POTENCIAL VODNARJA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.


Sonce v Vodnarju, Luna v Ovnu

 

Vaša narava je v bistvu trdna in mirna, brez veliko samo-izražanja. Vendar je lahko prebrati veliko odločnost v vašem molku. Vaša volja je izjemno močna in morate imeti stvari po svoje. Vi  pogosto greste do skrajnosti pri uveljavljanju svoje volje nad drugimi. Vaše dojemanje je zelo ostro in ste natančen sodnik človeške narave. Vaše sposobnosti ležijo na področju preiskovanja, usklajevanje in sintetiziranja, ki ga uporabljate za doseganje osebnega razumevanje resnice sveta.
V ljubezni ostajate neodvisni; vendar pa se vaša čustva zlahka razvnamejo. Tudi tu želite prevzeti vodilno vlogo pri vzpostavitvi smeri odnosa.
Ključ do večje harmoničnosti sebe leži v učenju sprijazniti se z delom in pokoriti, in sodelovanje z drugimi, čeprav je težko za vas, da sprejmete podrejen položaj.

Sonce v Vodnarju, Luna v Biku


Ta astrološka kombinacija vam daje mirno in tiho naravo, ki se predvsem upira spremembam. Transformacije in spremembe so v celoti tuji vaši naravi. Ste domača oseba in najdete izpolnitev v domačik zadevah. V ljubezni redko oklevate, ostanete iskren in zvest partner. Vaši procesi razmišljanja so trdno utemeljeni in vaša točka pogleda je konzervativna. Vaša  stopnja vzdržljivosti je visoka; samo takrat, ko vam je nekaj nezaslišano nerazumno predstavljeno pokažete svoj karakter.  Vi verjetno imate aktivno družabno življenje in dobre prijatelje. Ker ste zadovoljni s sabo in svojim okoljem ni čudno, da je vaša nagnjenost resnično humanitarna. Vi ste verjetno zelo hvaljeni v vašem podjetju ali poklicu, ker vam je  popolni užitek pri izpolnjevanju obveznosti in odgovornosti.


Sonce v Vodnarju, Luna v Dvojčku


Ta astrološka kombinacija znakov vam podeljuje zelo razvite intelektualne moči. Imate govorniške spretnosti, čeprav je vaša narava bolj nedružabna in zadržana. Vaše misli so urejene in organizirane in si prizadevate za znanje z veliko marljivostjo in trudite vedno za urejenost in popolnost pri vašem delu. Ste prijazni in dobrosrčni in blagega nastopa in gest. Ste nagnjeni opazovati in ne sodelovati. V ljubezni ste zadržani in hladni.  Čeprav ste željni ugoditi ostanete nekako odmaknjeni in nepristranski.  

Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži je v zniževanju nekaj vaše zadržanosti; bolje boste uspeli v partnerstvih ali druženju z drugimi.

 

Sonce v Vodnarju, Luna v Raku


Ta astrološka kombinacija nakazuje na občutljivost do narave in na splošno boječ pristop do življenjskih izkušenj. Vi ste zelo gospodarni zlasti v zvezi z domačimi zadevami, kjer se vaša trdnost najbolj jasno pokaže. Domače zadeve imajo običajno prednost pred vsemi drugimi.
Vaše mentalne sposobnosti so dobre; vendar vaše razmišljanje je čustveno ali umišljeno bolj kot intelektualno. Vaša največja napaka je neaktivnost. Če lahko napravite sebe dovzetne za najboljše vplive, boste odličen oskrbovalec v vsakem pomenu: hranljivi, za pomoč in podpiranje oseb, ki potrebujejo vašo zaščito.
Oboje, šibkost in moč leži v tej kombinaciji. Vaša narava je še vedno v bistvu intelektualna, ampak vaša osebnost, tako dovzetna na vplive okolja, je pod vplivom čustev.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v gojenju akcije in praktične sposobnosti. Z vključevanjem sebe se boste uprli sili brezbrižnosti in pasivnosti.

