Kako dvoriti    Škorpijonu


Ne niti pomisliti dvoriti Škorpijonu, razen če ima vaše življenje neke vrste močno misijo ali namen. Škorpijoni kot posamezniki se zdi, da se vežejo na vzrok. Njim se ljudje s silo pogona, vneme in odločenosti zdijo zelo seksi.
Če nimate močnega mnenja za začetek njihovega razvoja, za kar bi vas Škorpijon imel rad, tudi če se on ali ona ne strinja s tabo.

V nasprotju s splošnim prepričanjem bi večina Škorpijonov raje imela sama vzrok ali poslanstvo, kot da ima tekmec oziroma druga oseba.

Še vedno je težko zanikati njihov sloves, da dostikrat postanejo tretja oseba v ljubezni trikotnika. Morda je to zato, ker Škorpijon ne želi nekaj, kar nihče drug ne želi. Vendar si ne morejo pomagati, da zavidajo, kaj imajo drugi.

Na primer, ženska Škorpijon vedno želi človeka, če misli, da ga druge ženske tudi želijo. Moški je lahko grd kot greh, reven in kriminalec, ampak če ona misli, da je želen pri drugih, bo ona šla za tem. Ista vrsta načela velja za moškega Škorpijona. Lahko ste bosi, noseči in imate dva centa na vaše ime, toda če moški Škorpijon misli, da ste alfa samica,  bo šel za to.

Torej, če želite izgledati privlačni za Škorpijona je res dobra ideja, da napravite, da ste  sami videti iskani od drugih romantično. Prav tako je dobra ideja, da niste na voljo takoj. Oni se res odzivajo na takšne tehnike, če ne vračate telefonske klice takoj ali dajete nejasno omembe o tem, kako greste na zmenek z nekom drugim. Nedoločni ste o tem, kaj se dogaja v vašem življenju, bolj jih boste očarali, ker to dopušča njim, da se njihova izjemna erotična domišljija osredotoči na vas in to ves čas.

Osebe, ki spremenijo pravila sredi igre dvorjenja tudi očarajo Škorpijone. Na primer, če ste hodili na zmenek s Škorpijonom šest tednov in smatra ona ali on, da je relativno varna v dejstvu, da je edina oseba, jo lahko očarate pod pretvezo, da vas druga možnost čaka na uvrstitev. Pretvarjanje, da ste dnevno z bivšim ali se spogleduje z drugo osebo na zabavi tudi resnično vzburi Škorpijona, ker to povežejo z občutkom ljubosumja in posesivnosti z željo. Ideja je, da jim daste nekaj, na kar so občasno ljubosumni tako, da ne postanejo utrujeni in ošabni.

Škorpijoni so tudi navdušeni z igranjem vlog in so malo na muhasti strani. Peljite Škorpijona na zabavo s kostumi, da jih navdušite. Prav tako imajo radi karkoli ima opraviti z okultnim, zgodovino in antropologijo.

Stvari s skrivnostno naravo jih tudi navdušuje zato se prepričajte, da jih peljete v kino, kjer je značilnost teme z znanstveno fantastiko in grozo.

Če želite obdržati vaš odnos s Škorpijonom živ, potem je lepa ideja, da načrtujete večer, kjer lahko naredite nekaj podobnega, pojdite na iste zabave in se pretvarjajte, da se spogledujete z drugimi ljudmi vso noč.

 

Dokler je to napravljeno z namenom, da bi imeli divji seks s Škorpijonom kasneje, jih to obnori.


So tudi zelo dobri opazovalci človeške narave. Knjige in filme, ki imajo  opravka s psihiatrijo, serijskimi morilci ali nenavadnim vedenjem jih tudi zanimajo. Prav tako se identificirajo z rituali, kot je na primer tetoviranje.
Pravzaprav peljati
Škorpijona v salon za tetoviranje ali prediranje ni slaba ideja za darilo.

Škorpijoni so presenetljivi zapečkarji z edino razliko med njimi in bolj domačih znakov, kot so Bik in Tehtnica je, da je njihov okus za dekor malo teatralen. Dramatičen kos  kipa ali del pogovora je tudi veliko darilo za Škorpijona.

Škorpijonom je tudi všeč, da so nesporni prvaki v svoji karieri in jih bodo zelo privlačile  osebe, ki jih vidijo kot najboljšega na svojem področju. Tudi, če vaš Škorpijon ni najboljši pri tem, kar bi naj bil se vsaj pretvarjajte, da je nepošteno, da on ali ona ni na vrhu lestvice.

Prav tako je pomembno, da ne zasenčite mojstra. Če mislite biti z enim od teh vrhovnih bitij, ne pozabite, da je to greh razlagati stvari za katere oni menijo, da so oni mojstri.

Najslabša stvar, ki jo lahko storite Škorpijonom je, da jih posedite in jih sprašujete veliko vprašanj. Oni ne marajo biti v predalčku ali kategorizirani, če je z vaše strani to psihoanalitika. Oni imajo idejo, da jih ni mogoče opredeliti. Po drugi strani so lahko neusmiljeni zasliševalci, ko gre za iskanje informacij o vas in če najdejo slabost se lahko igrajo z njo, da preizkusijo vaše duševno zdravje.

Napravite stvari, ki razkrijejo zelo malo o vas samem, kot je le mogoče, ker to ustvari, da Škorpijon dobi noro željo.

Karkoli naredite, ne primerjajte Škorpijona z bivšim, ker lahko postanejo nezadovoljni in maščevalni. Morajo biti nesporni prvaki vsega in to vključuje biti nesporno prvak vašega srca.

Ena stvar glede Škorpijona je, da če ga boste dobili na levi nogi, boste priča takšnega ekstremnega vedenja Škorpijona, kot če bi bojkotiral v celoti. Zanikanje je ena od posebnosti zavrnjenega Škorpijona.

Dobite lahko tudi Škorpijona na levi nogi, če mu dajete preveč pohvale prekmalu ali jih zasipavate z darili. Oni si to razlagajo, da so manipulacije, namesto pravi interes.
V bistvu, če delujete preveč hlapčevsko predani ali lepljivi na Škorpijona na kakršen koli način, potem lahko razvije prezir do vas. Vi lahko v trenutku otrpnete ali ste ponižani v javnosti na nek način s Škorpijonovim spogledovanjem z nekom drugim in nato ga odvedete domov.

Čeprav so statusno zavedni znak, se jih bolj dotakne ročno izdelano darilo, ki ima več pomena. Če občutijo, da ste jim nekako dali kos svoje duše potem so zelo srečni. Ročno izdelane kartice, glineno kiparstvo ali umetniška fotografija bi bilo dobro darilo za Škorpijona. Oni so take vrste, da čuvajo to vrsto stvari še leta, še posebej, če je nekoliko umetniške narave.

 

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si