POTENCIAL LEVA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.


Sonce v Levu, Luna v Ovnu


V številnih primerih osebe, rojene s temi znaki so zelo ambiciozne in si želijo prevzeti odgovorne položaje;  običajno izpolnijo to željo.  Njihova izjemna lastnost je ponos, ki jih lahko premakne, da naredijo stvari, ki bi se običajno smatrale za popolnoma nemogoče.  Istočasno, ponos je njihova najšibkejša točka. Če njihova avtoriteta in pomembnost ni v celoti sprejeta in priznana v javnosti, so preprosto užaljeni.  Sonce v Levu zagotavlja analitično naravo in sposobnost razumevanja bistvenih lastnosti stvari. Individualnost, ki izhaja iz Leva je velikodušnost in darežljivost, pa tudi arogantnost, nestrpnost in nezainteresiranost s podrobnostmi. So zelo pametne osebe.
Zaradi položaja Sonca v Levu, ki nakazuje občutek edinstvenosti in pomembnosti o sebi,  se te osebe običajno nagibajo, da postanejo izolirane, ne fizično, temveč skozi sebi zadano psihološko odtujenost.  

Lev daje tudi zelo dobro razvit občutek zasebnosti. Hočejo popoln nadzor nad okolico in sovražijo videti stvari izven svojega dojemanja.
Navzven so videti kot navdušeni, impulzivni in bojevite osebe. Se hitro razdražijo in jezijo, vendar ne za dolgo. Vedo, kako z lahkoto odpustiti in oprostiti drugim.

Položaj Lune jih bo obvezala, da imajo oblast nad velikim številom ljudi.  Navzven so nekoliko nepremišljeni in vedno začenjajo nove podjetnosti in projekte. V spolnih odnosih so strastni, goreči in nestrpni in njihov čustveni partner se bo vedno počutil podrejen njihovi ogromni moči.  

Če so sposobni  nadzorovati svojo ogromno energijo, ki vibrira iz njihovega jedra, bodo dosegli boljše vključevanje sebe.


Sonce v Levu, Luna v BIKU


Ključne besede vašega karakterja so ponos, samoodločnost, močna volja, objektivnost in moralno dostojanstvo. Vaši cilji so ugled in bogastvo.  

Ste ambiciozni, prizadevni in zelo sposobni sprejeti odgovoren položaj.  Ste eden tistih posameznikov, ki rad izvaja avtoriteto in imate precej dostojanstva. Vi  ste velikodušni in darežljivi in kakršnekoli negativne lastnosti ima vaš temperament se lahko popolnoma nadomesti z vašo toplino in odličnim izgledom . Zasebnost je še eden od vaših pomembnih svetih načel.  Ne marate , da se ljudje mešajo v vaše posle in zamerite drugim, če poskušajo priti do vas v intimnih trenutkih. Vi ste bistri in jasni in vaš pogled na življenje je dobro vpeljan. Navzven trmoglav in trden v značaju je celo bolj poudarjeno. Nihče vas ne more prisiliti, da spremenite mišljenje o čemerkoli. Navzven, vaša glavna pozornost se zdi, da je na pridobivanju bogastva in izpolnjevanju iskanja svojih  nagonskih užitkov.


Sonce v Levu, Luna v Dvojčku

Položaj Sonca v Levu ustvari, da vaša osebnost leži globoko v notranjosti. Prav tako vas naredi dostojanstvenega, gospodovalnega, močnega, močne volje in zanesljivega posameznika.  Vi ste zanesljivi, zvesti in velikodušni.
Notranje imate stalno veselje in imate radi zabavo; vitalnost in izjemni ponos sta dve ključni besedi za vašo individualnost.

Ste hitri in odločni tako v službi, kot pri igri. Ste popolnoma samozavestni in mislite, da nekako ste bili rojeni s posebno misijo in duhovnim privilegijem. V spolnosti in drugih dejavnosti ste iskreni in prisrčni in želite posredovati drugim svojo naravno srečo. Prav tako lahko postanete nekoliko pokroviteljski do drugih, kot tudi nestrpni in nepremišljeni.
Vaša osebnost spada pod vladavino Lune v Dvojčku. Navzven boste delovali inteligentno, pametno, živahno in zelo vsestranska oseba.                                                                    
V ljubezni ne izražate sebe popolnoma glede na vašo resnično naravo. Ovire življenja ustvarijo, da delujete hladnokrvno ljubeči in zelo izrazni, vendar ne globoki.

