Kako dvoriti 
  RibiPot do dvorjenja Ribe je zagotoviti, da je on ali ona ve, da se igraš za ohranitev. To je znak sorodnih duš in kot pingvini, Ribe osebe imajo rade partnerja za celo življenje. Zvestoba je zelo pomembna temu znaku, zato poskrbite, da napravite svoje namere jasne od vsega začetka. One imajo rade dvorjenje, počasi, formalno in z veliko iskrenostjo.

One ne bodo dopuščale, da so manj kot številka ena v vašem življenju in od trenutka, ko se vaš odnos začne z ribo ne boste mogli narediti drugo odločitev v svojem življenju nikoli več brez posvetovanja z njo/njim.

Ribe verjetno jemljejo razmerje bolj resno, kot kakršen koli drugi znak v horoskopu.

Način do njihovega srca je, da napravite celo življenje okoli vaše ambicije, sanj in ciljev. Če niste pripravljeni deliti vse, kar imate, vključno z vašim denarjem, potem verjetno ne bi naredili vtis na Ribo. Verjamejo v skupen bančni račun.

Ribe so tudi zelo čustveno negotov znak. Morda jo boste morali vedno jih pomiriti, da so številka ena. Način za to je, da jim dajete nekoliko draga darila, ampak tudi preživite čim več časa z njimi, kot je mogoče. To pomeni, hoditi na sprehode z njimi, držati se za roke in poljubljati.

 

Kot Dvojček, Riba je znamenje druženja. Obstajata dve ribi v simbolu zodiaka za Ribi in ribe obeh spolov vedno iščejo "drugo". Ribe bodo pričakovale, da jih držite za roko ne glede na to, kje ste skupaj. Vedno morate imeti oči samo za njo. Tudi če najdete nekoga drugega v sobi privlačnega morate povedati svoji Ribi spremljevalcu o tem.

Oseba Ribe je najbolj verjetno, da se zaljubi v osebo, ki kaže pripravljenost biti z njim vsako minuto dneva. Od vas tudi ne pričakuje, da boste imeli skrivnosti pred njim, ne glede na to, kako grda resnica je.

Ribe so tudi zelo čutna bitja in imajo rade dobro hrano, počivanje in uživanje le preproste kakovosti z drugo osebo.
One so zelo zmedene od presenečenja ali tretje osebe, ki se lahko vmeša v avtonomijo razmerja.

Veliko Rib ne deluje dobro z ločenimi ljudmi ali ljudmi, ki morajo preživeti nekaj časa z otroki iz drugih zakonskih zvez. Lahko postanejo zelo ljubosumne na vaše pretekle odnose zato poskrbite, da jim prihranite podrobnosti o vaših starih odnosih, kolikor je to mogoče.

Ribe posamezniki imajo tudi rade morske sadeže, izlete na plažo, antropologijo, zgodovino in verske predmete.

One so zadovoljne z obiski muzejev ali pa samo z dobro knjigo, ki jo lahko prebirate skupaj v postelji. Mnoge med njimi imajo tudi zelo rade klasično glasbo, ker se dotakne njihove duše in jih spravi v dobro razpoloženje.

 

Ker je Riba znamenje, ki ljubi vodo, zato tudi ne preseneča, da bi rade potovale v eksotične kraje. Prav tako rade obiskujejo vrtove, slapove in kraje, kjer so fontane. Dobro darilo za dvorjenje ženski Ribi je, da ji podariš potovanje v toplice. Ribe ženske se rade  razvajajo.

Tako moške in ženske ribe imajo rade nakit vseh vrst. Ura, tenis zapestnico ali draga ogrlica je dobro darilo za ta znak.

Ribe imajo zelo rade živali in mnoge od njih so vegetarijanci.
Vi boste tudi bolj verjetno naredili vtis na Ribo, če ji skuhate ekološko večerjo. Mnoge med njimi so tudi precej atletske in bi rade partnerja s katerim lahko delajo vsak dan. Ni jih je veliko, ki imajo rade hitro hrano, tako da izlet v MacDonalds  ni dobra ideja.

Riba je tudi eden od najbolj romantičnih znakov in cenijo dobro zapeljevanje. Mnoge od njih tudi rade taborijo pod zvezdami.

 

Ribe se rade sprostijo s svojim ljubimcem, raje kot da so zavedne, kako so oblečene. Niso pravi družbeni plezalci.

Dejstvo je, da Ribe smatrajo ljudi, ki so preveč ambiciozni, da so plitki. Vse Ribe so malo nezaupljive do drugih ljudi in vidijo ljudi, ki so preveč priljubljeni in navdušeni, kot sleparje umetnikov.

Če ste v razmerju z Ribo absolutno ne smete govoriti o tem, kaj se dogaja med vama z drugimi ljudmi. Tudi če ste posredovali najbolj neškodljive podrobnosti lahko Ribe to vidijo kot izdajstvo.
Verjetno najslabša stvar, ki jo lahko naredite je poskusiti napraviti ta zelo občutljiv in čustven znak ljubosumen.
One postanejo zelo hitro in močno navezane na tiste, ki jih privlači . Tudi najmanjša norčija s pripadnikom nasprotnega spola lahko ustvari, da ponorijo in ne na dober način.

Ljubosumne Ribe so lahko tudi povsem satanske v njihovem prizadevanju za maščevanje. Vi preprosto ne želite imeti ta primer. Ko so ljubosumne, lahko spor med ljubosumno Ribo in ljubimcem traja več let. Samo glavo gor, če ne veste v kaj ste se zapletli dobili, ko boste srečali  eno od teh pogosto zelo privlačnih oseb.

 

Na vrh
Domov
Vse o Ribah

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si