Združljivost znaka STRELCA
z drugimi znakiStrelec je potepuh od znakov horoskopa in tudi eden izmed bolj platonskih duš v celotnem horoskopu. Um, kultura in intelektualno udejstvovanje zna biti bolj pomembno  temu znaku, ki ga ne navduši tako preprosto denar ali izgled, kot druge znake. Strelec je tudi zelo sposoben shajati z drugimi skupaj, medtem ko sam ceni neodvisnost - lastnost, katero drugi znaki horoskopa smatrajo za precej nevarno. Par s to trmo Strelca in impulzivnostjo lahko ustvari astrološko usodo, ki se lahko pokaže z več zakonskih zvez in razmerij.

Strelec in Oven:


Ta dva znaka horoskopa sta  boljša prijatelja kot ljubimca. Onadva sta dobra družabnika na potovanju in kot poslovna partnerja lahko osvojita svet. Oba znaka sta odlična pri izvajanju skozi ideje, zato, ko se povežeta lahko postaneta močni par. Prav tako ju povezuje medsebojna ljubezen do atletike, branja, živali in otrok. Vendar pa lahko Oven Strelca težko spolno osvoji.


Strelec in Bik: 


Lokostrelcu je po navadi dolgčas z neumnostmi s suhoparnim bikom, medtem ko je Bik očaran z posvetnim in prefinjenim lokostrelcem.
Po navadi Bik konča prizadet, ko Strelec daje prednost svojim prijateljem ali karieri. Lokostrelec tudi nima sposobnosti razumevanja za temno razpoloženje Bika. Ta dva znaka se tudi ne ujemata najbolje pri spolnosti.

Strelec in Dvojček:


Ta dva se močno ujemata in bi bila dober par
. Oba ljubita gledališče, literaturo, mitologijo, čarobnost in potovanja. Onadva bi bujno uspevala potujoč po svetu in izkušala različne kulture skupaj. Ta dva se dobro ujemata spolno in intelektualno. To seznanjanje se pogosto konča kot prijateljstvo, ki traja vse življenje. Oba sta lahko zelo zvesta, če najdeta pravo osebo, tako zakon pogosto tudi uspeva.


Strelec in Rak:

Najprej ta dva znaka delujeta, kot da se perfektno ujemata, ker Rak preskrbi občutek domače baze Strelcu in Strelec ustvari, da se Rak počuti nekaj posebnega in pustolovsko. Vendar oba znaka imata zelo visoka pričakovanja od partnerja, ki niso zlahka izpolnjeni in sta oba znaka pogosto osebno zelo razočarana. Seks bo intenziven, vendar poroka verjetno  ne bo trajala dolgo. Če se to razmerje konča se po navadi konča slabo.

Strelec in LEV:


Oba znaka horoskopa ljubita avanturo, atletiko in spogledovanje, kar jih naredi zelo združljive. Oba razumeta, da vsak potrebuje veliko prostora, da bi uspešno deloval družbeno in strokovno. Spolnost ni tako dobra, vendar se velikokrat poročita samo zato, ker skupaj tako dobro delata. Največja grožnja za razmerje je nezvestoba, če se Lev počuti , da je ignoriran.


Strelec in Devica:
 

Ta dva znaka se resnično razumeta drug z drugim. Poslovni odnos deluje najbolje, ker imata oba neverjetno sposobnostza sprejemanje in analizo podatkov. Strelec je fantastičen za ustvarjanje inovativnih idej in Devica je fantastična za njihovo izvajanje. Če se ta dva poročita, potem bosta imela veliko počitnic, ker oba uživata potovati veliko.Kot poslovna partnerja lahko ustvarita veliko denarja.

Na vrh


Strelec in Tehtnica:


Oba znaka imata veliko skupnega, ker oba rada potujeta in cenita svoje družbeno življenje. Vendar Strelec je morda malo potrt z neodločno naravo Tehtnice in Tehtnica se lahko počuti vedno odrinjena z vedno odločnim Strelcem. To lahko povzroči ego borbe in konflikte o predanosti. Ta dva sta boljša prijatelja kot ljubimca, ker sporazum o predanosti težko dosežeta.

 Na vrh


Strelec in Škorpijon:


To je razmerje, ki lahko daje občutek, kot da je bil ustvarjen v peklu. Ta dva se nikoli ne bosta videla iz oči v oči. Škorpijon lahko dojema Strelca kot, da je dementen in Strelec lahko gleda na  Škorpijona, da je preveč avtoriteten. Oba znaka bosta videla drugega kot preveč sebičnega. Ta dva ne težita k temu, da bi se razumela in shajala skupaj, razen če razmerje traja za eno noč ali sta zelo oddaljena po kraju.

Strelec in Strelec: 


To je čudovit par, dokler ne postaneta preveč tekmovalna med seboj. Imata vse skupno, vključno enak interes, tako spolnosti in v tem, da najboljša prijatelja. Zelo srečna zakonska zveza je mogoča za ta dva, ki pogosto pritegneta veliko prijateljev, ker oddajata tako srečne vibracije.

Na vrh


Strelec in Kozorog:


Obstaja lahko preveč površna povezava med tema dvema znakoma, ampak v bistvu so nezdružljivi. Lokostrelec ljubi potovanja in je svobodna duša. Kozorog ima rad varnost in spoštovanje. Vendar pa sta ta dva enaka intelektualno in pogosto delita skupno strast za kulturo, ki lahko včasih povzroči, da se prijateljstvo spremeni v ljubezen.


Na vrh

Strelec in Vodnar:


Odnos med tema dvema deluje najbolje, če sta oba na cesti, oziroma, če potujeta veliko ali če je eden iz tuje države. Drugače pa se izrodi v luskasto povezavo, ki je nezanesljiva in temelji na zablodi. Čeprav čustva so vedno iskrena in spoštovanje, ki ga imata ta dva za drug drugega je resnično  tako, da je težko, da bi temeljilo razmerje na osnovi, ki bi trajalo.


Strelec in Riba:

Ta dva si delita intelektualne in kulturne interese, vendar Strelčeva inteligenca in sarkazem sta lahko preveč ostra za občutljivo Ribo. Ribe lahko tudi postanejo ljubosumne na sposobnosti Strelca, da je pridobivanje prijateljev večja prioriteta kot naloga zaljubljenca. Ta dva tudi nista tako združljiva pri spolnosti in sta boljša prijatelja kot dolgoročna partnerja zakonske zveze.
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si