Ključna beseda za vašo osebnost je inteligenca. Pozitivno vključevanje vašega bitja je odvisno od vašega razumevanje samega sebe.

Sonce v Levu, Luna v Raku


Notranje ste ponosni, poveljnik, močan, samozavesten in močne volje oseba.  Rojeni ste z vsemi možnosti, da postanete dober vodja in ustvarjalec, tako v gospodarstvu in v zasebnem življenju. Na vas se je mogoče zanesti in ste zvesti in velikodušni.
Ponos je eden od vaših psiholoških ključnih besed in lahko vam omogoča, da opravite velike podvige v življenju. Vi ste veseli in navdušeni nad zabavo in igrami. Imate tako izjemno vitalnost, da včasih občutite, da bi jo lahko dali nekaj drugim.
Položaj Sonca v Levu občasno ustvari občutek, da te ne cenijo, ker Lev išče svoj iskren odnos v drugih. Vaša naklonjenost do drugih lahko deluje pokroviteljsko in boste podzavestno ravnali z njimi, kot če bi bili vaši predmeti. Navzven spadate pod vladavino Lune v Raku.

Ključne besede na vašo osebnost so čustvenost in psihična nestabilnost.  Vi reagirate bolj na čustva, kot na razum.  Z ljudmi, ki jih imate radi ste zelo radodarni, simpatični in zaščitniški. V ljubezni ste zelo čustveni, z lahkoto prizadeti, lahko ste negativno razpoloženi ali polni upanja in zagnanosti.


Sonce v Levu, Luna v Levu


Obstaja harmonija med vašimi čustvi in vašimi dejanji. Delujete kot poveljnik, močan, dostojanstven, radodaren, močne volje in zanesljiva osebnost. Življenje vidite zelo jasno in imate naravno sposobnost za vodenje in za določeno avtoriteto. Vi ste običajno veseli in ljubitelj iger in zabave. Imate ogromno vitalnosti, ki bi jo želeli občasno deliti z drugimi.
Ključna beseda glede na vaš temperament je pozitiven ponos. Imate občutek, da imate zelo pomembno misijo in da drobnarije, ki vplivajo na druge, se ne nanašajo na vas.

Zaradi vašega občutka ponosa in odkritosti se boste zelo pogosto počutili nespoštovano, če ne boste prejeli od drugih radodarnost, ki ga sami dajete. V ljubezni ste iskreni,  zelo ljubeči in strastni. Poskušate prinesti srečo in zaščito tistim, ki jih imate radi. V naklonjenosti lahko postanete preveč pokroviteljski.
Skrivnost za boljšo integracijo Levove osebnosti je, da se zavedate svoje omejitve in da pridobite nekaj ponižnosti.


Sonce v Levu, Luna v Devici


Notranje, Lev ima ognjen, goreč in močan psihološki make up. Običajne prevladujoče lastnosti  znaka Leva posameznika je dostojanstven, ponosen, poveljujoč, močan in velikodušen. Te lastnosti niso dobro izražene v osebnosti, saj Luna v Devici uvaja drugačen vpliv; luna preprečuje  te karakteristike,  poudarja vašo bolj praktično stran, kot je opravljanje storitev za druge.  Te lastnosti so v konfliktu z Levom in razen, če nekako poskušate uskladiti vaše notranje biti z vašo osebnostno vlogo, boste nesrečna oseba.
Pomnite, da če notranje izgorevate z željo po oblasti in moči, vloga Device je, da služite in ste v podrejenem položaju.

Edino področje, na katerem se Devica in Lev strinjata je, da je Lev daje izjemno jasnost in perspektivo v zvezi s ponosom, čustvi in idej drugih ljudi, medtem ko Devica daje analitične zmogljivosti, ki olajša globoko razumevanje.  Devica zavira naravne lastnosti dominantnega Leva posameznika, zaradi česar boste lahko zasedali nižji položaj v življenju in boste predmet mnogih zavrnitev.
Drugi vas vidijo kot osebo, ki ne želi, da prevzame vodilno vlogo v vseh zadevah (čeprav  skrivaj pristanete na željo, da bi delali ravno to). Vi ste skrbni, previdni in pozorni. Navzven, ste čisti v ljubezni in spolnih zadevah, vendar navznoter, imate požiralno strast. Poskusite uskladiti moč Leva s spretnostjo Device in boste imeli popoln uspeh, tako v materialnih zadevah in v vaših odnosih z drugimi.  

