POTENCIAL DEVICE

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.


Sonce v Devici, Luna v  Ovnu


Ključne besede za vaš značaj so praktičnost, analiza, odločnost in teorija o koristi, katerim je dodana dinamičnost Ovna, ki omogoča, da so vse te lastnosti v harmoniji. V bistvu ste devica, kar pomeni, da ste delavec in mnogokrat uslužbenec za druge neki drugi ravni. Vi izberete, da ne prevzamete vodstvo in psihološko se počutite veliko mirnejši delati pod vodstvom drugih. Obstaja določena želja, da ste zadovoljni v službi in doma, dokler drugi ne motijo ​​preveč vašo zasebnost.  Čeprav navzven delujete strastni in intenzivni, Sonce v Devici vas ustvari notranje hladnega in zaprtega. Spolno ste oboje, zainteresirani in radovedni, čeprav ne preveč  željni, da bi se izgubili v objemu erosa. Vaša pozornost do detajlov je včasih tako pretirana, da bo to povzročilo težave v vašem čustvenem življenju.

Ključ do boljše integracije vašega bitja je uskladiti praktičnost in človečnost Device z agresivnostjo in dinamičnostjo Ovna.

Sonce v Devici, Luna v  Biku


To je zemeljska kombinacija, ki daje dobro mero zdravega razuma, praktičnosti in utilitarizma (teorija o koristi). V osnovi ste delavec in uslužbenec drugih. Vaše konstantno ukvarjanje s podrobnostmi vas naredi zelo previdnega delavca, predvsem pri tistih nalogah, ki zahtevajo točnost in opazovanje. S praktičnostjo Device,  potrebne naloge so užitek in ne izogibanje in spremenljiva narave tega znaka pomeni, da ste prilagodljivi in ​​uživate spremeniti podrobnosti v vašem delu. Dokler drugi ljudje ne kršijo vašo zasebnost preveč mimogrede in brez povabila, ste srečni in zadovoljni. V spolnih zadevah ste nagnjeni biti bolj hladen in zadržan. Polagate pretirano pozornost do detajlov, kar bi lahko vodilo do kritike od drugih. Če kakorkoli zadržujete vaše naravne lastnosti, je rezultat razdražljivost in nervoznost. Vaša čustva in vaša dejanja niso v nasprotju. Delujete kot delovna oseba, kateri se lahko zaupa in je zanesljiva, skrbna in prijetna. V vaših odnosih z drugimi obstaja malo težnje, da ste nekoliko preveč posesivni.  Imate osnovne možnosti za uspeh v življenju.

Ker ste zelo zemeljska oseba, ključ za boljšo integracijo vašega bitja leži v tem, da si vzamete nekaj zanimanja za dejavnosti, ki niso direktno povezane z zmožnostjo dohodka za preživljanje.


Sonce v Devici, Luna v  Dvojčku


Oba znaka sta bolj intelektualna in vi odražate praktično uporabno uma z načrtovanjem in organizacijske sposobnosti.
Kot Devica ste zelo podrejeni in služabnik drugih. Vaše konstantno ukvarjanje s podrobnostmi vas naredi zelo previdnega delavca, predvsem pri tistih nalogah, ki zahtevajo točnost in opazovanje. Skozi izobraževanje in prilagajanja okolici bo vaša osebnost postala duhovita, inteligentna in zelo vsestranska.

Vi ste ena tistih oseb, ki lahko opravi kakršnokoli vrsto dela, ki zahteva veliko gibanja. V ljubezenskih zadevah ste bolj hladni toda zelo izrazni.
Morate poskusiti premagati svojo omahljivost in pomanjkanje kontinuitete, zanesljivosti in vztrajnosti. Poskusite ne biti tako kritični do drugih.


Sonce v Devici, Luna v  Raku 


To je zelo harmonično razmerje saj združuje praktičnost in zdravo pamet, s čustvi in ​​občutljivostjo. Vi ste v bistvu težek delavec in radi služite drugim.
Notranje boste polagali nenehno pozornost do detajlov in to vas naredi zelo skrbnega delavca.

Zaradi praktičnosti znaka Device in razumnosti, potrebne naloge so uživanje in ne izogibanje. Vaša želja po zasebnosti vodi do sreče doma ali v službi, tako dolgo dokler vas ne prekinejo brez opozorila.  

Vi reagirate s čustvi namesto z razumom, racionalizirate ta način razmišljanja, kot ideje ki jih instinktivno pridobite. Vi boste sočutni in prijazni, vendar zaščitniški do ljudi, ki so vam všeč.

V ljubezni ste nežni in čustveni, hitro užaljeni in žalostni, če ste zavrnjeni, vendar ste željni, da se odzovete na čustva in jih vrnete.

