Konjuncije planetovSonce  konjunkcija Luna:                                                                                             

Sonce konjunkcija Luna v SR karti kaže ponovno rojstvo ali nov začetek. Zelo srečna sila. Če je enaka konjunkcija v rojstni karti, dogodek te konjunkcije bo popolnoma spremenil vašo usodo. Če te konjunkcije ni v natalni , to kaže važen dogodek skozi to leto. Interpretacija znaka je zelo važna tukaj.


Sonce  konjunkcija Mars:                                                                                           

Kaže nasilnost ali brutalnost od vas ali , da boste vi trpeli. Če je pri ASC ali MC ste vi zavezani nasilju. Če sta Mars in Sonce v slabem aspektu v natalni ali če je SOLAR ASC v škorpijonu lahko prinese borbe ali rane , ljubosumnost, jezo ali sovražiš končati v nasilju. Pogosto je to videti v letih ločitve ali poskusov samomora. Če ta konjunkcija pade v 6 ali 12 hišo , lahko prinese operacijo.

Sonce konjunkcija Jupiter:                                                                                       
Poveča ambicijo in spolni interes. Če je ta konjunkcija prizadeta z Marsom ( ali obeh planetov v konjunkciji) je to slabo za zdravje, ker prinese težave s cirkulacijo, ture, zastrupitev krvi, hladnokrvnost itd. Prinese presežke preko leta. Če je na ASC , ta konjunkcija prinese zgrešeno, začasno, vedro razpoloženje.


Sonce konjunkcija Saturn:                                                                                         

Prinese leto skrbi in izolacije; morda ločitev od moža, očeta ali sina in skrbi zaradi njega. Ta konjunkcija ne vpliva na zdravje razen , če je v 6 ali 12 hiši ali , če Sonce ali Saturn vlada 6 hiši ali 12. To je v primeru, če ima 6 ali hiša na pragu Leva, Kozoroga ali Vodnarja . To je zelo omejevalno , odloži dobre stvari in prinese žalost oziroma nesrečnost. To je srečno samo, če je Natal ASC  v kozorogu in, če Saturn in sonce v natalni karti nimata neugoden aspekt. V tem primeru to prinese prednost,  izboljšanje, koristno spremembo v načrtih in ima dolgoročen in srečen vpliv na tvojo usodo.


Sonce konjunkcija Uran:

Prinese nenadno globokoumen preobrat v življenju glede na hišo v kateri je. Če je solarni ali natalni ASC v Levu, povzročiš to sam. Če sta sonce in Uran v ugodnem aspektu v natalni karti in sta dobro aspektirana v solarni karti, to prinese nepričakovano dobro priložnost. Drugače je to slaba konjunkcija in če je natalno sonce v kvadratu ali opoziciji Urana to poslabša stvari na področju, ki ga kaže hiša  kamor ta konjunkcija pade.


Sonce konjunkcija Neptun:

Prinese nazadovanje na področju, kamor ta konjunkcija pade. Splošna zmedenost, ki povzroči strahove ali prinese upanje , ki se sooča s strahovi in ovirami.

Vaša senzibilnost in moč zaznavanja se bo povečala v tem obdobju in vaš prvi vtis o ljudeh, ki jih srečate bo običajno pravilen. Z upoštevanjem svoje intuicije boste vedeli vnaprej, kaj se bo zgodilo. Zaupajte svojem notranjem glasu. Lahko postanete zainteresirani v mnogih predmetih v zvezi z okultnim ali paranormalnim in vam uspe razviti globlje dojemanje. Nekatere od teh zanimivih psihičnih izkušenj bodo verjetno vplivale na vas za dolgo časa.

Po drugi strani, vaša želja pomagati drugim ljudem na dobrodelni način bo tudi povečana. Verjetno boste sodelovali v nekaterih dobrodelnih organizacijah v svoji skupnosti.    

Na negativni strani, to astrološki vidik prinaša težnjo, da želite pobegniti od resničnosti.  Če imate zelo težko življenje, lahko preprosto pridobite neke vrste slabo razvado, da se osvobodite napetosti.


Sonce konjunkcija Pluto :

Lahko prinese uspeh, ki presega vsa pričakovanja. Nagibate se k praktičnosti in potrebi iztrošiti sebe to leto.


SR Sonce v  konjunkciji Solarne točke sreče- Part of Fortune

Ta izjemno srečen aspekt obljublja uspešno in cvetoče leto.  Verjetno boste prejeli  neke vrste prepoznanja za dobro opravljeno delo.  To je leto, ko boste zasijali.  Časti, nagrade, popularnost in povečan prihodek pogosto spremlja to konfiguracijo.


LUNA

Luna konjunkcija Merkur :

Prinese potovanja, verbalno izražanje, napredovanje za politike, prodajalce in pisatelje. S slabimi aspekti prinese konflikte med čustvi in interesi. Op.: Če sta v solarni karti ta dva planeta nasproti na osi ASC-DESC, to prinaša konflikt med željami in potrebo dnevnega življenja. Če sta v solarni karti ta dva planeta nasproti na osi MC-IC, to prinaša konflikt, neujemanje med poklicnimi obveznostmi in družinskim življenjem.


Luna konjunkcija Venera:

Sreča. Ustvarja vas pohotnega, seksualnega, popustljivega. Prinaša nosečnost in rojstvo. Vpliva na osebno življenje in ne poklicno.


Luna konjunkcija Mars:

Prinaša preobilnost in lahkomiselnost in nezmožnost prilagoditi se drugim. Če Luna ali Mars vlada ASC solarne (Rak, Oven, Škorpijon) lahko povzroči resne probleme, kot so kirurške intervencije na delu telesa katerim vlada znak v katerem se nahaja Solarna Luna. Slabše je še, če je v ženski karti. 

