POTENCIAL STRELCA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.

Sonce v Tehtnici, Luna v Ovnu


Čeprav je vaš najbolj zavestn cilj pridobiti modrost, vaš um je hiter in prenagljen. Vaša narava je razdražljiva in ste v nenehnem gibanju. Imate visoko stopnjo pogonske energije kot posameznik in se morate odlikovati in zasenčiti druge. Z vašo strastno naravo boste vključeni v mnogih odnosov, spolno in družbeno skozi vse življenje.
V pozitivnih okoliščinah lahko dosežete dobro skozi pionirstvo in reforme. Imate radodarne lastnosti in boste branili svoje prijatelje zvesto. Ključ do bolj harmoničnega jaza leži v gojenju zadrževanja in trdnost namena. Če se boste usmerili na en sam cilj, imate potrebno osebnost in psihološko orodje za uresničitev vaših ciljev.

Na vrh

Sonce v Strelcu, Luna v  Biku


Vaša astrološka kombinacija nakazuje posvetni uspeh. Vaša odločnost in zadržan temperament strelčeve impulzivnosti in vaša previdnost se lahko uporabi za praktične namene. Z vašo toplino in genialnostjo boste običajno našli izpolnitev v osebnih odnosih. V ljubezni ste potrpežljivi, dokler ne osvojite osebo. Vaš tempo je počasen in odločen. Imate zalogo znanja, ki ga je mogoče praktično uporabiti.  Verjetno je, da boste predan in zvest prijatelj in, da se je na vaš karakter lahko zanesti.


Sonce v Strelcu, Luna v Dvojčku


Vaša narava je hitra in razpršena. Pogosto vaš notranji ogenj dogori zaradi pomanjkanja primernega izpuha in izražanja. Vaše astrološke okoliščine prinašajo zelo nervozne pogoje. Vedno pripravljeni zavreči staro in vstopiti v novo, vi postanete iskalec novosti in ste nagnjeni k nezadovoljstvu. Obstaja element razposajenosti v vašem življenju. Vir številnih težav leži v vaši neodločni naravi; vaši občutki so nekoliko površinski in razpršeni. Vaša presoja in spomin, pa so visoko razviti. Imate smisel za samoizražanje in dar za izražanje čustev drugih oseb z imitacijo. Ključ do bolj harmoničnega jaza leži v tem, da ste redno in sistematično v vaših dnevnih aktivnostih.

Na vrh


Sonce v Strelcu, Luna v Raku


Ta  kombinacija ni harmonična. Obstajajo znaki za napake v življenju, ki izhajajo iz vaše impulzivnosti, ki je povišana in takoj izražena z vašo čustveno naravo. Rak daje darove občutljivosti in prerokbe skozi oster občutek in intuicijo. Vaša dobro razvita domišljija vas pogosto vodi v sfero mistike in obstajajo verske tendence v vaši naravi.  V ljubezni ste solidarni in intenzivni in poskušate voditi svoje romance v skladu vašega idealističnega pojmovanja ljubezni.

Ključ do bolj harmoničnega jaza leži v preverjanju impulzivnosti vaše osebnosti, kar ima za posledico destruktivne reakcije.


Sonce v Strelcu, Luna v Levu


Vaše astrološke pozicije vam podelijo čudovito kombinacijo.  Imate dar za dojemanje kompleksnih idej kot en koncept, za zmanjšanje številnih težav na eno delujočo enoto. Vi izžarevate moč in energijo in ste zaneseni s pozornostjo in občudovanjem drugih.

Ali vaša strastna ali duhovno stran bo prebujena, vam posoja sposobnost predvideti prihodnost. Vaša čustva so brezmejna in vaše srce lahko gre do mnogih brez da razlivate svoja čustva. Ste velikodušni in zvesti. Katerokoli področje vas zanima boste prevzeli vodilno mesto. Imate radi razkošje in užitke, opirate se občasno samo-razvajanje.

Ključ do bolj harmoničnemu jaza leži v obvladovanju vaše domišljije in omogočati pretok bolj praktičnih tendenc skozi vašo osebnost.


Sonce v Strelcu, Luna v Devici  

Ta  astrološka kombinacija vam daje odlične moči  razlikovanja. Dar intuicije in  izgovarjave  vam bo v pomoč pri reševanju problemov, skupaj s sposobnostjo predvideti  intelektualno glede materialnih stvari. Vi ste natančno analitični in  lahko opravljate vse naloge, ki zahtevajo natančno pozornost do podrobnosti. Vam je v užitek služenje drugim, tako, da lahko vsako nalogo opravite s svojo naravno marljivostjo.   V zadevah ljubezni vam verjetno ne spodnese nog. Vaše misli imajo več vpliva  nad vašimi dejanji, kot jih imajo vaša čustva.   Morda ste preveč hitro razdraženi ali potrti,  kar razkači  prijatelje in družino z zahtevnimi zahtevami in nagnjenostjo k natančnosti. Vendar boste prav tako ostre zahteve imeli do sebe, kot do drugih. Ključ do večje  harmoničnosti sebe leži v  sproščanju vaše dlakocepske nagnjenosti.

Na vrh


Sonce v Strelcu, Luna v Tehtnici


Ta astrološka kombinacija vam podeljuje dokaj močno osebnost, ki je očarljiva in prijazna. Obstaja prebujenje ambicije in konstantna želja za samo-izpopolnjevanje. Vaš najbolj zavestni cilj je doseganje modrosti. Imate ljubezen ravnotežja in harmonije, ki se razteza na vaše ravnanje medosebnih odnosov. Rezultat vaše splošne vljudnosti je, da ste zelo priljubljeni. V ljubezni ste sodelujoči in pošteni vendar boste imeli težavo, da se polno predate drugemu.
Ključ do bolj harmoničnemu jaza leži v omogočanju lastnostim osebnosti Tehtnice, da v večji meri izravna in spreminja impulze vaše osebnosti Strelca.