 

Sonce v Devici, Luna v  Levu


Notranje imate karakteristike razsodnosti, zdrav razum in praktičnost. Vaša zunanja osebnost pa vendar izgleda, kot ognjevita, strastna in agresivna. Imate nagnjenost, da se vključite v aktivnosti, ki niso skladne z vašimi notranjimi karakteristikami.
Vladanje Device vas ustvari delavno, praktično, daljnovidno osebo, ki ima rada čistočo in zasebnost. Navzven vas bo Luna v Levu postavila v položaj v katerem morate izvajati avtoriteto na pozitiven in jasen način.

V ljubezni ste iskreni in zelo ljubeči, želite podeliti svojo srečo drugi osebi. Delujete srečno, močno in igrivo. Očitno ste zelo okupirani s svojim dostojanstvom in kako delujete na druge.

Glas vaše podzavesti vam govori, da se obračate na bolj realne zadeve. S svojo naravno bistrostjo bi morali biti sposobni doseči harmoničen odnos med tema dvema kategorijama, kar ustvari izpolnjeno osebo.


Sonce v Devici, Luna v  Devici


To bi vam moralo zagotoviti harmoničen odnos med vašim notranjem življenjem in vašim zunanjem življenjem. Vi ste v bistvu delavni in z veseljem nudite storitev drugim. Vaše konstantno ukvarjanje s podrobnostmi vas naredi zelo previdnega delavca, predvsem pri tistih nalogah, ki zahtevajo točnost in opazovanje. S praktičnostjo Device i uživate pri nalogah in se ne poskušate izogibati, zlasti če vključujejo stalno spreminjanje podrobnosti.
Imate radi zasebnost, vendar ne v nenormalnih mejah. Spolno ste radovedni, vendar se bojite, da bi se izgubili v oceanu erosa. Radi imate dnevno rutino, še posebej, če nove naloge ne spremenijo popolnoma način na katerega ste vajeni delovati. Zaradi osnovne Device, ste humanitarni in široko misleči, ne da bi presegli sprejete socialne standarde. Vi ste preudarni in radi načrtujete v naprej za kratko časovno obdobje.  Želite biti prepoznani za svoje intelektualne lastnosti in ne zahtevate komplimentov ali laskanja, da bi se počutili notranje srečni.


Sonce v Devici, Luna v  Tehtnici


Tako notanje in zunanje ste mirni,brezskrbni, praktični in polni zdrave pameti. Vaša individualnost je v bistvu delovna uslužna. Vaša podzavest se boji prevzeti vodilno vlogo v  podjetjih in raje igrate sekundarno vlogo. Vaš notranji jaz je nenehno okupiran s podrobnostmi in to vas napravi zelo previdnega delavca. Navzven, ste oseba tehtnice. Ljudje vas vidijo kot družabnega in ustrežljivega. Ko nekoga ljubite, je to bolj kot kompliment za vas, kot pa zadovoljevanje vaših globokih čustev. Vi ste običajno zelo diplomatski in obzirni v vašem poslovanju.  Vi delate bolje v poklicih, ki zahtevajo kulturo in bistrost, ne pa karkoli grobo fizično. Lahko bi postali zelo dober diplomat ali kontaktna oseba.
Obstaja nekaj nagnjenosti k neodločnosti in oklevanju. Vi zelo težko rečete ne, in boste obžalovali vaše odločitve. Poskušate zelo močno ustreči drugim ljudem in velikokrat  boste zgrešili zaradi svoje bojazni. Ključ do boljšega razvoja vašega bitja je uskladiti vaše notranje intelektualne lastnosti z vašo družbeno usmerjeno osebnost.

Sonce v Devici, Luna v  Škorpijonu


Vi ste bili rojeni s Soncem v Devici in Luno v Škorpijonu, kar ustvari delavno, ponosno, samozavestno, ostro in pametno osebnost. Lahko ste razpeti med lastnostmi Device, ki imajo opraviti s praktičnostjo, industrijo in utilitarizma (teorija o koristi) ter osnovnim biološkim impulzom Škorpijona, ki so včasih v nasprotju z lastnostmi Device.                                      
Luna v Škorpijonu vam daje zelo močno osebnost, ki redko sprejme ideje drugih ljudi.
Kot v osnovi osebnost Device , ste najsrečnejši, ko se vaše naravne nuje lahko izrazijo. Imate radi praktično in produktivno delo, ne glede koliko detajlov zajema.
Škorpijon se strinja z Devico pri zagotavljanju želj za raziskave in analize. Je zelo verjetno, da vas bo popeljalo na poklicne dejavnosti, ki zahtevajo veliko predanosti in talenta v preiskavi.
V spolnosti, znak Škorpijona označuje strastno naravo z zelo močno in globoko zakoreninjenimi čustvi. Zlorabo teh lastnosti lahko povzročijo strasti, ki jih ni mogoče nadzorovati. Vam se verjetno tudi očita vašo skrivnostnost. V intelektualni sferi je vaš um oster, izpraševalen in prodoren. Vi ste zgovorni, močne volje in sposobni  izboriti svoje bitke.

