Vse o Biku 

Za tiste, ki ste rojeni s Soncem v znaku Bika, ste morda naveličala vseh resnih opisov tega fiksnega zemeljskega znaka: Trmast, temačen, težek delavec - dolgčas, kajne?


Pogosto napačno razumljeni, bodisi kot debeli, brezbrižni Bik vprežen, kot tovorna žival ali, kot okruten, besneč Bik v kitajski trgovini, Bik je pravzaprav malo obojega - in veliko več! Vi se vedno ukvarjate z vašim dobrim počutjem - in marljivi, brez strahu, da postanete ranljivi - delate nadure, da se kopičijo materialne dobrine, da se boste počutili varno.

Ampak ste tudi najbolj otipljiv od vseh znakov, iščete svojo varnost v obojem, materialnih dobrinah in s skozi fizični dotik. Varnost je lahko vaš cilj, vendar vaša valuta, je občutek.

Boža, objema, roke obotavljajoč na ramena, prsti masirajo v kožo, mehke tkanine -  vse to govori  o vaši vsebini, Bik, ugajanje vaši občutljivi koži in pomirja vašo nežno dušo, ki išče varnost. Vaša instinktivnost vedno preudarno pozornost do telesnih občutkov vas naredi neverjetnega ljubimca in pikolovsko skrbnega prijatelja.
Opazite potrebe drugih in skrbite za njih nežno in ljubeče in, ko je nekdo vaš prijatelj ali partner v ljubezni, pokažete neomajno predanost.

Tiho in mirno se premikate po svetu, poslušate pozorno nasvete drugih in se odzivate na dražljaje, ki ustvarjajo najbolj aktualne, konkretne občutke za vas. Če je preveč abstraktno ali nejasno, ste nagnjeni, da ne razvijate to, kot pomembno.

Natančno boste preučili, kako vlagati svojo energijo in zaradi vašega previdnega pristopa k življenju, vi redko sprejmete pomembne napačne korake. Ti si oko mnogih neviht, mirni Bik, naporno skozi celo najtežje naloge v skoraj všečno hipnozo za dokončanje. Morda ste zadovoljni, drugi pa napačno razlagajo vaš mir kot nezanimanje. Povej dvomljivcem, da osredotočanje in pozornost so oblike strasti!

Vse te govorice o Biku, da je trmast? Oni so resnično trmasti. Ampak, da ne boste začeli razmišljati, da je trma slaba lastnost, razmislite, kako ljudje govorijo o tistih, ki se ne držijo tega v kar verjamejo: negotov raztresen, zmeden. Ali ni trmast bolje? Seveda obstajajo tudi druge besede, ki ustrezajo povprečnemu Biku precej dobro in imajo lepšo povezavo z njimi: je fokusiran, ozemljen in stabilen, če naštejemo le nekaj.  Z drugimi besedami, če obstaja pomembna naloga, da se izpolni boste želeli Bika za delo.

Ampak obstaja veliko več pri tej Bikovi naravi, kot sposobnost za odločitve in se jih držati - prirojena čutnost, na primer. Ti ljudje so mojstri dotikov zodiaka, tako da, če se vonja, okusi, izgleda, zveni ali se čuti dobro, oni so tam. Samo stopite v dom najbližjega Bika in se prepričajte. Morda ne boste našli Mona Lizo na steni v dnevni sobi ali steklenico piva v hladilniku, vendar boste naleteli na nekaj, kar izgleda prav tako kot elegantno in se okusi prav tako dobro. In boste tudi srečni zato, ker Bik je več kot zadovoljen, če lahko deli ... tako dolgo, kot je družba enake kvalitete.

Ko gre za odnose, v resnici, ena stvar pri kateri Bik absolutno vztraja je, da imajo nekaj za deliti. Ti ljudje so zelo veliki za pridobivanje donosa od njihovih vlaganj, ne glede na to, kaj in kako so vložili - in to velja za čas, energijo in sredstva. Če ste povezani z Bikom v dvoje je to samo neverjetno prijetno!

Z Venero, ki je njegov vladar, Bik se oskrbi z nič manj, kot najboljše od vsega. Če Bik ni prepričan, da njegov partner odgovarja tem opisom na več ravneh, on ne bi zapravljal svojega časa.

Torej, če ste sami Bik, te misli bi lahko šle skozi vaš um vsakič, ko vi in vaša draga pridete do prepira, ki vas privede do vprašanja, če bi šli ven. Veste, da ne bi bili z njimi, če ne bi bili najboljši, zato bodite odkriti do sebe in vaše odločitve, se bodo izkazale za trdne, kot ste vi!

Domov
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku
Potencial BIKA
Znamenja horoskopa

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Devici
Devica z drugimi znaki
Kako dvoriti Devici

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si