POTENCIAL BIKA

Luna zagotavlja odsevni element v astrološki karti in tako deluje, kot enakovreden partner z vašim Soncem. Tako, kot sta Sonce in Luna videti enake velikosti, kot je vidno iz zemlje (zaradi česar se lahko sončni in Lunin mrk zgodi), sonce in luna sta enako močna v astrološki karti.

Sonce v Biku , Luna v  Ovnu

Nekatere od vaših najbolj izstopajočih lastnosti so vztrajnost, trma in praktičnost. Ste ambiciozni in želite doseči trajnost v življenju.  V vašem iskanju varnosti, vi vedno napredujete na solidni osnovi. Vendar pa lahko spremembe, nepredvideni dogodki ter reforme ogrožajo vaše stabilnost.

Vaše sklepanje je zelo jasno in sledi natančnim in sprejemljivim vzorcem. Prisrčni in prijazni, imate veliko potrpljenja v prenašanju nesreč in brez oklevanja sočustvujete z drugimi. Vendar, ko nekaj preizkuša vaše potrpljenje, ste zmožni, da postanete nasilni brez opozorila.

Na neki točki v vašem življenju boste nedvomno organizirali in vodili nekaj pomembnih podjetij in dosegli položaj odličnosti.
Ključ do boljše integracije vašega resničnega jaza leži v usklajevanju vaših materialnih ciljev z vašo osebnostno vlogo.


Sonce in  Luna v Biku  

Rojeni s soncem in Luno v Biku. Vi ste tiha in vztrajna oseba. Nikoli se ne predate  nerazumnim impulzom, razen če se vaša potrpežljivost preizkuša preko meja. Ko si enkrat zadate cilj vas žene s takšno močno odločnostjo, da zatrjuje doseganje tega. Radi imate jasne, dobre definirane, solidne ideje in oprijemljive stvari.

Ker vam je tako važno, boste dosegali bogastvo skozi vse življenje in vaše dnevne aktivnosti bodo vključevale izvedbo oprijemljivih dobrin.

Verjetno ste močno čutna oseba, dobite dosti užitka od znanja in od izkušenj svojih čutov. Ste družabni in sposobni in voljni pomagati drugim pri njihovih problemih.

Čeprav obvladate  dosti potrpežljivosti lahko eksplodirate z vulkansko silo, ko se preseže meje vaše potrpežljivosti. Ker je večina vaše narave mirna in trdna, ti izbruhi vas lahko vržejo izven ravnotežja in bi se morali izogniti temu.

Sonce v Biku , Luna v  Dvojčku

Vaša bikova osebnost je močne volje in odločna. Vi ste prisrčni in ljubeči, vendar nimate mentalne fleksibilnosti.
Bikova narava je usmerjena v potešitev svojih fizičnih in psihičnih potreb. Luna v Dvojčku, pa ima odločnost, ki bo vašo osebno vlogo bolj usmerila v ukvarjanje z intelektualnimi koncepti in aktivnosti, ki jim lahko nasprotujete čustveno.
Drugi smatrajo, da ste nekoliko intelektualca. Ker vaše telo in duša zahteva aktivnost, boste pogosto potovali in spremenili svoje bivališče. Samo tisti, ki so vam blizu vas poznajo, kot osebo trmasto in močne volje.
Okoliščine (Luna v Dvojčku ), vas prisilijo, da služite preživetje skozi dejavnosti, ki je lahko nekoliko v nasprotju z vašo pravo naravo. Če lahko nekako projektirate vašo stabilnost, vas bo poneslo do vašega življenjskega dela in vašimi razmerji (odnosi) z drugimi.

Vašem spremenljivem umu bi neskončno koristila stabilnost, ki leži globoko v vas. Če dopustite, da vas prežema v celotni bo zagotovilo uspeh v vsem, kar povzamete.

Po drugi strani pa, če bi lahko nekako prispevali vaši interni naravi vsestranskost vaše osebnosti, bi dosegli popolno harmonijo.


Sonce v Biku , Luna v  Raku

Ta kombinacija nakazuje harmonijo med individualnostjo in osebnostjo.
Notranje ste odločni, motivirani, trdni in trmasti. Ste ambiciozni in delate neutrudno, da bi pridobili pomembno mesto v življenju.

