North Node v Solarni karti


North Node –severni vozel, zmajeva glava v karti Solarnega povratka  nakazuje kam greš to leto. Odkriva pot , ki ji slediš in kot rezultat je večje osebno zadovoljstvo, duševna rast in razvoj. Tvoj North Node odraža kaj si dosegel skozi prihajajoče mesece.

Pot odkrita s tvojim solarno povratnim North Node- severnim vozliščem lahko, lahko da ne bo udobna, prijetna. Ne pričakuj, da boš imel občutek domačnosti  proizveden z lekcijami Južnega vozlišča, ki si jih obvladal. Ta North Node pot vodi do novih lekcij in novih izkušenj, razen če je ta retrograde. Če je ta retrograde, slediti to pot bo dokončalo tiste dele prejšnjih življenjskih lekcij, ki so še nekompletne. Tvoj North Node retrograde tudi nakazuje, da so naučene lekcije vsaj delno na notranji poti, ker vaši  razlogi držanje nazaj od njegove izpopolnitve so bile notranje.


Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Ovnu tvoja pot vključuje sprejemanje izzivov, vpeljava akcije. Samo zaupanje bo zelo važno, ker si bil poiskan-vprašan, da  pokažeš vodenje, pogum in, da povzameš rizik. Slediti svojim instinktom je ključ, da dokažeš svojo lastno usodo. Odvisno je od tebe, da se stvari zgodijo. Uporabi svojo lastno presojo v zadevah hiše, kjer je lociran North Node. Ko je North Node v Ovnu, je tvoj južni Node v Tehtnici. To nakazuje, da ti je verjetno dosti bolj domače delati v partnerstvu in si sposoben biti bolj prijeten v harmonični zvezi in odnosu, uporabljaš diplomacijo rajši kot tekmovanje. Ti si že obvladal lekcije ravnotežja dajanja in jemanja. Sedaj je čas za osebno potrjevanje. Tvoj Severni Vozel ti pomežikne, da pustiš za sabo vso možgansko miselnost in si umažeš roke. Fizična aktivnost bo zahtevana.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v BIKU, te bo povezalo z fizičnim svetom, če slediš svoji poti. Neomajnost in praktičnost bo zahtevana, toda ko velja tebi bo povečalo tvojo kreativnost in tvoje spoštovanje in uživanje zemeljskih užitkov. BIK je fiksni znak, postopen, odločen, pogosto zelo ugoden za privlačiti denar. Kar medtem kreiraš na poti bo verjetno trajalo dolgo. Ko je tvoj severni vozel v biku, je tvoj južni vozel v Škorpijonu. Ti si izkušal strasti, transformacijo skozi močno intenziteto in intimnostjo. Sedaj tvoj severni vozel pot, ki, če ji slediš ti bo dala lekcije v ustvarjanju  materialne sigurnosti in nauči veščine zemeljskih manifestacij, da vam pomaga ugotoviti, kaj je na koncu vredno zate.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Dvojčku, te bo pot vodila to leto do povezav in komunikacij. Razumska, mentalna jasnost, radovednost in fleksibilnost bo zahtevana zate v smislu, da najdeš čim več o področju hiše, kjer je tvoj severni vozel. Dajanje in jemanje informacij bo tvoj ključ do uspeha v prizadevanjih to leto. Lahko se počutiš kot da bi rajši delal svoje raziskave fizično, potoval, se zabaval in mogoče pobalinsko neodgovoren. To so ugodja, ki jih predstavlja tvoj South Node-južni vozel v Strelcu. To se dejansko bolj dobro vklopi s tvojimi cilji Severnega vozla. Ti si bil zahtevan za višje znanje. Sedaj se od tebe pričakuje, da razviješ svoje intelektualne družbene veščine in mentalno spretnost, razširjajoč svojo sposobnost do mnogih nalog. Ko slediš tej poti ti lahko pomaga učenje, govori, pisanje, marketing, trgovanje in trgovina in ustvarjanje pravih povezav.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v RAKU, tvoja pot vodi tebe v smeri učenja rasti z vzgojo, razvijanjem potrpežljivosti in intuicije in vpeljevanje izpolnitve duševnih potreb v hiši kjer je lociran. Aktivnosti vključujejo dom, družino, zemljišče, lastnino, zdravljenje, karkoli kar te opogumlja spoštovati vrednost ustanovljenih korenin in občutek, da si ljubljen. Ženska ali ženske lahko igrajo važno vlogo. Medtem, ko se ti počutiš bolj udobno  nagnjen bolj k družbenim odgovornostim in profesionalnim aktivnostim, je tvoja pot drugačna, ko je tvoj severni vozel v Raku je tvoj južni vozel v kozorogu. Tebi je verjetno dosti bolj domače z občutkom potrebe potlačiti ali odložiti osebno duševno izpolnitev v smislu, da si bolj produktiven in ustvariš koristen prispevek temu svetu. Tvoj  severni vozel v Raku te pelje  na drugačno pot; uči te lekcije kako izraziti svojo odgovornost bližje domu. Tvoja smer v tem letu vključuje bolje skrbeti zase in svoje lastne potrebe, kot tudi kako biti sočuten in podpora tvojim bližnjim.