ASPEKTI v Solarni kartiKonjunkcije

ustvarjajo moč ampak se smatrajo nevtralne. Te mešajo energije 2 ali več planetov. Ko so te  energije združljive imaš večjo sposobnost uporabiti jih. Če planeti v konjunkciji nimajo kompatibilne energije, imaš večji potencial za žalost .  

Konjunkcija solar return Sonca nakazuje, kje je tvoj fokus in želja ustvarjanjem bo  združena z energijami drugega planeta ali planetov to leto in tvoja sposobnost vodenja, kreiranja in biti darežljiv pri samo izražanju bo okrepljena ali zadrževana s silo in funkcijo dveh energij skupaj.

Konjunkcija solar return Lune nakazuje, kje bodo tvoja čustva in občutek pripadanja in varnosti združena z energijami drugega planeta ali planetov v tej konjunkciji. Tvoja čustva bodo pod vplivom in tvoja občutljivost in zmožnost negovati sebe in druge bodo pod vplivom z energijami uvrščenimi s tvojo Luno.

Konjunkcija solar return Merkurja nakazujejo tvoje sposobnosti misliti in dajati ter sprejemati informacije to leto, ko je združen z energijami drugega planeta ali planetov v tej konjunkciji.

Konjunkcija solar return Venere nakazuje kje je tvoja želja privlačiti, biti v zvezi in pridobitve bo združeno z energijami drugega planeta ali planetov v tem letu. Ta uskladitev energij bo vplivala na tvoj pristop in sposobnost v odnosu na ljubezen, zveze in estetike za dobro ali slabo, zavisi od združljivosti ali nezdružljivosti drugega planeta ali planetov.

Konjunkcija solar return Marsa nakazujejo, da tvoja želja za akcijo in potrjevanje sebe bo združena z naravo energij drugega planeta ali planetov. Kako ti obvladaš jezo, seksualnost, izziv in frustracijo bo okrepljena ali zadrževana s silo in funkcijo dveh energij skupaj.

Konjunkcija solar return Jupitra nakazuje, da tvoj optimizem, življenjska filozofija, sposobnost povzemanja rizika, sreče in širitve bo okrepljeno ali ovirano z naravo drugega planeta ali planetov v tej konjunkciji.

Konjunkcija solar return Saturna nakazuje, da tvoja sposobnost postaviti meje, tvoj občutek odgovornosti, željo doseči in pridobiti spoštovanje bo vplivano z naravo drugega planeta ali planetov združenim s Saturnom.

Konjunkcija solar return Urana nakazuje, da tvoja sposobnost ustvariti ali katalizirati spremembo, izraziti svojo osebnost, sprejeti prilike in iti proti neodvisnosti in svobodi bo vplivano z postavitvijo energij Urana z drugim planetom ali planeti za dobro ali slabo.

Konjunkcija s solar return Neptunom nakazuje, da tvoje sočutje, kreativna imaginacija, občutek vsestranske povezave in psihične zavednosti bo združena z energijami drugega planeta ali planetov v tej konjunkciji in bo pojačano ali ovirano z njihovo kombinacijo funkcije in naravne nuje.

Konjunkcija s solar returnPlutonom nakazuje, da tvoja osebna moč in sposobnost preoblikovati svoje življenje bo vplivano z povezavo  naravnih energij planeta ali planetov, ki so v tej konjunkciji.


Kvadrati

Kvadrati vključujejo dva planeta delujoča z navzkrižnim namenom. Dva planeta v kvadratu imata nezdružljive elemente (voda & ogenj, zrak & zemlja, ogenj & zemlja, zrak & voda, zemlja in zrak). Ta dva planeta ne funkcionirata harmonično.