Sonce v Strelcu, Luna v Škorpijonu


Ta astrološka kombinacija nakazuje vam podeljuje močno konstitucijo za vzdržljivost in delovno moč. Vaša narava je ponosna in samozadostna z občasnimi izbruhi temperamenta zaradi vaše občutljive osebnosti. Imate sposobnost za preiskovanje v globino, pogosto v metafizičnem in okultno in na teh področjih lahko naredite veliko dosežkov. Vaša čustva so intenzivna in dolgo trajna in v ljubezni ste strastni. Skozi vse življenje bi morali vzpostaviti številne povezave z drugimi. Zase mislite, da ste svobodni in velikodušni in vaše ostre moči domišljije se lahko uporabi za negovanje teh odnosov. Pod kakršnimkoli okoliščinami, vaša vztrajnost skupaj z vašo željo po neodvisnosti - fizični, duhovni in finančni – bi morali jamčiti materialno varnost.

Ključ do bolj harmoničnemu jaza leži v vadbi zadržanosti, ki jo vaša škorpijonova osebnost ima v premoči, da umiri impulzivnost, pogosto vihravost vaše individualnosti. Vzpostavite določen cilj in boste dosegli modrost.

Na vrh

Sonce v Strelcu, Luna v Strelcu  

Ta astrološka kombinacija daje raziskovalno, neodvisno osebnost, ki ne more prenašati kakršnokoli omejitev. Vse o vas je svobodno in spontano. Ste odkriti pri uveljavljanju sebe in svojega mnenja, pogosto obrnjeni v prepirljivost. Vaša domišljija je hitro spodbujena prav tako vaše navdušenje vendar ugasne še bolj hitro.  Ker so vaši interesi sunkoviti in širokega razpona ste v nevarnosti ostati le površen šušmar pri številnih projektih. V ljubezni se pokažete velikodušni s toplimi, intuitivnimi občutki. Vi  si zavestno prizadevate pridobiti modrost in ste željni širiti znanje, ki ste si ga nabrali.

Ključ do bolj harmoničnega jaza leži v gojenju trdnosti namena in stopnje zadrževanja.

Ste konstantno nagnjeni obrniti se v drugo smer-po vetru in proti brezbrižnosti in brezskrbnosti, toda z namenjanjem več misli na druge boste sposobni zajeziti te težnje tudi do sebe.

Na vrh

Sonce v Strelcu, Luna v Kozorogu


Vaša strelčeva impulzivnost in lahkomiselnost ima korist od primernosti in zanesljivosti, ki je  prirojena Kozorogu.
 Ambicija je usmerjena proti visokošolskem izobraževanju in misli. Vaše življenje ima obliko in red in delate svoje zadeve na metodičen način. Obstaja aura časti in ugleda pri vseh aspektih vašega življenja. Vaše ljubezensko življenje pa je lahko nekoliko manj nagrajujoče. Delujete vase zaprti in boste imeli težave dovoliti dovolj, da bi sprejeli drugo človeško bitje. Ker vam vlada vaša ambiciozna in praktična narava se boste drugim približali previdno,  pogosto sumničavo.

Ključ do bolj harmoničnega jaza leži v doseganju primernega ravnovesja med vašo impulzivno, optimistično osebnostjo in vašo trdno in naporno osebnostjo. Poskusite obdržati vedrost brez da daste prosto vladanje vihravosti.

 Na vrh


Sonce v Strelcu, Luna v Vodnarju


Te astrološke okoliščine vam podelijo dar intuicije in pristno skrb za človeštvo nasploh. Imate sposobnost, da se ukvarjate z velikimi skupinami, združenji in kongregacijami. Vaši mentalni procesi so logični in so pod vplivom močne domišljije, ki deluje tam kjer drugi odnehajo. Lahko kažete instinkt za prerokbe. Vaše poklicno udejstvovanje bi moralo biti znotraj področja visokega šolstva in mentalne discipline. V ljubezni ste iskreni in ljubeči, obenem pa ohranjate določeno neodvisnost navad in uma.
Vaše čustvene reakcije in namigi so lahko nekoliko zmedeno vašim opazovalcem, ker izražate sebe na nekonvencionalne načine.

Ključ do bolj harmoničnemu jaza je v tem, da obdržite v skladu vašo naravno neodvisnost od grenkote presežka in svojeglavosti. 

Na vrh


Sonce v Strelcu, Luna v Ribi

Vaša astrološka kombinacija vam podeljuje darove nežnosti in domišljije. Vaša narava je sanjska in nepraktična in ste pogosto v stanju tesnobe, zaskrbljenosti, odvračajoč demone lastne domišljije. Med vašimi umirjenimi trenutki se lahko vaš preroški značaj izrazi skozi osebnost. Imate močne verske težnje in človekoljubno, simpatično nagnjenje. V ljubezni, vaša čustva so globoka in aktivna. Vaše sočutje in milina pomagajo zagotoviti harmonijo v družinskem življenju. Ključ do bolj integriranega harmoničnega obstoja leži v igranju s srcem veselih elementov vaše osebnosti. Z več samozavesti bi se moral opazno zmanjšati vaš vedno prisoten strah. 


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si