Združljivost znaka DEVICE
z drugimi znaki

Device se z lahkoto opiše kot vrhunski nadzornik Zodiaka, kar je vzrok, da ga je težko imeti za partnerja. One so tudi »samo delo in nič igre«, kar jih ustvari za neumno izbiro za mnoge druge znake.

Vendar , ko pride do tega, daje treba biti lojalen poročni partner in vesten starš, Devica je znak, ki se kosa s tem.  Device so tudi težki delavci, pošteni in se nagibajo izbranemu okusu.  


Devica in Oven:
 

Ta dva znaka sta enakovredna v ambiciji in sta impresionirana z energijo in praktičnostjo drugega. To lahko vodi do dolgotrajnega zakona. Ta dva znaka sta tudi intelektualno združljiva. Sarkazem lahko sabotira to razmerje, ker sta oba tako dojemljiva toda na splošno ta dva imata potencial, da postaneta močan par v vsakem pogledu. 

Na vrh


Devica in Bik:
 

Ta dva se bosta počutila prisilno, če sta skupaj, ker oba občudujeta lepoto in oba sta fascinirana z dekorjem doma. Glavni problem bo pričkanje. Oba znaka sta precej malenkostna in imata rada stvari na določen način. Celo kot prijatelja sta lahko precej prepirljiva.  Devica lahko tudi ugotovi Bikov odkrit občutek za humor, da je oguljen in Bik lahko smatra Devico za preveč sarkastično.

Na vrh


Devica in Dvojček:
 

To razmerje je bolj v glavi in iz tega razloga bi ta dva bila boljša prijatelja kot ljubimca. Oni se precej ujamejo v pogojih zvitosti in inteligence in imata veliko skupnega. Vendar seks je po navadi nesmiseln. Če je tukaj seksualna privlačnost, potem bi ta dva bila dobra starša. Na splošno ta dva znaka končata, kot poslovna partnerja ali življenjska prijatelja, namesto ljubimca.

Na vrh

 

Devica in Rak:
 

Ta dva ljubita drug drugega, ker oba poskušata zelo ugajati drugemu in pripomoreta k uspevanju partnerstva. To lahko vodi do zelo predane in lojalne poroke, ker Devica bo spoštovala Rakovo nagnjenost podrejanja nad plašnostjo za srečo družine.

Rak bo videl Devico, kot dobrega oskrbovalca. Problem je , da v razmerju manjka humorja. Ta par ustvari dobre starše, če preživijo z dolgočasnim seksom.

 Na vrh


Devica in Lev:
 


Ta kombinacija lahko deluje fantastično, ker Devica voljno občinstvo za ven obrnjenega Leva, ki je rad v centru pozornosti. Device bodo srečne v ozadju ustvarjale, da stvari delujejo ali sprejmejo Leva kot moža /ženo trofejo. Čeprav je seks lahko malo dolgočasen za Leva, ta združenja pogosto vodijo do srečne in zdrave poroke, ker Devica je tako začudena, da privlači tako močno osebnost od začetka.

 Na vrh

Devica in Devica:


Ta kombinacija razmerja je lahko nočna mora ali kompletne sanje. V resnici je odvisno, če Devica lahko popušča drugemu. V tem razmerju je prostor samo za enega  nadzornika, zato ta veza pogosto ne deluje. Pomaga , če dajeta drug drugemu dovolj osebnega prostora in se izogibata sarkazmu. Če ta dva prideta skupaj, imata potencial, da postaneta zelo bogata ali imata največji in najbolj higienski in organiziran dom.

Devica in Tehtnica:
 

Po navadi Devica smatra Tehtnico malo neumno in Tehtnica zameri Devici njen način avtoritete. To razmerje deluje, če je Devica dosti starejša ali če je razumevanje malo kot starš/otrok" tip razmerja.
Razmerje lahko tudi deluje, če je razmerje preko interneta ali če je velika starostna razlika.  Po navadi to deluje boljše kot talent agent in talent tip razmerja ali prijatelji bolj kot poroka.

Na vrh

 

Devica in Škorpijon:


Ta dva potegneta najslabše v drug drugem. Problem je, da sta oba znaka preveč kritična in tekmovalna. Tudi v spolnosti ni magičnosti. Poklicno razmerje neke vrste je najboljše, kar lahko ta dva znaka upata. Če se razvije ljubezen, potem je to verjetno tip para, ki živi v ločenih prostorih, ker sta oba tako malenkostna.

Devica in Strelec:

 
Ta dva znaka imata vzajemno občudovanje družbe, toda ne nujno  romantično. Poklicno razmerje deluje najbolje, ker Strelec je prevzet s sposobnostjo Device za organizacijo in analizo informacije in Devica je omamljena s Strelčevo sposobnostjo ustvarjanja inovativnih idej za ustvarjanje denarja. Če se ta dva poročita, potem bosta imela veliko počitnic, ker oba uživata potovati veliko.

Na vrh

 

Devica in Kozorog:
 

To lahko vodi do zdrave poroke, ker oba znaka dajeta prednost čistemu in organiziranemu obstoju, ki tudi vključuje veliko denarja in primes kulture. Tukaj je velik potencial, da postaneta  močan par družbeni in poslovno in skupaj ta dva ustvarita odlično preskrbo in starše. Edina slaba stran je , da jih drugi lahko imajo za dolgočasne za svojo družbo, ker sta tako v njihovi lastni mali premožno zgrajeni shemi.

Na vrh


Devica in Vodnar:
 

To ni dobra kombinacija, ker Vodnar bo težko »hodil po črti« in ugajal Devici. Čeprav sta intelektualno enakovredna, Vodnarjeva domišljija in kreativnost daleč presega Devico. Če ta dva prideta skupaj je bolj zadeva privlačnosti nasprotij in je tudi običajno za kratek čas. To razmerje deluje bolje kot manager/talent tip ureditve.

Na vrh


Devica in Riba:
 

Ta dva znaka sta oba zelo obsedena s svojim trenutnim okoljem, kar jih ustvarja zelo kompatibilne. Vendar Devica lahko vidi Ribo potrebno duševnosti in videti pod njeno kožo, se mu izkušnje zdijo nepraktične. Nasprotno Riba  lahko vidi Devico, da je preveč stisnjena in brez duše. Ta dva nista ustvarjena za dobre sorodne duše in sta boljša prijatelja ali poslovna družabnika.

Na vrh
PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si