Kvadrat lahko deluje povsem v neznano, razen če so poudarjeni, jasno pokazani kot napeti vznemirjajoči dogodki. Če nisi zaveden,da je kvadrat v igri, se počutiš žrtev situacije s katero si soočen. Planeti dejansko predstavljajo odseve tvoje lastne gonje in dinamičnih življenjskih namenov. Kvadrat lahko pokaže kje delaš navzkrižno s svojimi nameni. Ti veš, da je nekaj narobe in lahko to pogosto čutiš v želodcu. Ti iščeš zunanje vzroke, ampak bi moral pogledati vase. Ti moraš opraviti nekaj duševnega gospodinjstva, kar bo verjetno zahtevalo, da se odrečeš nekih osebnih pogojev, načinu pristopa stvarem, željam, cilju ali delu, ki ti ne odgovarjajo več.

Kvadrat do solar return Sonca onemogoča tvoje samozaupanje, ego, identiteto in sposobnost doseči tvoje cilje zaradi nezdružljivosti tvojega Sončnega znaka z znakom zunanjega planeta.

Kvadrati do solar return Lune stremijo pokazati kot na glavo postavljeno tvojo čustveno občutljivost, onemogoča tvoje občutke sigurnosti, pripadanja in tvoje zmožnosti negovanja zaradi nezdružljivosti elementov tvojega Luninega znaka z znakom elementa drugega planeta.

Kvadrati do solar return Merkurja stremijo k temu, da razbijejo tvoje miselne vzorce, komunikacije in trgovine zaradi nezdružljivosti elementov znaka v katerem je Merkur z znakom drugega  planeta.

Kvadrat do solar return Venere se lahko pokaže kot razočaranje v ljubezni, odnosih, tvojem občutku aestetike in tvojih sposobnosti pridobivanja zaradi nezdružljivosti elementa v katerem je Venera in elementom znaka, kjer je drugi planet lociran.

Kvadrati do solar return Mars se pokažejo kot zadrževanje tvojih sposobnosti zagovarjati tvoje namene, seksualnost in vpeljati akcije zaradi nezdružljivosti elementov znaka v katerem je in z elementom znaka, kjer je drugi planet lociran.

Kvadrati do solar return Jupitra stremijo blokirati ali zadrževati tvojo širitev, izziva tvojo srečo, zatre tvojo voljo, in omejuje tvoje bogastvo zaradi nezdružljivosti znaka elementa v katerem je Jupiter z elementom znaka, kjer je drugi planet lociran.

Kvadrati do solar return Saturn delajo proti tvojim občutkom odgovornosti in avtoritete, ker  se ne ujema med elementom znaka, v katerem je Saturn in znaka elementa, kjer je drugi planet lociran.  

Kvadrati z Uranom stremijo k frustraciji tvoje osebnosti in sposobnosti podvzeti rizik in napraviti spremembe zaradi nezdružljivosti elementa znaka, v katerem je Uran z znakom elementa drugega planeta.

Kvadrati do solar return Neptuna stremijo k izgledu, kot da zadržujejo tvojo intuicijo, občutljivost in sočutje zaradi nezdružljivosti znaka elementa, kjer je Neptun in znaka elementa, kjer je drugi planet lociran.

Kvadrati do solar return Plutona se pokažejo kot zadrževanje tvoje sposobnosti uporabiti moč, intenzivnost in kreirati osebno transformacijo zaradi nezdružljivosti znaka elementa, kjer je Neptun in znaka elementa, kjer je drugi planet lociran.

Opozicije

vključujejo dva nasprotna ampak združljive energije ( voda in zemlja, zrak in ogenj). Opozicije ustvarijo dogodke v tvojem življenju. Ti občutiš opozicijo bolj kot gugalnico, naprej in nazaj od enega vpliva do drugega. Opozicije splošno se pokažejo skozi interakcije z drugimi osebami, ustvarijo borbo, trenja in upiranje do vaših namenov. Opozicije ponavadi kažejo skrajnosti obnašanja, ki se ponavljajo v socialnih razmerah, dokler ne prevzamejo osebno odgovornost za to, kar se dogaja. To zahteva oblikovanje prilagoditev, ki upoštevajo čustva in mnenja drugih ljudi. Pridobivanje objektivnosti je prvi korak za obvladovanje vaše uporabe teh energij.

