Združljivost znaka RAKA
z drugimi znaki


Raki so občutljivi. Oni so sposobni ljubiti tako globoko, kot je ocean globok, ampak lahko tudi globoko mrzijo v istem dnevu. So tudi čudovito intuitiven in razumevajoč znak in mnogo rakov je naravni človekoljubnih, ki se dajejo nesebično sami po sebi iz dneva v dan, brez pričakovanja nagrade.  


Rak in Oven:


Rakova narava je zelo privlačna  Ovnu, vendar jih dojemajo kot bolj zapletene, kot so Rubix kocke.

Ovna pogosto najprej privlačijo in potem izklopi pri težnji Raka da zmanjša vse, do emocij. Raki se pogosto umaknejo vase in se občutijo zavržene, ker Oven poskuša narediti vse. Najbolje, da sta ta dva skupaj običajno za eno noč.


Rak in Bik:


Tukaj je po navadi veliko vodilne igre in igranja vlog v tem razmerju. Po navadi eden ali oba vidita partnerja kot da je tam za terapevta. Eden od partnerjev je lahko tudi zaljubljen v preteklost ali stalno obseden z bivšim. Borba, ljubosumje in psiho drama pogosto spremlja dober seks. Ta dva sta bolj nagnjena k izkušnjam katastrofalnih afer namesto zakonske zveze z veliko potomcev.


Rak in Dvojček:


Ta dva imata močna spolno kemijo. Na žalost lahko Rak vidi Dvojčka kot malo nepremišljenega in Dvojček lahko vidi Raka kot malo sebi obrnjenega. Vendar pa razlike med tema dvema znakoma lahko tudi laskata eden drugemu in bi bili dobri partnerji v zakonu in tudi starši.


Rak in Lev:

To je lahko primer, ko se nasprotja privlačijo, ampak v večini Rak ugotovi, da je Lev neobčutljiv in aroganten in Lev bo našel raku, da je preveč občutljiv in preveč sebi obrnjen. Ta par se bo v ljubezni prepiral. Zakonska zveza je možna, vendar se obe strani pogosto znajdejo, da bi morali hoditi po prstih okoli drug drugega, da bi delovalo. Večinoma ta kombinacija deluje najbolje, ko oba zavzameta nasprotna stališča in debatirata!

Rak in Devica:

To lahko privede do zelo vdane in zveste zakonske zveze, ker devica bo občudovala težnjo Raka, da bo mučenik in rak bo videl devico, ki vedno daje 110%.
Problem je, da je to razmerje lahko malo strogo in brez humorja - kot prazen kozarec šampanjca. Ta par je lahko odličen starš, če sta zadovoljna z dolgočasnim seksom.


Rak in Tehtnica:

Tehtnica potrebuje svobodo, vendar pa Rak potrebuje nenehno pozavarovanje. Ljubosumje in negotovost je pogosto ozadje
v tem razmerju. Ta dva sta sposobna tvoriti zelo globoko, vendar nevrotično vez, ki je ni mogoče razdeliti. Če je zaupanje izdano lahko postaneta zelo ostra nasprotnika. Zakonska zveza ni priporočljiva, ker so pogosto razveze zelo krute.

Rak in Škorpijon:


Ta dva znaka pogosto izvabita najboljše drug v drugem, zlasti socialno. Imata skupen okus in Škorpijon ima rad globoko čustveno vez, ki jo je Rak  sposoben ustvariti, saj okrepi ljubezen. Vendar pa včasih ta močna spolna združitev  sindikati razpade v obsesijo, posesivnost in zlorabo. Rak, ki je preveč potreben pomoči lahko definitivno odkrije sadistično stran Škorpijona.

Rak in Strelec:


To je nekoliko karmična kombinacija, ker vsak pride iz razmerja z lekcijo, ki se jo mora nauči. Najprej ta dva znaka delujeta, kot vljudna, ker Rak zagotavlja občutek ozemljitve, ki ga Strelec potrebuje in Strelec omogoča naravi Raka  počutiti bolj eksotično in pustolovsko. Vendar pa se to razmerje po navadi razgradi v prepir in pričkanje, ker imata oba znaka slabo navado, da imata previsoka pričakovanja za svoje ljubimce. Seks bo intenziven, vendar poroka verjetno  ne bo trajala dolgo.

Rak in Kozorog:


Čeprav imata oba znaka rada denar, nepremičnine in delita občutek dolžnosti do družine, Kozorog lahko vidi naravo Raka kot preveč resno, preveč dramatično ali da nimajo smisel za humor. Nasprotno lahko Rak vidi ambicioznega kozoroga kot nadzornega čudaka. Ta odnos deluje najbolje, če lahko obe strani nadzirajo svoje razpoloženje in težnje, da se izognejo drug od drugega preko alkoholizma in dela.

Rak in Vodnar:


To je razburljiva in spolno združljiva kombinacija, ampak slaba stran je, da se Rak sčasoma ne bo počutil varno z drznim Vodnarjem.
Po navadi je problem, da Vodnar ne bo nudil dovolj skupnega časa s čustveno potrebnem Rakom. Ker oseba Rak ustvari dobro občinstvo za osebe Vodnarja so najboljša razmerja za tovrstne kombinacije spojitev umetnika in filantropa ali umetnik in talent vrste agenta.

Rak in Riba:


Ta dva  vodna znaka razumeta drug drugega v celoti in če se lahko izognejo igranju drame potem bi lahko ta par blagoslovili z zelo srečnim zakonom. Problem je, da ta dva znaka skupaj povzroči osebno kemijo, ki je preveč vodena. To pomeni, da je odnosu predvsem vladajo čustva in ne racionalnost. 

Na vrhPRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.siZnamenja horoskopa
Domov