Luna konjunkcija z natal Mars:

Vaš odnos z ženskami in z javnostjo na splošno bo neprijeten. Ne boste imeli veliko potrpljenja in se boste odzvali na agresiven način, ne glede na čustva drugih. Grenkoba ali neprijetni spomini na vaše otroštvo se lahko pojavi na površino, kar vas bo nagibalo, da reagirate impulzivno in podzavestno. Lahko imate pogoste se borbe s svojo mamo ali drugimi vplivnimi ženskami v svojem življenju.

V karti moškega, ta vpliv označuje zelo agresiven in oblasten odnos do žensk. V karti ženske to lahko kaže veliko nezadovoljstvo s svojim življenjem in lahko vodi do samouničevalnega odnosa. V obeh primerih obstaja težnja, da nepričakovano reagirate na občutljivost drugih.


Luna konjunkcija Jupiter:

Prinaša dobro srečo, denarne dobitke, darila in materialne koristi. Pomaga pri zadevah okoli hiše.

Luna konjunkcija natal Jupiter:

Boste neizmerno uživali v odnosih z ljudmi, predvsem z ženskami. Vaš optimizem, radodarnost in dobro razpoloženje se bo povečalo, kar bo omogočilo, da razširite svoje družbeno življenje. Družinski odnosi bodo tudi zelo ugodni, še posebej odnos z vašo mamo.
V karti moškega, ta vpliv prinese veliko užitka v družbi svojega zakonca ali prijatelje. Postali boste zelo zaščitniški in radodarni z njimi.

V karti ženske, to označuje veliko zadovoljstvo in prinaša željo, da bi razširili svoje osebne možnosti. To bo zelo ugodno leto dobre sreče in rasti.


Luna konjunkcija Saturn:

To prinaša težave od žensk, ravno tako, kot Sonce v konjunkciji Saturna prinaša težave od moških.

Luna konjunkcija Uran:

To prinaša nepričakovana dogajanja v hiši in znaku postavitve, kar lahko spremeni vaš celotni obstoj. Pogosto je to v letu nesreče ali operacije. Prinaša izlete z elementom presenečenja.

*** Zelo boste impulzivni, nepotrpežljivi in nemirni skozi to leto. Hoteli boste ven iz rutine in boste nasprotovali vsem kar omejuje vašo svobodo. Vaše emocije bodo zelo nepredvidljive, nestanovitne in spremenljive. Zelo težko boste ostali na enem mestu dalj časa. Želeli si boste spremembe, premike in nove stvari. Če ste po naravi nervozna oseba bi morali iskati načine za sprostitev. Če ste po naravi mirna oseba, boste presenetili druge s svojimi novimi idejami in spremenjenimi čustvi. 
Po romantični strani, boste iskali neobičajna razmerja ali tiste s specialnimi lastnostmi. Zelo vas bo privlačilo prepovedano ali to kar ste običajno smatrali za absurd. To lahko  proizvede škandal v vaši družini in boste pod močno kritiko, toda ta astrološki aspekt vam tudi daje moč, da se soočite s tem.

Ena od ključnih besed za to obdobje je "svoboda". Ne boste podpirali, da vam kdorkoli  zadržuje vaše impulze in zato boste reagirali na silovit in nekontroliran način. 
Zaradi povečane napetosti to leto lahko trpi vaš prebavni sistem.


Luna konjunkcija Neptun:

Ta aspekt vas napravi nemočnega, bolj odvisnega od drugih. Okoliščine zmanjšajo priložnosti, voljo moči, moralnost. Prinaša akcije, ki jih obžaluješ. Če sta Luna in Neptun dobro aspektirana v Natalni in je ugodna situacija v solarni, prinaša nov element v ljubezensko življenje. Lahko tudi prinese izlete na vodi.

Luna konjunkcija Natal Neptun

Poveča vašo občutljivost, intuicijo, domišljijo in sposobnost prilagoditi do v čustva drugih. Če ste glasbeno ali umetniško nagnjeni, je to lahko leto močne notranje vizije in kreativnosti. Polagajte posebno pozornost na svoje sanje, ker bodo zlata smer za razumevanje vaših podzavestnih želja in  motivacije. Čas v osami je lahko zelo produktiven v tem času. Ta konjunkcija nosi s sabo rizik zmote ali samoprevare in emocionalne nestabilnosti.

 

Luna konjunkcija Pluto:

Izleti so dobri. Prinaša nova poznanstva. Prinaša tudi nenaden razvoj na področju hiše, kjer pade ta konjunkcija.

Nakazuje emocionalno krizo neke vrste. Verjetno pri tem aspektu kot "Ostra, napeta sprememba življenjske situacije; dramatična transformacija...Izkušnje izsilijo globok, vrhunski emocionalni odziv (kriza, šok)... Srečanje z neverjetnim.

Luna konjunkcija Natal Pluto  

Solarna Luna v konjunkciji z Natal Pluto izzove napeta čustva in lahko prinese globoko transformacijo v vašem emocionalnem življenju.  To leto ste sposobni prizadevati si za svoje cilje s trdno odločnostjo.  Vendar se morate zaščititi proti dejanjem z gorečim entuziazmom, ki ne upošteva potrebe in čustva drugih.  Takšno nedopustno obnašanje lahko samo prekriža račune.Merkur

Solar Merkur konjunkcija natal Sonce:

Ideje in mnenja drugih bodo zelo koristna za vas v tem letu in se bo povečal vaš osebni ponos. Po drugi strani so lahko do vas tudi kritični ali polni čenč.   Počutili se boste bolj prepričani vase in bolj uveljavljeni v svoji ​ ​trenutni situaciji in boste manj pod vplivom idej drugih. 


Solar Merkur konjunkcija
natal Merkur:  

Vaša intelektualna sposobnost se bo povečala skozi to leto. Vi se boste verjetno družili z ljudmi, ki imajo enake interese in vas stimulirajo, da nadaljujete študirati ali sodelovati v intelektualnih skupinah. Z lahkoto se boste učili in tudi povežete vaše znanje-kako skozi to obdobje. Pomembno je, da ne porabite vašo celotno energijo na pogovorih o svojih projektih brez da upoštevate druge. 

