Vse o Vodnarju 


Začnimo s pripovedovanjem o Vodnarju točno tisto, kar želijo slišati (kar na srečo, je tudi resnica o tem znamenju):  Vsak posamezni Vodonosec je popolnoma edinstven na vse možne načine - in obstaja zelo resničen razlog za to.

Ti ljudje trdo delajo, da zagotovijo, da so kompletno in opazno drugačni od množice. In samo v primeru, če drugi ne poberejo ta način oblačenja ali nakita, ki ga nosijo, Vodnarji dobijo svoje točke v trenutku, ko izrazijo svoje mnenje. Toda ta mnenja, medtem ko so radikalna in uporniška, so tudi nekako kompletna, popolna in dokazljivo logična. Na kratko, rojeni pod tem znakom, so odločilni opazovalci človeštva, zaradi česar so sposobni ne samo razumevanja, temveč tudi zmožni vživeti se v čustva drugega iz vseh točk vidikov - ni lahka naloga!


Ko gre za odnose, vpliv vladajočega planeta Vodnarja -  nepredvidljiv, svobodoljubni Uran - je očiten. Če ste sami Vodnar, veste, da imate smisel za tisto, kar bi lahko imenovali "nenavadno".  (Z drugimi besedami, vsak, ki je nagnjen začeti prijateljstvo in družino, ko ste ga pripeljali domov na nedeljsko kosilo, bo čisto v redu.) No, preden se vprašate, ta vsa pomembna vabilo, obstoja zelo poseben seznam lastnosti, ki vam gredo po glavi. Za začetek, če so popolnoma drugačni od kogarkoli, ki ste ga kdaj poznali, je to plus.
In, če oni iskreno ne vedo, kako biti predsodek zoper vsakogar na kakršen koli način, ste morda zaljubljeni - in vi ste zagotovo našli potencialno sorodno dušo.


Seveda, prepričati Vodnarja, da opusti svojo dragoceno svobodo je velik ukaz - toda nagrade so vredne prizadevanja! Na kratko, biti odprtih rok je absolutno edini način, da stvari delujejo, ko se spogledujete z nekonvencionalnostjo.
Toda, ko Vodnar enkrat najde pravo osebo, ima on svojega partnerja ne samo za ljubimca in zakonca, temveč tudi vseživljenjskega najboljšega prijatelja.


Tisti, ki so rojeni pod znakom Vodnarja so strastno zainteresirani za človeštvo. Celo, če včasih delujete ravnodušno o tem, ljudje so vaš hobi, vaša strast in vaša skrb. Čeprav ste lahko zelo neodvisni tako v mišljenju in akciji, vi ste odvisni od medsebojnega delovanja z drugimi in uspevanju intelektualnih stikov in delitev idej. Vi radi veste, kje se akcija dogaja in sebe postaviti v center dogajanja. Vaša močna osebnost pogosto zasluži oznako ekscentričnosti ali domiselnosti.


Morda ste raztreseni in pogosto nemirni - vedno gledate preko ramo, če nekdo govori vam, oči obračate kot strelo, da preverite vse, kar se dogaja okoli vas – toda vi resnično ustvarite vrhunskega prijatelja. Razumete prijateljstvo in cenite zvestobo in sveto vez med zares tesnimi zavezniki. Vas še posebej privlačijo eklektični ljudje, ki jih ne skrbi preveč, kaj si drugi mislijo o njih, tako da ste verjetno v središču široke, oplemenitene skupine prijateljev.

Medtem, ko sestankujete proti konvenciji in ne marate dolgočasne, zatiralne tradicije, lahko postanete zelo trmasti glede svojega mnenja, tudi če je zelo liberalno! Notranje Vodnarja skrbi o identiteti; ker se sami tako ločite, se morda včasih sprašujete, če ste res del skupnosti, ki jo imate tako radi.

Vaše originalne zamisli, intenziven interes za svet okoli vas in nekonvencionalen pristop do življenja, vas lahko loči od množice, vendar je dihanje svežega zraka, ki ste ga preskrbeli vedno osvežujoč in stimulativen.

Vse o OVNU
Oven z drugimi

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi

Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE


Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si