 

Sonce v Levu, Luna v Tehtnici


To je odlična kombinacija, ki vam daje dober okus, družabnost in sposobnost za prevzem avtoritete, kadar je to potrebno. Vaša notranja psihološka narava je sestava ponosna, dostojanstvena, gospodovalna, mogočna in zelo močne volje. Imate naravne vodstvene sposobnosti in občutek kreativnosti. Vi ste velikodušni in zvesti in se vam lahko zaupa. Ključne besede za vašo individualnost ali notranje življenje so plemenitost, jasnost in zvestoba. Ste zelo vitalni in hitri. Notranje se pogosto počutite nespoštovani, ker pričakujete od drugih enako odkrito ravnanje, ki ga vi dajete njim. Ste nagnjeni storiti vse na veliki nogi.

Na srečo, vaša osebnost spada pod vladavino Lune v Tehtnici, ki usmerja te lastnosti in jih naredi bolj primerne za resnično življenje. Drugi vas vidijo v bistvu kot brezbrižno osebo, ki želi podjetje in ki ve, kako ustvariti prijetno vzdušje. V ljubezni ste zelo šarmanten in uspešen, vendar nekoliko nestabilen. Imate v sebi moč in sposobnost ustvariti lastnosti Tehtnice bolj globoke ter omehčati vaše prirojene bolj grobe poteze. Rezultat tega bo bolje integrirano bitje.


Sonce v Levu, Luna v Škorpijonu

Ta kombinacija omogoča, najprej izjemno voljo in veliko sebičnosti. Ste ponosna, gospodovalna, močna, velikodušna in zelo sočutna oseba.  Vrednostna sila Leva združena z duhom raziskav in bistrostjo Škorpijona.  Ti darovi nakazujejo osebo, ki bo dosegla vse svoje cilje.  Imate tudi izredno vitalnost, tako psihično in fizično. Vi ste zavedni, ostri in odločni v vseh zadevah, ki zahtevajo vašo pozornost.  Vaša osebnost pa ni popolnoma usklajena z vašo resnično naravo. Vi delujete z globokim občutkom čustev, strastno in predano vezani na ljudi ali na vzroke. Vaša resnična čustva so zelo pogosto preplavljena.  Ponos je nenormalno razvit in vi ste z lahkoto prizadeti z besedami nestrinjanja ali žalitve. V ljubezni ste zelo strastni in imate močne spolne občutke.  Zaradi intenzivne magnetne sile čustva prevladajo razloge Leva, reakcije Škorpijona je zavladajo in ustvarijo, da pozabite na interese drugih. Vi lahko združite sintezo Leva s prodornostjo Škorpijona za preiskovanje in reševanje mnogih težav.

Ključ za boljše vključevanje vaše osebnosti je, da oplemenitite nižje nagone Škorpijona, ki lahko uidejo iz vajeti ter, da razvijete sposobnost, da bolje izrazite svojo notranjost.


Sonce v Levu, Luna v Strelcu


Oba znaka združena ustvarita ognjevito, strastno in zelo temperamentno osebo. Notranje ste ponosni; imate potencial za vodenje in uveljavljanje moči. Imate veliko srce in ste velikodušni, močne volje, zanesljivi in zelo trdni v načelih in mnenjih.  Vi zasijete, kot vodja in imate dovolj ustvarjalnosti za poslovna in zasebna podjetja. Imate preveč vitalnosti, ki vam daje neskončno zmožnosti v številnih dejavnostih.  Vpliv Leva vas nagiba, da storite vse v velikem obsegu.           Če preveč poudarite te lastnosti boste videti, kot oblastni in egoistični, ker nikoli nočete biti zadovoljni z drugim mestom.

Vaša čustva lahko postanejo preveč pokroviteljska in vaš občutek osebne plemenitosti lahko povzroči, da obravnavate druge, kot manjvredne.  Navzven se vaša osebnost ne razlikuje veliko od vašega notranjega življenja.  Ljudje vidijo osebe, ki imajo Luno v Strelcu kot inteligentne in radovedne. V spolnih zadevah ste težka oseba. Na eni strani je ponos Leva, ki vas naredi prefinjenega pri ravnanju, ko gre za čustva.  Vendar zaradi Strelca ste goreči in navdušeni, toda nestalni.   To se lahko spremeni, če je razmerje pomembno za vas.