Opozicije do solar return Sonca izziva vaš občutek sebe z naravo drugega planeta, ki vam daje potrebno ravnotežje vaše namenov z dvema energijama.
Opozicije do solar return Lune  ustvarja potrebo po vzpostavitvi ravnotežja vaših čustev in potreb z energijami drugega planeta.

Opozicije do solar return Merkurja ustvarja potrebo po vzpostavitvi ravnotežja svoje misli in idej ter način, kako komunicirati z energijami drugega planeta z energijami drugega planeta.

Opozicije do solar return Venere ustvarja potrebo po ravnovesju vašega pristopa k ljubezni, odnosom in sposobnost privlačiti ali pridobiti z energijami drugega planeta.
Opozicije do solar return Marsa ustvarjajo potrebo po ravnovesju tvojih akcij, želj in seksualne nuje z energijami drugega planeta.

Opozicije do solar return Jupiter ustvarja potrebo po ravnovesju vašega občutka optimizma, osebne življenjske filozofije in raziskovanje možnosti z energijami drugega planeta.                  

Opozicije do solar return Saturna ustvarja potrebo po ravnotežju tvojih ambicij, previdnosti, dolgoročnimi ciljei in občutkom odgovornosti z energijami drugega planeta.

Opozicije do solar return Urana ustvarja potrebo po ravnovesju tvoje osebnosti in nuje ustvariti družbene spremembe z energijami drugega planeta.                                                     

Opozicije do solar return Neptuna ustvarja potrebo po ravnovesju tvojih sanj, kreativne domišljije in idealizma z energijami drugega planeta.

Opozicije do solar return Plutona ustvarja potrebo po ravnovesju tvoje moči in strasti, želje za preoblikovanjem in regeneracijo in voljnost iti do ekstremov z energijami drugega planeta.

Trikotnik -Trine

Trikotniki nakazujejo tekoče z lahkoto in z ničemer zaustavljeno ali upočasnjeno akcijo. Tebi se ni treba boriti dokazati svoje cilje. Trikotniki nakazujejo lahko nadarjenost in sposobnosti, toda ne spodbujajo akcije. Ti pričakuješ in prejmeš dobre rezultate in ponavadi uspeš. Tvoj edini problem je pomanjkanje motivacije. 

 
Trikotniki do solar return Sonca povečajo tvojo osebno moč, kreativnost, samozaupanje in občutek identitete s pomočjo energije drugega planeta. Nič te ne bo ustavilo ali oviralo od  izpolnitve naloge in uspeha.

Trikotniki do solar return Lune povečajo tvojo intuicijo in način kako ti izražaš svoja čustva z energijami drugega planeta. Nič te ne bo upočasnilo ali ustavilo pretok čustev in emocij.

Trikotniki do solar returnMerkurja deblokira tvoje misli, osvobodi tvoje izražanje in sposobnost za komuniciranje s povečanjem mentalne kapacitete z energijami drugega planeta. Nič ne bo zaustavilo tvoje dajanje in sprejemanje informacij in idej.

Trikotniki do solar return Venere poudari način kako ljubiš, funkcijo v razmerjih, privlači kar si želiš in izraža tvoje vrednote. Nič ne bo zadrževalo tvoje cenitve in uživanja razmerij.

Trikotniki do solar return Marsa sprostijo tvoje seksualne sile, povišajo vodstvene kvalitete in tvojo samozavest z energijami drugega planeta. Nič te ne bo zadržalo od prevzema akcije.

Trikotniki do solar return Jupitra ustvarijo , da je zate lahko razširiti svojo točko gledišča, imeti obilje in raziskovati nove možnosti povečati tvoja potovanja z energijami drugega planeta. Nameravaš ustvariti več, kjerkoli polagaš pozornost.

