Vse o Strelcu 


Strelci so klasično znana kot "ljubljenci bogov" iz dobrega razloga: Ti ljudje so znani po radodarnosti, humorju in optimizmu, kot tudi za sposobnost videti najboljše v vsaki situaciji, ne glede na to, kako strašne so okoliščine. Strelec bo našel pravi razlog za praznovanje vsak dan - zaradi ne majhnega vpliva Jupitra, planeta vladarja Strelca in planet najbolj znan po dobrohotnosti.

Seveda, na drugi strani tega kovanca je presežek in ekstravaganca. Torej, dodatno vedo, kako se smejati - in kako pripraviti druge do smeha - Strelci so tudi strokovnjaki pri pretiravanju vsega. Istočasno, če se Strelec resnično mora omejiti na samo eno stvar česarkoli, bi bilo to boljše od najboljšega ali impresivnega te vrste.

Strelci so tudi znani po ljubezni do potovanj in filozofije; Oni hrepenijo za znanjem in ne bodo varčevali s trudom, da izpolnijo svoje prirojene radovednosti. Strelčeva osebna filozofija je, da je življenje samo niz podaljšanih počitnic – iz tega razloga tako veliko ljudi rojenih v znamenju lokostrelca končajo živeti v drugih mestih, državah ali celo deželi od kraja, kjer so bili rojeni.

Ko gre za odnose, Strelci pogosto ugotovijo, da nekateri od njihovih najbolj uspešnih oseb so tisti s štirimi nogami - njihova povezava do česarkoli, kar je iz krzna, perja in tudi listov je legendarna. Romantično rečeno, če ste človeški, lahko samo "imate" Strelca za vašo last, če ste pripravljeni držati z njim z odprto dlanjo. Omejitve se ne bodo tolerirale. Vendar, če si dopustite, da vaš ljubljeni Strelec ve, da vam ni vseeno, vendar jim dopustite, da živijo kot jim ustreza, boste pridobili inteligentnega, duhovitega in zelo impresivnega partnerja katerega dolgoročna zvestoba vas bo presenetila.

Eno opozorilo: nikoli ne vprašajte te ljudi, če ne boste res želeli slišati odgovor. Strelci niso poznani po sposobnosti, da lažejo. Oni veliko raje povedo resnico, ne glede na posledice - ker na ta način so lahko vsaj prepričani, da veste točno, kdo so. Tako medtem, ko lahko shajajo s skoraj vsakim, strelce najbolj privlačijo druga ognjena znamenja, ki prav tako živijo z geslom, "kar vidite je resnično tisto, kar dobite." Nič igre.


Naravni znak 9 hiše – Hiše filozofije  -- Strelec sije z vibracijo in inteligenco, teče strmoglavo v vsako novo avanturo in vleče nasprotujoč ampak radoveden svet skupaj iza tega.

Ključni stavek za ta spremenljiv ognjeni znak je " Jaz dojemam, razumem." In to ne pomeni samo, da vidijo stvari.  Strelci vpijajo svojo okolico na zelo bogat, poln način. Oni ne vidijo svet samo s svojimi očmi, oni tudi vključijo svoje fizično telo in razum.

Zaradi njihove spogledljive narave in odhajajoče osebnosti, imajo veliko občudovalcev, vendar so nagnjeni videti ljubezen bolj, kot romantično avanturo kot pa trajno stanje. Oni cenijo svojo svobodo in sovražijo občutek, da jih dol tlačijo in se bodo predali nekomu, ki razume njihove potrebe po neodvisnosti. V ljubezni so iskreni, radodarni in humorni.  

Strelec je znak potovanja, svobode, izobraževanja in visokega znanja, in to jih sili, da sprostijo vezi, ki jih vežejo in gredo ven in raziskujejo.  

Vse o OVNU
Oven z drugimi

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti RibiPRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si