Sonce v hišah Solarne karteSonce v karti sončnega povratka - Solar Return:


Sonce je najbolj važen planet v karti sončnega povratka. Njegova pozicija s hišo kaže najbolj poudarjeno področje življenja v prihajajočem letu, kako in kje boš potrošil največ energije.
Znak in stopinja bodo identični kot je v tvoji Natalni karti. Hiša je lahko drugačna. To področje življenja predstavljeno s sončno hišo bo zelo važno to leto. Aktivnosti te hiše so, kjer ti želiš delati dobro in kjer dosežeš ponos v svojih dosežkih.
Solar Return Sonce v 1 hiši

Hiša novih začetkov, osredotočenje na sebe in osebnostni stil, ti lahko pričakuješ nove sveže začetke, in deluješ neodvisno pri povzemanju iniciative za svoje interese.


Solar Return Sonce v 2 hiši

Tvoj fokus bo na ustvarjanju varnosti skozi denar in osebnih izvorov, razvijanje svojih talentov in delanje na vašem občutku vrednosti.


Solar Return Sonce v 3 hiši

Ti boš raziskoval ideje, iskal znanje in informacije, bral, pisal, govoril, ustvarjal kontakte in se vključil pri poslovanju-trgovanju v tvoji lokalni skupnosti.


Solar Return Sonce v 4 hiši

Dom, družina in ustvarjanje trdnih osebnih temeljev bo važno.


Solar Return Sonce v 5 hiši

Pridobiti spoštovanje in prepoznanje skozi kreativno samo izražanje, romantične afere in se zabavati bo tvoje delo.


Solar Return Sonce v 6 hiši

Ti boš razvil svoje delovne veščine, izboljšal svoje zdravje, organiziral in nudil servis drugim.


Solar Return Sonce v 7 hiši

Tvoj fokus bo na razmerjih, partnerstvih, dajanje nasvetov in pogajanja osnovana na ustvarjanju ravnotežja in harmonije.


Solar Return Sonce v 8 hiši

Globoke veze, intimnost in osebna transformacija so na delu.


Solar Return Sonce v 9 hiši

Dogodivščine, tveganja so nakazana kot tudi odprtost do novih izkušenj, tuje kulture, višja izobraževanja in razvoj osebne življenjske filozofije.


Solar Return Sonce v 10 hiši

tvoje ambicije, razvoj kariere, avtoriteta in javna identiteta so stvari, ki te bodo zadevale.


Solar Return Sonce v 11 hiši

Tvoja individualnost in inovativne rešitve bodo tebe prinesle v skupinske aktivnosti, ki spremenijo status quo.


Solar Return Sonce v 12 hiši

Zdravljenje, pomoč drugim, pustiti na strani osebni ego, meditiranje in povezovanje direktno s svojo duševno realnostjo bo del tvoje usmerjenosti.
Čeprav pozicija Solar Return Sonca daje jasne informacije glede osebe, se mora vedno gledati tudi v zvezi z rojstno karto in progresijo. Karta sončnega povratka deluje fokusno in usmeri kaj se dogaja osebi na globlji stopnji progresne karte.


Reči nekomu, ki ima Sonce v solarni karti v 2 hiši v konjunkciji Jupitra vladajoč 2 hiši, da bo  razširil svojo  finančno bazo je običajno slaba napoved. Toda, če ima rojstna karta Jupiter v opoziciji Urana v natalni 2 hiši vključen; in progresna karta kaže Sonce v konjunkciji Urana...  potem bi to lahko delovalo kot ta širitev, ki jo Jupiter prinese v SR karti je povečanje sproščene  kapacitete Urana in oni osvobodijo večino njihovih izvorov to leto.


Vsaka karta bi se morala gledati kot celota. Pomeni, da dva planeta, ki sta v aspektu orbisa 1° v  progresu, če ta dva ista planeta ne tvorita noben aspekt v rojstni karti, aspekt v progresu ne bo efektiven.

