatije in razumevanja, ki so vaši najbolj zavestni cilj skozi vse življenje. Ko drugi verjamejo v vas in imajo dober vtis o vas, imate občutek izpolnjenosti.
Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v negovanju samo-odločnosti, ki vam lahko daje stopnjo nadzora nad svojim okoljem. To je zelo pomembno za osebo, ki je tako dovzetna za vtise.

Na vrh


Sonce v Ribi, Luna v Dvojčku


Ta astrološka kombinacija nakazuje osebnost, ki je v gibanju, nikoli fiksna ali nepremična. Vaša ostra mentalna sposobnost lahko objema mnogo kompleksnih konceptov hkrati in ste dobro seznanjeni o različnih temah. Vaša narava je tekoča in zato spremenljiva. Ker vam primanjkuje fiksne, trdne osnove ste nagnjeni iskati neko fizično ali psihično zatočišče. Ko vse drugo odpove  lahko uživate v sanjavi strani vašega značaja. Vse to lahko povzroči duševne prekomerne aktivnosti in napetost. Vi ste močno pod vplivom vašega okolja. To je izjemnega pomena zato bodite previdni pri izbiri svojih prijateljev in sodelavcev, kot tudi vaše fizične klime in okoliščinah. V ljubezni prav tako povzročajo težave vaša splošna neodločnost in pomanjkanje kontinuitete. Lahko vas zadane ljubezen nenadoma, samo da  postanete razočarani in izgubite zanimanje enako hitro in nepredvidljivo. Čeprav nežni in sočutni, lahko postanete neprijetni in včasih ranljiv iskalec novosti.

Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v uporabi svojih moči za samoizražanje na bolj koncentriran, jasno usmerjenem način.

Na vrh


Sonce v Ribi, Luna v Raku


Ta astrološka kombinacija je zelo harmonična. Mnogo o vas je tekoče in dojemljivo. Vaša čustvena narava je zelo razvita in vaše simpatije se razširijo do vesolja v celoti. Vendar pa ste najbolj v miru s samim seboj v svojem domu, kjer je vaša srčna občutljivost in uma najbolje izražena. Vedno obstaja nevarnost v vašem življenju umika v življenje introspekcije in suspendirane aktivnosti. Nekdo, ki je tako dovzeten, kot vi bi moral izbrati svoje okolje previdno in z diskriminacijo. Vedno se morate zavedati nevarnosti, da bi bili preveč dovzetni za misli in čustva drugih. Lahko se srečate s psihičnimi izkušnjami, ker vi lahko prekoračite omejitev jaza in prevzamete obliko drugega. Z uporabo svoje volje za izločitev škodljivih vplivov, vaša občutljiva narava ne bo izkoriščena ali odprta do vhoda škodljivih sil. To je ključ do srečnejšega obstoja.

Na vrh


Sonce v Ribi, Luna v Levu


Ta astrološka kombinacija nakazuje
osebo, ki je razočarana skozi življenje pri svojem iskanju nedosegljivega.  Manjka vam osnovna notranja harmonija. Vaša osebnost je vase zaprta, samotarska  in občutljiva in ne more vzdrževati želje in aktivnosti bolj nasilne osebnosti. Romantična, čudna in skrivnostna pomiritev vaše pogosto nezadovoljene želje. Navzven kažete ambicijo in se zdi, da ste precej dinamični, popolnoma pod kontrolo. Navznoter pa ste še vedno dovzetni za vibracije vsakega zunanjega vpliva, ki ga zlahka vključite v svoj občutljivi sistem. Na splošno imate velikodušno dispozicijo, resnično toplino in sočutje. Imate premalo zanesljive praktičnosti, kar je lahko razlog, da ne morete učinkovito soditi svoje aktivnosti.

Ključ k bolj harmoničnega obstoja leži v omejovanju sebe do situacij v katerih boste sposobni upravljati na svoje lastno zadovoljstvo. Vi samo preprečite svojo lastno srečo z zaupanjem vase v situacijah, ki preskušajo vašo dovzetno, prirojeno samotarsko osebnost.

Na vrhSonce v Ribi, Luna v Devici  


Vaše astrološke pozicije združujejo ostro intuicijo in dobre kritične sposobnosti, ki vam daje zdravo ravnovesje uma. Vi ste sposobna oseba, dovzetni za izobraževalne in kulturne vplive. Vi ste doma z vsem, kar je netelesno, neotipljivo in nejasno, pa vendar boste našli načine, da napravite te stvari praktične. Vi lahko uspešno združujete vpogled s  konkretnim dejstvom. Nežne in čustvene strani vaše osebnosti , kakorkoli, so vedno pripravljene takoj, brez oklevanja se odzvati na klic. Zaradi vaše popustljivosti, sočutja in razumevanja, imajo vaše lastne zadeve le redko prednost pred zadevami drugih.

V ljubezni iščete medsebojno razumevanje in sočutje. Ključ do harmoničnega obstoja je v vzdrževanju ravnotežja  intuicije in zdravega razuma.

Na vrh


Sonce v Ribi, Luna v Tehtnici


Ta astrološka kombinacija nakazuje povečane inspirativne in duhovne tendence. Vaš um in čustva so uglajena in izgleda, da ste blag, dobrohoten posameznik. Zaradi vaših ostrih zaznav in zanesljive presoje imate sposobnost za presojo situacije v njihovi pravi luči. Med prijatelji in sodelavci ste zmožni ustvariti vaše občutljive, neotipljive lastnosti bolj trajne.
substantial. Vaš tekoč karakter prevzame določene oblike v družbi in morda zaradi tega se boste izogibali samoti. Si boste zato prizadevali za poroko, partnerstvo in združenja. Vaš najbolj zavestni cilj skozi vse življenje je vedno najti in izraziti sočutje in človeško razumevanje. Sanjate o splošni skupnosti navdihnjeno s poetično naravo.

