Združljivost znaka RIBE
z drugimi znakiZnak Ribe je zelo čustven znak, čemeren, milo rečeno in ne pomaga da one polagajo toliko važnost v njihovem življenju, da najdejo svojo sorodno dušo. To ustvarja veliko pritiska na ljudi v njihovih odnosih , ki pogosto ne razumejo Ribjo totalno duševno odvisnost od tistih, ki jih ljubijo. Narava Ribe potrebuje konstantno pozornost in zatrjevanje in niso srečne, če ne morejo biti združene s svojim partnerjem ves čas. Odmaknjenost in njihova duševna napetost ustvari težavnost za ta znak, da bi bil združljiv z mnogo drugih znakov horoskopa.

 

 

Riba in Oven:


Ta dva znaka nista dober par. Včasih je malo »ognja on vode« tip kemije , ki povzroči, da se nasprotja privlačijo, toda na splošno si gresta Oven in Riba na živce. Riba vidi Ovna kot nelojalnega in Oven vidi Ribo kot zasanjano,  ki ne bo nikoli nič dosegla. Riba tudi nikoli ne dobi pozornosti po kateri hrepeni od Ovna in Oven bo čutil enako. Seks je vse, kar imata ta dva skupnega zato razmerje ne bo dolgo trajalo.


Riba in Bik: 


Oba znaka se rada prepirata in pričkata in debatiranje je lahko najljubša oblika predigre. Vendar spolnost ni tako dobra, ker običajno veliko popivanja, jemanje drog ali drugih oblik izogibanja je zahtevano preden se spravita v akcijo. Če ta dva končata skupaj je običajno zaradi nekaterih zelo praktičnih potreb, ker v osnovi ne zdržita skupaj. To razmerje je tudi predmet vtikanja in vmešavanja od sorodnikov.

 

Riba in Dvojček:


Oba znaka dajeta najbolje od sebe , ko sta združena srečno s partnerjem. Čeprav je nekaj spolne kemije med njima je za Dvojčka po navadi način preveč zamišljene Ribe preveč resen in dramatičen, da bi ostal. Ribe pa so pogosto očarane z vihravim Dvojčkom, da na koncu živahen Dvojček izzove ljubosumje in nezaupanje v Ribi. Skupni interes v okultnih zadevah ali religiji jih lahko včasih privlači. Ta dva je bolje, če sta prijatelja in ne ljubimca.

 

Riba in Rak:


Ta dva  vodna znaka sta združljiva v vsakem načinu v celoti in če se lahko izognejo biti preveč dramatičnosti potem bi lahko bil ta par blagoslovljen z zelo srečnim zakonom. Problem je, da tem razmerju v osnovi vladajo čustva in ne zdrava pamet. Ta par je najboljši za eno noč afere, kot poroke z otroci. Druga slaba stran tega razmerja je, da se pogosto izgubita v svojem lastnem svetu, ki ima pogosto rezultat v finančnem in poklicnem nazadovanju.

 

Riba in LEV:


To je lahko zelo močna veza, ker se tu nasprotja privlačijo, toda ta dva znaka v osnovi nista tako združljiva. Oba imata močan ego zato se borba moči dogaja preko normalnih meja. Ne pomaga, da sta oba znaka zelo razdražljiva in jemljeta stvari osebno. To razmerje je najboljše za eno noč ali krajšo afero. Zakon ne traja dolgo,  ker obe strani se nagibata videti drugega, kot »preveč sebičnega in nespoštljivega«. 

 

Riba in Devica :


Ta dva znaka sta oba zelo obsedena s svojim izgledom, kar jih ustvarja zelo kompatibilne. Vendar Devica lahko vidi Ribo potrebno duševnosti in pomembne izkušnje  nepraktične. Po drugi strani, narava Ribe  lahko vidi Devico, da je preveč stisnjena in brez domišljije. Ta dva nista ustvarjena za dobra zakonca in sta boljša prijatelja ali poslovna družabnika.

 

Riba in Tehtnica:


Obsesivna in težka narava Ribe je preveč za duševno svobodno naravo Tehtnice. Tehtnica lahko napravi Ribo zelo ne sigurno in ljubosumnost se razvije kot posledica. Ta dva sta lahko tudi zelo kritična na drug drugega in prepiri, ki se vrstijo v krogu so verjetni. To ni močna kombinacija za prijatelje ali ljubimce , vendar sta lahko zelo dobra skupaj, ko pride do napada blaznosti za kreativne zadeve ali analiziranje problema, da se najde najboljša rešitev.

 

Riba in Škorpijon:


To je po navadi zelo edinstveno, strastno razmerje, ki je okarakterizirano z dobrim seksom. Če pride do razdora je zelo težko za enega ali drugega partnerja, da to preboli. Ta dva lahko delita zanimanje za okultno, vero ali mistične zadeve. Kljub dobrim namenom to razmerje se pogosto razpade z borbami in prelomljenimi obljubami. Ta dva sta težka kot sorodne duše, katerima so namenjene bolj karmične lekcije,  kot pa mož in žena do smrti.

 

Riba in Strelec:


Ta dva znaka imata veliko skupnega intelektualno in v kulturnih interesih toda se kmalu pojavi prezir , ko se začneta dolgočasiti drug z drugim seksualno. Strelčev jezik je tudi preveč oster za občutljivo Ribo, ki pogosto zamenja modrost za kritiko. Strelec lahko smatra Ribino nagnjenost k drami za nadležno. Oba znaka imata rada literaturo, poezijo in umetnost, kar lahko ustvari dolgotrajno prijateljstvo.

 

Riba in Kozorog:


Ta dva znaka nista združljiva, ker Kozorog bo smatral, da je Riba nagnjena k muhavosti ali dramatičnim vedenjem in to tako intenzivno, da je absurdno.

V nasprotju Ribi osebe običajno interpretirajo kozo kot hladnega in nedostopnega posameznika. Ribe lahko tudi vidijo Kozoroga kot materialista in sebičnega. Ta dva nista združljiva, niti v ljubezni niti v poslovanju, saj pogosto končajo s pričkanjem o načelih.


Riba in Vodnar:


Ta dva znaka sta pogosto povezana skozi vzajemni interes v religiji, filantropiji ali mističnimi zadevami, vendar nista združljiva emocionalno. Vodnarjeva potreba za psihološki in fizičen prostor bo samo razočarala Ribo, ki potrebuje veliko fizičnega kontakta, da se počuti ljubljeno. Ta dva sta tudi pogosto ločena zaradi oddaljenosti ali čudnega zapleta usode.

Riba in Riba:

Resnična lojalnost obstoja med dvema ribama. Ko sta združena sta ta dva močan par, ki lahko doseže karkoli toda njihov glavni interes za drug drugega bo imel rezultat veliko otrok. Ta dva sta združljiva na vsak način in imata vzajemno ljubezen in zavozlan seks. Vendar se lahko tako zbližata, da gresta v rizik, da se odtujita od drugih v svojem življenju.


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si