Združljivost znaka OVNA z drugimi znaki


Oven z Ovnom: 


To je namenjeno, da je zelo strasten odnos, ki je poudarjen z intenzivno spolno privlačnostjo. Verjetno se ta dva dopolnjujeta v neki vrsti konkurenčnega vzdušja kot na teniškem dvoboju ali na turnirju pokra in da to športno in atletsko energijo preneseta v spalnico. Če stakneta svoje glave skupaj, dva ovna skupaj bi lahko bila srečna in bila par velikih manipulatorjev in spletkarjev, ko gre za ustvarjanje denarja.
Vendar pa, če na koncu končata z udarjanjem glave končata pogosto nenadno, sta nasilna in ne preveč prijazna kasneje. Še en kardinalni greh bi bil za enega Ovna lahko prezreti, drugega kot je ta, pa lahko povzroči vse vrste sumov. 


Oven in Bik: 


Ta DVA znaka STA boljša soseda, kot ljubimca. Oni so sposobni se skupaj dobro zabavati in sta družabnika ali tovariša na zabavi. Vendar, ko so stvari preveč resne ali če se dva od njih soočita s položajem v katerem je nekakšen odvzem nato bitko za ego, bo ta tekmeca Tretje svetovne vojne razneslo. To je zato, ker sta oba znaka sta izredno trmasta. Ta kombinacija je dobra za dolgotrajno prijateljstvo, vendar ne za zakonsko zvezo.


Oven in Dvojček:


Ta dva navdušujeta drug drugega med seboj, ampak Dvojček se lahko čuti zadušljivo, iztrošeno od porivanja naokoli z Ovnom. Oven je lahko tudi nekoliko ogrožen z svobodno živahnim, neodvisnim Dvojčkom, ki je lahko videti preveč raztresen. Kreativno ta dva gresta skupaj slovesno in lahko ustvarita močno poslovno partnerstvo, ker Oven pogosto drži isto linijo z Dvojčkom. Če pa to postane afera je to po navadi plamen, ki gori visoko in vroče, nato pa izgori hitro.

Oven in Rak: 


Narava Raka je običajno preveč občutljiva do ostrega in podjetnega Ovna, da bi bil  predolgo okoli njega. Rak lahko celo ugotovi, da je Oven kot partner nekomunikativen. Ovni bodo verjetno videli osebo Raka kot dolgočasnega in, ki vedno preveč ublaži stvari. Oba bosta videla drugega partnerja kot preveč sebičnega, da bi ostali z njim. Nič več kot eno noč po navadi izhaja iz te kombinacije znakov.

Oven in Lev: 

Spolno ta dva znaka resnično ustvarjata velik ognjemet, še posebej v postelji, toda slaba stran je , da prej ali slej ali eden ali drugi se počuti iztrošen s to zvezo. Običajno Oven izraža preveč neodvisnosti za osebo Leva, ki ima potrebo biti središče vesolja. Oven pogosto konča odnos misleč, da ima boljše stvari za početi ves dan, kot zadovoljevati ego Leva.


Oven in Devica:


Dobra stvar pri teh dveh znakih skupaj je, da sta oba zelo zvesta, tako lahko imata resnično ljubeč in dolgotrajen zakon, ki je močan tako spolno in v pogojih dobrega prijateljstva. Ta dva znaka sta tudi intelektualno združljiva. Edina nevarnost je, če Oven kot oseba deluje nezrelo ali začne igrati vodilno igro z devica, ki je malo preveč resna za take stvari.

 

Oven in Tehtnica:


Večina posameznikov Tehtnice smatra Ovnovo vrsto, da niso v ravnotežju, so ostri in nepošteni. Oni se enostavno premikajo prehitro za te preproste duše, ki imajo radi zabavo, ravnotežje in lepoto.
Oven po drugi strani pa se lahko popolnoma očara z lepoto Tehtnice in postanejo obsedeni z njim na nek način. Ti odnosi so po navadi zelo intenzivni in kompulzivni z malo katastrofalnih nagnjenj do njih.


Oven in Škorpijon:


To je lahko primer privlačnosti nasprotnih osebnosti partnerjev, ki zapolnjujejo pomanjkanje sebe. Ti dve intenzivni ogenj in voda znaki skupaj bi lahko končala ljubiti drug drugega in se poročiti ali sovražiti drug drugega in nikoli ne spregovoriti več  med seboj. Medtem je spolnost verjetno res super, še posebej tip ustvarjanja seksa po večji borbi. Tukaj bo vedno trenje med Ovnom in Škorpijonom skupaj, tako prijetno in neprijetno. Če oni končajo kot sovražniki, maščevanje običajno traja večno.


Oven in Strelec:


Ta dva sta  boljša prijatelja kot ljubimca. Oni se verjetno srečajo na dopustu ali med potovanjem in kot par sta dobra družabnika na potovanju. Prav tako ju povezuje medsebojna ljubezen do atletike, branja, živali in otrok. Čeprav končajo kot prijatelji ali ljubimci, ta dva končata s komentarjem kot "videti dobro skupaj", ali kot če bi morali biti skupaj.


Oven in Kozorog:


Kozorog oseba ne bo tako fascinirana z Ovnom, razen, če bo on ali ona imel/a veliko denarja. Prav tako se lahko počuti kozorog zadušljivo ali moteče z Ovnovim občasnim napadom paranoje ali ljubosumja. Kozorog ni dovolj za izrazen Ovnu in mnoga od teh razmerij končajo s katastrofalnimi aferami ali neobičajnimi "muze-umetnik" tipi skokov.


Oven in Vodnar:


Obe strani potrebujeta velik smisel za humor, da bi to razmerje delovalo. Ti znaki sprožijo "ogenj" v drug drugem in morda bi bilo težko opredeliti meje razmerja ali kontrolirati epizode nezvestobe. Kariera in razdalja lahko služi tudi za kozmično ločitev teh dveh. Oni so  boljši prijatelji in ustvarjalni partnerji potem ljubimci.


Oven in Riba:


Ta dva znaka bi bila slab par , ker se Ribi zdi tolika resnost neumna.
Včasih je nekaj "ognja in vode" tip kemije, ki povzroči nasprotja, ki privlačijo, ampak na splošno oven in riba si gresta drug drugemu na živce. Riba nikoli ne bo dobila pozornosti za katero hrepeni od Ovna in Oven bo čutil enako kot znak Ribe, ki se osredotoča le na svoje potrebe.

Na vrhKako dvoriti Ovnu
Vse o Ovnu
Znamenja horoskopa
Domov

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si