Umetniška senzibilnost - dovzetnost za vse stvari v kozmosu - je globoko v vaši naravi. Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v postati bolj odločen in koncentrirati svoje napore bolj skrbno.


Sonce v Ribi, Luna v Škorpijonu


Vaša narava zna biti težka in sebična, čeprav vas pogosto ocenjujejo kot bolj neomajnega, kot v resnici ste. Vaša notranja narava je občutljiva in dojemljiva, toda vi ste zgradili dovršen sistem samoobrambe.
 Vi imate resnične poslovne sposobnosti in potrebno energijo za dosego uspeha, , če sreča sodeluje. Zaradi vaše dovzetnosti, občutljive osebnosti, ste pogosto zavedeni v kazniva  dejanja, ki ga verjetno ne morete opravičiti.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v koncentriranju vaše energije preden ima priložnost, da se razprši. Imate prirojeno sposobnost za preiskovanje, kar bi se lahko uporabilo za preiskovanje v vašo lastno psiho in vam dalo razumevanje sebe, ki ga iščete.

Sonce v Ribi, Luna v Strelcu


Ta astrološka kombinacija nakazuje osebo, ki je v nenehnem stanju gibanja. Vaša narava je razburljiva, včasih razdražljiva. Ljubite spremembe in boste verjetno vključeni v številnih poklicih skozi vse življenje. Vi pristopate vsakemu novemu projektu in pogodbi z novim navdušenjem. Sprva je vaš interes je dovolj realen, vendar se nagiba k nestalnosti. Delujete kot zaposlen delavec in imate dobre sposobnosti na različnih področjih. V družbi ste nagnjeni k zgovornosti, včasih uživate ogovarjati. Vendar pa so vaše namere vedno iskrene in imate sočutno naravo. Vaš najbolj zavestni cilj v življenju je, da pridobite razumevanje in sočutje, ampak vaše možnosti za dosego tega so zmanjšane zaradi razpršenosti vašega karakterja.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v poskusu, da koncentrirate svojo voljo samo v eni smeri.

Sonce v Ribi, Luna v Kozorogu


Ta astrološka kombinacija ne nakazuje harmonijo med konfliknimi silami jaza. Vašo notranjo osebnost je verjetno, da bo zasenčila vaša zunanja osebnost, ki je ujeta v materialnem prizadevanju.  Osebnost ostane visoko dojemljiva in privlačijo vas nebistvene in minljive stvari, ampak materialno motivirana osebnost je ambiciozna in preudarna v poslovnih in finančnih zadevah.

Zaradi teh notranjih vojskujočih razhodnih tendenc se vam svetuje, da vodite aktivno življenje. Dejstvo je, da ste bolj nagnjeni k javnosti kot zasebnem življenju. Vi ste v bistvu precej ponosen in ambiciozen. Najpogosteje vi uporabite svoje marljive in zanesljive lastnosti v vsakdanjem življenju. V ljubezni verjetno niste preveč demonstrativen. Vaša osebnost je spodobna, zadržana in polna samokontrole.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja je v uporabi vašega trdnega značaja in osebne moči, da delate dobro. Lahko imate podporo javnosti, če pravilno uporabite svoje vire.

Sonce v Ribi , Luna v Vodnarju

Ta astrološka kombinacija nakazuje blago, umirjeno naravo z umetniškim prizvokom. Vi sledite svoji intuiciji bolj kot čustvom. Ker ste nekako tihi in neodvisni, emocije vas ne upognejo pri vaši končni odločitvi. Vaš pristop do življenja je iskren in človekoljuben. Morali bi imeti uspeh pri nekem javnem prizadevanju, čeprav boste morali premagati začetno omahljivost pred pojavom v javnosti. Vaša osebnost je gibljiva in visoko dovzetna na vplive okolja. Vaša najbolj zavestna življenjska namera je doseči razumevanje in sočutje za človeštvo.

Vaše najbolj privatne misli ostajajo motne in malo razumljene. Toda v vašem vsakdanjem življenju osebnost, ki jo kažete   ostre mentalne sposobnosti, jasno presojo in obdarjeni s spominom, dešifrirno memorijo. Ključ do harmoničnega obstoja leži v dopuščanju vaše dovzetne osebnosti  z medsebojnim delovanjem z bolj objektivnim  odnosom, ki jo je vaša osebnost prevzela nase.

Sonce in Luna v Ribi


Vaše astrološke pozicije nakazujejo pretočnost značaja in neskončno občutljivost na množico okoljskih sil.
Vaše razumevanje in sočutje je vse-obsegajoče, toda z valovanjem in nihanjem boste postali občutljivi. Čeprav nežni in vljudni v svojem odnosu do prijateljev in sodelavcev, vi pogosto omahujete začeti odnos. Rezultat vašega nemira in čustvenosti je lahko izguba samokontrole. Občutljivi, sentimentalni prameni vašega značaja so preveč odvisni od zunanjih tokov, da ohranijo svojo tekočo aktivnost. Vi prinašate svojo intenzivno občutljivost v ljubezen kot tudi v bolj običajne človeške odnose. Ključ do bolj harmoničnega obstoja je v jasnem fokusiranju vaše zavednosti.


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si