Trikotniki do solar return Saturna ti dopuščajo izraziti svojo odgovornost s povečanjem tvojih sposobnosti postaviti omejitve, delegirati, upravljati, končati obveznosti in pridobiti status in prepoznanje v tvojem poklicu. Poštenost je zahtevana, ker te nobena zunanja avtoriteta ne bo zaustavila.

Trikotniki do solar return Urana poudarijo način s katerim se soočaš z nesigurnostjo in izražaš individualnost z energijami drugega planeta. Nič ne bo zaustavilo tvojo sposobnost da kataliziraš družbeno spremembo.

Trikotniki do solar returnNeptuna povišajo tvojo kreativnost, domišljijo, psihično zavest in sočutje za druge z energijami drugega planeta. Ni zunanje delujoče sile, da bi omejila tvoje domišljijske moči ali ti postavilo meje.

Trikotniki do solar returnPlutona poudari način kako uporabiš osebno moč, preoblikuješ situacije in sprostiš kar ni več uporabno v tvojem življenju z energijami drugega planeta. Nič te ne bo ustavilo od ponovnega začetka, regeneracije in preobrnitve svojega življenja.

Sextili

Sextiliso harmonični aspekti, ki nakazujejo priložnosti. V nasprotju s trikotniki, s sekstili imaš opravka z nekim delom povezanim s talenti in sposobnostmi zastopani s temi energijami zato, da odprete vrata za sebe.

Sextili do solarSonca ustvarjajo priložnost zate, ko ti dodaš in  uporabiš energije drugega planeta, da razviješ samozaupanje in uspeh v svojih življenjskih namenih.

Sextili do solar Lune ustvarjajo priložnost zate, da dvigneš svojo intuicijo, hraniš sebe in druge in ustvariš občutek varnosti, če ti dodaš in uporabiš energije drugega planeta, da odprejo vrata zate.

Sextili do solar Merkurja ustvarjajo priložnosti za komunikacije, ko ti dodaš in  uporabiš energije drugega planeta, da odpreš vrata do kontaktov in informacij.

Sextili do solar Venere ustvarjajo priložnosti privlačiti ljubezen in romanco, pridobiš čudovito imetje, gotovino, ustvariš harmonijo v odnosih in uživaš v užitkih, če ti dodaš in uporabiš energije drugega planeta.  

Sextili do solar Marsa ustvarjajo priložnosti zate, da uveljaviš svojo voljo, povzameš akcijo, izraziš svojo seksualnost in vpelješ nove projekte, če ti dodaš in uporabiš energije drugega planeta.  
Sextili do solar Jupitra ustvarjajo priložnosti zate za razširitev, ko ti dodaš in  uporabiš energije drugega planeta, da odpre vrata zate.

Sextili do solar Saturna daje tebi priložnosti prevzeti večje odgovornosti in doseči uspeh in prepoznanje za tvoje vredne prispevke, ko ti dodaš in  uporabiš energije drugega planeta.

Sextili do solar Urana katalizira priložnosti ustvariti spremembo skozi osebno izražanje in inovacije, ko ti dodaš in uporabiš energije drugega planeta.

Sextili do solar Neptuna dajejo tebi priložnosti povečati tvojo občutljivost, duševnost, kreativnost domišljije in psihično zavednost , ko ti dodaš in  uporabiš energije drugega planeta.

Sextili do solar Plutona dajejo tebi priložnosti izraziti tvojo osebno moč, odkriti skrivnosti, imeti psihološki vpogled in preoblikovati svoje življenje, če ti sprejmeš akcijo in dodaš in  uporabiš energije drugega planeta.

Quincunxes

so aspekti, ki zahtevajo, da se nenehno prilagajaš. Znaki energije ne igrajo dobro skupaj. Razočaranje je pogost simptom. Počutiš se, kot da moraš samo poskušati.