POTENCIAL OVNA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.

Sonce v Ovnu, Luna v Ovnu

Imate potencial za naravnega vodjo. Vaše misli in občutki so skladni z akcijami, ki jih na koncu povzamete. Ste zelo dinamična oseba, ki ima rad akcije. Ste ognjeviti, nekoliko agresivni in oseba povelj in ustvarite, da se drugi zavedajo teh kvalitet.
Te lastnosti vašega značaja so na splošno koristne, vendar na trenutke lahko zaidete v težave zaradi vaše nestrpnosti.
Obstajajo trije ključi za uravnoteženje vašega karakterja na bolje in omogočite največ razvoja. Prvič, uporabite močnejšo kontrolo nad svojimi impulzi; drugič, imejte več potrpljenja pri ravnanju z drugimi; in tretjič, spoznajte, da se vam ni treba ves čas dokazovati in s tem silite v nevarnost.

 
Sonce v Ovnu, Luna v Biku

To nakazuje dinamično, močne volje, močno borbeno osebo, ki konzervativno pristopa k praktičnim zadevam.
Zaradi ugodnega položaja vaše Lune v Biku, ste bolj stabilni in konzervativni od drugih, ki imajo isti sončni znak.
S svojo jasno vizijo lahko vidite ideje in vprašanja razgrnjene do njihovih najvažnejših detajlov. Oklevate delati v negotovi situaciji, ki ne bo prinesla konstantne varnosti. Vaša notranja čustva prevzamejo obliko posesivnosti in vztrajnosti. Vi  delujete soliden državljan in praktična, pokončna oseba. Skrivaj pa imate željo za avanturami in neznanem.
Ključ do harmoničnega razvoja vašega bitja je uskladiti dve nasprotni težnji - svojem prizadevanju za novo in vaše želje po starem.

 
Sonce v Ovnu, Luna v Dvojčku

Rojeni ste s Soncem v Ovnu in Luno v Dvojčku. To vam daje intelektualno nagnjenost.  Delujete kot nemirna, prepirljiva, a premišljena oseba.
Kljub vašem nemiru in nestanovitnosti, ste eden izmed tistih posameznikov, ki z lahkoto sklepa  prijateljstva.

Vendar zelo izgubite zanimanje, ker  vaš um neprestano menjava fokus. Vaše težave so, da bi bili popolnoma v skladu in sledili projektom vse do končne faze.
Če je dana prava priložnost,  lahko zasijete kot vodja na vseh ravneh v svetu gospodarstva in trgovine.
Pri razvijanju večje  harmoničnosti sebe morate poglobili svoje duševne sposobnosti.

 
Sonce v Ovnu, Luna v Raku  

Rojeni ste s Soncem v Ovnu in Luno v Raku. Ta kombinacija je najbolj ugoden za doseganje uspeha. Vi žarite v družbenih situacijah, kjer se pokaže vaša sposobnost za pridobivanje prijateljev. Družabna oseba, vi  se boste odzvali do drugih z veliko občutljivostjo.
Ko se zavzamete za izvedbo projekta, boste prevzeti vodilno mesto.

Vi imate raje naloge ki zahtevajo nekaj širnih zamahov in minimum pozornosti do detajlov.
Ključ do harmoničnega razvoja vaše osebnosti je v preiskovanju vašega notranjega počutja in odkrivanje zakopanega v sebi.

 
Sonce v Ovnu, Luna v Levu

To ima za posledico naravno navdušenje in strast Ovna, ki otežuje ognjevite sile Leva. Vi ste sposobni močne občutkov in čustev.
Z vašo odkritostjo in poštenostjo ste pogosto odrezavi in manj diplomatski. Vaš pogum, skupaj z gorečim navdušenjem vas pripelje do vodilnih položajev.
V zadevah ljubezni vaš partner občuti intenzivnost vašega zanimanja. Ste nagnjeni, da se zaljubite hitro in sunkovito in želite ljubljeno osebo samo zase.
Dane vajeti komande, vi boste dokazali sebe kot popolnega vodjo. To je skoraj neizogibno, da  na neki točki v vašem življenju boste dvignjeni na položaj avtoritete. Imate močan čut lojalnosti.
Ključ do skladnega razvoja vašega bitja leži v širjenju vaših intelektualnih moči in piljenje vpogleda v vašo lastno naravo.

 
Sonce v Ovnu, Luna v  Devici

Rojeni ste s Soncem v Ovnu in Luno v Devici, kar vam daje zapleteno in raznoliko naravo. S Soncem v Ovnu, vaše osnovne lastnosti so odločenost, vodstvo in dinamičnost. Drugi vas vidijo kot praktično, preudarno osebo.

