Mid-heaven v Solarni karti


Sever- Jug ali  Meridian OS Solar Return karteSever –Jug  ali Os poldnevnika  astrološkega zemljevida predstavlja poklic, javni imidž, starše in družinske zadeve. Midheaven na vrhu karte simbolizira vašo kariero, svetovni status in javne aktivnosti.  Imum Coeli (I.C.) na dnu karte označuje vaš dom, vaše domače življenje in končni zaključek tekočih zadev.  Planeti, ki oblikujejo bližnje aspekte z Sever- Jug Osjo solarne karte bodo obarvali poklicne in družinske zadeve skozi leto. 

Solar Return MC OVEN:


To leto se boste ukvarjali z novimi ambicijami in novimi podjetnostmi. Želeli boste biti zelo zaposleni in se želeli vključiti v nekaj novega. To leto je leto, ko boste želeli biti na prvem mestu. Profesionalno, obstaja možnost, da dosežete pozicijo avtoritete in se vam bo zdelo preprosto, da izrazite svoje ideje na vašem delovnem mestu. Vendar pa lahko pričakujete tudi nekaj nesporazumov ali napetosti na delovnem mestu. Boste morali pokazati več od povprečnega potrpljenja in razumevanja s sodelavci in družabniki.
 Če razmišljate o spremembi svojega poklica in začeti nekaj novega, bi to lahko bilo pravo leto! Pridobite lahko položaj nadzornika, kjer bi bili zadolženi in odgovorni za zaposlene pod vami. Vi boste iskali varnost in stabilnost zase in za vse druge za katere ste odgovorni finančno.
Vendar pa boste prav tako zelo željni za akcijo. Ne bo lahko najti ravnotežje med izpolnjevanjem svojih želja in izpolnjevanjem obveznosti, ki jih imate. Lahko vas prične zanimati ustvariti kar nekaj sprememb v vašem domačem okolju.  Ko postanete bolj aktivni pri vašem delu boste iskali mir in ravnovesje doma. Lahko dobite nujo, da naredite nekaj dekoracij okoli vašega doma. Vaš dom vam bo bolj prijeten sedaj. Lahko postane harmoničen prostor v primerjavi z vsem ostalim.      
Kakršenkoli konflikt ali težava v vašem domu se lahko reši bolj uspešno. Želeli se boste zabavati bolj kot po navadi in boste uživali v sproščanju s prijatelji in znanci.


Solar Return MC BIK:

To je dobro leto za doseči smiselne, konkretne in dobičkonosne cilje, zlasti tiste, ki so bili načrtovani v prejšnjih letih. Uskladili in organizirali boste svoje ambicije boljše in bodo bolj realistična, kar prinaša dobre možnosti za povečanje vašega dohodka. Verjetno boste postali bolj materialistični in zaskrbljeni glede statusa in izboljšanja svojega socialnega položaja. Posledično, ste lahko nagnjeni prezreti potrebe drugih. Morda ne boste tako čustveno na voljo vaši družini in prijateljem, kot ste po navadi bili.
Ta vpliv podpira dejavnosti povezane s financami, administracijo, posli in organizacijo.Če imate nekaj umetniške sposobnosti boste morda našli način za dobiček od vašega umetniškega  interesa, zlasti na področjih, kot so keramika, ročno delo ali obrti. Želeli boste uporabiti svojo nadarjenost, če je le mogoče, da ustvarijo denar. To bi lahko bilo leto konkretnega, materialnega uspeha, kjer se vztrajnost in pozornost do posebnosti lahko izplača.
Istočasno lahko imate nekaj napetosti v vašem domu v tem obdobju. Obstajajo lahko pogosta nesoglasja ali borbe ter določena stopnja borbe za oblast, ki jo bo težko rešiti.

Priporočljivo je, da poskušate zgladiti stvari s pogovori in s tem priti do nekih sporazumov. Ljubosumje in stare zamere so lahko vzrok napetosti. Preprečiti prihod v svoj dom ljudem, ki jih poznate, lahko povzroči težave med vami in vašimi ljubljenimi.