Na vrh


Sonce v Vodnarju, Luna v Levu


Ta astrološka kombinacija nakazuje, da ljubezen zavzema pomembno mesto v vašem življenju. Vendar boste zelo izbirčen, ker vaša samozavest je takšna, da bo le nekdo, ki je vreden vaše naklonjenosti lahko zadovoljil to željo. Skozi življenje bo vaš najbolj zavestni cilj kreativno  samoizražanje. Vendar pa vaša intenzivna ljubezenska narava se mora tudi izraziti. S svojim aktivnim umom in živahno domišljijo ste primerni za vodstvene vloge. Vi ste običajno tisti, ki sproži odnos ali povzame pobudo. Motivirani s plemenitimi nameni, imate resnično sposobnost za javno življenje.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja leži v vadbi vaše sposobnosti ljubiti.  

Celo, če imate kompromis glede svojih visokih standardov pri izbiri osebe ljubezni, boste ugotovili, da je nepopolna ljubezen boljša od nobene ljubezni sploh.
 

Na vrh

Sonce v Vodnarju, Luna v Devici


V novih situacijah in neznanih okoliščinah, so vaše sposobnosti kritičnosti povečane in vaš občutek za previdnost je okrepljen. Marljiva oseba kot ste, boste posvetili vso svojo pozornost na trenutno delo, upravljali z detajli in jih presojali po njihovi praktičnosti. Vaš proces razmišljanja se prične z analizo zadevnih vprašanj. Vaš najbolj zavestni cilj skozi vse življenje je pridobiti znanje in priznanje ene vključujoče resnice v vesolju. V ljubezni ne morete v celoti izkusiti biti ljubljen ali občutiti izpolnitev, dokler ne boste skrbno analizirali svoje občutke. Najbolj se počutite udobno, ko ste vključeni v službi za drugega.

Ključ do bolj harmoničnega obstoja je v zmanjšanju vaše kritične tendence.

Povečanje sodelovanja bo pomagalo razvijati iniciativo, aktivnost in upanje.

 Na vrh

Sonce v Vodnarju, Luna v Tehtnici


Ta astrološka kombinacija  zračnih znakov vam nudi darove razsodbe in dojemanja. Znanje iznad običajnega vam je na voljo preko intuicije in predvidevanja. Vedno je ravnotežje in notranje ravnovesje pri vaši presoji. V ljubezni ste željni ugoditi; vaša osebnost je očarljiva in spravljiva. Vam je najbolj udobno v partnerstvu ali oblike sodelovanja.
Integriteta vsakega človeškega dela in ravnovesja sestave so tisto, kar ugaja vaši rahločutnosti. Iz tega sledi, da ste miroljubna osebnost. Vaš toleranten odnos vam omogoča, da najdete sprejemljive elemente na vsaki strani argumenta. Življenje bi vam moralo preskrbeti polno mero nagrad, ki bi si jih vsakdo želel, ker ste izjemno dobro opremljena oseba.
well-equipped individual.

Na vrh


Sonce v Vodnarju, Luna v
Škorpijonu
 

Ta astrološka kombinacija  nakazuje odločno naravo in popolno kontrolo sebe. Vaša čustva so verjetno intenzivna, strastna in trajna. Kadar so krivični do vas, ne počivate dokler vaša želja za maščevanjem ni zadovoljena.

Ste posvetni in inteligentni na številnih področjih. Morda ste preveč pozitivni in izražate svojo voljo, preveč samostojni. Vi si prizadevate za svoje cilje neizprosno, pogosto uporabite druge, da bi dosegli svoje cilje. Vi bi morali doseči uspeh pri delu ali poklicni dejavnosti, ker ostanete  stabilni in delavni. Ljubezen je zelo pomembna stvar v vašem življenju. Vendar pa lahko pride do moči borbe med vami in vašim predmetom ljubezni. Vaši občutki so tako intenzivni in vaše želje tako dobro namerne, da boste verjetno postali preveč zahtevni.
Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v usmerjanju nekaj vaše prirojene samokontrole, da sprošča vašo voljo. Lahko uporabite vaš smisel za preiskovanje in prodiranje, da bi bolje razumeli vaše motivacije in psihološko sestavo.