Imate dovolj čustvene mirnosti, da pridete naprej, dokler ne pridete do vašega cilja. Izgleda, da želite udobje in enostavnost.
Vi ste enostavno oseba, ki se hitro spoprijatelji z drugimi. Opazili boste, da na vas močno vpliva okolica in da ste zelo občutljivi na zunanje vplive (vreme, razpoloženje drugih).
Ne more vsakdo, ki se povezuje z vami takoj odkriti vašo notranjo celovitost in trdnost. Vi običajno mislite, da imate precej površinska čustva.
Vaša sposobnost za sodelovanje, posebno v posvetnih zadevah, vam bo pomagala doseči uspeh. Pravzaprav, ključ do boljše vključevanje vaše osebnosti je, da včasih pokorite svojo močno voljo in se usmerite k boljšemu nasvetov drugih.

Sonce v Biku , Luna v  Levu

Vi ste odločni, pogosto trdovratni in ambiciozni. Ste zelo občutljivi na žalitve, včasih do skrajnosti.

Notranje, ste sočutni in ljubeči. Želite prevzeti pomembno mesto v življenju in bi morali izpolniti to ambicijo.
Zaradi strastne narave znaka Leva, vaša osebnost bo delovala arogantno, impulzivno, strastno in ljubeče. Vi ste zelo dovzetni za romantiko in boste našli ljubezen brez težav.
Levovi aspekti v vas, vladajo s strastjo in lahko ovirajo vaše kopičenje materialnih stvari. Na neki točki v vašem življenju, bosta ti dve sili prišle v konflikt. Vendar je v vaši moči, da bi problem rešili in dosegli boljše vključevanje vaše osebnosti.
Vi bi morali kontrolirati svoj temperament, ker ste nagnjeni k jezi, kar lahko izkrivlja vaše običajne logične in organizirane misli. Te lastnosti je mogoče nadomestiti z vašo dobro naravo in splošno dobro voljo do vsega.

Na vrh

Sonce v Biku , Luna v  Devici

Ta kombinacija ustvari, da ste pragmatična, pozitivna in preudarna oseba. Vpliv Bika daje nespremenljivost namena, samozaupanja, močno odločnost in voljo. Ko se enkrat odločite za cilj, ga nadaljujete z izjemno odločnostjo. Ste trdni,  trmasti, pa vendar potrpežljivi. Ta kombinacija je zelo koristna za pridobivanje bogastva.
Čeprav ste sočutni in prijazni, včasih ste nagnjeni dajati prednost praktičnim zadevam pred ljubeznijo.

Vaš bister spomin in intelektualne sposobnosti so v skladu z vašimi željami.

Vas imajo za osebo, ki je zanesljiva in učinkovit uslužbenec. Vi prikrivate svoje ambicije, ker menite, da bi odkrivaje očitno oviralo vaše možnosti uspeha.

Ključ do boljšega vključevanja sebe je usmeriti vašo pozornost v interese ven iz praktičnih sfer, tako da boste postali bolj raznoliki in sproščeni, kot posameznik.

Sonce v Biku , Luna v  Tehtnici

Notranje imate dovolj samozavesti in močan karakter za prizadevanje in varovanje kateregakoli cilja, ki si ga želite. Drugi vas dojemajo, kot vljudno, ljubečo osebo, ne sumijo vaše skrite ambicije. 

Vaša usoda bo natančno določena z združenjem z drugimi ljudmi, ki bodo imeli vpliv na vašo osebnost. Kljub temu, vaša psihično baza je trdna in to pomeni, da vas ni lahko upogniti. Vaši naravni impulzi vas vodijo, da ste dovzetni samo na konkretne, dobro opredeljene ideje.

Vi ste ponavadi radodarni in svobodni, vendar ste tudi nagnjeni biti varčni in preveč zaskrbljeni s finančnimi zadevami.
Ključ do boljšega vključevanje vaše osebnosti je uskladiti vaš ​​močan notranji značaj z vašo osebnostno vlogo.


Sonce v Biku
, Luna v  Škorpijonu

Ta kombinacija nasprotnih znakov označuje zelo močno osebnost. Navznoter, ste sočutni in ljubeči. Imate ogromno potrpežljivosti, trdnost in samozaupanje. Vi ste intenzivno ambiciozni in imate močno željo za položajem uglednem v svetu.
Vaša osebnost je v skladu z individualnostjo, ki zgoraj navedena. Drugi vas vidijo, kot zelo odločnega, sigurnega in samostojnega. Pogosto ste preveč krhki in direktni in vaše pripombe so lahko žaljive. Vas privlači blago visok kakovosti in luksuzne predmete in boste trdo delali, da si jih preskrbite.
Zaradi sonca v Biku ste konzervativni in se upirate spremembam. Bikov dar potrpežljivosti je nekako zasenčen z vašo razdražljivostjo in nagnjenostjo k jezi. Zato je najbolje za druge, da se umaknejo z vaše poti, ko je prizadet vaš ponos.
Luna v Škorpijonu nakazuje osebo označeno s spolnostjo z močnim okusom in željo po užitkih.