Pozicija Sonca v solarnem povratku daje poudarek tej hiši za naslednje leto. Pomen v hišah je precej podoben pomenu sonca v tej hiši v rojstni karti. Vsak aspekt bi se tudi moral upoštevati.

 Na vrh
Sonce v 1 hiši SR - Spodbuja neodvisne akcije. Ustvari osebo bolj cenjeno, kot v drugih letih. To splošno nakazilo za osebni uspeh se zdi, da je spodbujevalec za hišo, ki se začne v Levu. Ta druga hiša bo poudarjena v letu, ko sonce pade v prvo hišo.

Sonce v 2 hiši SR - Zaslužek prihaja bolj lahkotno. Obstaja zjasnitev dojemanja glede potenciala zaslužka osebe, vrednot in uporabe osebnih izvorov.  Pod močno prizadetostjo bo ta položaj še vedno prinašal jasnost, ampak ta jasnost bo poudarila težave na tem področju življenja. Ambicioznost in trdnost namena je običajno močnejše v tem letu, toda pesimizem glede svojih sposobnosti in trme se lahko odrazi pod prizadetostjo.

Sonce v 3 hiši SR - Označuje leto z več kot običajno interakcijo z brati in sestrami ali sosedi. S kvadrati ali opozicijo lahko pride do konflikta z njimi. S Trigoni lahko enostavno obstaja priložnost za spoznavanje novih prijateljev v bližini doma. Drugi naravni fokus tega leta je učenje novih načinov komunikacij ali izpopolnjevanje starih. Pisanje, govori, klepet in druženje, vse to se povečuje v letošnjem letu. Če Razen če obstajajo težki aspekti in včasih tudi, če obstajajo, je to lahko dobro leto za začetek in podpisovanje pomembnih aplikacij in peticij. Uspeh pri študiju je treba presojati iz aspektov.

Sonce v 4 hiši SR -  Ne poudarja samo običajne stvari te hiše ... dom, starše, korenine, premoženje ... ampak se tudi zdi, da je njegov največji vpliv v zadnjem četrtletju leta. Odvisno od aspektov Sonca tukaj, to bi lahko bilo leto spremembe doma ali pa se oseba vključi v zemljiško posest.

Sonce v 5 hiši SR -
Tako kot Sonce v prvi hiši, Sonce tukaj je zelo odvisen od njegove Vladarja
za izražanje. Vladajoč 1, 3 ali 9 hiši se osredotoča na širitev zavesti in izražanja. Vladajoč 2 ali 10 , fokus bo  na poslovanje, denar, kariero ... itd. Če vlada 7 ali 11 potem vprašanja odnosov prevladujejo to leto. Ker je njegova peta hiša povezana z otroci ... ki se lahko pojavijo, toda tukaj se obnaša kot vsak drug planet in je močno odvisno od njegovih aspektov.

Sonce v 6 hiši SR -  Fokus bo letos na zdravju ali prinaša potrebo biti zelo zaseden z vprašanji hiše, ki ji Sonce vlada.  Kot poudarek na zdravju je na splošno neugodno ... vendar ga je mogoče omiliti z močno zavestno pozornostjo na potrebe telesa ... v smislu počitka, prehrane, telesne dejavnosti in zmanjšanje stresa. Ker je 6 hiša, hiša od storitev, (tukaj je vprašanje hiše, ki ji Sonce vlada) je pomembno, da so storitve dane svobodno, brez zamere.  Spet bodo aspekti dali več informacij. V težkih aspektih do Marsa in povezava (z vladarjem  Vladanje ali aspektom) do 10. hiše, na primer, oseba lahko doživi škodo v karieri zaradi preveč nepremišljenega dejanja, ki je bil namenjen za izboljšanje stanja.