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Levu,  tvoja rast in občutek izpolnitve bo prišla skozi tvojo ustvarjalno samo izražanje. Doseganje priznanja in časti na področju življenja, ki jo predstavlja hiša postavitve vašega severnega vozla - North Node bo v obliki pripravljenosti, da boste v središču pozornosti. Prevzem rizika, dramatično poviševanje igranja in izvajanje imenitnih gest bo potrebno, kot tudi malo pretiravanja in igrivega smisla za humor. Ko je vaš severni vozel - North Node v Levu, je vaš južni vozel South Node v Vodnarju. Intelektualnost in občutek čustvene objektivnosti skupaj v duhu z neodvisnostjo in brezbrižnostjo do kakršnekoli potrebne odobritve so lahko bolj naravni za vas, toda tvoje  lekcije so se spremenile v tisto, kjer se naučiš, da postaneš ljubljenec množice in središče pozornosti. Dostojanstvo in samo spoštovanje zase se razvija po tej poti, kot tudi razvijanje občutka za uživanje, medtem, ko se vdajate lastnim potrebam in zemeljskim užitkom.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Devici , bo tvoja pot to leto vključevala polaganje pozornosti na detajle in izpopolnjevanje sebe s storitvami na področju življenja, ki ga nakazuje hiša v kateri se nahaja vaš severni vozel - North Node. Ti boš razvijal razsoden odnos, analitične sposobnosti, organizacijo in osebne discipline. Ko je tvoj severni votel - North Node v Devici, je vaš južni vozel - South Node je v Ribi. Ti se verjetno počutiš veliko bolj udobno s pomanjkanje mej, s sanjsko domišljijo, z idealističnimi, intuitivnimi in duhovnimi mislimi. Letos vas pot vodi, kar ste se naučili v Ribi in prinesete v realizacijo. Če ste se naučili lekcije, ki jih vaš North Node nakazuje, se boste naučili upravljati s praktičnimi zadevami, samo izboljšavo skozi uporabo in vsakodnevnega dela  na razvoju vaših praktičnih potencialov.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node  v Tehtnici, tvoja pot to leto bo raziskati možnosti in izkušnje partnerstva. Ljubezen je prednost. Ustvarjanje harmonije in ravnotežja, kot ste odkrili sami skozi odnose z drugimi bo prevzel šarm, diplomatske veščine, občutljivost do točke stališča drugega in prirojen občutek pravičnosti. Ko je vaš severni vozel - North Node v Tehtnici, je vaš južni vozel - South Node je v Ovnu. Verjetno se počutite bolj v celoti in veliko bolj domače z delovanjem po svoje in v svojem lastnem interesu. Kompromis te lahko postavi na rob. Strastna razprava lahko pride lažje kot mirna diskusija. Vaša pot bo letos vključevala lekcije glede dela z drugimi, ugajanje sebi na načine, ki medsebojno ugajajo drugim. Vaš North Node v Tehtnici vas popelje na pot razvoja in obvladovanje družbenih veščin v hiši, kjer se nahaja.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Škorpijonu, tvoja pot to leto bo verjetno v obliki intenzivno občutenih intimnih izkušenj, ki imajo potencial preoblikovati vaše življenje na področjih nakazano s hišo postavitve severnega vozla - North Node. Tvoje lekcije bodo razvile tvoje sposobnosti zaupati svojim instinktom, hraniti skrivnosti, medtem ko prodiraš v bistvo zadeve.  Dedovanje, skupna sredstva, denar drugih ljudi, kot tudi psihične ali mistične izkušnje lahko postanejo del vašega potovanja.  Ko je tvoj severni vozel - North Node v Škorpijonu, je tvoj južni vozel-  South Node v Biku. Tvoja ljubezen do nežne ustvarjalnosti in domačo rutino bo izzvana s strastjo Škorpijona. Denarne zadeve lahko dvignejo posesivne težnje. Ko se izučite lekcije nakazane z vašim North Node v Škorpijonu, ustvarite duhovne transformacije skozi zemeljske očiščevalne izkušnje.


Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Strelcu, tvoja pot vodi tebe skozi različne izkušnje in oblikovane avanture , da razširijo tvoj pogled na področju življenja nakazane z njegovo hišo postavitve. Osebna rast, razvoj in izpopolnitev so vezani na dosežke višjega znanja. Optimizem, odprtost, poštenost bodo zahtevani, da dobiš največ iz tega leta. Tebi je lahko bolj udobno z duševnimi analizami s svojim Južnim Node v Dvojčku, ampak čista objektivnost daje pot k razvoju širše družbene zavesti, odkrivanje smisla, da so poti, kot tudi doseganje cilja. Vaš North Node v Strelcu je ugoden za potovanje, izobraževanje, promocijo, večjo srečo in duhovnost.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Kozorogu, tvoja pot vodi do lekcij, ki učijo povečane odgovornosti na področjih življenja, ki jih nakazuje hiša postavitve tvojega North node. Ti si povabljen, da usmeriš svoje  energije, da si bolj produktiven v ustvarjanju koristnih  prispevkov. Ta pot je ugodna za  kariero, razvoj samo discipline, ambicije, dosežek statusa in eventualnega uspeha skozi tvoje vodstvene in organizacijske veščine. Ko je severni vozel v kozorogu je tvoj južni v RAKU. Prehrana in občutljivost ti bosta naravna. Lahko, da boš  več časa doma s svojo družino. Tvoj severni vozel v kozorogu spremeni fokus in osebni užitek je odložen medtem, ko ti misliš da je dolgoročno. Težko delo bo obvladalo te lekcije. Odgovoren, konservativen pristop bo prinesel praktične rezultate zate.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v Vodnarju bo tvoja pot vključevala, da se   vključiš z grupami prijateljev enako mislečih ljudi, da ustvariš spremembe za širše dobro na področju življenja nakazanega s hišo v katerem je lociran. Ti se učiš postati katalizator za pozitivno družbeno spremembo, z inovacijo in izražanjem tvojega osebnega povzemanja stvari. Lahko, da se boš počutil bolj toplo doma s soglasjem množice. Tvoj južni Node v  Levu ima močno emocionalno navezanost. To je čas odcepitve in razvoja tvoje kapacitete za objektivnost. Tvoj North Node v Vodnarju je poziv, da se odpravi izživete navade in razišče nove načine delanja stvari. Neguj svoje intelektualne veščine s povzemanjem novega pogleda na življenje iz vidika preizkušanja in boš sposoben izpolniti svoje cilje.

Če je tvoj  solarno povratni (LETNI ) North Node v RIBI , tvoja pot v smeri izpolnjevanja bo ponudnik storitev drugim na idealističen način na področju življenja, ki jo predstavlja hiša postavitve. Nauči se spustiti meje, stopi ven iz osebnega ega,  uporabi svoje psihično, intuitivno  in domiselno sposobnost. Zdravljenje telesa ali duha je označeno. Ko je tvoj severni vozel - North Node v Ribi, je tvoj južni vozel v Devici. Delo na fizični ravni lahko občutiš bolj naravno sedaj, vendar pa so pozvan s tvojim severnim vozlom- North Node, da pustiš stvari, da gredo svojo naravno pot. Imejte vero in uskladite svoj namen s Kozmičnim tokom in boste pridobili sposobnosti preseči do stopnje izza strahov, ki jim vlada srce.

Sonce v hisah SR
Luna v Solarni karti
Aspekti v Solarni karti

Merkur v hisah SR
Venera v hisah SR
Mars v Solarni karti
Jupiter v Solarni karti
Saturn v Solarni karti
Uran v hisah SR
Neptun v Solarni karti
Pluto v Solarni karti
Konjunkcije planetov

V 1 HIŠI


To predstavlja iskanje identitete. Morate pustiti za sabo pretekle življenjske navade in se potopiti v druge in najti ravnotežje med preveliko samozavestjo in predajanju drugim.

 V 2 HIŠI

To predstavlja iskanje postavitev osebnih vrednot. Boste morali opustiti napačno vedenje preteklega življenja in služiti na svoj način v tem življenju.

V 3 HIŠI

To predstavlja prizadevanje razumeti medsebojno vplivanje med ljudmi. Boste morali opustiti svoje različne sisteme prepričanj preteklih življenj in najti novo ustvarjeno obliko komunikacije.

V 4 HIŠI

To predstavlja iskanje za notranje samo-vrednotenje. Morate premagati potrebe vašega sedanjega življenja za javno prikazovanje osnovano na izkušnjah preteklega življenja javnega prepoznanja.

 V 5 HIŠI

To predstavlja iskanje ustvariti si svojo lastno usodo. Morate se odreči svojim osebnim sanjam in razviti samo disciplino, da si zgradite kreativno življenje.

V 6 HIŠI

To je prizadevanje, da se naučite odgovornosti. Morate odložiti željo za pobegom v fantazijo in razviti produktivno novo življenje.

V 7 HIŠI

To je prizadevanje za prave odnose. Boste morali opustiti ego-centrirane akcije in predati svoje življenje drugim.

 V 8 HIŠI

To predstavlja prizadevanje naučiti se samo-kontrole. Boste morali opustiti ukoreninjene nagnjenosti preteklega življenja in postaviti poudarek na duhovne vrednote.

V 9 HIŠI

To predstavlja prizadevanje razviti vaš višji um. Boste morali opustiti nagnjenost ozke miselnosti preteklega življenja in se naučiti razširiti svoje perspektive.

V 10 HIŠI

To je prizadevanje za dostojanstvo v očeh sveta. Boste morali odplačati karmo svojega preteklega življenja z razumevanjem in sočutjem, po katerem bo sledila zrelost.

 V 11 HIŠI

To je prizadevanje naučiti se služiti človeštvu.  Boste morali opustiti posesivne in strastne osebne odnose v smislu, da izvedete nepristransko služenje človeštvu.

V 12 HIŠI

To je prizadevanje videti sebe kot del večje celote. Morate se naučiti misliti o stvareh za preoblikovanje vaše samo pre-okupacije v duhovno enotnost.