 

Merkur konjunkcija  Venera:  Če imate to konjunkcijo v rojstni karti , je ta zelo pomembna. Če je konjunkcija v istem znaku kot v natalni karti, poudarja vašo natalno. To vpliva na razmerje. Ta konjunkcija se lahko zgodi samo 5x ali 6x v življenju.

 

Merkur konjunkcija Mars
Prinaša napake- ustvari, da ste brezskrbni in povzročite probleme tudi , ko so planeti v dobrih aspektih. Pozicija hiše kaže  kje boste takšni.  Če je to 6 hiša(tudi 1,,8, 12) se zgodijo ureznine, opekline, rane ramen, rok in prsnega koša. Če sta v težkih aspektih lahko povzroči operacijo. OP.: Opozicija Merkurja in Marsa prinaša konflikte, razlike v mnenjih, pravde in debate nakazano s pozicijo hiše ali vladarjem te hiše.

Ta aspekt pogosto nakazuje oster razum in kosmat jezik. Pričakuj, da boš vključen v  pridige, pričkanja in diskusije to leto.  Lahko prenašaš svoje ideje drugim, toda nekateri se lahko obnašajo obrambno pri nečem, kar rečete ali napišete. Lahko ste prehitri pri postavljanju svojih misli v akcijo.  Določena komunikacija ali sporočilo lahko zbode.  Pustolovsko potovanje je lahko v ponudbi.  Mladi ljudje so lahko posebno agresivni ali razposajeni, prinašajoč zmedo v vaše življenje.

Merkur konjunkcija Natal Mars  

Return Merkur v konjunkciji z Natalnim Marsom sugerira prejem spornih ali šokantnih novic.  Pazite na svoj temperament in bodite posebej previdni, da prej premislite preden spregovorite.  Če so kazalci zdravstvenih težav v karti, ta aspekt lahko nakazuje probleme s pljuči, gornje okončine ali gastro črevesni trakt.  Bodite tudi previdni med vožnjo ali z mehanskimi napravami, ker ste pod tem aspektom nagnjeni k nezgodam.

 

Merkur konjunkcija Jupiter – Koristi poklicnim veščinam. Dobro za biznis. Prinese dobro presojo, toleraco, praktičen občutek, izboljšane odnose, celo povečanje v zaslužkih in dobre rešitve občutljivih zadev.

Merkur konjunkcija Natal Jupiter  

Solarni Merkur v konjunkciji z Natalnim Jupitrom širi tvoj um s svežimi idejami in novimi priložnostmi za učenje v tvojem življenju.  To je koristen aspekt za posle, prodaje in trgovino.  Ti si sposoben videti veliko sliko in predvideti prihodnje razvoje.  Kakršenkoli tip intelektualnega dela gre dobro.

 

Merkur konjunkcija Saturn: Zmanjša samozavest. Prinaša skrbi in omahovanje. Boljše je, če je ASC v kozorogu ali vodnarju, kot če je v Dvojčku in Devici.

Solarni Merkur v konjunkciji s solarnim Saturnom označuje to kot leto, ko lahko napraviš nekaj resnega razmišljanja. Tvoj občutek organizacije in tvoje hladno premišljevanje je lahko veliko premoženje v tvoji karieri. Priložnosti za potovanje, verjetno povezano z delom ali drugih  obveznosti se lahko samo predstavi. Sedaj je dober čas da obvladaš osnovne informacije, ki bodo  oblikovale temelje tvoje kariere. Tvoja temeljitost, analitične sposobnosti in globina misli koristijo izobrazbi, raziskave, pisanje, poučevanje, filozofsko preiskovanje in preiskava sebe. Intelektualna prizadevanja so v počasnem ampak stabilnem razvoju. Drugi spoštujejo tvojo zaskrbljenost in miselno ostroumnost. Mladi ljudje pričnejo prevzemati bolj resen in odrasel pristop do življenja. Ta konjunkcija včasih nakazuje depresivno miselnost in občutek potrtosti.

 

Merkur konjunkcija Uran:

Novi interesi, neobičajne misli, ideje in projekti vas popeljejo izven vašega običajnega okolja. Če je ta konjunkcija v 10 hiši to prinese nenadno novo poklicno smer ali spremembo poklica.

Merkur konjunkcija natal Uran:

Vi boste zelo spodbujeni, da sodelujete v pogovorih in izmenjavate ideje z ljudmi okoli sebe. To vam bo omogočilo, da izrazite svoje bolj osebno prepričanje, ki se lahko razlikuje od splošnih pravil in običajev v družbi. Želeli boste izraziti svoje revolucionarne ideje za spreminjanje sveta. Ideje in pogovori s prijatelji bodo prav tako spodbujali vaše ustvarjalne strani in boste prišli do nekaj izvirnih konceptov v tem letu.


Merkur konjunkcija Neptun:

Prinaša iluzije, pretirane upe in pomanjkanje zdravega razuma. Dobro za izlete in domišljijsko intelektualno delo…če je v 3 ali 9 hiši. V 5 hiši nakazuje platonsko razočaranje v razmerju ali lažno nosečnost, na prevare lopova ali šarlatana, kraje, če je v 2, 6, 12  ali je kotno.

Merkur konjunkcija natal Neptun:

Ideje drugih ljudi se vam lahko zdijo zmedene in težke za razumeti. Občasno lahko postanete prav razočarani glede določenih pripomb, ki jih slišite. Vendar, pogovori, ki jih boste imeli z določenimi prijatelji bodo stimulirali vašo domišljijo in kreativnost. Morali bi upreti nagnjenosti, da sprejmete neke teh idej kar brez vprašanj.

 

Merkur konjunkcija Pluto: Koristi matematiki, računovodstvu, študiju, finančni ureditvi. Ustvari vas zelo sposobnega v tem znaku in hiši v tem letu.

