Združljivost znaka ŠKORPIJONA
z drugimi znakiŠkorpijon
je znak, ki lahko govori samo o katerem koli drugem znaku, da je imel afero, tudi če je namenjeno biti non-stop katastrofalna telenovela, ki traja več let. Kar drugi znaki smatrajo, da je absolutna čustvena agonija je običajno samo počutje kot blago brenčanje za škorpijona. So zelo močna in manipulativna bitja, ki gredo v igro življenja zaradi športa. Kaj drugega lahko pričakujete od znaka, ki simbolizira seks in smrt.Škorpijon in Oven:


To je lahko primer, ko se nasprotja privlačijo med seboj. Razmerje je običajno eno od skrajnih ljubezni ali skrajnega sovraštva. Ta dva sta le redko dobra prijatelja. Vendar seks je verjetno fantastičen, še posebej, če ga izvajata po velikem prepiru. Če končata vezo kot sovražnika ali končata v sporu, običajno ta spor traja desetletja. Noben znak ne ravna z zamero dobro in je ključnega pomena kako ravnata s prepiri.

Škorpijon in Bik: 


Ta dva sta lahko resnično močan par. Zakonska zveza je priporočljiva, še posebej za Škorpijona, ki želi imeti veliko družino z veliko otroki. Obstaja resnična fizična privlačnost. Oba znaka sta naravno lojalna drug drugemu in imata željo, da bi bila zelo bogata. To razmerje lahko propade le, če je Škorpijon nezvest. Oba imata oster libido, ki ga je mogoče zadovoljiti s to zvezo. Ta dva prav tako brez težav združujeta donosen posel s srečo v zakonu.

Škorpijon in Dvojček:


Od vseh znakov je Dvojček najbližje za pridobitev najboljše za Škorpijona. To je zato, ker je Dvojček tako dober kot Škorpijon pri igranju miselnih iger. Vendar Dvojček pogosto ugotovi prepozno, da če on ali ona zmaga v miselni igri, Škorpijon ne bo nikoli več govoril z njim. Poleg tega Škorpijon po navadi postane zelo ljubosumen na živahnega Dvojčka. Škorpijon tudi ne more razumeti občasnega pomanjkanja zanimanja pri Dvojčku za spolnost ali idejo, da ljubimec ni središče vesolja za ta intelektualni znak. 

Škorpijon in Rak:


Ta dva znaka sta kot nalašč za drug drugega. Sta dostojanstven par in imata veliko skupnega. Škorpijon je počaščen z globoko čustveno povezavo, ki jo raki lahko ustvarijo.
Intenzivnost Škorpijona daje je naravi Raka občutek, da ga ima v lasti. Vendar pa včasih ta močna združitev  razpade v obsesijo, posesivnost in zlorabo. Škorpijon je lahko preveč sadističen po naravi za občutljivega Raka.

Škorpijon in LEV:


To je spolno močna, vendar spremenljiva kombinacija, ki ustvari, da je ta par bolj primeren za ljubimce in ne poročne partnerje. Seks je super, toda to razmerje je lahko precej strupeno. Oba znaka sta nadzorujoča, ko gre za odnose in sta nagnjena k paniki in postanejo destruktivni, če partner ne živi po njihovih pričakovanjih. Oba znaka sta lahko tudi zelo ljubosumna, zato je rezultat pogosto soodvisnost, posesivnost in obsedenost.

Škorpijon in Devica:


Ta dva sta preveč tekmovalna med seboj, da bi primerno shajala skupaj. Oba znaka sta lahko tudi zelo sarkastična in kritična tako, da je prisotna v razmerju duševna krutost kot tudi verbalno nasilje. Ni niti veliko kemije med tema dvema. Tako tudi v spolnosti ni magičnosti. Poslovno razmerje je najbolje, ker oba od teh znakov lahko uveljavljata svojo globoko zmožnost analize in praktično pozornost do detajlov.
 Na vrh

Škorpijon in Tehtnica:


Škorpijon ugotovi, da se je Tehtnici težko upreti, vendar je na koncu preveč plitka in pomoči potrebna za Škorpijona, da bi ostal skupaj za dolgo. Po drugi strani pa lahko Tehtnica ugotovi, da je Škorpijon preveč težek in malo dolgočasen. Tehtnica ima tudi možnost, da sproži v Škorpijonu občutek negotovosti ali ljubosumnosti. To je eno tistih razmerij, kjer je seks mogoče dober, toda dejansko razmerje je lahko prav uničujoče. Ta dva nista dobra poročna partnerja vendar lahko imata veliko afero.

Škorpijon in  Škorpijon:


Ta dva ustvarita električno kombinacijo. Seks je verjetno, da bo izven tega sveta.
Vendar pa je lahko težko, da bi bilo to razmerje kaj več kot erotično. Če sta ta dva lahko brez igranja preveč žaljivih miselnih iger eden z drugim, potem sta dobra kandidata za poroko. Vendar pa običajno Škorpijoni povzročijo najhujše v drugem, vključno z ljubosumjem, odvisnostjo in sumničenj. To je zato, ker je to dramatičen znak, ki rad gre do skrajnosti.

Škorpijon in Strelec:


Ta dva nista navdušena na drug drugega. Obstaja naravna tekmovalnost, ki lahko postane prav ostra. Čeprav sta oba znaka inteligentna in rada potujeta, vidita svet na različne načine. Škorpijonlahko dojema Strelca kot preveč omalovaževalnega in neumnega in Strelec lahko vidi Škorpijonakot sebičnega in posesivnega. Razen, če je nekaj otipljivega, kot denar kot nagrada za zvezo, se ta dva ne bosta počutila super, ko sta skupaj. 

Škorpijon in Kozorog:


Škorpijon ima rad trdne pragmatične načine Kozoroga in mu je prav lepo v zakonu s tem znakom. Kozorog ima način, da ozemlji Škorpijona, ker bosta delila skupni cilj izgradnje bogastva.
Edina nevarnost je, da je občasno kozorog Škorpijonu dolgočasen in lahko povzroči borbe ali se zateče k nezvestobi, da ustvari nekaj razburjenja. Ta dvojica lahko ustvari dobro partnerstvo podjetij.


Škorpijon in  Vodnar:


Ta kombinacija znakov po navadi ni priporočljiva, saj imata oba moč, da v celoti uničita drugega. Vodnar, ki zavrača biti očaran z lahkoto od slavnega čara Škorpijona lahko razočara Škorpijona. Vodnar lahko dojema Škorpijona, kot necivilizirano barabo, ki skrbi za nič drugega kot prvinsko nujo. To običajno ni dober ljubezenski odnos, ker ego borbe, ki jih ta dva imata, pogosto uidejo izpod nadzora. 

Škorpijon in Riba:


To je po navadi zelo intenzivno, strastno razmerje, ki ima zraven skoraj neresnično, duševno kakovost. Če pride do razdora je zelo težko za enega ali drugega partnerja, da to preboli. Ta dva lahko delita zanimanje za okultno, vero ali mistične zadeve. Glede na to, kako moralni je ta interes, bo bodisi ustvarjen odnos, ki je zelo lojalen ali tisti, ki je posejan z nezvestobo in napornimi čustvenimi epizodami.
Ta dva sta lahko močne sorodne duše, če se naučita, kako omiliti svoja čustva, da naredita prostor za realnost.

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si