Združljivost znaka LEVA
z drugimi znakiLEV in OVEN:

Seksualno ta dva znaka sta organsko perfektna, toda slaba stran je, da slej ko prej ogenj strasti se napolni z ljubosumnostjo in zamero. Lev nima rad Ovnov ambiciozen način, ker usmeri njegovo pozornost stran od "center vesolja" (ki je smer Leva.)  Ljubosumni Levi bodo sabotirali kariero,  ki ne zadeva njih. Ovni se hitro utrudijo od ego Leva, za katerega smatrajo, da je preveč nadzorniški.LEV in Bik:


Ta dva znaka sta boljša prijatelja kot ljubimca. Ta dva sta najbolj primerna , da se zabavata skupaj. Bik preskrbi Leva s potrebnim laskanjem in hišnim centrom iz katerega deluje.Problem je, da pogosto ni prisotne seksualne iskre. Ta tip razmerja je boljši za prijateljstvo kot dolgoročna veza, ker Lev mora biti "otrok" v tem razmerju.  Ko se enkrat pojavi resničen otrok v zakonu, Lev pogosto postane ljubosumen in razmerje propada s pričkanjem.

 Na vrh


LEV in Dvojček:


To je očarljiva kombinacija, ker sta oba hipnotizirana s karizmo drugega in dobrim izgledom. Seks med tema dvema je po navadi dober, toda najljubša stvar tega para je , da se skupaj razstavljata. Fikus tega združenja je skupen občutek za zabavo in ljubezen do kulture. Na nesrečo to druženje pogosto ne traja dolgo, ker ta dva znaka okrepitadrug drugemu nedozorelost in nezanesljivost. Konec je blizu, ko ta dva pričneta tekmovati eden z drugim za pozornost drugih.

Na vrh


LEV in Rak:


To lahko deluje seksualno, ker se tu nasprotja privlačijo ampak po navadi je Rak preveč občutljiv za Levov sarkastičen občutek humorja.  Še druga grožnja za Raka je potreba Leva za pozornostjo od večje skupine in Rak se pogosto počuti prikrajšan pri pozornosti v dvoje.  Nasprotno, Levu deluje Rak ubožen in ne-siguren. Normalno ta kombinacija ne daje dobrega zakona, ker ta dva porabita večino svojega časa za pričkanje.

 Na vrh


LEV in Lev: 


Ta kombinacija lahko deluje fantastično ali lahko razpade v borbo moči. Problem tukaj je, da Levi ne delijo radi oder s komerkoli, zato, če ta dva lahko obračata - biti center pozornosti  potem bo razmerje delovalo. Če ta kombinacija lahko gre skupaj potem po navadi postaneta nepopustljivi močni par,  ki je družbeno popularen.

 Na vrhLEV in Devica:


Ta kombinacija lahko deluje dobro, ker Devica je odlično občinstvo za Leva , ki je rad v centru pozornosti. Devica je zelo srečna, če je moč zadaj prestola. Čeprav je seks lahko dolgočasen za Leve, to združenje pogosto vodi do srečnega in zdravega zakona, ker Devica je voljna ugajati Levu.

 Na vrh


LEV in Tehtnica:


Levismatrajo Tehtnice zabavne, todaneodločne kot osebnost. Tehtnicabo omamljena z Levovo sposobnostjo ustvarjanja prijateljev in vplivnih ljudi, ampak bo tudi skrivno ljubosumna na to. Čeprav je lahko ta par seksualno vznemirljiv, oni pogosto ne shajajo skupaj dolgoročno. Ta par ustvarja boljše prijatelje in so pogosto vezani zaradi njihove skupne ljubezni do druženja, hrane in bolj finih stvari v življenju.

 Na vrh


LEV in Škorpijon:

To je seksualno zelo močna kombinacija, toda je tudi zelo minljiva. Oba ta znaka smatrata sebe, da vodita razmerje in imata nagnjenost "razbiti avto", ko občutijo, da nimajo popolno kontrolo.  Oba ta znak sta lahko tudi zelo ljubosumna in tako so so-odvisnost, posesivnost in obsesija pogosto rezultat te združitve. Čeprav je seks dober, to ni dovolj, da bi ta dva ostala srečna skupaj ali za vedno.

 Na vrh


LEV in Strelec:


Ta dva znaka oba ljubita pustolovščine, atletiko in flirtanje, kar jih napravi zelo združljive. Oni razumejo, da vsak potrebuje dolgo vrv v smislu, da se počuti popularno in da uspe pri poslih. Seks zna biti malo nesmiseln, toda pogosto se ta dva poročita, ker občutita, da ne bosta nikoli našla boljšega prijatelja. Največja grožnja v tem razmerju je nezvestoba, ki je verjetna, če se oba dolgočasita seksualno.

 Na vrh


LEV in Kozorog:


Oba znaka imata rada fine stvari v življenju, kot je dobra hrana, luksuz in resnično posestvo zato te stvari dostikrat povežejo ta dva skupaj. Vendar ta zveza ne traja vedno dolgo , ker Kozorog bo pogosto videl Leva , da je preveč zvit ali len. Srečen zakon je možen , če Lev obdrži spoštovanje Kozoroga. Ta kombinacija lahko tudi proizvede zelo grdo ločitev , ker sta oba znaka lahko malo neusmiljena in pohlepna.

 Na vrh


LEV in Vodnar:


Leve lahko nadnaravno privlači do Vodnarjevega inovativnega načina oblačenja ali osebnega nastopa, toda na koncu opusti idejo razmerja. To je zato, ker Lev skrivno zameri in ga je strah Vodnarjeve sposobnosti preprečiti Levovo naravno potrebo da kontrolira vse. Vodnar  ugotovi , da je težko dobiti Levovo odobritev. Med tema dvema je boljše prijateljstvo kot romantična zveza in celo potem zna biti težko , da se ta dva znaka strinjata razen, če lahko imata oba koristi od poznavanja drug drugega nekako.

 Na vrh


LEV in Riba:

To je lahko zelo močna seksualna veza, ker se tu nasprotja privlačijo, toda ta dva znaka nista tako združljiva. Oba sta zelo egoističnazato zna borba moči iti preko normalnih meja. Ne pomaga, da sta oba znaka zelo razdražljiva in občutljiva. To razmerje je najboljše za eno noč ali krajšo afero. Zakon ne traja dolgo,  ker obe strani se nagibata videti drugega  kot »preveč sebi usmerjenega«  Problem je, da imata oba prav!

Na vrhPRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si