SR Merkur konjunkcija Natal Pluto

Solarni Merkur v konjunkciji z Natalnim Pluto poudarja vaše moči komunikacije in vi zlahka vplivate na  druge s svojim mišljenjem. Vaš um je oster in vaše opazovalne veščine so ostre. Vi ste sposobni prepričljivo predstaviti ideje drugim. Vaše misli so lahko usmerjene zadevam, ki jih simbolizira Pluton, kot je smrt, ponovno rojstvo, transformacija, seksualnost, moč in kontrola. Paziti se morate, da ne postanete preveč fanatični glede določene ideje. Napete izkušnje se lahko pojavijo med potovanjem ali medtem, ko delite svoje ideje z drugimi.

Izmenjava idej z drugimi lahko privede neka skrita, potisnjena čustva in spomine iz vaše preteklosti v zavest, s tem se sprosti notranji pritisk in olajša spremembo in transformacijo v vašem življenju. Po drugi strani, lahko tudi poskušate manipulirati in nadzorovati  ideje drugih.VENERA

SR Venera konjunkcija z natal Sonce:

Imeli boste močan magnetizem in šarm skozi to leto in obstaja možnost romantičnega srečanja z nekom. Pozitiven odziv in prikaz naklonjenosti, ki jih boste prejeli vam bo dalo zelo  dober občutek o sebi.  Vi boste aktivno sodelovali na sestankih, ki se jih boste udeležili in če imate vodilno mesto, boste sprejeti in spoštovani od vseh.


SR Venera konjunkcija natal Merkur:

Obstaja možnost, da srečate nekoga, ki vam bo zelo privlačen zaradi vaših zanimiv idej in vaše inteligence. Vi boste bolj analitični in logični z načinom povezovanja z drugimi ljudmi. Imeli boste sposobnost komunicirati in izražati svoje mnenje na učinkovit način v svojem družbenem krogu. Vas bo privlačilo do ljudi in krajev, kjer boste našli harmonijo in mir.


SR Venera konjunkcija z natalno Venero:

Privlačili boste veliko ljubezni skozi to leto. Obstaja možnost, da se stara ljubezen vrne v vaše življenje, kar vas bo osrečilo. Tudi boste zelo zadovoljni z vašim družbenim življenjem in boste imeli zelo tople in harmonične odnose.


Venera konjunkcija Mars :

Na glavo postavljeno ljubezensko življenje slabše kot pri opoziciji, posebno , če je v 1,3,5 ali 8 hiši. Napravi vas zelo seksualne, kar zamegli presojo in seksualno življenje postane problem. Pogosto je to videti pri nezvestobi; prinese kratko avanturo, ki povzroči probleme.


Venera konjunkcija Jupiter:

Prinaša uspeh, blaginjo v hišah denarja (2 ali 8) ali 10 hiši. Prinaša dobro srečo z lahkoto. Izboljša vaše splošne življenjske pogoje. Daje prijetne počitnice. Nekateri nimajo nikoli to konjunkcijo v svojem življenju.

Ta dva dobrodelna planeta spojena skupaj obljubljata dobro srečo v prihajajočem letu.  Usluge, družbena povabila in finančne koristi pridejo na tvojo pot; in ti si sposoben deliti svojo srečo z drugimi.  Nekateri se zaljubijo ali se poročijo v takšnem letu.  Glasbeni in umetniški projekti gredo dobro.  Ta ugoden aspekt dosti zmanjša intenziteto kateregakoli stresnega trenda kjerkoli v karti povratka- Return chart. Pomoč bo na razpolago, če jo boste potrebovali.  Največja nevarnost tega aspekta je pretirano vdajanje (hranjenja ali pitja in podobno).

 

Venera konjunkcija Saturn:

Prinaša nezadovoljstvo v ljubezni. Nadaljevanje napete situacije. Problematicne veze s starejšimi osebami. Problemi z ledvicami, venami, kožo.
Je prednost , če je v Tehtnici in nekako koristno, če je ASC v Kozorogu ali Vodnarju.

Venera v konjunkciji s Saturnom nakazuje da postaja resno glede ljubezni, denarja in umetniških prizadevanj. Ta aspekt lahko prinese odgovornost, obveznosti in morda težave v vašem finančnem in čustvenim življenju. Z denarjem gre na tesno in finančne izgube so možne. Ljubezen se lahko pojavi, ampak ima ceno. Ti postaneš bolj ubogljiv in iskren v zadevah srca. Zakonska zveza je možna. Če nisi vezan se lahko povežeš s starejšo, zrelo ali bolj resno osebo. Tvoj občutek za dolžnosti te lahko vodi, da žrtvuješ osebno zadovoljstvo ali koristi za vzrok, ki ga ceniš in neguješ ali za osebo, katero ljubiš. Nič nenavadnega ni, da se ustalite in se zavežete v razmerje v tem času.

 

SR Venera konjunkcija natal Saturn:

Lahko  postanete precej brezbrižni glede prikaza ljubezni od drugih ljudi in lahko, da ne boste zmožni vrniti ljubezni osebi, ki se je zaljubila v vas. Odgovornosti in dolžnosti vašega poklicnega življenja bo povzročile, da zanemarite in ignorirate vaše družabno življenje. Nagnjeni boste, da delujete na resen in hladen način, kar lahko drugi zamerijo in se pritožujejo glede tega.

 

Venera konjunkcija Uran :

Nemir v vašem ljubezenskem življenju, še posebno , če je v kotni ali v 5 hiši. V 7 hiši prinaša ločitev ali resen nenaden prevrat.

SR Venera konjunkcija natal Uran:

Ko se povezujete s prijatelji ali ljubezenskimi partnerji, boste manj zadržani in boste pokazali svojo bolj uporniško stran. Morda boste celo nagnjeni storiti nekatere nore stvari, ki jih ne bi naredili ob drugem času. Počutili se boste polni energije in kreativni in ne boste pripravljeni slediti vaši redni rutini. Iskali boste načine, da bi napravili spremembe v vašem življenju in bi lahko prekinil odnose za katere mislite, da so preveč omejujoči in zahtevni.

