Vse o Ovnu 


Ko gre za Ovne, to je resnično primer "tisto, kar vidite je to, kar boste dobili. Življenje Ovna je odprta knjiga in tisti, rojeni v tem kardinalnem znaku so samo  - enostavni in preprosti.


Mislite na njih, kot otroke Zodiaka, mladostni, rastoči povzpetniki z brezmejno energijo in ambicijo. Vlada jim Mars, planet ambicij in strasti, Oven živi, da se pomika naprej in dokaže svetu, da je močan in iznajdljiv po zdravi pameti. In Oven se ne pomika samo naprej ali zmedeno v neredu prebija; ne, Oven sili naprej, tekmovalna sila je združena z njim, napolnjena z duhom in energijo z znakom ognja.


Pobudnik, izvajalec, hujskač drhali in goreča bakla - to je Oven.  Kot Oven razberete stvari z udarjanjem glave direktno, odkrivate svet skozi direktne akcije in sodelujete odločno s celim srcem v življenju rajši, kot poslušate o tem iz druge roke. Rajši dela sam svoje napake in, ker je tako neodvisen ima tudi raje, da napravi svoje napake sam. Medtem, ko ni najboljši timski igralec, se drugi oprejo na njega, da bodo stvari delovale.


Pazite Ovni na svoje reakcije na zahteve prijateljev in sodelavcev: Lahko ste egoistični, nejevoljni in zastrašujoči. Lahko, da niti ne opazite izzivajoč vpliv na druge, ker imate svoje oči usmerjene tako pozorno na nagrado. Najboljše lekcije, ki se je lahko naučite, Ovni, je, da niste središče vesolja in, da obstaja razlika med pozitivno samozavestjo in pretirano agresivnostjo.


Da ne bi mislili, da je Oven vse o tekmovanju in tveganju, morate vedeti, da je Oven tudi topel in živahen, pozitiven in strasten, je tudi zabaven in ima impulzivno energijo, ki privlači navdušenje in občudovalce.

Oni so vrsta prijatelja, ki se bo pogosto odzval na misel, ki ste jih delili z odločno "Točno! Popolnoma se strinjam!" Oven je včasih sebičen, vendar pa ima ta način, da ustvari, da se ljudje okoli počutijo nekaj posebnega, ljubljeni in celo navdihnjeni.

Oven je dobil ime po grškem bogu vojne in njegov pokrovitelj je planet Mars. Astrološko gledano, rdeči planet je že dolgo povezan z "rdečimi" lastnostmi: samozavest, agresivnost in strast.

Tisti, ki ste rojeni s Soncem v tem vročekrvnem, temperamentnem znaku ste prav tako strastni, nepotrpežljivi in ​​nenehno nagnjeni najprej skočiti in potem pogledati ... če sploh pogledate! Ampak ne dovolite komurkoli, da bi vas prepričal, da je katerakoli od teh lastnosti šibkost. V pravih rokah, one so vse prednost.

Ta vihravost je del tega, kar dela Ovna tako šarmantnega, vznemirljivega za družbo. To je znak, ki je vedno dovolj pogumen, da bi poskušal karkoli enkrat - vsaj enkrat.

Ovni se sigurno ne bojijo, da prevzamejo odgovornost za svoja dejanja. Za Mars je najljubši znak Oven, stres enači z navdušenjem, vznemirjenost enači z adrenalinom in adrenalin je tisto, kar je vredno tega! Torej, povezati se z Ovnom, celo platonsko, to ni služba za ljudi s šibkim srcem.

Romantično gledano, vsak, ki se odloči, da vzame Ovna je bolje, da je pogumen, spontan in neobremenjen spremljevalec. Vendar bo Oven želel tudi vrednega nasprotnika, nekoga, ki se ne boji, da pove, če se ne strinja s partnerjem - ali z ostalim svetom - če je to potrebno.

Ovni so naravni-rojeni bojevniki, ki spoštujejo to kvaliteto v drugih. Na kratko, vsak, ki ima nagnjenost k strahu, ne bo v redu zanj.

Domov
Oven z drugimi znaki
Kako dvoriti Ovnu
Potencial Ovna
Znamenja horoskopa
Vse o Biku
Bik z drugimi znaki
Kako dvoriti Biku

Vse o Dvojcku
Dvojcek z drugimi znaki
Kako dvoriti Dvojcku

Vse o Raku
Rak z drugimi znaki
Kako dvoriti Raku

Vse o Levu
Lev z drugimi znaki
Kako dvoriti Levu

Vse o Devici
Devica z drugimi znaki
Kako dvoriti Devici

Vse o Tehtnici
Tehtnica z drugimi znaki
Kako dvoriti Tehtnici

Vse o Skorpijonu
Skorpijon z drugimi znaki
Kako dvoriti Skorpijonu

Vse o Strelcu
Strelec z drugimi znaki
Kako dvoriti Strelcu

Vse o Kozorogu
Kozorog z drugimi znaki
Kako dvoriti Kozorogu

Vse o Vodnarju
Vodnar z drugimi znaki
Kako dvoriti Vodnarju

Vse o Ribah
Riba z drugimi znaki
Kako dvoriti Ribi

PRIJAVA NA TEDENSKE NOVICE

Ne glede na vaš Sončni znak, ta napoved vam pomaga, da najbolje izkoristite vsak mesec astrološke energije. Dogodki so najmočnejši na navedene datume. Vendar pa je njihov vpliv aktiven še vsaj nekaj dni pred in po njem.
Vsakdo je pod vplivom teh globalnih tranzitov. Vendar, bo na vas vplivalo najbolj močno, ko premikajoči planeti aktivirajo občutljive točke v vašem horoskopu.     

Prijava na info@rojstna-karta.si