Ključ za boljše vključevanje vaše osebnosti je v oplemenitenju nižjih instinktov, tako da vam lahko dajo energijo potrebno za opravljanje dela na področju raziskav in preiskav. Drugič, morate poskusiti odpreti vrata vaše zavesti za možnosti dela za druge.


Sonce v Devici, Luna v  Strelcu


Vi ste najsrečnejši pri opravilih, ki zahtevajo natančno pozornost do detajlov.  Aktiven Strelec vpliva na vašo osebnost, da hitite in se vam mudi, opravljate veliko različnih služb.
Pogosto je težko za vas, da uskladite svojo ljubezen do svobode in svoj liberalni duh s previdnostjo in urejenostjo svoje notranjosti.
Vaša praktičnost in prirojena radovednost skupaj s filozofsko nagnjenostjo Strelca, ustvarja možnost za globoko štipendijo. Vi ste v bistvu zbiralec. Vaša zahteva za znanjem in ljubezen do raziskovanja ustvari, da radi potujete.
Vaša prirojena pedantnost vas naredi očarljivo skromnega v ljubezni. Spolno ste radovedni, vendar vam vaša ultra-previdnost preprečuje, da sodelujete s čistim užitkom  v ljubezni, življenju in popolni svobodi. Ključ do bolj harmoničnega jaza je v doseganju ravnotežja z vašo težnjo, da analizirate vse. Oseba z vašim sončnim in lunarnim položajem lahko doseže srečo z usmerjanjem svojih različnih interesov in navdušenja pri služenju za druge.


Sonce v Devici, Luna v  Kozorogu


Vaš pristop do življenja je dokaj realen. Vi ambiciozno sledite svojim ciljem in visokim idealom. Oseba z vašo sončno in lunarno pozicijo pristopa težavam v življenju analitično, ne kristalizirajoč svoje ideje, dokler ne najdete skupni imenovalec, enotnost med stvarmi. Vi imate dar za organizacijo in ureditev, izgradnjo dejstev na osnovi dejstev. Vi ste običajno preveč previdni v vašem napredku in le redko pustite karkoli zgolj slučaju. Razvili ste harmonijo med vašim notranjim počutjem in vašo osebnostjo. Vi ste najsrečnejši, ko vas pustijo pri miru, da sami načrtujete in opravljate rutinsko delo. Morali bi si privoščiti občasno in dopustiti, da nekaj neresnosti doda več animacije in navdušenja  v vašo osebnost.
V ljubezni ste skromni in obvladani, iščete domače življenje, ki bo zadovoljilo vaše potrebe po varnosti in trajnosti.

Vidite naravni red v vesolju in vaš mir je zmoten, ko obstajajo razpoke v sistemu složnosti sveta okoli vas. Vaša prirojena radovednost vas vodi, da preučite in si prizadevate za znanjem, vendar previdnost omejuje vašo sposobnost, da se popolno udeležite življenja. Lahko poskusite predati se svojim ​​občasnim muham in jim občasno sledite.


Sonce v  Devici , Luna v Vodnarju


Ti imate resničen interes za človeštvo in imate razumevanje do znanosti in drugih predmetov, pomembnih za človeštvo. Vi ste sposobni opravljati neodvisne raziskave in vaša naravna radovednost lahko vodi do originalnih odkritij. Vi ste malo paradoksa, čeprav v bistvu zelo komunikativni, ne marate biti preveč blizu z drugimi.
Medtem ko vas vaša ljubezen do svobode ustvari  križarja za univerzalne pravice in bratstva, boste pristopali romantični ljubezni precej previdno.

Vi ste zvesti, vendar samo dokler ostanete svobodni in samostojni. Ključ do večje harmoničnosti  leži pri preverjanju vaše kritične biti. Dopustite vaši ljubezni in skrbi za človeštvo, da se izrazi popolno.  


Sonce v  Devici , Luna v Ribi


Čeprav imate resnično željo, da bi služili drugim, vaši ideali so po navadi oddaljeni in posledično nedosegljivi. Oseba z vašo introspektivo in zelo čustvene narave potrebuje močno osebo, značajno in da vsebuje ta pretok značaja. Za vas, abstraktno, mistično in duhovno je bolj realno kot katera koli druga realnost. Ste nagnjeni k premišljevanju in v stiku s svojo podzavestjo, iskanjem ter preučevanjem labirinta uma. Kritični do sebe, do točke samo-ukora, vendar pa boste prekrili tančico nad tem, kar boste našli v svoji duši.  Skoraj vedno boste našli življenje težko in boste poskušali najti sprostitev v mistiki in sorodnih temah.
Morate dopustiti vaši Devici praktično individualnost, da se izrazi z večjo silo in tesno vladati nad svojim dejanjem. To je ključ do boljšega ravnotežja in harmonije v vaši naravi.


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si