 

Venera konjunkcija Neptun:

Odvisno od aspekta Venere in Neptuna v rojstni karti. Če je v rojstni sekstil ali trine, to prinese srečo, uspeh in inspiracijo na področju hiše. Če je v rojstni kvadrat ali opozicija, prinese izdajstvo, prevaro, razpad ljubezenskega življenja, nervozno depresijo, ki lahko meji na blaznost, psihični ali fizični propad.

Z Venero v konjunkciji z Neptunom, ti postaneš idealističen in naiven glede družbenih in romantičnih razmerij. Ti lahko srečaš ali se poročiš z ljubimcem svojih sanj.  Umetniški in kreativni projekti gredo posebno dobro.
Če ta konjunkcija oblikuje trde aspekte, lahko nekdo tebi blizu odide iz tvojega življenja. Okoliščine  lahko ujame realnost tvojih duševnih vezi proti tvojim idealnim željam kakšno bi lahko tvoje razmerje bilo.  Občasno, ta aspekt lahko označuje izgubo, bolezen ali potrebo za hospitalizacijo, toda samo, če so še druga takšna nakazila v karti.

 

Venera konjunkcija Pluto:

Prinaša neobičajno ljubezen; napeto emocionalno življenje. Povečanje vašega šarma prinaša uspeh. Lahko doživite laskavo zvezo, ki je koristna.

SR Venera konjunkcija natal Pluto:

Prejemanje ljubezni od nove osebe bi lahko prineslo velike spremembe v vašem življenju. To lahko prinese na površje negativna čustva ali zelo močne spomine preteklosti, ki vas še vedno mučijo. Vendar pa vas ta nova ljubezen lahko osvobodi teh preteklih strahov in preoblikujejo vaše življenje. Po drugi strani, morda ne boste sposobni reagirati na pozitiven način in boste postali zelo ljubosumni in posesivni do te osebe, ki jo ljubite in ki vas ljubi.
MARS

SR Mars konjunkcija natal Mars:
Vi boste odgovorili na enak način na vsako kritično ali agresivno obnašanje  drugih. Lahko ste prav tako obdani z zelo energičnimi in aktivnimi ljudmi, ki vas spodbujajo. To leto bo zelo dobro za udeležbo v športu ali tekmovanjih.

Mars konjunkcija Jupiter:

Velik uspešen prevzem (podvig); velika sreča; postavite rekorde; ali rizična, drzna akcija, kjer se ne zavedate nevarnosti in posledic. Dobro aspektiran in kotni prinaša uspeh posebno v 10 hiši. Neugodno aspektiran in postavljen prinaša trčenja, konflikte, bitke in pravne procese.

Mars konjunkcija Saturn :

Kaže dolgotrajne in težke napore v hiši kamor pade. V 6 ali 12 bo borba za zdravje. Če Saturn ali Mars vlada ASC vi naprtite te nepomembne napore na sebe. Prinese fizične in psihološke napore in prikazana je moč volje. Včasih prinese puljenje zob ali operacijo kosti.

Mars konjunkcija Saturn : Kaže dolgotrajne in težke napore v hiši kamor pade. V 6 ali 12 natalne ali solarne bo borba za zdravje . Če Saturn ali Mars vlada ASC vi naprtite te nepomembne napore na sebe. Prinese fizične in psihološke napore in prikazana je moč volje. V 6,8 ali 12 prinese puljenje zob ali operacijo kosti.

Mars konjunkcija natal Saturn:

Vi se boste zelo kontrolirali na solidni osnovi, ko boste soočeni z agresivnimi ali nepotrpežljivimi ljudmi. Ne boste si dopustili, da bi postali napeti in vznemirjeni z njihovim obnašanjem. Po drugi strani, nekateri ljudje lahko postanejo jezni zaradi vas, zaradi vaše navidezne brezbrižnosti ali strogosti na nekih področjih.

 

Mars konjunkcija Uran:

Nepričakovan, nenadna nezgoda ali pripetljaj. Če je ta konjunkcija na ASC ali Mars ali Uran vladar ASC, vi povzročite nezgodo. Drugače je to izven vaše kontrole kot hurikan. Reagirate impulzivno; imate nedisciplinirano obnašanje. Idealno je potrošiti energijo na ekstremne športe.


Mars konjunkcija Neptun:

Kaže razsipavanje energije na področju hiše kamor je padla. Nesmiseln projekt; Nedokončani posli; Nadležne komplikacije z družabniki; pravne težave v skupnih projektih; razočaranje.


Mars konjunkcija Pluto:

Porast dela materialnega pomena, ki izboljša življenje. Pomoč od prijateljev , posebno v karti ženske.

Na vrh
Domov

JUPITER

 

SR Jupiter konjunkcija natal Luna:

Zelo boste zadovoljni z dokazovanjem prijaznosti, pomoči ali sočutja, ki vam bo ponudeno od drugih v tem letu. Boste našli veliko zadovoljstva, veselja in sreče v družbi nekaterih ljudi v vašem življenju v tem času in se boste počutili zaščitno in ljubeče do njih.


SR Jupiter konjunkcija natal Merkur:

Iskali boste stike z nekaterimi ljudmi, ki vas duševno spodbujajo skozi znanje ali modrost, ki ga delijo z vami. Poleg tega bo njihova prijaznost in sočutje ustvarila, da bo lažje za vas učinkovito komunicirati.


SR Jupiter konjunkcija natal Mars:

Ne boste dobro shajali skupaj z neambicioznimi, brezbrižnimi ljudmi v letošnjem letu. Boste zlahka izgubili potrpljenje, ko bodo drugi reagirali na stvari na površen način. Verjetno boste dražili ali jezili ljudi zaradi svojega pomanjkanja takta ali prožnosti.


