Združljivost znaka
BIKA
z drugimi znaki


Bik z Bikom: 


Ta kombinacija lahko ustvari močni par, ki lahko ustvari veliko denarja, premoženje nepremičnin in dolgo linijo potomcev skupaj. Velika stvar je, da dva bika skupaj so pogosto zelo zvesti in se redko bojujejo, saj razumejo tip stvari, ki bo drugega izključila. To je super kombinacija, še posebej, če ima družina dober status v skupnosti je zelo pomembno za oba znaka v odnosu.


Bik z Dvojčkom:  

Za Bika je Dvojček lep prhutajoč metulj, ki se nikoli ne more ujeti.   

Pogosto bo dal Bik Dvojčka na piedestal in potem bil zelo razočaran, ko Dvojček ne vrne fascinacije ali celo prizna žalostno zemeljsko bitje, kot je Bik. Če ta dva prideta skupaj je po navadi dosti drame, argumentov in napadov neresničnosti. Seks bodisi ne obstaja ali je neverjeten. Ta odnos se najbolje obnese kot prijatelji za eno noč in razplod se definitivno ne priporoča!


Bik z Rakom: 
Ta dva lahko po navadi oblikujeta precej nespametnega, vendar težak in čuten fizični odnos. Spolna iskra je fantastična, vendar neskladnosti lahko obstajajo čustveno, ker oba znaka sta zelo sebi usmerjena. Biku se zdi Rak preveč v potrebi, da bi ostal za dolgo. Dokler se odnos drži povsem na lahko in seks je dober ta dva lahko uspevata, drugače je rezultat  po navadi čustvena katastrofa, ki obema pusti občutek samopomilovanja. Ironija je, da niti ne bosta slišala drugega skozi celo razmerje.

Bik z Levom: 


Ta dva znaka sta boljša prijatelja kot ljubimca, celo če sta lahko zelo lojalna in previdna drug z drugim emocionalno. Oni so najboljši pri druženju in potovanju skupaj – ne tako v zakonu. Celo če postaneta ljubimca pogosto končata kot prijatelja po prekinitvi, ker je Lev po navadi tako  hvaležen za čustveno ozemljitev, ki jo narava Bika pripelje v njegovo ali njeno življenje. Problem je, da tukaj pogosto ni seksualne iskre.  Ta tip odnosa je bolj podoben mentor s članom, kot romantiki.

 Na vrh


Bik z Devico: 


Ta dva bosta imela močno privlačnost, vendar glavni problem bo prerekanje. Oba znaka sta precej izbirčna in rada imata stvari na določen način. Tudi kot prijatelja bosta precej prepirljiva. Oni so boljši poslovni partnerji kot ljubimci. Devica lahko, da ne bo mogla razumeti smisel za humor Bika in lahko odganja odprtost Bika, ko sta intimna.

Na vrh


Bik s Tehtnico :

Oba znaka imata za vladarja Venero, zato je to odnos, ki temelji predvsem na videzu, denarju in spolni privlačnosti. To je kombinacija, kjer boste našli Kopač zlata, poroko zaradi denarja. Oba znaka sta zelo statusno zavedna, zato biti osramočen od partnerja v javnosti je najhujši greh za njih. Tehtnici ni všeč način, kako se Bik oblači ali njegova temna razpoloženja. Bik se lahko čutijo prezrt ali pa se ne počuti varno z omahljivim znakom Tehtnice.


Bik s Škorpijonom: 


To je moč para, ki lahko ustvari denar, moč in dolgo vrsto otrok in vnukov. Obstaja resnična fizična privlačnost. Oba znaka sta seveda lojalna drug drugemu in ta odnos je ogrožen le, če je škorpijon nezvest. Ta dva prav tako brez težav združujeta donosen posel s srečo v zakonu in oba imata zajeten spolni nagon, ki je srečno zadovoljen.

 

Bik s Strelcem: 


Lokostrelcu je po navadi dolgčas z neumnostmi s suhoparnim bikom, medtem ko je Bik očaran z posvetnim in intelektualnim lokostrelcem.
Po navadi Bik konča prizadet, ko on ali ona ugotovi, da Lokostrelec res nima sposobnosti razumevanja za temno razpoloženje Bika. Strelec oseba se lahko tudi zelo hitro precej dolgočasi  z ljubimcem Bikom v postelji.


Bik s Kozorogom: 

Ta dva bi bila fantastična poslovna partnerja in lahko tudi ustvarita fantastičnega oskrbovalca in starša, če ne dolgočasita med seboj na smrt. Oba znaka hrepenita zelo za čustveno varnost, kar ni vedno z lahkoto zagotoviti. To je lahko dolgotrajna zakonska zveza z več potomci, če seks ni najpomembnejša stvar v zakonu. Po navadi spolnost ni tako razburljiva med tema dvema, toda to bo napravilo veliko občutka za njih, da se skupaj združujeta nekako.
Na vrh

Bik z Vodnarjem: 


Osebe Vodnarja preprosto iztrošijo občutljivega Bika, ki je očaran z Vodnarjevim intelektom, toda jih odganja občutek neodvisnosti znaka. Osebe Bika tudi ne cenijo luskast vodnarjev odnos do porabe denarja. Vodnar lahko enostavno vidi Bika kot palico v blatu, zato je presenetljivo, če se ta dva dejansko poročita.


Bik z Ribo: 

Oba od teh znakov ljubita zvok svojih lastnih glasove in pričkanje in debatiranje je lahko najljubša oblika predigre. Vendar spolnost ni tako dobra. Če ta dva končata skupaj je običajno zaradi nekaterih zelo praktičnih potreb. To razmerje je tudi predmet vtikanja in vmešavanja od sorodnikov.

Na vrh


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si