Skrivnost za boljšo integracijo vašega bitja je, da delate na področju, ki vam omogoča, da izrazite in zaščitite svoje naravne nuje.


Sonce v Levu, Luna v Kozorogu


besede za vaše psihološko ličilo so sinteza, zvestoba in ambicije. Morate biti pozorni na morebitne psihološke konflikte,  ker medtem ko ste notranje velikodušni navznoter, navzven ste sebični, zaradi vaše žeje po večji moči.  Luna v Kozorogu ima močan vpliv na vašo osebnost, in čeprav notranje niste takšni vas drugi vidijo, kot previdnega, odgovornega, praktičnega, velikopoteznega in močno delavnega.  Vi ste ustvarjeni biti previdni v ljubezni, čeprav notranje želite delovati bolj spontano. Druga ključna beseda za vašo bit je posesivnost, predvsem v duhovnem smislu.  Vi ste najboljši v kakršnemkoli krogu v katerem se vaše naravne nuje lahko razumno izrazijo. Zato ste bolje opremljeni za vodenje, kot služenje. Vaša borba je med vašimi dokaj ozko usmerjenim in sebičnim izgledom in vašimi bolj resničnimi spontanimi in strastnimi čustvi. Če ste sposobni uskladiti te temperamentne lastnosti boste imeli  lažje življenje in uspeh bolj realen.


Sonce v Levu, Luna v Vodnarju


To takoj pokaže osnovni konflikt med vašo individualnostjo in vašo osebnostjo. Navzven vas privlači nenavadnost in nekonvencionalnost.
  Notranje vi zamerite tej neracionalni nagnjenosti za nekonvencionalnost, ker ste bolj dostojanstven in ponosen. Sonce v Levu daje gospodovalno, močno in velikodušno nagnjenje, ki se ne ujema z vašo osebnostjo. Vaša osebnost spada pod vladavino Lune v Vodnarju. Vas vidijo drugi, kot svobodoljubno, neodvisno, radikalno osebo. Vendar pa je vaša osebnost omejena v tem, da pogosto poudarjate svoje ideje do izključitve vsega drugega. Vaše zahteve za absolutno svobodo in zasebnost so zelo vztrajne.

Vaši življenjski cilji bodo popolnoma nenavadni.  Vi boste vodili študij neobičajne narave, zelo pogosto šli do zelo starega ali zelo novega.

Ključ do boljše integracije vašega bitja leži v usklajevanju močne strastne narave Leva z vašo žejo za nenavadnim, kar daje Vodnar. V tej harmoniji leži skrivnost celotne duhovne evolucije.


Sonce v Levu, Luna v Ribi


Luna v Ribi vam daje na zunaj  pasivno osebnost, medtem ko vas Sonce v Levu ustvari notranje zelo pozitivnega in jasnega.  Rojeni ste z vsemi lastnostmi, ki so potrebne, da boste popolnoma uspešni v življenju, tako materialno, kot psihološko. Sonce v Levu daje individualnost, ki je ponosna, dostojanstvena, dominantna, velikodušna, zanesljiva,  trdnega mnenja in načel ter z ogromno ustvarjalnega potenciala.

Luna v Ribi pa daje osebnost, ki, čeprav zelo čustvena in ustvarjalna ima premalo močan karakter, da deluje v številnih postopkih, ki so potrebni, da bi dosegli svoje cilje.

Navzven ste pretežno Ribina osebnost. Ljudje vas vidijo, kot intuitivno, čustveno in široko osebo. Vas privlači nedotakljivo, kar vas lahko popelje v stik z vsem, kar je lepo in skrivnostno. V ljubezni boste intenzivno čustveni in včasih se izgubite v nejasne sanje.

Ključ do boljše integracije vašega bitja je združiti vse pozitivne vidike Ribe, to je vaša ustvarjalnost, altruizem in čustva s praktičnim in pogumnim vplivom Leva, ki daje jasnost in sposobnost analiziranja situacije in izvajanje avtoritete.


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si