Ste zbiratelj stvari in jih običajno razvrstite, kategorizirate in analizirate. Včasih ste zelo kritični do ljudi, vendar nikoli v zlonamernem načinu.
Obstaja ljubezenska sila in duhovnost v vas, ki se lahko pojavi v določenih trenutkih.
Ker imate dve lastnosti, ki so bistvene za kakršnokoli dobro poslovno osebo - ustvarjalnost in smisel za gospodarstvo - boste zelo verjetno prišli daleč v vseh pomembnih zadevah življenja.
Vi ste resnično oseba, ki se ji lahko zavida, ker, čeprav morate izvesti preproste naloge življenja vsak dan,  jih opravljate korektno in izpolnete vse svoje obveznosti s svežino in vitalnostjo.
Ključ do harmoničnega razvoja vaše osebnosti bo nekako uravnotežiti vpliv Sonca v Ovnu s to Luno v Devici. Vaša aktivna notranja narava se lahko izrazi s storitvijo in humanitarnimi dejavnostmi.

 
Sonce v Ovnu, Luna v  Tehtnici

Na vašo individualnost vpliva Oven, ki vam daje kvaliteto vodenja, ustvarjalnosti in podjetnosti, vendar vaše osebnostne lastnosti, ki spadajo pod vpliv Tehtnice, so nasprotje Ovnovih lastnosti.
Vaš imidž je socialno misleč, zmerna oseba na katero z lahkoto vplivajo standardi družbe.


Zaradi vašega šestega čuta za to, kar ljudje želijo, ste en korak naprej,  dobavite kar je potrebno preden je želja omenjena.
Te lastnosti vam lahko omogočajo, da vpeljete in dokončate projekte, ki vključujejo velika sredstva. Vendar pa obstaja tekoča bitka med različnimi stranmi vaše narave. Dva pola vašega značaja izražajo nasprotujoče sile, ki povzročajo neodločnost.
Tako kot vaše ​​dvojne lastnosti, položaj Lune v tehtnici običajno preveri agresivne težnje Ovna. Vendar pa ima Oven običajno dovolj zagona in dinamike da spodbudi bolj inertno nagnjenost Tehtnice, znak ravnotežja.
Ključ do vašega uspeha je uskladitev sil Ovna s pasivnostjo v Tehtnici.


Sonce v Ovnu, Luna v  Škorpijonu

Rojeni s soncem v Ovnu in Luno v Škorpijonu. Osebnost , ki jo prestavljaš  je ena vase-zaupajoča in močno-pod vplivom oseba.
Tvoja notranja narava hrepeni za svobodo in pustolovščine. Ko imaš nekaj v mislih ( glavi ) , malokdo lahko to spremeni. Ti smatraš detajle, da so nadloga(sitnost), ker ovirajo tvojo svobodo za akcije. Ti si najbolj zadovoljna kadar ti slediš svoji lastni presoji v katerikoli situaciji nasprotij. Ti ponavadi verjameš svojim instinktom; ljubezni in emocijam direktno mnogim tvojim akcijam.
Tebe privlačijo intenzivna zadovoljstva , in ti večinoma greš v  rizik. Zaradi tvojega iskanja nenavadnega vidiš včasih srečo pravico in pristranost . Skozi tvojo emocionalno sestavo, kakorkoli, boš našla kar želiš.
Vadba več samo-kontrole bo napravila iz tebe  bolj uravnoteženo osebnost. V vsakem primeru, z sledenjem komande tvoje zavesti ne boš šla narobe, ker imaš solidno osnovo, psihološko.
Po drugi strani , si aktivna in energična delavka , čeprav to je težko za tebe, da izpostaviš svoje najboljše potenciale. čeprav imaš managerial kvalitete, te usoda lahko vodi v vlogo servisa.     Ti imaš dobro pamet za kemijo, pisanje, in analitično delo.

Sonce v Ovnu, Luna v Strelcu 

To vas naredi ognjevitega, strastnega, dinamičnega, zgovornega posameznika, tako navznoter in navzven. Vi ste neprijetno direktni pri svojih mnenjih in prepričanjih. Deliti svoje znanje z drugimi vam daje pravi užitek.  Vas privlači vse, kar je naravno in imate pristno veselje do življenja.
Življenje za vas je pot osvajanja, raziskovanja in odkrivanja sebe.
Imate močno vitalnost in bi morali uživati v dobrem zdravju. Vaša razigranost vpliva na tiste s katerimi ste prišli v stik  tako, da bodo ljudje navdušeni skozi vaš optimizem.
Kakršenkoli je vaš položaj v življenju, vaši cilji navadno vključujejo razvoj in izvajanje načrtov, vendar vas redko skrbijo praktični rezultati. Radi pričnete načrte in večkrat boste želeli začeti povsem na novo.
Potrebujete vztrajnost. V zadevah iz ljubezni bodite previdni in preden greste v akcijo malo bolj premislite. Verjamete v hitre akcije, vendar vedno v dobri veri.
Ključ do harmoničnega razvoja vaše osebnosti leži v prisiliti sebe, da se zanimate za bolj stvarne  realnosti. Nekaj predvidevanja in potrpljenja pri reševanju ene stvari naenkrat bi bilo bolj učinkovito.