Solar Return MC Dvojček:


Vaša poklicna dejavnost bo raznolika v tem obdobju. Vi boste navdušili druge s svojo inteligenco in svojimi idejami. Če ste dokaj stabilna oseba, bo letošnje leto še bolj razburljivo in produktivno. Če se dolgočasite s svojim delom lahko spremenite delovno mesto, celo na drugačno vrsto dela v tem letu.
Ta vpliv koristi dejavnostim povezanim s komunikacijo, kratka potovanja, publikacije in pridobivanje informacij na splošno. V tem letu lahko razvijete svoje sposobnosti,kot pisatelj, novinar, govorec, prevajalec ali publicist. Ne glede na to, kaj povzamete boste bolj vključeni z izražanjem svojih idej in zamisli in sprejemanjem idej od drugih.
Morali bi biti previdni, da se ne širite preveč in sprejmete preveč projektov, ker potem obstaja nevarnost, da ni nič dobro uresničeno ali ne končate tiste, ki ste jih začeli. Čeprav ste morda nemirni in imate težave dolgo časa opravljati isto stvar s katero koli od dejavnosti, boste uporabili ta čas dobro tudi, če končate projekte, ki so najpomembnejši in nagrajujoči za vas.
Verjetno boste napravili več kratkih voženj v tem letu, od katerih so nekatere lahko povezane s podjetjem.
Aktivnosti z brati in sestrami in drugimi bližnjimi sorodniki bodo pomembna. Obstaja možnost delati neke vrste poslov z njimi. Vaše domače življenje bo bolj aktivno in zaposleno. Naredite lahko nekaj sprememb ali celo razmišljate o selitvi (če drugi kazalci to potrjujejo). Morda vas celo privlači ideja, da bi živeli v drugi deželi.

Solar Return MC RAK: 

Vaša poklicna aktivnost bo močno povezana z javnostjo. Boste pa zelo občutljivi in zaskrbljeni glede družbenega položaja. Bolj se boste zavedali svojega vedenja in se boste osredotočili na spajanje z množico. Lahko vzpostavite zelo pomembne osebne stike, ne da bi jih iskali. Vaša dejavnost bo pritegnila pozornost javnosti in lahko prejmete nekaj koristi od drugih. Vaš mir je lahko moten vendar vi želite, da bi se dobro razumeli z vsemi in ne boste vedno zmožni tega doseči.
Aktivnosti, ki imajo opraviti s poučevanjem in skrbjo za bolnike bodo zelo ugodne letos. Če ste že povezani z medicino, kemijo, farmacijo, politiko ali poučevanjem, bo to v vašo korist v tem obdobju. Prav tako lahko pričakujete nekaj nihanj v vašem dohodku.
Vaša občutljivost in želja, da stopite v stik s svojimi notranjimi občutki se bo povečala. Poslušajte jih in poskušajte razumeti, kaj vam govorijo. Zaupajte v svojo intuicijo!
Vaša mati ali druga ženska ima lahko močan vpliv na vas sedaj.

Lahko čutite določen pritisk družine, ki vas lahko na čase spodbuja, ampak občasno pa je lahko breme za vas. Ta vpliv se lahko nagiba, da postavite svoj dom v red. Stabilnost in mir bo zavladal v tem letu.    

Če imate nekaj težav, bodo sedaj rešene zahvaljujoč zrelemu in resnemu odnosu z vaše strani in s strani ostale vaše družine. Vadite svojo avtoriteto, je ključ za doseganje reda za katerim hrepenite. Če živite sami, vam je lahko neprijetno z vašo samoto in boste iskali spremljevalca.

Solar Return MC Lev:


Mid-heaven v Levu sugerira, da vaša kariera, status in javne aktivnosti bodo vključevale vašo sposobnost, da postavite sebe pod soj luči in napravite svojo unikatno označbo v svetu.  Vi boste samozavestni in nepopustljivi pri svojem delu.  Vaša sposobnost, da prodate sebe in svoje ideje lahko vodi do napredovanja v vaši karieri. Drugi bodo prepoznali in nagradili vaše dosežke v tem času. Sonce je vladar Mid-heaven v tem letu sončnega povratka. - To bo aktiven čas za samo-zaupanje, motivacijo, karizmo v podjetniškem duhu in lahko se pojavi pritisk v pozicijo vodstva ali pomembnosti.  Ljudje bodo opazili in soglasno lahko prejmete neke vrste časti, nagrade ali javnega prepoznanja.