Na vrh

Sonce v Vodnarju, Luna v Strelcu


Čeprav je vaša osebnost lahko prehitra v izražanju za vašo osebnost enakomernega koraka, ta astrološka kombinacija je harmonična v celoti. To nakazuje osebo, ki je brez dlake na jeziku in neodvisna v svojih stališčih in življenjskem slogu. Obstaja želja po raziskovanju in izrazit apetit za preiskavo in znanje. Vendar vaša impulzivnost nikoli ne uide iz rok, ker v vašem jedru ste sposobni koncentrirati in organizirati izkušnje na koristen način. Imate naznačeno literarno sposobnost. Ste ljubitelj lepega in enodnevnega. Ljudi privlačite s sočutjem in skrbjo, ki jo izžarevate. Zaradi tega bi morali doseči popularnost in družbeni uspeh.
V ljubezni ste predani. Vaši občutki so topli in boste našli izpolnitev s spoznanjem, da ste ljubljeni in cenjeni.
Ključ do srečnega obstoja leži v izkoriščanju vašega potenciala in koncentriranju vaše moči  usmerjeno proti enim izbranim ciljem.


Na vrh

Sonce v Vodnarju, Luna v Kozorogu


Ta astrološka kombinacija  nakazuje na zelo močno osebnost z izvori za uspeh in morebitno odličnost na področju, ki ga izberete. Kakršnem koli poklicu ali poslu, ki ga povzamete prinesete ostroumnost, zanesljivost in vztrajnost. Vaš um ima subtilno lastnost, ki vam dopušča , da pograbite in se ukvarjate s kompleksnimi vprašanji in pomembnimi podvigi (podjetje), ne da bi vas prestrašilo breme odgovornosti.

Veliko o vas je skrito. Vi upravljate svoje zadeve pod plaščem diplomacije in zadržanosti. Toda vi ste izredno ambiciozni in želite, da bi dosegli velike višine. Obstaja pa ena past, ki se ji je treba izogniti: umirjenost je vrlina , vendar pa se morate izogibati biti preveč brezobzirni.

Ključ do bolj harmoničnega  obstoja leži v izogibanju samote in nevtralizirati svojo nagnjenost biti pretirano neodvisen. Izrazite svojo naravo znotraj družbe in se izognite dopuščati svoji odločni in sebi-zadostni osebnosti, da vas ovira funkcionirati med prijatelji in  družbo.


Sonce v Vodnarju, Luna v  Vodnarju


Ta astrološka kombinacija nakazuje uglajen karakter in nesebičen odnos do človeštva. Prvi vtis, ki ga dajete drugim je prijaznost in iskrenost.
Vaše razmišljanje nakazuje pozitivno. Ostali boste zaupljivi vase in optimistični tudi pod težavnimi okoliščinami. Vaše ideje so progresivne in ker jih predstavite tako dobro, da so le redko žaljive za kogarkoli tudi če so nekonvencionalne. Ste primerni za javno kariero zaradi vašega naravnega zanimanja,  originalnosti in sposobnosti za delo z ljudmi. Individualna ljubezen je za vas podaljšek vaše univerzalne ljubezni do človeštva. Vam prikažete enoličen značaj in ohranite svojo ravnodušnost večino časa. Vendar pa vaši občutki, čeprav iskreni, vas držijo nekoliko odmaknjeno od vašega ljubezenskega partnerja.
Ključ narediti bolj harmoničnega obstoja leži v igranju plemenitih, progresivnih in družabnih aspektov vaše osebnosti medtem, ko je zmanjševanje odmaknjenosti in nedoumljivega ravnanja, ki je paradoks vaši naravi.


Na vrh

Sonce v Vodnarju, Luna v Ribi


Ta astrološka kombinacija  nakazuje
na precej občutljivo in rafinirano naravo. Ste nagnjeni  biti sentimentalen in se vas zlahka dotakne z lepoto. Ste zainteresirani za nenavadne koncepte in ideje, ki ugajajo vaši umetniški senzibilnosti. Vaš nastop je nežen in vljuden. Nekoliko samotarska oseba , raje imate udobje v zakotnem kotu kot pa oster blesk soja žarometov. Vaša domišljija je močna. Mali incidenti in naključna druženja lahko prinašajo valove sentimentalnosti. Študijska stran vašega narave je prebujena. Lahko razvijejo svoje psihično in okultno nagnjenje. Če delujete pasivno je to morda zato, ker imate nekaj zahtev. Ste dobrodelni, simpatični in željni deliti.
Ključ narediti bolj harmoničnega obstoja leži v usmerjanju vaših darov karakterja na tak način, da ne boste žrtev bolj grobih, izkoriščevalnih ljudi.


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si