Kako dvoriti 
  Vodnarju


Če želite osvojiti Vodnarja se pripravite , da mu poklonite veliko komplimentov.  Oni so lahko zelo vase zagledani. Vodnarji hrepenijo za prepoznanjem, posebno za njihove ideje in kreativnostjo, zato je ključ da osvojite njegovo srce, da ravnate z njim, kot s slavno osebnostjo.

To pomeni, da jih peljete na najnovejše živahno mesto in jim dopustiti, da razširijo njihov družbeni krog neovirano glede ljubosumnosti.

 

Če boste ljubili Vodnarja potem se pripravite da razvijete debelo kožo, ker vam verjetno kdaj vržejo status quo v obraz v nekako. Pogosto je Vodnar, tisti, ki se spogleduje z novim ljubimcem, pa čeprav je še prejšnjo noč trdil kako vas ljubi.

Ker so tako svobodne volje, inteligentni in visoko navdihnjeni jim besede brezpogojne ljubezni zagotovo pridejo na misel.

 

Druženje je najljubša stvar Vodnarja, vendar njihova druga najljubša stvar je, da se usede in se dolgo pogovarja z nekom, ki ga ima rad. Oni so odlična družba za v dvoje in dobri terapevti. Prav tako radi govorijo o sebi in svojih dolgoročnih ciljih, zato se prepričajte, da delite navdušenje njegovega načrtovanja prihodnosti.

 

Ker so izkušeni opazovalci ljudi,oni tudi radi analizirajo odnose drugih ljudi in običajno je to vse doseženo z veliko smisla za humor. Mnogi Vodnarji so zelo zviti in prebrisani in pričakujejo od vas, da jim boste partner v verbalnem urjenju. V tem smislu bi lahko rekli, da je pot do srca preko njihovih ušes.
Mnogi Vodnarji imajo tudi navado zbiranja zelo čudnih in ekscentričnih prijateljev in bodo pričakovali, da jih boste sprejeli ravno s toliko navdušenja, kot jih on ali ona. Čeprav so nekateri Vodnarjevi prijatelji vam videti kot preprosto nori, je za vas najbolje, da ne komentirate , ker te svobodne duše ne marajo ljudi, ki sodijo druge.

 

Ta znak tudi uživa v vsem, kar je na meji mode in kulture. Če se oblečete neobičajno na kakršenkoli način ali ste gizdalinski, Vodnar je tisti, ki bo to cenil.
Čeprav cenijo inovativnost in kreativnost v modi in oblikovanju so lahko tudi včasih malo snobovski, če ste samo rahlo izven mode.


Čeprav so oni napredno misleči, oni ne marajo ljudi, ki so preveč neformalni.

Vodnar bo pričakoval, da mislite na obnašanje tudi po tem, ko ste bili intimni. To ni znak, ki bo cenil, če pri zapuščanju kopalnice pustite vrata odprta ali rad gledal kako poplesavate okoli goli. Z vso njihovo napredno miselnostjo so mnogi od njih čudno sramežljivi.

Kljub njihovem divjim slovesom pa so tudi izjemno varčni.
Vodnarji zares vedo, kako prihraniti denar in ne bodo zadovoljni, če jih vidite kot, da se bahajo z njim. Oni bi raje dali denar za dobrodelne namene.


Lahko popolnoma končate vaš odnos z Vodnarjem, če pozabite dati napitnino, poskusite si izposoditi denar od njih ali če oni ugotovijo, da imate slabo boniteto za kredit.
Če nimate svojih financ urejenih vas bo Vodnar videl kot, da imaš katastrofalno življenje in se vas bo izognil, kot kuge.

Ker imajo radi kulturo, zgodovino in antropologijo  lahko Vodnarja peljete kamorkoli. Oni uživajo v gledališču, umetniških razstavah, muzejih ali na sprehodu v naravi. Prav tako imajo radi vožnjo po deželi in iskanje malih trgovin za starine. Vaša izobrazba in kako dobro berete je lahko tudi pomembno Vodnarju.


Vodnarji tudi ne marajo ljudi, ki so vsiljivi ali, ki poskušajo jim "močno prodati" nekaj. To je razlog, zakaj v romantičnem razmerju je najbolje biti fin z Vodnarji in jim dvoriti več tednov ali mesecev.  Prav tako jim je bolj zanimiva faza dvorjenja v romanci bolj kot dejansko spolni akt. To je zato, ker v bistvu so dejansko zelo intelektualen in ne otipljiv znak.


Vodnarji tudi ne marajo površne čustvene scene. Če želite prekinitev  priredite površno izpoved ljubezni. Nikoli ne bodite preveč odprtega srca z Vodnarjem. Pomanjkanje čustvene kontrole jih lahko odbije od vas.

Mnogi od njih so precej prestrašeni zaradi nenadnega prikaza strasti, ki si jo razlagajo kot nasilno.

Vodnarji tudi ne marajo ljudi, ki so glasni, rigajo ali govorijo o svojih mnenjih naglas v javnosti.

Vendar, ko jih izzivate mnogi od njih se lahko prepirajo več ur skupaj. Na splošno ni dobro, da pritisnete Vodnarja za odgovor, ko gre za kakršnokoli romantično zadevo. Radi mislijo o sebi, da so malce skrivnostni .Še ena stvar, ki jo je treba vedeti za Vodnarja v katerega ste se pravkar zaljubili je, da je lahko zelo muhast.
Vodnarji osebe imajo radi spremembe zavoljo sprememb, in v trenutku ko vam ne uspe zainteresirati jih kot ljubimec bo Vodnar šel korak naprej. Vaš izziv, kot dvorca za Vodnarja je, da vedno obdržite njegovo zanimanje in zato prikazuje veliko pripravljenost, da spremenite sebe.

Vodnarji so zelo privlačni ljudje, ki so impulzivni in spontani. Ker imajo radi presenečenja ga boste očarali, če boste načrtovali potovanje v zadnjem trenutku.

Celo Bolje, planirajte izlet in ne povejte Vodnarju kam gresta. To je dobra ideja za zmenek na slepo.

 

Na kratko, oni imajo radi vse kar je neobičajno, karkoli, kar jih vrže iz rutine in vse, karkoli kar jim lahko prinesete samo,da je eksotično, inovativno ali napredno, dokler ne stane preveč denarja. Če ste porabili preveč Vodnarji lahko menijo, da obstajajo obveze za darilo ali imajo pritisk krivde, da morajo vrniti uslugo neke vrste. To lahko ustvari, da vam Vodnar zameri in vas zapusti.PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si