Kako dvoriti 
  Tehtnici

Če vas privlači Tehtnica se boste prej, ko slej počutili, kot mačka, ki poskuša ujeti metulja. Ta eterična bitja je težko pripeti, preprosto zato, ker so znani po tem, da so neodločni. One imajo vedno dvorjenje in več romantičnih možnosti naenkrat. Se z lahkoto zmedejo  in če pokažete ljubosumnost samo enkrat, bodo pobegnile!

Ljudje, rojeni v znamenju Tehtnice so zelo nedosegljivi in imajo občutek za humor, ki večinoma daje videz, da niso za intimnost.
Lahko traja leta preden dobite direkten odgovor od njih. To je zato, da ne boste prišli preveč blizu in zahtevali od njih odločitev.

Prav tako rade napravijo prvi korak (tudi ženske) in bodo hitro izgubile zanimanje pri osebi, pri kateri se ne čutijo v kontroli ali da čutijo, da jih ni več treba loviti. Zadnja stvar, ki jo želite, da se zgodi s Tehtnico je, da vas postavi na stranski tir.


Da se še dodatno zaplete, Tehtnice so lepe ali postavne za veliko ljudi. Imajo veliko prijateljev in poleg tega želijo imeti več kot enega ljubimca, tako da boste imeli veliko dela s tekmovanjem, da boste lahko dobili njeno zaljubljeno pozornost.

Tehtnice se najbolje odzivajo na zaljubljenost. Če želite narediti vtis na Tehtnico, prostovoljno tekajte po opravkih za njih. To ustvari, da se počutijo dragocene in da vas skrbi za njih. One so po navadi najbolj zvesti partner, kar je najbolj starševsko saj so  vse veliki otroci po srcu.

Seveda, ta nagnjenost Tehtnice biti otročja, dela tako za vas, kot proti vam. Po eni strani Tehtnici je neverjetno zabavno, toda po drugi strani se vam lahko zdijo precej nezrele še posebej, če pride do nesoglasja.  Oboji, moški in ženske Tehtnice so znane po svojih čustvenih izbruhih jeze.

 

Brezskrbna Tehtnica ljubi, da se zabava in je zanjo odličen čas obisk živalskega vrta, kopanje ali raziskovanje gozda. So zelo nemirne v omejenih situacijah, kot je gledališče in so boljše pri plesu v klubih. Vendar pa jih ne vodite v klub, ki je preveč hrupen, saj je večina od njih zelo občutljiva na hrup.

Razvajajte ta bitja Venere na kakršen koli način, kot si lahko zamislite.
Masaža stopal, dolge kopeli, masaža hrbta jim resnično ugaja, kot tudi nakupovalni izleti za pohištvo ali oblačila.

 

Ženske Tehtnice prav tako rade kupijo make up, čevlje in oblačila. Moški cenijo stvari, kot so znamka pasu ali znamka obleke. Za razliko od drugih znakov, bodo one nosile poudarjena, svetlejša in trendovska oblačila. Prav tako gredo hitro pod nož, da delujejo mlajše, kot drugi znaki (predvsem ženske).

Eno opozorilo - nikoli ne dajte Tehtnici vaše kreditne kartice. So zloglasne za po ogromnih nakupih. So lahko zelo impulzivne in rade rečejo same sebi: "Samo enkrat se živi." Zato tudi dostikrat končajo z nezvestobo.


Prav tako bi se morali oblačiti kot je mogoče trendovsko in po modi, kot je le mogoče.
Tehtnice ljubijo klaso, saj so zelo vizualni ljudje imajo tudi radi idejo spolnega igranja vlog. Možno je, da je katerakoli Tehtnica s  katero greš ven malo muhasta. Ko enkrat prideš blizu, Tehtnica pogosto ceni seks igrače in perilo kot darilo.

Imajo rade prav tako čestitke za njihov dober okus. Dober projekt, za bodisi moške ženske Tehtnice, ki ji želite priti blizu je, da jo vprašate kdo je dekoriral njen prostor. One bodo videle to, kot pravi kompliment. One so rade cenjene zaradi svojih ustvarjalnih sposobnosti in mnoge od njih res imajo oko za oblikovanje. Prav tako so res super gospodinje in vedo, kako organizirati prostor in ustvariti dobro počutje.

Tako moške kot ženske Tehtnice so super kuharji, toda tudi uživajo pri ljubiteljskem kuhanju dobrega obroka za njih. Če vam uspe, da jih dobite v posteljo, postrezite jim zajtrk v postelji in bodo zelo navdušeni.
***
Druga stvar v kateri uživa
Tehtnica je dobra razprava. To pomeni, da morate biti seznanjeni z vsemi aktualnimi problemi. Večina od njih so tudi jastrebi kulture, ki so na tekočem z najnovejšimi opravljivimi tabloidi. Imajo močan občutek za humor, tako da obisk komedije je res dobra ideja za prvi zmenek s Tehtnico.

V bistvu
Tehtnica ne mara pritiska. Vi preprosto ne boste sposobni prisiliti Tehtnico, da naredi karkoli. One ne marajo, da jim kdo reče, da pohitijo zlasti kadar se oblačijo. Prav tako jih ne morete pripraviti, da bodo kulturne do vaših prijateljev, če ji niso všeč.
Bolj ko silite tehtnico, bolj bo naredila ravno nasprotno od tega, kaj želite. To celo ne bo namensko.
Tehtnice se upirajo nadzoru drugih na globoki stopnji podzavesti.

Ena od stvari po kateri so
Tehtnice zloglasne je nezvestoba. To je zato, ker nimajo rade, da se jih sili v obvezo. Seveda pa so znak ravnotežja, Tehtnice se tudi težko odločajo o čemerkoli. Kljub temu pa je slaba ideja, da jih silite v odločanje, ker se bodo hitro počutile zmedene in bodo pobegnile.

Ker so
Tehtnice osebe takšni otroci po srcu je najboljša stvar, ki jo lahko naredite za njih, da jim ponudite brezpogojno ljubezen in rutino.
One res uspevajo, če vedo, da se bo ista stvar zgodila vsak dan ali teden za tednom. Ko imajo to vrsto varnosti, večina od njih bo prenehala videvati več partnerjev.
Edini razlog, da hodijo z več ljubimci naenkrat je, da imajo Plan B, če se Plan A ne konča za njih romantično.

Prijaznost, prijetno vzdušje in dobrosrčna toleranca so lastnosti, ki jih Tehtnica res ceni v partnerju. Mnoge od njih so zelo sladke in se rade držijo za roke s svojim partnerjem. Če niste prepričani, kako bi začeli s Tehtnico poskusite z držanjem njene roke.