Sonce v 7 hiši SR -  Ta pozicija podpira bolj partnerja, kot osebo samo. Če ste že v razmerju, bi to lahko bilo leto ponovne opredelitve tega razmerja. To bo na pobudo partnerja. Za samske je to leto medsebojnega delovanja z drugimi na bolj osnovi  eden do drugega. Aspekti bodo pokazali ali bo to lahko ali težko, stresno in boleče ali razburljivo in veselo. Sonce v tesni opoziciji ascendenta lahko prinese konflikt ... postavlja moč nad vašim življenjem v roke nekoga drugega. Na tekmovanjih ali tožbah, ki se lahko pojavijo med letom, je moč na drugi strani. Hiša, ki ji Sonce vlada lahko daje močne namige za osnovno podlago razmerja začeto ali preoblikovano skozi to leto.

Sonce v 8 hiši SR -  je običajno pokazatelj smrti med letom. Kdo ali kaj bo umrlo je mogoče videti s temeljito preučitvijo aspektov, njihovim vladanjem  in njihovo naravo. Kdaj bo smrt nastopila bo prikazano s progresijo Lune med enodnevnim premikom ali pogosteje, z vsakdanjo progresijo kotov v karti. Če nič ne kaže na smrt v progresni karti potem "smrt" v tem primeru ali ni niti blizu osebe same ali je stvar ali situacija, ne pa oseba. Z "lahkimi" aspekti, je to dobro leto za investicije, povečanje prihodkov in zmanjšanje dolgov.  Vsako konfliktno situacijo (glej 7. hišo zgoraj) bo verjetno zmagovalec sam. To še posebej velja, če je Sonce na koncu 7. hiše in se bere, kot v osmi. Težki aspekti ne pomenijo nujno katastrofe tukaj in jih je mogoče najbolje obravnavati, kot priložnost za transformacijo.

Sonce v 9 hiši SR-  Proizvede leto učenja. To ni nujno formalno, ampak se lahko kaže, kot duhovni razvoj in pogosto, kot potovanje. V zadnjem primeru, če gre za potovanje se bo pokazalo skozi vsakdanjo progresijo kotov bolj pogosto, kot lune. S težkimi aspekti do Sonca, ta vprašanja bodo še vedno dominirala, toda lahko so udarci, prepreke , blokade, opozicija, ali propad in  neuspeh. Na primer študent, ki izpade iz univerze v letu, v katerem Solarno Sonce v T-kvadratu v 9.. To leto je višja ambicija, kot običajno.

Sonce v 10 hiši SR-   bo prineslo pomembnost v karieri in v javnem življenju. Ugled se bo razširil in razen, če obstaja močna prizadetost, oseba ne bo imela nobene težave pri iskanju podpore, kredita, pokroviteljstva in pomoči. To je pogosto leto pospeševanja ali nekih izjemnih dosežkov. Prizadetost tukaj običajno ne zanika sloves in pomembnost, toda lahko ustvari, da je bolj težje.  Hiša, ki ji sonce vlada lahko nakaže verjetno povezavo z vzponom, odobravanjem ali ugledom.

Sonce v 11 hiši SR-   Razen, če je slabo postavljen ali močno prizadet, koristi uresničevanju načrtov in ciljev ... predvsem tistih, ki se nanašajo na hišo, ki ji Sonce vlada. S kvadrati in opozicijami  in posebno z aspektom in-konjunkcije to leto je lahko čas, ko pustite plane in cilje raje za prihodnjič, kot da jih uresničujete. To je lahko čas povečane aktivnosti na skupinski ravni toda pogosto deluje, da prinese novega prijatelja v življenje osebe. Kot pri 9 hiši –to je lahko čas povečane ambicije.

Sonce v 12 hiši SR-   
Običajno deluje, da razsvetli osebo do narave te hiše. To je običajno z nekaj nelagodja ...razodetje nekih skritih bolezni, ki povzroči da mora oseba poiskati zdravljenje. Če je sonce zelo prizadeto bo ogrozilo zdravje, ampak to je na splošno dober položaj za vse stvari, ki jim vlada dvanajsta hiša.

Preberi več >>> Sonce v hisah SR-I

Znak Ascendenta v SR