Združljivost znaka DVOJČKA
z drugimi znakiDvojček je eden od najbolj dvoličnih znakov, ampak ironično je, da je tudi eden najbolj zvestih in ljubosumnih, če je resnično zaljubljen.

Dvojček je zračen, eteričen znak z naravo, ki preseneča druge s svojo hitro zvitostjo in dostojanstvom. Pogosto so žrtve obsedenosti. Mnogi od njih se počutijo zadušljivo s strani partnerja. Nikoli ne boste ljubimec z Dvojčkom, razen če boste najprej prijatelji.Dvojček in Oven:


Oven osebe ljubijo  združljivost Dvojčkove lepote in možganov in je lahko iskan Dvojček kot trofeja žene ali moža. Dvojček na drugi strani pa je po navadi zelo izčrpan z ambicijo Ovna in strasti. Ta dva bi bila dober par, čeprav je lahko ljubosumje problem v odnosu. Spolnost pa je verjetno, da bo zelo vroča!

Dvojček in Bik:
 

Biku deluje Dvojček morda zdi nerazumljivo, zgrešeni predmet poželenja. Dvojček ima rad finančno varnost, ki jo Bik ponuja, vendar se naveliča Bikove težnje, da vedno upošteva pravila. Ta odnos deluje najbolje, če je Bik veliko starejši od Dvojčka in ker razume, da je lahko kreativni Dvojček neodgovoren in otroški na trenutke.


Dvojček in Dvojček:
 

To je vrsta razmerja, kjer lahko oba partnerja zlahka zanese. Lahko je tudi bolj platonsko razmerja namesto seksualne narave. Ta dva bi lahko šla v obe smeri - bodisi se spusti v globine ljubosumja in obsedenosti ali postanejo primer ljubimcev, ki so tudi najboljši prijatelji. Zvestoba bi lahko bila problem na dolgi rok.

Dvojček in Rak:
 

Ta dva se intenzivno fizično privlačita, kar pogosto vodi do poroke in vzrejo otrok. Ključ je za raka, da razume potrebo Dvojčka, da ima veliko prijateljev in duševno stimulacijo zunaj odnosa. Dvojček je lahko tudi videti precej neobčutljiv za  raka, ki je veliko bolj občutljiv in čustven. Ljubosumje je lahko problem, če se Dvojček ne nauči stalno hoditi po prstih okoli negotovosti Raka.

Dvojček in Lev:


To je fantastično kombinaciji in ta par je vzajemno oslepljen z drug drugega dobrim izgledom. Seks je po navadi izven tega sveta in je velik potencial za zabavo. Dvojček ve, kako nasmejati Leva in Lev je dovolj domiseln da zabava Dvojčka. V glavnem ta razmerja propadejo zaradi ljubosumja ali zato, ker sta oba partnerja preveč nezrela, da bi delovala skupaj. Oba znaka se nagibata pobegu, ko bodo stvari težavne in grobe v odnosih, tako ta dva najbolje uspevata, če oba delata zelo dobro tudi na drugih področjih življenja.


Dvojček in Devica:


To je precej cerebralna kombinacija, kjer bosta oba bolj verjetno prijatelja in ne ljubimca. Te so precej ujemajo z vidika bistrosti in inteligence in lahko imata veliko skupnega. Vendar seks je po navadi dolgočasen. Če obstoja spolna privlačnost potem sta ta dva lahko odlična starša. Na splošno pa ta dva končata kot poslovna partnerja.

Dvojček in Tehtnica:

Dvojček je znak, da ljubi Tehtnico in obratno. Ta dva sta divje združljiva v vseh oblikah. Seks je super in je pogosto zelo Duševna povezava. Ena izmed težav je lahko nezvestoba, ki se pojavi, ker niti eden ni zelo odločen ali hitro definira  odnos. Past, ki bi se ji ta dva lahko izognila, če bi imela skupno življenje ali bila skupaj vrsto let, ne da bi se kdaj poročila ali resnično zavezala.

 

Dvojček in Škorpijon:


Dvojček je za Škorpijona izziv, ker ga je tako težko razumeti. Hvala bogu, da Škorpijoni ljubijo izzive na splošno. Velik problem pri tem razmerju je, da se pogosto obrne  strupeno, ker Škorpijoni običajno postanejo zelo ljubosumni na živahnega Dvojčka. Škorpijon tudi ne more razumeti občasnega pomanjkanja zanimanja pri Dvojčku za spolnost ali idejo, da ljubimec ni središče vesolja za ta cerebralni znak. 

Dvojček in Strelec:


Par, kot ta bi verjetno imela žogo potujoč po svetu in se srečevala z različnimi kulturami skupaj. Ta dva se močno ujemata cerebralno in intelektualno. Prav tako ustvarjata drug drugemu življenje. Ljubimca nista, ko se seznanita in pogosto končata v prijateljstvu, ki traja vse življenje.


Dvojček in Kozorog:


Dvojček dobi brezpogojno ljubezen, ki je ne more dobiti od kateregakoli drugega znaka kot od kozoroga. To je neverjetna povezava, ker Kozorog je pogosto občudovalec in podpira ustvarjalne talente Dvojčka. Obstaja veliko spolne kemije v tem razmerju, ki pogosto kulminira v poroko in veliko otrok.

Dvojček in Vodnar :


Ta dva bosta prišla skupaj in živela zato,da bosta videna na družbeni sceni. Njihova kemija skupaj ustvarja vrsto nekakšne plitvosti, ki lahko povzroči, da konkurirajo med seboj v smislu mode in oblačil. To je zabaven odnos, ki je boljše za eno noč kot dolgotrajen odnos. Po navadi je tukaj preveč vodilnih iger igranih v tem razmerju, da bi obstajalo zelo dolgo.

Dvojček in Riba:


Čeprav je nekaj spolne kemije med njima, je za Dvojčka po navadi način samo premišljevalne Ribe preveč resen in mu je težko, da je okoli nje predolgo. Ribe pa je pogosto očarana z vihravim Dvojčkom in ne traja dolgo, preden živahen Dvojček izzove ljubosumje in nezaupanje v Ribi. Ta dva je bolje, če sta prijatelja in ne ljubimca.
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si