Združljivost znaka KOZOROGA
z drugimi znakiKozorog je mnogostranski znak, kar ga napravi za dobrega zakonskega partnerja. So zanesljivi, praktični, romantični in sočutni in so odlični oskrbniki in starši. Oni gredo skupaj z veliko znakov, ker so tako spretni videti dobro pri vsakomer toda absolutno prezirajo revščino in so lahko zelo samo-zavestni, ko gre za status-quo. Zato ni važno kateri znak ste, ker verjetno ne boste prišli tako daleč s kozorogom, če ste oblečeni slabo, siromašno ali se družite z napačno družbo.

Tukaj je potek združljivosti vsakega znaka zodiaka s Kozorogom.


Kozorog in Oven:
 

Kozorogu bo všeč ambicija Ovna in bo dvojno navdušen, če ima Oven veliko denarja.
Vendar se lahko Oven Kozorogu zdi nezanesljiv, ki se lahko počuti tudi zadušljivo z Ovnovim ljubosumjem ali posesivnosti. Nasprotno lahko Oven smatra kozoroga za malo ledenega čustveno. Ta odnos deluje najbolje, če se komunikacijske poti vedno pustijo na stežaj odprte in če imata oba dober smisel za humor.

Na vrh


Kozorog in Bik:
 

Ta dva bi bila fantastična partnerja bodisi poslovno ali ljubezensko. Imata veliko skupnega, saj oba rada kuhata, čistita in kupujeta nepremičnine. Prav tako sta tudi fantastična oskrbovalca in starša. Seks je lahko malo dolgočasen. Vendar pa sta oba nagnjena misliti bolj praktično nato seksualno, če se odločita biti dolgoročni partnerji.

Na vrh


Kozorog in Dvojček:


Kozorog je oslepljen z Dvojčkovo bistrostjo in Dvojček ljubi imeti Kozoroga kot očarano občinstvo. Ta dva ustvarita izreden par tako v poslovnih zadevah, kot tudi v ljubezni, ker zelo dobro skupaj shajata.

Vsak znak spoštuje drugega za njihove talente, tudi če so lahko te sposobnosti na drugačnih področjih. Med tema dvema je po navadi močna spolna kemija in ta dva bi lahko uspevala skupaj kot zakonca ali starša.

Kozorog in Rak:


Oba znaka imata veliko skupnega, predvsem ljubezen do zbiranja premoženja in nepremičnin, vendar njihove osebnosti imajo tone, ki so lahko v nasprotju.

Rak je lahko videti preveč čustven in dramatičen za Kozoroga in Rak lahko vidi Kozoroga kot preveč zainteresiranega za vsakdanje aktivnosti.
Ta odnos deluje samo, če obstaja veliko komunikacije, ker se oba znaka nagibata običaju školjk, ko so užaljeni in potrebujejo zavetje.    


Kozorog in Lev:


Ta dva znaka sta v ljubezni z najboljšim, kar ponuja življenje, vključno z najboljšo kariero, najboljšo hrano in najboljših krajev za življenje. Prav tako sta oba ljubitelja modnih oblačil.

Vendar ta dva povečata medsebojno plitvo motivi, ki imajo ego bojev. Drug izziv je, da se Kozorog nagiba delati težje kot Lev, kar ustvari da Lev deluje malo len v razmerju. Ta neenakost lahko včasih pripelje do grde razveze zakonske zveze.


Kozorog in Devica:


Ta dva sta odlična oskrbovalca in starša, ampak skupaj ustvarita par, ki je tako ozko usmerjen, da se drugim zdijo malo dolgočasni. Vendar pa imata veliko možnosti, da postaneta močni par tako družbeno in v poslih, ker sta odlična in neutrudljiva ekipa. To partnerstvo je dobro tudi za posle, ker sta oba fantastična pri gradnji bogastva.


Kozorog in Tehtnica:


Kozorogi in tehtnice pogosto delijo medsebojne ljubezni do umetnosti in lepših stvari v življenju. Vendar Tehtnica ne glede na to, kako privlačna, je le preveč neodgovorna in negotova za Kozoroga, ki verjame v močno delovno etiko. 
Kozorogu lahko postane Tehtnica, kot izguba časa in Tehtnica se lahko prične dolgočasiti s togo rutino kozoroga. Tudi ta dva ne bosta ostala skupaj za dolgo, ker se lahko počuti Tehtnica zadušljivo s kozorogovim občutkom reda in discipline.

 Na vrh


Kozorog in Škorpijon:


Ta dva sta si enaka na veliko načinov, tako da bi bila čisto lepo skupaj v zakonski zvezi. Oba znaka sta strateška in celo neodkrita, ko gre za pridobivanje bogastva in družbenega statusa, tako da sta odlična ekipa.

Največja grožnja je, da se Škorpijon čuti ignorirano od Kozoroga, ki ima rad dela bolj kot pa ima seks. Če je mogoče ohraniti zvestobo bi ta dva imela lahko trajno, uspešno razmerje.


Kozorog in Strelec:


Ta dva znaka nista tako združljiva, ker je Kozorog preveč usmerjen v detajle, obsesiven in siten za preprosto živahnega Strelca. Lokostrelec ljubi potovanja in je svobodna duša. Kozorog ima rad varnost in spoštovanje. Vendar pa sta ta dva enaka intelektualno in pogosto delijo skupno strast za kulturo, ki lahko včasih povzroči, da se prijateljstvo spremeni v ljubezen.


Kozorog in Kozorog:
 

To je zelo močna in pozitivna združitev, ki ji je namenjeno  precejšnje materialni in čustveni uspeh. Ta dva razumeta potrebe drug drugega da zgradita osebni imperij neke vrste popolnoma. Oba sta po navadi odlična kandidata za družbeno vzpenjanje. Prav tako sta odgovorna in ljubeča zakonca in partnerja in pogosto sta na koncu par, ki je videti kot steber skupnosti.


Kozorog in Vodnar:
 

Ta dva znaka nista združljiva, ker Kozorog pogosto dojema svobodomiselnost in drznost Vodnarja kot popolno demenco. Če ta povezava deluje je to primer, ko se nasprotja privlačijo med seboj. Ta odnos uspe najbolje, če Kozorog brezpogojno skrbi za Vodnarja nekako. Vodnar prav verjetno vidi Kozoroga, da je velik dolgočasnež ali nekdo, ki vedno dostojanstveno paradira.Izmenjava med tema dvema je lahko tako starševska, da to ni resnično dovolj dozorelo za razcvet v zakonski zvezi ali starševstvo.

Kozorog in Ribi:
 

Ta dva znaka nista združljiva, ker Kozorog bo smatral, da je Riba nagnjena k muhavosti ali dramatičnim vedenjem in to tako intenzivno, da je absurdno.

V nasprotju Ribi osebe običajno interpretirajo kozo kot hladnega in nedostopnega posameznika. Ribe lahko tudi vidijo Kozoroga kot materialista in sebičnega. Ta dva nista združljiva, niti v ljubezni niti v poslovanju, saj pogosto končajo s pričkanjem o načelih.

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si