Vse o Ribi Ribe so lahko malo skrivnostne - očarljive, nerešljive uganke. Tisti, rojeni v tem znamenju uživajo magično sposobnost, da se prilagodijo v vsako situacijo, da se premešajo in se družijo z vsemi vrstami ljudi in nato umaknejo na stranski tir, kadar koli občutijo nujo. V bistvu tisti, ki preživijo veliko časa z Ribami se lahko sprašujejo, če so dejansko sposobne of shape-shifting obliko-premika in branja misli. Ribe imajo tudi nenaravno intuicijo, ki ni presenetljiva ob upoštevanju, da je Neptun njihov planetarni vladar. Posebnost Neptuna je raztapljanje mej, in ta dar imajo Ribe. Ti ljudje se lahko že izgubijo v filmu, čarobnem trenutku ali fantaziji, puščajoč neizprosno realnost v ozadju, ko je to potrebno.

Kot lahko vse Ribe potrdijo, Riba je tudi najbolj čustven znak. Ker ne obstajajo meje med vami in svetom okrog vas, vi pogosto občutite vse - absolutno vse. Razlikovanje med tem, kaj čutite vi in kaj nekdo drug občuti, posebno nekdo do katerega vam je veliko, je vaš največji izziv. Vi ste se verjetno naučili dovolj zgodaj, da "pobegnite" na en ali drug način, in lahko postane redni Houdini, ko morate. Samo bodite sigurni, da ne odidete za preveč časa, ko si vzamete vaše prepotrebne počitnice od sveta. Mi smo vsi srečnejši, ko ste z nami - zato pohitite nazaj!

Ko gre za odnose, če je Riba vključena, Riba je vključena. Točka. Ni dveh poti glede tega. Ti ljudje bodo dobesedno šli v ogenj za svoje drage in bi tudi poskusili hojo po vodi za njih, če bi mislili, da lahko uspejo. Ribe so boljše v dolgoročnih odnosih, kot večina od nas in dosti boljše ohranijo romanco živo z malimi stvarmi: z roko podajo eno rdečo vrtnico, naročijo eno sladico z dvema žličkama in nikoli ne pozabijo posebne priložnosti.

Glavni romantični izziv za to Sončno znamenje je, da se naučijo, da postaviti specialno osebo na piedestal lahko pomeni samo eno stvar:  Oni so se končno spustili dol. Torej, stoj poleg svojega partnerja ponosno, Riba, in jih imej rad zaradi (ne kljub) njihovih napak. In nikoli ne iti proti svojim instinktom. Nikoli ne vas bo vodil napačno.

Riba je spremenljiv vodni znak, ki mu vlada sanjski Neptun in pripadajoča dvanajsta Hiša podzavesti. Vi kljubujete definiciji in spreminjate svoje barve tako pogosto, da ste komaj prepoznavni. VašaKameleonu podobna prilagodljivost do vaše okolice se pogosto zamenja za naivnost, vendar pa je več kot to ...

Proizvodi vašega rodovitne notranjega življenja lahko pridejo kot tropske nevihte: nenadno, hudourniško, veliko, toda na koncu bogato. Zaradi tega se soočate z življenjem najprej z razgaljenimi vašimi čustvi. Misli, logika in akcija vse pridejo po začetnem čustvenem odzivu. Nekateri ljudje bodo poskušali izkoristiti to in se ne boste mogli sklicevati na sramežljivost, plemenitost in dobre namene, da ubranite karkoli drugo razen čiste motivacije.  To ni vse slabo, čeprav - s tako visoko stopnjo občutljivosti ste popolnoma primerni za ustvarjalne umetnosti. Našli boste udobje v projektiranju sebe v vaše stvaritve; glasba, umetnost in dramatične predstave so vse  načini za prikaz in povedati svetu kdo ste, brez da bi razglašali to direktno.


Vse o OVNU
Oven z drugimi

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si
                                                                                                            


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device