SR Jupiter konjunkcija natal Jupiter:

V tem letu boste obkroženi z ljudmi, ki imajo enake želje kot vi za zabavo, kot tudi za študij in širitev svojega znanja. Vaš optimizem, pozitiven odnos in občutek za pravičnost bo privlačilo druge k vam.

 

Jupiter konjunkcija Saturn :                                                                                              

Prinese stabilnost na področju vašega življenja, ki ga definira hiša v katero pade ta konjunkcija, za leto ali več. Če Jupiter ali Saturn vlada Natalni ali solarni 10 hiši, to koristno utrdi kariero.


Jupiter konjunkcija Uran :                                                                                        
 

Nova smer na področju doma ali v karieri. Če je ta konjunkcija v rojstni karti označuje veliko spremembo, ker se to pojavi vsakih 14 let; glavni dogodki. Če je v solarni prinese ta konjunkcija novo smer, ki bo trajala več let. Življenje se lahko izboljša zaradi nakupa izuma , računalnika, inovacije…


SR Jupiter konjunkcija natal Uran:                                                            

Navdušenje in optimizem drugih, bo prineslo na površino vašo uporniško, nenavadno stran. Sposobni boste izrazite svoj resnični jaz bolj svobodno in boste svoje izvirne ideje objavili v pogovorih z drugimi. Drugi ljudje bodo uživali z vami, saj boste zanimivi in zabavni spremljevalec, ko ste skupaj z drugimi pozitivnimi, zabavno ljubečimi ljudmi.

 

Jupiter konjunkcija Neptun :                                                                                     

Nepričakovan kaotičen razvoj v tej hiši; iznad vaše kontrole. Dobro aspektiran prinese srečo ampak je manj trajno ali srečno , kot bi pričakovali.

Širitveni Jupiter združen z vizionarskim Neptunom v solarni karti poveča vašo kreativnost in dvigne vašo intuitivno zavednost.  To je idealističen aspekt drugega sveta. Naklonjen je umetnikom, igralcem, glasbenikom, kreativnim pisateljem in drugim, ki uporabljajo domišljijo in iluzijo pri njihovem delu.  Globoke duhovne ali mistične izkušnje, ki povečajo tvoje sočutje za človeštvo so mogoče.  Ti pridobiš, če slediš svojim slutnjam in dobrim občutkom.  Drugi te lahko celo smatrajo za psihika.  Močna osebna rast se lahko združi s prakso meditacije, opazovanja ali druge duhovne navade.

SR Jupiter konjunkcija natal Neptun:

Obkroženi boste z ljudmi s katerimi lahko delite in razvijete svoje ideale in duhovna prepričanja. Počutili se boste zaščiteno in varno, da prosto spustite vašo domišljijo v dnevno sanjarjenje in da povečate svojo ustvarjalnost.


Jupiter konjunkcija Pluto : Prinese religijsko vnemo, notranje močno prepričanje.

 

Jupiter konjunkcija Midheaven

S solarnim Jupitrom na Midheaven, lahko predvidite priložnosti za razširitev poklicne širitve in pozitiven razvoj v vaši karieri. Časti, nagrade, napredovanja, dvig plače, akademske stopnje ali druge vrste priznanja vaših dosežkov lahko pridejo na vašo pot. Vaša finančna slika se lahko izboljša.  Pričakujte, da boste v središču zanimanja in za prejemanje ugodnih javnosti. To je odlično za tiste, ki iščejo vidik javne funkcije. Morda boste pozvani, da pišete, poučujete, potujete ali komunicirate s tistimi na daljavo. Ljudje z vplivom in avtoriteto lahko pripomorejo k spodbujanju vaše kariere in lahko pridete v kontakt z bogatimi in slavnimi.
Na splošno, konjunkcija Jupitra z enim od kotov karte je znak uspeha, časti, finančni dobiček, priložnost, zaščita, priznanje in dosežek. Nič nenavadnega ni, če se poročite, imate otroke, prejmete nagrado ali zaslužite promocijo v skladu s tem vplivom. Lahko tudi začnete fakulteto, zaključite diplomo, napravite značajno bistveno pot, uredite pravne zadeve ali sodelujete pri dogodkih, ki bodo razširila vaše življenje v pozitivno smer. Verska in filozofska vprašanja so prav tako prednost in je podpora pri tem.Part of Fortune - Točka sreče

 

Solarna Točka sreče v  konjunkciji SR Sonca

Ta izjemno srečen aspekt obljublja uspešno in cvetoče leto.  Verjetno boste prejeli  neke vrste prepoznanja za dobro opravljeno delo.  To je leto, ko boste zasijali.  Časti, nagrade, popularnost in povečan prihodek pogosto spremlja to konfiguracijo.

Solarna Točka sreče v opoziciji SR Jupiter

Jupiter v stresnem aspektu do točke sreče kaže prekinitev žalosti in konec neke vrste trpljenja, ki je bil del tvojega življenja. Koristi pridejo na tvojo pot, vendar je cena za vašo srečo. Prišel si do spoznanja, da ni brezplačnega kosila.

Solarna Točka sreče konjunkcija Natal Saturn  

Return Part of Fortune v konjunkciji z Natal Saturn je ugodna za ustanovitev korenin in postavitev temeljev za prihodnost varnost.  Močno delo in sprejem odgovornosti je verjetno, da izplača velike dividende.  Nekateri vstopijo v resno obvezo razmerja pod tem vplivom.

Solarna Točka sreče konjunkcija Natal Uran 

 Z Return Part of Fortune na Natalnem Uranu se pripravi za prijetno presenečenje udarca sreče, ki je tako dobro, da ne verjameš, da je resnično. Uspeh v tehnoloških prizadevanjih se pojavlja z lahkoto pod tem vplivom.

Solarna Točka sreče konjunkcija Natal Pluto

Solarna točka sreče Part of Fortune v konjunkciji z Natal Pluto lahko ustvari nepričakovan dobitek ali označuje izboljšanje tvojih finančnih okoliščin.  Kakršenkoli tip raziskave, preiskave ali globok študij se bo dobro izšel.