Vaša avra skrivnosti ugaja moškim. Včasih občutite, da vaša ljubezen za užitki oskrunijo vašo  najosnovnejšo naravo - osnovni mir in ukoreninjeno individualnost.

Sonce v Biku , Luna v  Strelcu

Vaš osnovni jaz želi mir, naravno življenje in kopičenje ravno dovolj premoženja za preživetje in zadovoljivo preživetje. V bistvu ste odločni, nespremenljivi in trdni.
Kaj drugi vidijo je precej drugačna slika. Vaša osebnost se prikazuje, kot nemirna, zmedena in hitrega negotovega vedenja.

Ste verski po svoji naravi in tudi če trdite, da ste popoln ateist,vi uveljavljate svoje prepričanje s silovitostjo verskih fanatikov.
Nasprotujoči nameni so izvir vašega notranjega trenja. Po eni strani iščete zakoreninjenosti, nespremenljivost in trdno varnost, vendar po drugi strani, se boste odzvali na dražljaje od zunaj. V iskanju univerzalnega, se odpravite na intelektualna potovanja, brez skrbi za svoje materialne dobrine.

Sonce v Biku , Luna v  Kozorogu

Ker sta oba znaka iz zemeljskega elementa, ste zelo praktični, dober načrtovalec in jasen glede vaših namenov. Notranje, vam je dano samo vrednotenje in presoja. Ste zelo ambiciozni in imate skrivno željo za pomembnim položajem bodisi v politiki ali financah. Denar vas zelo močno zanima in ste nagnjeni biti izredno pazljivi pri finančnih zadevah.
Globoko v sebi ste sočutni, prijazni in ljubeči. Drugi vas vidijo nekoliko nedostopnega zaradi vaše hladne, brezbrižne zunanjosti.

Vi morate pogosto kazati sebičen in preračunljiv obraz  svetu, ker vas je strah, da boste postali ranljivi s prikazovanjem prijaznosti in topline. Če dopustite vaši preračunljivosti popolno objektivnost in neodvisnost dominantnega položaja, ste lahko zelo hladna oseba. If you allow your calculating, totally objective and detached self a position of dominance, 

Ključ do bolj harmonične osebnosti je ublažiti vaše težnje Lune z bolj humanim in sočutnim vplivom Bikovega Sonca.

Sonce v Biku , Luna v  Vodnarju

Zaradi tega položaja Sonca ste opremljeni za uspešno življenje.
Navzven delujete nenavadno, izvirno in pogosto nekonvencionalno v vaših življenjskih pogledih. Vaša rast je bila proti humanitarni zadevam za svet na splošno, vendar so vaša včasih radikalna merila lahko žaljiva do drugih. Imate razvito skrb za druge, ampak vaša osnovna narava je v prvi vrsti zaskrbljena s sabo.

Znak Bika daje neizmerne količine energije, odločnosti, samozaupanja, trdnost namena. Imate usklajene te lastnosti v smeri splošnih svetovnih uspehov. Trdnost Bika je očitna pri vašem trmastem oklepanju ideje.
Notranje ste ljubeči in sočutni. Vendar je zelo možno, da ste morda napeljani v zapletena, včasih nezdrava čustvena doživetja. Pogosto lahko ta nagnjenost onemogoča vaše ambicije, ker si prizadevate za visok položaj v življenju. Čeprav velikodušni in liberalni, se ne počutite povsem dobro v vaši osebnostni vlogi, ker je vaš ​​pravi značaj drugačen.  Kaj drugi cenijo najbolj pri vas je vaša družabnost in sočutje.
Če se ne počutite dobro v svoji vlogi in ste zato podvrženi psihološki borbi, prikažite Bikove lastnosti vašega značaja.

Sonce v Biku , Luna v  Ribi

Sinteza vašega karakterja je povzročila odločno, toda skromno osebo.
Obstaja več notranjega miru, kot ga vaše vedenje pokaže.  Čeprav ste trdni v jedru, vaša čustva imajo premoč pri določanju vaših dejanj, pogosto zaradi razloga.

Vaša nežnost pogosto vodi v nedejavnost.  Delujete omahljivo in zlahka spremenljivi, čeprav v resnici to ni primer.


  

Potencial OVNA
Potencial DVOJCKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice
Potencial Skorpijona
Potencial Strelca
Potencial Kozoroga
Potencial Vodnarja
Potencial Ribe
Domov

Astroloska znamenja
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si