Kako dvoriti 
 BikBiku

 


Če ste zaljubljeni v Bika potem bolje, da ne zablodite od vseh pričakovanj, ki ste si ga nastavili v svojih mislih za svoje prvo srečanje.

Biki so zelo preprosti, koristoljubni ljudje. Ne marajo zapletenih oseb in so strokovnjaki za profiliranje posameznikov. V bistvu ena od najbolj frustrirajuče stvari o Biku je, da so tipi, ki vas bodo predstavili drugim, toda izpustili kritično podrobnost. Na primer obstaja možnost, da vas bo predstavil kot "Jožico, ki ima Pudla- psa", v nasprotju z "Jožico, ki je osvojila nagrado za … in ima v lasti tudi psa Pudla." Prav tako bodo pozabili, če spremenite podrobnosti. Na primer, če ste bili "Darja, ki dela na področju računovodstva", potem boste še vedno "Darja, ki dela v računovodstvu" deset let do sedaj, čeprav ste sedaj opustili službo in prevzeli gostišče za - nočitev z zajtrkom.

Torej, če ste v ljubezni z Bikom se pripravite, da preživite življenje, da bo vse, kar zadeva vas zmanjšano na najmanjši skupni imenovalec.

 

Bik ne mara presenečenj. Praktični Bik vidi tudi zapravljanje v dragi restavraciji kot razsipavanje. Ugotovljeno je tudi da Bik raje izkusi resničnost, kot da bi videl film. V resnici so najbolj premišljen ljudi v Zodiaku. So tudi zelo dobrodelne narave in so najsrečnejši, ko delajo z otroki, domačimi živalmi ali z umetniki.

Če želite narediti vtis na Bika ga na prvi zmenek peljite na umetniško razstavo, razstavo vrta ali rokodelsko trgovino.

Mnogi od njih se imajo precej bolje v domačem skladišču, kot bi se kdajkoli  imeli na nogometu. Poleg tega uživajo z vožnjo po soseski za ocenjevanje cene stanovanj.

Še ena stvar, ki je občutljiva Bik ne mara, je spanje v postelji, ki ni njihova lastna. Če želite zapeljati Bika imate boljše možnosti za uspeh, če to storite na njegovi lastni trati.

Najbolj verjetno bi naredili vtis na Bika, tako da mu napravite doma kuhano večerjo, ki je dobro izvedena, prisrčna in zdrava.
Oni tudi uživajo zajtrk in kosilo obenem , ražnjiče in so najsrečnejši, če mu dovolite, da pripelje tudi svoje družinske člane in zveste prijatelje. Čeprav niso glamurozni znak večina rojenih Bikov imajo prijatelje, ki bodo postali dnevna stalnica v vašem skupnem življenju, ker so tako vredni zaupanja.

Bolje je, če greste z Bikom na sprehod skozi lokalni park, kot da načrtujete potovanje v  Rim. Če jih boste peljali na romantično potovanje večina od njih ne more dočakati, da se vrnejo nazaj k svoji družini in prijateljem. Oni ne želijo zamuditi eno samo minuto od svojih otrok ali življenja staršev.

Biki so tudi negotovi. So nezaupljivi do ljudi, ki imajo denar ali so bolj popularni ali uspešnejši od njih. Bodite prepričani, da ustvarite, da bo vaš Bik  v središču pozornosti ves čas ali pa se lahko znajdete v dolgem, grdem in zelo osebnem prepiru z njim kasneje.

 

Bolj, kot večina znakov so Biki nagnjeni k ljubosumju. Čeprav se jim počasi dviguje strast, so zelo goreči in čustveni ljudje. Ne želite se soočiti z jezo Bika, ki je po zmoti ugotovil, da ga boste zapustili zaradi nekoga drugega.

Zato je zelo pomembno, če imate zmenek z Bikom, da bodo vaše meje in namere jasne čim prej je mogoče v vašem razmerju. Zapustiti Bika in se spraševati o tem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti je, kot čustvenem teroristu dati strelivo.

Ko gre za darilo oni res cenijo nekaj, kar je neke vrednosti. Izjema je, če ste to naredili sami in v tem primeru je verjetno, da bodo odhiteli ven in ga uokvirili.

Ker jim vlada Venera, Biki po znamenju so zelo čutni, taktilni ljudje. Imajo radi mehkobo bogatih tkanin, kot so svila ali kašmir. Če je vaše vozilo ali dnevna soba opremljena z usnjenimi sedeži, so v nebesih. Prav tako imajo radi cvetlični parfum in veliko žensk, zbira drage čevlje z visokimi petami, vendar jih nikoli ne nosijo. To je zato, ker jih ne morejo nositi ven v blato v svojih vrtovih ali loviti svoje hišne ljubljenčke ali otroke v njih.
****
Ena od najhujših stvari, ki jih lahko storite je, da Bika obtožite, da je počasen. Člani tega astrološkega znaka resnično potrebujejo delati stvari v svojem prostem času in v svojem ritmu ali postanejo vznemirjeni in jezni.

Vendar pa je ironično, da je ena najhujših stvari, ki jih lahko naredite, da pustite čakati Bika. So tudi zelo ostri z natakarji, ki ne dostavijo njihova živila na hiter način, če poštar ne dostavi pošte na čas in če se ne spomnite na njegov rojstni dan.
Zgrešiti obletnico ali pomemben praznik je razlog za trajno odslovitev iz življenja Bika.

 

Če resnično želite ugajati Biku začnite ustvarjati svoj lasten mali ritual ali rutino z njim. Bik ljubi storiti isto stvar znova in znova.

Na primer, če vedno končate svoj sprehod v parku pri potovalnem vozičku s sladoledom potem poskrbite, da boste še enkrat in še enkrat. To omogoča Biku občutek, kot da ste ga razumeli in da vaju povezuje globoka raven brez besed.


Domov
Vse o Biku
 Znamenja horoskopa