Vse o Devici 



Devica je veljala za izbirčno in kritično zelo dolgo časa. No, tukaj se to konča. Ta znak je zagotovo usmerjen v podrobnosti - ni dvoma. Toda to ne pomeni, da ti idealistični, ponižni ljudje ne skrbijo za druge; V bistvu, to resnično pomeni, da device skrbijo tako zelo, da bi pomagale vsakomur, ki ga vidijo, slišijo in po svojih najboljših močeh so pripravljene na velikodušno žrtvovanje.

Resnici na ljubo pa je Devica dobra pri žrtvovanju in napraviti limonado iz limon. Te osebe izjemno nežnega srca so vedno pripravljene pomagati in njihov oster fokus jim omogoča, da prevzamejo odgovornost celo v najtežjih razmerah. Torej, če ste Devica sami veste, da ko ste dobri pri nabiranju podatkov, je čisto naravno, da vidite napake – od tod izhaja ugled, da ste izbirčni. Toda, če to ne bi bilo za vas, mi ostali ne bi videli drevesa za gozd, zato ne dovolite nikomur, da vas kritizira za vaše izostreno oko! Vsi potrebujemo posredovalce v našem življenju, ljudi, ki so sposobni videti morebitne težave v razmerah, preden se pojavijo - in to je definitivno devica. Torej pojdite ven in najdite enega od teh pikolovskih ljudi; uživajte v lekciji v skrbnem opazovanju in povejte kolegu, da je njihova sposobnost spoštovanja podrobnosti resnično dragocena.

Ko gre za odnose, Devica je predana, kot je le mogoče. Te iskrene duše so pripravljene storiti karkoli je potrebno, kadar je to potrebno, da dajejo svojim ljubljenim vedeti, kako dragi so. In, če ste blizu devici, lahko potrdite dejstvo, da so ponosen nosilec ene od izostrene bistrosti v celotnem horoskopu, zaradi ostrega očesa in tistih, hitrih, natančnih opazk.

Kot partnerji, ta znak je zvest kot je lahko - kot vsi zemeljski znaki. (Ne pozabite: Biti zemeljski, navsezadnje, pomeni, da je devici bil dan dar, da bi v celoti razumeli občutek za dotik in pomen bližine.) Torej, ne oklevajte poseči in se dotakniti device, ki jo poznate in imate radi - - in jim sporočite, kako dragocene so za vas.

Vsak sončni znak je nosilec nekaterih šablonskih kakovosti - Škorpijoni so preveč željni spolnosti, Kozorogi so moči-lačni, Dvojčki so zgovorni, itd - toda Device izgleda, da nosijo glavno breme Zodiaka.   Če ste Devica, ste verjetno slišali besede: metodičen, detajlom usmerjena, deviška, negotova. S takšnimi ne-blestečimi opisi je lahko razumeti, zakaj Device prejemajo manj pisanja kot, recimo, neokusen Lev ali agresivni Oven. Ampak vaši čari so bolj skromne sorte, vaš pristop fin in presenetljivo nežen, vaši standardi so visoki, toda na koncu pragmatični (praktični).

Kot zemeljski znak ste dosežkom usmerjeni in občutljivi, ampak ste tudi spremenljivih lastnosti, tako da ste lahko malo preveč ostri, da bi se uklonili volji drugih. Niste namenjeni za v kot pisarne; želite le narediti dobro delo. Lahko zavržete lastne potrebe iz občutka dolžnosti.

S tem pretiranim čutom za odgovornost, Device hodijo po tanki črti med dobrim malim delavcem čebele in tovorno mulo, med požrtvovalnostjo in mučenjem.

Tvoje oči ulovijo najmanjše podrobnosti materialnega sveta - od raztrganega roba ali zgrešene decimalne vejice osebe v stiski, ki jo je strah prositi za pomoč.  Devica je naravni znak šeste hiše, hiša zdravja in storitev, zato želja do pomoči drugim je nekaj običajnega za vas. Mnogi rojeni v tem znaku odrastejo, da postanejo medicinske sestre, zdravniki ali strokovnjaki za prehrano ali stopijo v analitična področja, kot je vodenje evidenc ali statistik. Vi uspevate na položaju v katerem se lahko počutite takoj potrebni in koristni, čeprav niste  nenaklonjeni napornemu prizadevanju za dolgoročni projekt, tako dolgo dokler veste, da bo vaše delo  imelo praktično vrednost.

Pod to perfekcionist zunanjostjo leži velikodušna, prestrašena duša. Ste previdni pri razkrivanju vaših pravih občutkov ali pa preveč pokažete iz strahu pred zavrnitvijo ali bolj verjetno, razočaranjem; vaši standardi v romanci so presenetljivo visoki. Vi bi rajši ostali samski, kot znižali kriterije ali sprejeli manj kot kar je najboljše za vas. Vi samo resnično potrebujete nekaj varnosti in zaupanja preden se lahko spustite v ljubezen. Ko ste v ljubezni ste lahko preveč kritični do svojega kolega, razvrščate njegove misli in dejanja z enako stopnjo natančnosti kot jo uporabljate za svoje dolžnosti.

Na pozitivni strani, ste popolnoma, neomajno predani tistim, ki jih imate radi.

Vse o OVNU
Oven z drugimi

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si