Solarni North Node konjunkcija z Natalno Luno

Osebna rast pride od spremljanja vaših  emocionalnih potreb in interesa varnosti. Vaše intimne vključitve z drugimi vas bodo veliko naulile o sebi.

Solarni North Node konjunkcija z natal Saturn

Prinaša zapadle nagrade za pretekla prizadevanja. Veliko resnice je v tem in to pogosto sovpada z ogromnim strokovnim napredkom navzgor, kot tudi vpliva na stabilizacijo na splošno.SATURN


Saturn konjunkcija z natal North Node
Je rečeno, da je še posebej karmično v naravi, prinaša zapadle nagrade za pretekla prizadevanja. Veliko resnice je v tem in to pogosto sovpada z ogromnim strokovnim napredkom navzgor, kot tudi vpliva na stabilizacijo na splošno. Če se Saturn obrne retrogradno in prehaja preko te točke dvakrat ali trikrat, te nagrade lahko pričakujemo ob vsakem stiku. Nadomestni tranzit North Node na Saturn deluje na podoben način. Če se nagrade ne zgodijo je morda čas, da preverite svoja prejšnja prizadevanja.

Saturn konjunkcija Natal Merkur
S Saturnom v kontaktu z vašim Natal Merkurjem, boste verjetno postali zelo resni pri učenju, komunikacijah in drugih mentalnih prizadevanjih skozi leto. Vi ste sedaj sposobni napete koncentracije in lahko dosežete uspeh pri pisanju, izobraževanju, raziskavi ali kakršnem koli prizadevanju, ki zahteva globlje misli in pozornost do detajlov. Obstaja možnost , da se počutite izolirano, depresivno ali preveč ujeti v svoje ideje ob tem času. Potovanje za nek resen namen je lahko združen s tem aspektom. Lahko se tudi počutite obremenjeni  z zadevami mladih ljudi – bližnjih v sorodstvu. Razočaranje, frustracije ali stiska se lahko pojavi v zvezi z zadevami, ki jim vlada Natalna Hiša z Dvojčkom  ali Devico na pragu.

Saturn konjunkcija Natal Jupiter

Saturn, ki pade na Natalni Jupiter pogosto kaže željo po samoti in potrebo biti potrpežljiv pri doseganju svojih ciljev. Vi verjetno, da izvajate dodatne odgovornosti med letom. Trdo delo in vztrajnost bo nagrajena. Ta aspekt prinaša priložnosti za povečanje modrosti in utrditev svojih izvorov. Lahko kupite dom ali spremenite svoje bivanje v skladu pod tem vplivom. Pogosto se to odraža kot potreba napraviti izbiro med denarjem in srečo. Razočaranje, frustracije ali stiska se lahko pojavi v zvezi z zadevami, ki jim vlada Natalna Hiša s Strelcem in Ribo na pragu.

Saturn konjunkcija natal Saturn:
Občutili boste željo, da spravite svoje življenje v red in se boste zanesli na pomoč nekaterih ljudi, da bi to storili. Verjetno boste obkroženi s starejšimi ali zrelimi ljudmi s katerimi boste delili svoje interese. Dolžnosti in odgovornosti vašega vsakdanjega življenja vam bodo pomagale, da rastete in da postanete bolj realna oseba. Postali boste zavedni svojih omejitev in boste potrpežljivo delali, da jih premagate. Čutili boste, kot da ste začeli novo stopnjo v svojem življenju, kar bo zahtevalo, da se bolj zreli, razsodni in resni.


Saturn konjunkcija natal Uran:

Čeprav vas bodo vaša dnevna rutina in dolžnosti vodile, da želite spremeniti svoje življenje v drugačno smer, boste ugotovili, da je težko biti spontan in kreativen kot bi želeli. Upirali se boste omejitvam in prepovedim, ki so vam naložene od drugih. Hrepeneli boste za popolno svobodo, toda to bo težko v tem času. Razočaranje, frustracije ali stiska se lahko pojavi v zvezi z zadevami, ki jim vlada Natalna Hiša z Vodnarjem na pragu.


Saturn konjunkcija natal Neptun

Vi boste zelo trdni, ko boste imeli opravka z drugimi ljudmi, ki so zmedeni in neodločni. Zaradi svoje hladnosti in vzvišenosti boste morda vzrok zamere ali kritike od drugih. Ne boste se počutili udobno z ljudmi, ki so preveč idealistični, zasanjani ali neobvezujoči ker boste gledali na stvari na bolj odgovoren in realističen način. Razočaranje, frustracije ali stiska se lahko pojavi v zvezi z zadevami, ki jim vlada Natalna Hiša z Ribo na pragu.


Saturn konjunkcija natal Pluto:
Zaradi bremena odgovornosti vašega vsakdanjega življenja boste imeli močno notranjo željo, da napravite spremembe in preoblikujete svoje življenje. Vi boste odgovorili na agresiven ali nasilen način do omejitev, ki so vam naložene z bolj strukturiranimi, togimi ljudmi. Vaša želja po spremembi je lahko razočaranje zaradi njihove brezbrižnosti ali pomanjkanja sodelovanja.

Solarni Saturn v aspektu Natal Plutona radikalno spremeni osnovno strukturo vašega življenja. Dogodki se pojavijo, ki povzročajo velike preobrazbe v vaši osebnosti in vas prisilijo, da se soočite z omejitvami moči in avtoritete. Vi ste nagnjeni k prenapornem delu in ste lahko podvrženi drastičnim spremembam v karieri. Krize, bolezen, depresija,  padci, nesreče, poškodbe, spopadi, udarci, in karamboli (dobesedno in metaforično) lahko spremljajo to konfiguracijo. Moč bojev lahko preizkušajo meje legitimne avtoritete. Zaskrbljenost glede staršev ali starševske figure lahko okupira vaš ​​čas. Razočaranje, frustracija ali težave lahko nastanejo v zvezi z zadevami, ki jim vlada Natalna hiša s Škorpijonom na pragu.


