Vse o Raku 

Po mnenju večine vodičev znamenj horoskopa so raki poznani po eni stvari: svoji ljubezni do doma in družine. V bistvu, oni so pogostokrat prikazani kot, da jih ne zanima nič drugega ... čeprav je to pogosto slab opis. Čeprav je res, da imajo raki prirojeno lojalnost do svojih korenin - še posebej do ljudi in krajev, ki so oblikovale njegove spomine - tukaj je veliko več kot samo od kod prihajajo. Oni so tudi zaskrbljeni s tem, kam gredo in pri iskanju najvarnejše poti do tja. Tako da, ko so vključeni njihovi dragi, Rak ne bo šparal ničesar, da bi zagotovil, da niste izpostavljeni nevarnostim na vseh ravneh. So lahko celo malo preveč zaščitniški na trenutke, tako zelo, da morajo biti previdni pri tej nagnjenosti, da ne pretiravajo!

Ena lastnost, ki ni običajno navedena na seznamu Rakovih kvalitet, pa je eden najbolj pomembnih za njih: to je zasebnost. Njihov simbol je rakovica, ki ji je tako všeč svoj svet, da nosijo oklep na sebi v katerega se lahko umaknejo kadarkoli!

Ko gre za odnose v razmerju, absolutno ni ničesar kar rak ne bi naredil za ljubljeno osebo. Oni so sposobni zelo globokih čustev in zlasti v romantičnih odnosih lahko to pogosto pomeni, da so lahek plen. Kot sredstvo za samo-zaščito morajo biti previdni v zadevah srca.

Kot starši, raki ponujajo neskončno podporo vzgoji in negi, tudi če je usmerjeno do živali, rastlin ali celo otrok drugih ljudi. Ti ljudje imajo smisel za sprejemanje dobre oskrbe za kogarkoli in karkoli, kar potrebuje.

Na kratko, raki ustvarijo, da je svet boljši, prijazni prostor!


Tako kot vsak znak Zodiaka, Rak je študij v protislovju. Seveda, vsak znak ima svoje polarnosti, ampak rakovo nihanje razpoloženja je še posebej paradoksalno in protislovno. Medtem ko se spomin rakovice nagiba k nostalgiji - in vseh spremljajočih ustvarjanj zabeležk, novinarstvo in genealoških raziskovanj.

Rak tudi nikoli ne pozabi na pregreho; ta znak drži trajne zamere.

Zgovoren še akutno ranljiv, ljubeč a preveč zaščitniški, Rak švigne naprej in nazaj od ene skrajnosti osebnosti v drugo zaslepljeno od bliska čustev.

Previden na način, ki je manj logičen, kot je zvijačno intuitiven, ta vodni znak se res sklada s fizičnim opisom njegovega ​​simbola, Rakovice. Trde lupine in mehak v notranjosti, Rak se previdno premika skozi življenje, okleva, da bi napravil velike spremembe v svojem načinu življenja, poln strahu za varnost, da bi se lahko izgubil v toku. Pomislite na rakovo nežno notranjost, Rak je občutljiv na enak način, ko so izpostavljeni svetu.

Kot Rak, ste lahko sramežljivi, občutljiva duša z romantičnim srcem. Si želite veliko, romantično ljubezen, ampak vas je strah sebe izpostaviti tam, kjer ste lahko prizadeti. Plašen in zaskrbljen zaradi možne zavrnitve, boste redko naredili prvi korak; raje čakate na princa ali princeso na belem konju, da jo srečate in vas odpelje proti sreči do konca dni.

Dobro bi bilo, da se spomnite na star pregovor o tem, kako "je bolje, da je ljubil in izgubil, kot da ni nikoli okusil ljubezen" in začeti z nekaj možnosti!

Ker ste zaskrbljeni spričo sprememb, za Raka je najbolj udobno, ko je v tesnem družinskem in čustvenem odnosu s svojo okolico.  To pomeni, da je ustvarjanje varnega prostora bistvenega pomena - dom napolnjen s spomini in opomniki ljubezni in družina ali razmerje, ki nagrajujejo.


Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Devici
Devica z drugimi znaki
Kako dvoriti Devici

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju
Potencial Vodnarja

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi
Potencial RibePRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si