Solar Return MC v Devici:


To leto koristi vsem nalogam, projektom in ciljem, ki zahtevajo mentalno strokovnost in natančnost. Čutili boste potrebo po popolnosti v vsem, kar počnete in boste analizirali vaše delo bolj previdno. Vi boste bolj natančni in previdni pri vašem delu ali poslih, zatorej boste napravili odlično delo z vsem, kar počnete.
Vaša koristna stran bo prišla na površje sedaj in boste pripravljeni sodelovati z vsemi, ki to potrebujejo. Čeprav boste osredotočeni predvsem na poslovne dosežke, ne boste v celoti zanemarjali svoje osebno življenje.  Delo ali posli povezani z administracijo, organizacijo, detajlno delo in znanosti so zelo ugodne. Pomembno je, da v tem letu še naprej na študirate in izboljšujete na področjih, kjer jo potrebujete. Ne zanemarjajte svojo intelektualno rast !....

Solar Return MC v Tehtnici


Možno, da boste to leto našli ravnotežje po katerem že dolgo hrepenite. Delali boste trdovratno in vztrajno, da uresničite svoje cilje. Diplomacija in vaš dar za družabnost bo šlo daleč v smeri doseganja uspeha, karkoli naredite v tem letu.  Prenagljena dejanja in nepremišljene odločitve bodo vplivale na vaš napredek. Pomembno bo, da premislite, preden skočite in načrtujete svoje delo skrbno in mirno.

Obstaja možnost, da vam misli zasedejo romantične težave, kar lahko vpliva na vaše poklicno življenje. Upravljajte s tem tako, da imate osebno in poklicno življenje ločeno in ne zapravljajte energije na tem. Če lahko dosežete čustveno ravnotežje boste močnejši v vsem, kar počnete, vendar se ne zanašajte na druge, da bi dosegli svoj osebni uspeh.
Ta vpliv daje koristi delu v skupinah za izpolnitev vaših ciljev, najti rešitev za kakršnekoli pravne težave, ki jih morda imate in poravnati razlike, ki jih še vedno imate z drugimi.
Pomembno je, da premagate in ozdravite vse grenkobe ali prizadetosti, ki ste jih doživeli v preteklosti in, ki lahko stojijo na poti vašega napredka.
Če je vaše delo povezano s sodišči, odnosi z javnostmi, diplomacijo ali neko umetniško obliko, boste imeli leto napredka in poklicno zadovoljstvo. Pravzaprav, ne glede na vrsto dela v katerega ste vključeni boste našli več harmonije in ravnotežja kot prej.
Vendar pa ta vpliv lahko tudi ustvarja močne napetosti v vašem domu. Glavni vzrok za nesoglasja in argumente bo prišel do drugih, ki želijo uvesti svojo avtoriteto nad vami.
Požar je lahko tudi grožnja sedaj, še posebej, če so podobna nakazila, ki to navajajo. Morali bi sprejeti vse potrebne ukrepe za zavarovanje svoje varnosti.


Solar Return MC v Škorpijonu

To leto bo prineslo transformacijo vaših ciljev. Verjetno boste imeli več strokovnih interesov in boste delali načrte za svojo prihodnost. Ta želja po spremembah je lahko zavestna, kot tudi podzavestna. Na splošno, ta vpliv ne prinaša enostavne spremembe. Ravno nasprotno, prišlo bo do nekaterih ovir, ki bodo testirale vašo lastno moč volje in poguma. Ampak istočasno lahko prejmete usluge in podporo prijateljev in sodelavcev ali širše javnosti.
Če je vaše običajno delo v zvezi z medicino, kemijo, preiskavami, znanosti na splošno ali metafiziko, boste imeli ugodno leto širiti svoje znanje in svoje sposobnosti. V vsakem primeru boste naleteli na neke drugačne, čudne in skrivnostne nadnaravne dogodke. Verjetno je, da se bo vaše zanimanje pri teh temah povečalo in bi lahko prišli v stik z ljudmi, ki delijo iste interese.
Skozi to leto ste lahko močno zaskrbljeni zaradi svoje notranje ali duhovne rasti. Lahko bi bil to kritični čas, ko boste raziskovali stvari, za katere prej niste nikoli bili zainteresirani. Teme, kot so umiranje, izkušnje blizu smrti, življenje po življenju, pretekla življenja in druge podobne zadeve bodo pritegnile vašo pozornost.

Vaš dom bo bolj trden in stabilen sedaj in da bo postalo vaše pribežališče in počitek. Če živite z drugimi ljudmi, edini problem, ki ga lahko imate je, da ne boste našli vso  razumevanje, ki ga potrebujete v tem obdobju. Ljudje okoli vas so lahko bolj konzervativni in tradicionalni v svojih prepričanjih in interesih. Ne pričakujte od njih, da bodo vedno razumeli spremembe, ki se dogajajo v vas, ker je to vaš notranji in osebni proces.