Saturn konjunkcija IC- opposition MC:

Lahko se počutite precej negotovi glede kakršnegakoli spoznanje, ki pride k vam v tem letu, raje ste neopaženi in v podrejenem položaj, da ostanete zunaj središča pozornosti. Obstaja lahko tudi nekaj žalosti nad izgubo ljubezni.
Izzivi lahko pridejo za soočenje in veliko izbire so na razpolago v vaši življenjski smeri, ampak katero izbrati, da je dilema. Morda se počutite nekoliko odrezani od sveta ali osamljeni, zato je pomembno, da se to zgodi, tako da lahko pridete v stik z notranjo osebo, da napravite zelo osebne spremembe sami.

Odnosi bodo podvrženi neznosnim testom in tisti šibki ne bodo preživeli in ovire se sigurno pojavijo na poslovnem področju poslovni areni. To je čas, da napravite prilagoditve v svojem življenju, zato ne dovolite, da vam čustvene povezave preprečujejo delo vašega življenja.


Saturn konjunkcija natal North Node
Je rečeno, da je še posebej karmično v naravi, prinaša zapadle nagrade za pretekla prizadevanja. Veliko resnice je v tem in to pogosto sovpada z ogromnim strokovnim napredkom navzgor, kot tudi vpliva na stabilizacijo na splošno. Če se Saturn obrne retrogradno in prehaja preko te točke dvakrat ali trikrat, te nagrade lahko pričakujemo ob vsakem stiku. Nadomestni tranzit North Node na Saturn deluje na podoben način. Če se nagrade ne zgodijo je morda čas, da preverite svoja prejšnja prizadevanja.


Uran konjunkcija Natal Luna
Solarni Uran v konjunkciji Natalne Lune prinaša pomembno in pogosto nenadno spremembo vašem emocionalnem življenju in splošnim okoliščinam. Intimno razmerje neobičajne narave lahko vstopi v vaše življenje. Ta aspekt tudi zviša vaše ambicije in odločnost, da dosežete cilje. Sedaj je dober čas za pregled vaših upanj in želja za prihodnost. Prijatelji so lahko v pomoč, ko si neusmiljeno prizadevate za svoje cilje. Morali boste paziti, da ne postanete preveč nemirni, trmasti, nervozni ali razdražljivi; drugače ste lahko uničevalna sila v svojem okolju.

Uran konjunkcija natal Jupiter:
Ugotovili boste, da vas ustvarjalni, nekonvencionalni ljudje s katerimi se družite v tem letu zelo spodbudni in prijetni. Vaš dober humor in vaša velikodušnost do teh ljudi se bo povečala. Občutili boste željo, da razširite svoj ​ ​pogled na svet zaradi njihovega vpliva in navdiha. Na negativni strani, obstaja možnost srečanja manj zanimivih ljudi, ki so škodljivi in neproduktivni in lahko v vaše življenje prinesejo kaos.

Uran konjunkcija Natal Ascendant
Solarni Uran v konjunkciji z vašim Natalnim Ascendantom nakazuje nenadne dogodke razdiralne ali šokantne narave. Vi se boste verjetno uprli proti kakršnim koli omejitvam , ki so vas prej držale nazaj. Vi ste sedaj bolj originalni, individualistični in napredni. Vaši osebni interesi in iniciative lahko zavzamejo nepredvidljive zavoje in obrate, kar vas vodi na nepoznan teritorij. Ljubezen na prvi pogled vam lahko spodnese noge, in obstoječe razmerje je lahko podvrženo glavnim spremembam ali  razdoru. Izrazit Uran pogosto opozarja na nesreče, poškodbe, preobrate in druge nepremišljene dogodke.
Zadeve, ki jim vlada hiša, ki vsebuje Uran ali tiste z Vodnarjem na pragu, v solarni ali  Natalni karti, bodo izredno pomembna v naslednjem letu.

Neptun konjunkcija natal Merkur:
Lahko imate težave, da bodo vaše ideje in mnenja jasno razumeli drugi. To lahko ustvari probleme v vaših vsakdanjih odnosih. Vi boste imeli posebno težave razumeti idealistične ali zelo realne ljudi, če poskušate uporabiti logiko, da si razložite njihove besede.

Neptun konjunkcija natal Jupiter:
Imeli boste prijazen, koristen odnos, ko imate opraviti z drugimi ljudmi, ki so zmedeni, jih je strah ali so negotovi. Ostali boste vedno pozitivni in mirni, ko poskušate pomagati drugim, ki so zmedeni. Po drugi strani pa se vaša pomoč lahko napačno razume pri osebi, ki ji poskušate pomagati.

Neptun konjunkcija natal Saturn:
Vi boste zelo trdni, ko boste imeli opravka z drugimi ljudmi, ki so zmedeni in neodločni. Zaradi svoje hladnosti in vzvišenosti boste morda vzrok zamere ali kritike od drugih. Ne boste se počutili udobno z ljudmi, ki so preveč idealistični, zasanjani ali neobvezujoči ker boste gledali na stvari na bolj odgovoren in realističen način.

SR Pluto konjunkcija natal Pluto:
Ta konjunkcija ne bo imela vpliva na vaše življenje.

 

SR Pluto konjunkcija natal Neptun:
Spremembe in transformacije, ki se pojavijo vas bodo zmedle ali bodo povzročile strahove in nesigurnost globoko v vaši notranjosti. Lahko, da boste poskušali uiti ali pobegniti stran od teh napetostih situacij v katere ste postali vključeni, ker niste pripravljeni sodelovati zavestno pri svoji lastni transformaciji. Na vas se bo z lahkoto vplivalo in delovalo od drugih ljudi skozi ta čas in bi se morali zavarovati proti tistim, ki poskušajo manipulirati z vami.