Vse o Levu 


Z Levom je vse vedno veličastno, revolucionarno in očarljivo - ostali od nas enostavno ne moremo umakniti naše oči od te velike, drzne mačke.  

Dejansko ste lahko eden od najbolj radodarnih znakov horoskopa in radi delite svojo živahno energijo in pozitivni duh z vsemi. Vaš ognjeni znak magnetizma in sončno razpolaganje si zasluži svojo zelo zasluženo zabavno bazo in vaš odprt in sprejemljiv odnos si zasluži njihovo spoštovanje. Vi ustvarite, da se vsi počutijo tako dobrodošlo - tako posebno in počaščeno samo s tem, da so v bližini, da so aktivni, kreativni - da si ljudje ne morejo pomagati, ampak želijo uživati v vašem žaru. 

Vašem znaku navsezadnje vlada Sonce. Vi bi lahko bili odličen učitelj ali mentor, zlasti za majhne otroke, ki vas obožujejo in katere vi obožujete v zameno.

Z vsem laskanjem in opažanjem boste vedno prejemali, vi še vedno nekako uspete ločiti resnične od lažne pohvale - in ne trpite mračni veter, ki ga lahko občutite na kilometer stran.

Vi se zavedate, da za nekoga, kot ste vi, sprejeti neupravičeno pohvalo je oblika nespoštovanja - sebe in osebe, ki jo ponuja.

Lev, ki se izgubi na poti do središča zanimanja, ki gara zadaj izza scene neopažen – bo verjetno zelo nesrečen Lev. Kadar ni omogočeno, da izrazi svoje ustvarjalne moči v celotnem obsegu, lahko postane razočaran in osamljen, dvomi vase in povzroči, da podcenjuje sebe in svoje zmožnosti. In kje v življenju primanjkuje drame, lahko ima težnjo, da jo ustvari sam, tako da preboli strto srce in razočaranje.

Pomembno je tudi, da ohranite dobro poznani levji ponos. Bodite pozorni na to področje, kjer zaupanje začne metati senco v to domišljavo in samovšečno bitje.

Lev ponosno nosi simbol leva, nekaj kar se ni zgodilo po nesreči. To je asociacija prinesena glede slovesa tega znaka, ker je pogumen, močan in neustrašen. Ker je lev kralj džungle, je tudi opremljen s pečatom znaka z lastnostmi naravnega vladarja. Levi lahko ogrnejo plašč oblasti na ramena v trenutku in začnejo izdajati povelja ali naročila  - dobrohotno, seveda in prav tako hitro.  

Določene kvalitete so obvezne: karizma, da začne skupaj s sposobnostjo očaranja in podjarmljenja množic. Kot nekateri od mnogih priljubljenih voditeljev, privrženci Levov  se pogosto preprosto zagledajo v njih!

Vključiti vse tiste kvalitete v razmerje pomeni več stvari: Prvič, partner Leva ne more pomagati, ampak se počuti počaščen in včasih malo preobremenjen z nalogo dosegati ga. Če ste sami po horoskopu Lev, boste seveda dali vse od sebe, da vaš izbrani partner ve, da nič ni preveč dobro zanj. Naredili boste vse, da pokažete, da srečna duša ne samo,da si vas zasluži ampak, da je tudi vreden  najboljšega. K sreči za nas ostale, Levi avtomatsko podarjajo najbližje ljubljene z občutkom vrednosti s čimer se ne more kosati mnogo drugih. Prav tako se nosijo s kraljevskim obnašanjem, tako kdorkoli je v njihovih rokah si ne more pomagati, ampak se tudi počuti kraljevsko.

Obstaja skromna stran Leva – vendar, še enkrat, samo ko gre za tiste, ki jih Lev ljubi. Ta kraljevski znak bo šel izven svoje poti, da kaj napravi za cenjene prijatelje in družino, kadar je človeško mogoče. Ampak naj vas ne bo strah, Levi: Čeprav to ni vaš končni cilj, ta neprimerljiva predanost zagotavlja, da boste prejeli enako v zameno, z ravno toliko čustvene ekstravagance.

Ko že govorimo o potratnosti, Levi so znani po tem tudi! Ne samo to, Levi so tudi poznani, da so radodarni, pompozni in občasno otročji na melodramatičen način (tudi v družbi tistih, ki so jih komaj spoznali!). Ohranjanje teh kvalitet in jih nadzorovati je njihov največji izziv in kar jih obdrži poštene in ugledne. Torej, za vse vas Leve, najdite način, da se šopirite na odru, ki si zasluži vašo prisotnost - in na način, ki ohranja vaše dostojanstvo - in boste naredili druge prebivalce vaše džungle ponosne!


Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Devici
Devica z drugimi znaki
Kako dvoriti Devici

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si