Vse o Škorpijonu 


Vsega, kar je bilo kdaj napisanih o Škorpijonu v preteklih letih, veliko od tega - ne, večina pa - je bilo nepošteno, negativna in oblikovano tako, da tisti rojeni v tem sončnem znaku izpadejo naravnost zastrašujoče. Zdi se, kot če bi jih enostavno samo spoznal zahteva nadčloveški pogum in oboroženo telesno stražo. No, tukaj bomo odpravili ves ta nesmisel. Res je, da Škorpijoni niso rahlega srca. Oni niso plitki, ne bodo se pustili manipulirati in ne bodo nikoli pristali na manj kot kaj v resnici hočejo. V mislih Škorpijona, "sprejeti" se enači z predajo, obupom - in to je nekaj kar ne bi nikoli, nikoli napravili. Škorpijoni ne bodo nehali delovati v smeri cilja, dokler niso oni prepričani, da je nemogoče, ki traja nekaj časa in dela.

Tudi ko niso na misiji, Škorpijoni še vedno brez dvoma njuhajo po sledi. Oni so rojeni detektivi, ki so vedno na dolžnosti, analitiki, ki se nikoli ne ustavijo vrtati za odgovore in preiskovalci, ki so nenehno v iskanju informacij. Skrivnost je povabilo temi ljudem; kaj je pod gladino je preprosto neustavljivo.


In ko govorimo o tem, da se ni mogoče upreti, če ste privlačni Škorpijonu in obratno, ali je bilo 24 let ali 24 ur, bodite prepričani, da vas ne bodo nikoli nehali osupniti, presenečati in vas vznemiriti. Ravno, ko boste mislili, da ste jih pogruntali, bodo rekli ali napravili nekaj, kar bo povzročilo, da vam bodo še bolj zanimivi. Oni so lojalni do napak - ampak morda le malce preveč ljubosumni na trenutke, torej ne igrajte se igre s temi čustvi - in popolnoma so pripravljeni iti v ogenj za vas. In če se odločite napraviti to razmerje zakonsko, "dokler naju smrt ne loči" bo vedno uporabil. Njihova ljubezen bo dobesedno trajala večno.


Naravni znak 8 hiše – Hiše seksa, smrti in regeneracije - Škorpijon je običajno  povezan s slovesom, da je oboje, zelo seksi in najstrašnejši od vseh dvanajstih sončnih znakov. Med tranzitom Sonca skozi ta vodni znak bodo emocije povečane in s povečanjem čustev se lahko dvigne tudi sumničavost. Škorpijon je dojemljiv znak in ko dobi slutnjo, jo raziskuje, pri čemer nobena skrivnost ne ostane neodkrita.

Pazite: Posledice bodo bolj resne kot običajno in sporočila bolj iskrena in direktna.

Ker je Škorpijon tako silovito strasten, obstaja nagnjenost osebe s tem znakom, da se vlači in izrazi izbruhe ljubosumja, ko cesta ljubezni postane polna jam. Druga stran te karakteristike je, da  Škorpijon skrbi globoko in intenzivno o tistih, ki jih ljubi in bo napravil veliko za zaščito in varovanje teh oseb. Čeprav je romantično razmerje lahko zapleteno zaradi nepredvidljivih razpoloženj Škorpijona, pa vsaj nikoli ni dolgočasno!


Čeprav intenzivna čustva Škorpijona definirajo ta znak, ne smemo pozabiti, da je Škorpijon tudi prijazen, zvest in darežljiv. Škorpijonovo prirojeno razumevanje čustev, sposobnost odkriti resnico in pritisk strasti so navdih za vse nas.

Vse o OVNU
Oven z drugimi

Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi


PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si

                                                                                                            


Potencial OVNA
Potencial BIKA
Potencial RAKA
Potencial LEVA
Potencial Device
Potencial Tehtnice

Potencial Strelca

Potencial Kozoroga

Potencial Vodnarja