Združljivost znaka TEHTNICE
z drugimi znaki

Tehtnica, znak razmerij, odnosov, je tako zaskrbljena za ravnotežje, da ta znak zelo težko sprejme celo odločitev, ko pride do razmerja. One so obče znane, da se niso sposobne vezati. Če je katerikoli znak, ki te lahko prepriča, da živita skupaj 15 let, brez da se poročita, je to Tehtnica!

 

 

Tehtnica in Oven: 


Ovnova ambicija je malo preveč strastna za nežno dušo Tehtnice, ko lahko postane ljubosumna na Bikovo kariero. Vendar se oba rada družita in oba znaka sta prav spontana in ljubita zabavo, kar je plus.  Običajno je Oven fasciniran s Tehtnico do obsedenosti, kar lahko ustvari, da se Tehtnica počuti ujeta. Tehtnice so dobre žene/možje-trofeje za Ovna, vendar razmerje ne traja po navadi dolgo.


Tehtnica in Bik:


Ta dva znaka spoštujeta okus in oblačenje drug drugega, umetnost in pohištvo. Venera vlada obema znakoma, zato zna biti tukaj seksualna privlačnost. Obaznaka sta zelo statusno zavedna in sta verjetno pod vplivom z denarjem. Izgradnja bogastva je lahko njun skupen cilj. Tehtnica nima radaBikovo obsedenost za red ali željo biti sam občasno.Bik se lahko počuti ogrožen z mnogimi prijatelji Tehtnice. Komunikacija je ključ, da bi ta veza delovala!
 Na vrh


Tehtnica in Dvojček:


Ta dva znaka lahko kreirata vzajemno občudovanje družbe. Imata vse v skupnosti in njihova veza se pogosto prične kot prijateljstvo. Seks je dober in tukaj je pogosto zelo duševna povezava. Edini problem je lahko nezvestoba, ki se pojavi, ker razmerje postane preveč vsakdanje povprečno ali brez tabujev. Ta dva lahko živita skupaj leta brez, da bi se kdajkoli resnično obvezala.


Tehtnica in Rak:


Tehtnica potrebuje svobodo za druženje, ampak Rak potrebuje konstantno pozornost osebe. Ljubosumnost je lahko problem v tem razmerju. Ta dva sta sposobna oblikovati zelo globoko vez, toda če se eden od njiju počutiizdan potem je lahko rezultat močan spor, ki lahko traja za vedno. To razmerje pogosto konča kot grenka dolga ločitev.


Tehtnica in Lev:
 


Levi so pogosto hipnotizirani z lepoto Tehtnice toda tudi lahko postanejo ljubosumni zaradi načina Tehtnice, kilahko postavi prijateljstvo pred ljubimcem. Lev dela točno isto, toda ne mara, da je kdorkoli drug center pozornosti. Tehtnica, kot Lev je popolnoma sposobna vstopiti v sobo in pritegniti vso pozornost. To lahko povzroči veliko sumničenja v razmerje. Čeprav je ta veza lahko seksualno vznemirljiva, oni pogosto niso dolgo skupaj. Pogosto se tudi njihovi prijatelji in družina ne ujamejo skupaj.


Tehtnica in Devica:


Po navadi Devica smatra Tehtnico malo neumno in Tehtnica zameri Devici, kako mora vse preračunati in opredeliti po razdelkih. To razmerje deluje, če je Devica dosti starejša ali če je razumevanje malo kot starš/otrok" tip razmerja. Razmerje lahko tudi deluje, če je razmerje preko interneta ali če je velika starostna razlika.  Po navadi to deluje boljše kot poslovno razmerje ali učitelj in študent razmerje.


Tehtnica in Tehtnica:


To razmerje je po navadi neučinkovitoza oba znaka, ker se nobeden od njiju ne more odločiti ali naj razmerje pomakneta naprej. To je resnica, četudi je razmerje lahko seksualno ali ne. Če se ta dva znaka lahko naučita, da postaneta bolj stvarna in praktična, potem sta lahko uspešen poročni partnerji in izredni starši.
 Na vrh


Tehtnica in Škorpijon:


Škorpijon je po navadi omamljen s poznanim apetitom Tehtnice za seksom, toda Tehtnica ni navdušena s povprečno lepoto ljubimca in  ne-vmešavanjem tip nagnjenosti do življenja.Tehtnica je lahko tudi preveč občutljiva za upravljanje z divjaško inteligenco škorpijona. To je eno tistih razmerij, kjer je seks mogoče dober, toda dejansko razmerje je lahko prav strupeno in soodvisno. Ta dva nista dobra poročna partnerja vendar lahko imata veliko afero.

 Tehtnica in Strelec:


Ta dva znaka oba rada potujeta in z lahkoto ustvarjata prijatelje. Vendar Strelec je morda malo potrt s površno naravo Tehtnice in Tehtnica se lahko počuti ignorirana od Strelčevega prijatelja. Oba znaka sta lahko prav sebična in včasih se lahko pojavijo borbe za ego. Dolgotrajno razmerje je možno, če oba lahko obdržita občutek za humor ampak po navadi sta ta dva boljša prijatelja kot ljubimca.
 Na vrh


Tehtnica in Kozorog:


Kozorogi so radi otročji do Tehtnice, ki smatrajo to otročje, lepo in nepremagljivo. Vendar Tehtnica ni tako lojalna, kot Kozorog in Kozorog je lahko obupan glede kako nezanesljivo je lahko merilo tehtnice. V bistvuKozorog lahko končno vidi Tehtnico kot vrsto slabosti, ki ga je popeljala stran od resničnega namena. To ni dober znak za Tehtnice, da se ustalijo na dolgi rokenostavno zato, kerKozorogima nagnjenost biti preveč strog.
 Na vrh


Tehtnica in Vodnar:


Ta dva znaka imata dober seks in pogovore toda njihova kemija je tako nora, da je težko za njih obdržati razmerje za dolgo časa. Pogosto ta dva živita neke vrste fantazije skupaj. Poroka je možna , če se ta par lahko privadi stvarnosti, drugače se pogosto razpade zaradi pričkanja okoli prelomljenih obljub drugega in ne-vzdržljivosti. Ta dva sta boljša kot kreativni tim neke vrste, bolj kot mož in žena.
 Na vrh


Tehtnica in Riba:


Žalostna in izbirčna narava Ribe je preveč za duševno svobodno naravo Tehtnice.Tehtnica lahko napravi Ribo zelo ne sigurno in izven kontrole. Ljubosumnost in posesivnost se lahko kot rezultat razvije. Ta dva sta lahko tudi zelo kritična na drug drugega. To ni močna kombinacija za prijatelje ali ljubimce , vendar sta lahko zelo dobra skupaj, ko pride do napada blaznosti za kreativne ali poslovne rešitve.