Združljivost znaka VODNARJA
z drugimi znaki


Vodnarji so inovativni in ekscentrični geniji Zodiaka, ampak problem je, da lahko ti uporniki in SAMOTARJI so lahko malo težki za druženje z drugimi znaki zodiaka, ko gre za romantiko. To je zato, ker ta znak potrebuje veliko psihičnega, fizičnega in socialnega prostora, da lahko delujejo in se počutijo dobro, čustveno in psihološko.

 

Vodnar in Oven:


Oba znaka potrebujeta velik smisel za humor, da bi to razmerje delovalo. Oba odkrijeta ambicije in svobodni duh v drugem, tako je morda težko določiti meje razmerja ali obdržati zvestobo. Kariera in razdalja pogosto tudi loči ta dva. Oni so boljši prijatelji in kreativni partnerji nato ljubimci.


Vodnar in Bik: 


Vodnar je preveč napet in spontan, da bi bil s solidnim in pogosto čustveno nesigurnim Bikom. Bik je lahko celo prestrašen zaradi Vodnarjevega naprednega razmišljanja ali ravnodušnega odnosa do denarja in premoženja. Vodnar lahko ugotovi, da je Bik priročen v smislu, da je oseba, ki ga lahko podpira in ne premaga v ljubezni. To seznanjanje pogosto vodi v bedo, pričkanje in veliko zgrešenih obljub.

 

Vodnar in Dvojček:


Ta dva se rada prikazujeta in kot močni par sta lahko center kakršnekoli družbene scene. Kreativno ustvarjata neverjetno ekipo, ki je ni mogoče premagati. Čeprav kemija, tako spolno in intelektualno, je resnična je lahko težko za ta dva, da postaneta dovolj utemeljena eden z drugim, da bi ostala skupaj za vedno. Razmerje je lahko tudi plitke kakovosti, kar ustvari njih boljše  prijatelje kot potencialne življenjske partnerje.

Vodnar in Rak:


To razmerje je bolj razburljivo za Raka, kot Vodnarja, ki ugotovi, da je to razmerje,  spolno in čustveno kot razburljiva turneja. Vendar odnos po navadi ne traja tako dolgo, ker na koncu Rak hrepeni za čustveno varnostjo bolj kot za hitrim tempom in spontanem življenjskem slogu Vodnarja. Raki pogosto obožujejo Vodnarje od daleč in postanejo podporniki njih na en ali drug način, ali je to skozi filantropijo ali jih podpirajo umetniško nekako. Ta dva sta tudi dobra prijatelja, ki lahko tekmujeta ure v konverzaciji.


Vodnar in LEV :


Ta dva sta sprva zelo impresionirana drug z drugim, vendar fascinacije hitro popustijo, ker oba znaka mislita, da lahko vidita skozi drugega. Oba ljubita modo, umetnost in inovativnost, ampak na koncu Lev se bo čutil ogrožen zaradi raztresenosti Vodnarja in Vodnar bo videl Leva kot velik nadzornega čudaka. Med njima je boljše prijateljstvo kot romantično razmerje.


Vodnar in
Devica:


To ni dobra kombinacija, ker Vodnar bo težko spremljal potrebne rituale in rutino Device. Čeprav sta intelektualno enakovredna, Vodnarjeva domišljija in kreativnost daleč presega Devico. Če ta dva prideta skupaj je bolj zadeva privlačnosti nasprotij in je tudi običajno za kratek čas. To razmerje deluje bolje kot manager / talent tip ureditve.
 Na vrh

 

Vodnar in Tehtnica:


Ta dva znaka imata dober seks in pogovore, ker sta oba znaka velika ljubitelja lepote, mode in česarkoli inovativnega. Ta dva znaka težko obdržita razmerje za dolgo časa. Pogosto ta dva živita neke vrste fantazije skupaj. Poroka je možna, če ta par lahko postane prizemljen v resničnosti. Ta dva sta boljša kot kreativni tim neke vrste, bolj kot mož in žena.

Vodnar in Škorpijon:


Ta dva znaka pogosto stopita skupaj na boleče učenje izkušenj neke vrste. Obstaja privlačnost vendar sta oba tako razočarane drug na drugega in slabo usklajena čas ali nesrečni obrati usode se lahko vpletejo v razmerje. Škorpijon se morda zdi preveč spolno močen za Vodnarja in Škorpijon lahko vidi Vodnarja, kot erotičnega upokojenca preveč upokojil. To običajno ni dober ljubezenski odnos, ker ego borbe, ki jih ta dva imata, pogosto uidejo izpod nadzora. 


Vodnar in Strelec:


Romantično uspeva najbolje, če sta ta dva dve ladji, ki gresta mimo drug druge v noč in se potem nikoli več ne srečata. Ker imata oba znaka močna mnenja in rada potujeta pogosto, se nikoli ne srečata za dolgo. Vendar, če sta skupaj v seksu, je ta zelo strasten. Po navadi je med njima iskreno spoštovanje, ki lahko prinese dolgoročno razmerje, vendar le redko pripelje do otrok in poroke, razen če lahko obe strani združita svoj dnevni red.

Vodnar in Kozorog


Ta dva znaka po navadi očrnita (oklevetata) drug drugega. Kozorog smatra Vodnarja za neumnega in Vodnar misli za kozoroga, da je kratkoviden. Le redko se poročita, ker Kozorog nikoli ne misli, da je Vodnar dovolj odgovoren, da upravlja z denarjem, otroci ali obdrži službo za dalj časa. Vodnar lahko  tudi ima kozoroga za preveč kritičnega. Ta odnos redko zacveti v dolgoročno romanco, razen če se kozorog odloči, da bo prostovoljno in brezpogojno upravljal z Vodnarjem.
 Na vrh


Vodnar in Vodnar:


Ta dva znaka razumeta drug drugega potrebo za prostorom in neodvisnostjo v celoti. Edina nevarnost je, da bosta oba partnerja dovolila drug drugemu toliko svobode, da razpade razmerje zaradi pomanjkanja zavezanosti. Njihovo spolno življenje bo električno in če bi lahko ostali v istem kraju, ta dva skupaj lahko zgradita družino. Tukaj ni dvoma, kakršnokoli družino bi ta dva imela, bi bila nenavadna in morda bivala v oddaljenem kraju, v nenavadnem domu ali se doma šolata.


Vodnar in Ribi:


Ta dva znaka razumeta drug drugega na osnovnem nivoju, ker sta lahko oba ekscentrična znaka. Vendar pa bo Riba zelo razočarana z nenehno potrebo Vodnarja "za zasebnostjo, ker Riba je znak, ki res potrebuje povezanost.
Vendar pa lahko delita medsebojno ljubezen do religije, zgodovine in novodobne zadeve. Seks med tema dvema ja lahko precej muhast. Če ali ne, razmerje zacveti je odvisno od sposobnosti Vodnarja, da je zanesljiv.
 Na vrhPRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si