Sonce v Ovnu, Luna v Kozorogu


To vam daje izjemno ambiciozno naravo in ogromno zalogo energije za uresničitev vaših ciljev.
Vaša največja želja je postati vodja in imeti moč nad drugimi. Ko je čas za akcijo, se takoj zaženete, ker ste dobro pripravljeni. Toda vsa ta oblikovana priprava ne zagotavlja, da boste dokončali projekte. Tudi ko ste obdani z množico ljudi, vaša neodvisnost in čvrstost duha vas postavi v stanje samote.

V sebi boste ohranili svežino in originalnost. Ampak v vaši podobi pred svetom, veliko vaše sile ostane potlačene. Vi ste nekoliko rezervirani, malo esebičneža in na trenutke obsedeni z drobnarijami zadev. Če lahko uravnotežite te dve lastnosti, bo vaša osebnost popolnoma integrirana.
Za druge, ste pogosto popolni paradoks. Občasno lahko prikažete blisk impulza in neupoštevanje dogovora.

Ob drugem času ste izjemno togi in previdni. Osupli z vašem vedenjem ljudje ostajajo na previdni razdalji, da vas ne bi užalili.

Sonce v Ovnu, Luna v Vodnarju

Ne obstaja boljša kombinacija, ste oseba s šarmom, originalnostjo in spontanostjo. Vi ste očarani z ekscentričnimi in nekonvencionalnimi predmeti.
Z lahkoto pridobivate prijatelje in ste voljni sprejeti ideje, ki se pokažejo napredne. Vi ste humanist po naravi in izgleda, da imate starodavni dar za prerokovanje in čudeže.
Pozitivna in jasno misleča oseba, vi dejansko lahko prevzamete vodenje katerega koli podjetja. Vaša moč prepričevanja kljubuje opoziciji. Dodate ravno prav humorja, tako da ste redko ujeti v resnem razpoloženju. To je ena od vaših najbolj privlačnih značilnosti.
Vaša individualnost spada pod vpliv Sonca v Ovnu, ki vas bo eventuelno spravil na položaj avtoritete. Toda položaj Lune vas nagiba proti neobičajnem.


Aspekti vaše osebnosti vam zagotavljajo uspeh in popularnost v življenju. Vendar bi se morali izogibati poskušanju vsiliti svoje poglede drugim ljudem, za njihovo dobro.
Ključ do boljšega vključevanja sebe leži v spoznanju, da poskušanje izboljšanje okolja vedno ustvarja nasprotni učinek.

 
Sonce v Ovnu, Luna v Ribi

Sonce prispeva k vitalnosti, zdravju in dolgoživosti, daje močno voljo in tudi aktivnosti. Toda zaradi položaja Lune lahko pride do nekaterih težav pri uresničevanju teh notranjih vplivov. Vaša dilema leži v vaši težnji, da bi bili sprejemljivi in pasivni, v nasprotju vašega aktivnega agresivnega notranjega glasu. Vi boste delovali tihi in brezbrižni, nekoliko nemirni in navdušeni nad spremembami. Pravzaprav, Luna v Ribi bo postavila težave na pot, vendar , če se zavedate kje je vir težav bo to odstranilo nekatere ovire blokade. Smatrajte ovire na katere naletite, kot pridobitev izkušnje.
Romantična ali čustvena žilica je druga primarna značilnost. Imate nekaj verske nagnjenosti, vendar je verjetno bolj čustveno, kot intelektualno. Če lahko spoznate notranjo moč, ki jo daje Sonce, boste pridobili moč volje in odgovoren položaj.
Notranje ste neodvisna, samostojna in sposobna oseba, popolnoma zadovoljna biti sam.


Vendar pa zaradi vaših okoliščin, čemerni, zamišljeni aspekti vaše osebnosti se pojavijo, kot prevladujoči. Če lahko nekako uskladite sebe, da živite s temi vplivi, boste zagotovo dosegli večjo integracijo sebe.

Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe


Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si