Vse o Dvojčku 


Dvojček je najbolj vesel znak horoskopa. Krog dvojčkovih znancev je tako raznolik, kot njihovi interesi, zato dobivajo ogromno povabil. Od vseh razlogov imamo radi, da je dvojček okoli nas, njegove duhovitosti so na prvem mestu. Ti ljudje najdejo humor v absolutno vsem in njihova sposobnost povedati kaj imajo v svojih glavah na zelo zabaven način, je svetovno znana in dobro zaslužna. Ti besedni čarovniki in pripovedovalci zgodb so sposobni
skrivnostno poosebiti kogarkoli in karkoli takoj.  To vključuje poudarke, kretnje in subtilne značilnosti, katere nihče drug ne bi nikoli opazil.

Resnična narava njegovega vladajočega planeta - Merkurja, Dvojček je tudi precej komunikativen. Torej, v tistih redkih časih, ko so ti zgovorni dvojčki dejansko sami in ne klepetajo po telefonu, ali odgovarjajo na svoje zajetne e-maile, so oni verjetno na telefonu ali internetu. Če ne, Dvojčki bodo uspeli obdržati tiste nemirne možgane aktivne po pohajkovanju ali reševanju ugank in besednih iger.

Dvojnost tega znaka je splošno znana? To je vse res. V realnosti pa so veliko več, kot samo dve strani  povprečnega Dvojčka in vsak obraz tega spretnega znaka ima zanimivo zgodbo za povedati. Ene stvari pa dvojčki ne prenesejo, to je dolgčas, izolacijo ali dol tlačenje. "Raznolikost je začimba življenja", je lasten moto tega znaka in Dvojček živi vsako sekundo s tem geslom v mislih.

Torej, če ste sami Dvojček veste, da to vse izvira iz dejstva, da ne morete ostati v rutini - še posebej, ko gre za odnose.  Vaš znak je bil imenovan za nestanovitnega več kot enkrat, vendar to ni pošteno. Dvojčki ste povsem mogoče zvesti, dokler je oseba s katero ste, duhovita in dovolj zanimiva, da vas zanima.

Življenje z Dvojčkom je poln konstantnih aktivnosti, neskončnega gibanja in še bolj zabavno. In lahko stavite, da ne bodo razpršili svojo naklonjenost, če lahko najdejo nekoga, ki bo pripravljen vsaj poskusiti slediti mu. Dvojček, čeravno ste prijatelj ali ljubimec, ste eden od glavnih razlogov življenja na tem planetu, da je lahko zabavno za nas ostale.

Za tiste, ki ste rojeni v tem spremenljivem zračnem znaku, komunikacija je vaš poudarek, glavni vidik vaše osebnosti in je tudi verjetno vir veliko osebnih užitkov in bolečine. Vi dvojčki usklajujete toliko vaše energije v izgovorjeno in pisano besedo, pri čemer se razume, da to postane jedro vašega življenja. Neskončni tok besed, idej, inventivnih slik in živahnega vpogleda vas obdrži nemirno iskanje znanja, vedno radovedno raziskovanje knjige, vašega mesta, ljudi okoli vas. To je, kot če sta oba hiper-zavedna, koliko se dogaja v svetu in obsedenost s spoznavanjem vsega!

Dvojčki so zgovorni, inteligentni in spogledljivi, dobri pri zbiranju informacij, ki jih izražajo zvito in jih delijo s čim več ljudi, kot je mogoče.
V najboljšem primeru, so inovativni in genij na stopnji besed, smešni, karizmatični in očarljivi javni govorniki.

V najslabšem primeru so lahko čveke, nadležni ali kar je poznano, kot priložnostni-vseh-prodaj in mojster ničesar. Če niso previdni, lahko razpršijo svoje vire energije, ker si niso vzeli dovolj časa, da res spoznajo eno stvar ali osebo dobro.

Oni gestikulirajo z rokami in prsti in so verjetno dobri pri posnemanju in imitaciji. Oni so gibalni tip osebe in imajo nepopustljivo vnemo za učenje, rast in spremembe, kar jim daje večno otroški videz.

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku
Potencial Bika

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku
Potencial Raka

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Devici
Devica z drugimi znaki
Kako dvoriti Devici
Potencial Device

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju
Potencial Vodnarja


Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si