Kako dvoriti   Raku


Če vas privlači Rak potem bodite pripravljeni na veliko ljubkovanja in božanja ega. Oni so eden od najbolj vzdrževalnih od vseh znakov. Ta znak hrepeni za fizičnim stikom in veliko ljubezni. On ali ona potrebuje več kot običajno količino čustvenega pozavarovanja.


Kar je najbolj problematično pri snubljenju Raka je način, da mu morate vedno pokazati, da ste "delajo na odnos." To pomeni, da držite vaše obljube, vedno delate kar rečete, da boste storili in si ves čas prizadevali, da boste naredili nekaj za napredek odnosa.

To ustvari težko, da samo mimogrede nekaj omeniš temu znaku, ker imajo spomin, kot sloni. Na primer, če rečete, da razmišljate o najemu koče za nas za poletje, je bolje, da naredite to,sicer se bo Rak počutil prikrajšan. Ena od najhujših stvari, ki jih lahko storite Raku je sprožiti pričakovanje in potem ga ne izpolniti. Ne samo, da jih boste slišali o tem, ampak bodo slišali vsi prijatelji Raka.

Za razliko od njihovega simbola, Raka, rak ne ostane v svoji lupini. Te osebe res mislijo, da "je potrebna vaška skupnost za vzgojo otroka." Eden od načinov do srca Raka je, da si prizadevate shajati z njegovimi prijatelji. Od vas se bo tudi pričakovalo, da boste shajali tudi z mesarjem, pekom in varuško.

Ne pričakujte, da greste kamorkoli z rakom, če vas njegova mati ne prenaša. Prepričajte se, da če ste povabljeni na kosilo ali večerjo, da prinesete darilo za mamo, ker so raki zelo pod vplivom mnenja svoje matere.

Poleg tega bolje, da boste imeli tudi vaš odnos s svojo mamo v dobrem stanju. Rak ne mara oseb, ki so na napačni strani glede staršev. Ker jim vlada luna, tudi najbolj kičasti ali anti-avtoritativni raki imajo globoko spoštovanje so svoje matere. Bolj ste v stiku s svojo žensko stranjo, bolje je!

Raki so zelo sentimentalni na splošno. Če vidijo, da ga radi fotografirate s svojimi ljubljenimi bodo globoko impresionirani. To je razlog, zakaj je okvir za sliko ali album za fotografije tako odlično darilo za njih.

Pozabiti obletnico ali pomemben datum rojstva je velik nič pri tem znaku. To je lahko razbijalec, ki uniči odnos zato poskrbite, da boste vedeli, kdaj so datumi pomembni za njo in njega. Pravzaprav, se prepričajte, da vodite evidenco vsega, kar bi lahko bil pomemben datum za vašega raka, vključno z dnem, ko ste ga spoznali, imeli prvo večerjo skupaj, prvi seks, itd. Praznovanje teh datumov tudi na manj pomemben način pomeni svet Raku.

Če res želite snubiti Raka napravite beležko ali del umetniške stene (kot kolaž) vašega zadnjega datuma ali potovanja skupaj. To ustvari, da se počuti počuti, kot da ste ga razumeli na globoki ravni. Raki so zelo nostalgični in čuvajo evidence svojih dogodivščin z drugimi do konca svojih let.

Še ena stvar je, ki jo rak ljubi, to so izleti, ki vključujejo njihove otroke družine. Rak bo cenil družinski piknik bolj kot izlet v drago restavracijo.

Raki imajo tudi radi osebo, ki je zabavna za druge. Radi imajo, da se dober prijatelj pojavi vsak dan. Če ste dober gostitelj ali hostesa in veste, kako ugoditi drugim, da se počutijo udobno, boste osvojili njegovo srce.

Vsi raki radi kuhajo. Moški so posebej ponosni na peko na ražnju. Ena od najhujših stvari, ki jih lahko storite je, da kritizirate njegovo kuhanje. Tudi, če je hrana grozna se pretvarjajte, da je okusna, ker rak hitro razvije prezir za tiste ljudi, ki ne delijo njegov okus v hrani. Na žalost so tudi izbirčni jedci.

Raki ne reagirajo zelo dobro na stres, zato je ena od skrivnosti, da obdržite raka, da mu ne težite z vašimi težavami.
Prav tako ne marajo, da se ga potiska v stvari, kot so na primer predstavitev nekomu ali intervjuji. 

Ne jih silite opravljati teste ali igranje iger, ki zahtevajo veliko duševne koncentracije. Rake je strah , da ne uspejo, če tekmujejo, tako da vključiti jih v športne dejavnosti tudi ni najboljša ideja. Je bolj verjetno, da bi bila srečni v baru ali klubu, kjer se lahko imajo veliko medsebojnih izmenjav bolj kot v gledališču, kjer morajo sedeti vso igro.

 

Ena od najhujših stvari, ki jih lahko storite Raku je siliti ga v javno nastopanje. Nikoli ga ne silite stopiti na oder in kaj povedati, če niso pripravljeni ali pa ne bo nikoli več govoril z vami.

Raki so študentje človeške narave in imajo radi, da gredo gledat ljudi. Peljati jih v nakupovalno središče, zunanji kavarne in plaže je dobra ideja, da lahko opazujejo vse ostale. Nekateri radi opravljajo. 

Ko rak razvije zamero je prav tako težko, da bi pozabil to. Nikoli ne povej Raku kdo in zakaj bi se moral pomiriti z nekom, saj bodo mislili, da zagovarjate drugo osebo in vas bo obtožil, da ste nezvesti. Raki se večkrat najdejo v prepiru z drugimi, ker jemljejo vse tako osebno. Bodite pripravljeni, da boste posredovalec, če se pojavi kaj takega.