Na splošno je lahko ta čas nekoliko bolj aktiven, kot običajno. Poskusite, da ne delujete preveč impulzivno, ko si prizadevate za nove interese in pazite, da ne silite svoje ideje drugim, ki jih morda to ne zanima. Na ta način boste imeli mirnejše in bolj pozitivno leto.


Solar Return MC v Strelcu


Midheaven v Strelcu sugerira, da vaša kariera,  status in javne  aktivnosti bodo vključevale predvidevanja, navdih, povzemanje širšega pogleda in pripravljenost na tveganje. Določeno veselje do potovanja in želja po svobodi, avanture in navdušenje bo prežemalo vaše življenjsko delo. Vi ste sposobni prodati drugim sebe in svoje ideje. Delo povezano s potovanji lahko spremlja to postavitev.
Pozicija hiše planeta vladarja Midheaven solarne karte lahko da nekaj več informacij o vašem družbenem ugledu in poklicu v prihodnjem letu. Ker je planet Jupiter vladar znaka Strelca, je Jupiter vladar MC v tem letu.Solar Return MC v Kozorogu:


To je zelo dobro leto za konkuriranje na delovnem mestu in doseganje vaših ciljev. Vi boste zelo odločni in boste pokazali veliko vztrajanja pri delitvi vaših idej z drugimi. Počutili se boste zelo ambiciozno in prepričani vase, v svoje delo in ne boste imeli strahove ali negotovosti. Vendar pazite, da se ne premikate prehitro ali v naglici, saj bi to lahko prineslo nekaj nasprotovanja od drugih s katerimi delate.
Če se ukvarjate z znanostjo, administracijo, matematiko  ali neke vrste poslovanja podjetja boste zelo uspešni. Lahko vam je ponujen položaj z več avtoritete pri vašem delu, tisto, ki bi vam dalo možnost usmerjati in organizirati druge, zaradi tega vodi v napredovanje in / ali povečanje plače.Čeprav vse kaže na napredek v poslovnem svetu, vas lahko prav tako privlači opravljanje duhovne študije, ustvarjajoč vašo osebno rast bolj popolno.
Pri izbiri vaših ciljev bo važno razlikovati med glavnim in stranskim podjetjem in izberite jih ustrezno. accordingly. Organizacija in stalno delo so ključne besede za postati uspešen v letošnjem letu. Po drugi strani, boste morda izzvani s problemi, ki jih je treba rešiti, nasprotniki, ki predstavljajo izziv za vas ali nesoglasja s šefi ali ljudmi, ki so na oblasti, kar bi lahko oviralo vašo rast. Vi ste testirani v tem letu, da bi našli svoj pogum in zaupanje vase. Ne dajte prostor dvomu ali strahu, ampak bodite trdni in delujte po svojih lastnih idejah. Vaš uspeh v tem letu bo po zaslugi vaše vztrajnosti in trdega dela in ne zaradi sreče.
Na domači fronti boste našli ljudi okoli vas, ki delujejo na skrben način, ki vam daje čustveno podporo, ki jo potrebujete. Pomembno je, da ne žrtvujete svoje osebno življenje in ljubljene za svoje ambicije in materialne zadeve. Bodite velikodušni s svojo ljubeznijo in dobili boste odgovore in pomoč, kar potrebujete od ljudi okoli vas. To bi bil dober čas, da olepšate vaš dom, napravite potrebna popravila in nadaljujete z izboljšavami, ki ste jih prej morda načrtovali.


Solar Return MC Vodnarju:


To bo leto sprememb in izboljšanja v vašem profesionalnem življenju. Lahko prinese izboljšane delovne pogoje , začetek novih projektov, možna sprememba službe in razvoj novih zanimivih idej za prihodnost. Vaši cilji bodo daljnosežni, razvojni in nenavadni. Vaša dejavnost bo povezana s skupinami oseb - društev, organizacij, društev, odborov itd. - in vi boste iskal dejavnosti sodelovanja, ki vam koristijo, kot tudi drugim. Prejeli boste pomoč od vplivnih in močnih prijateljev in vi se boste zanesli na koristi od javnosti na splošno, kar bo povečalo vaš ugled in popularnost.
Če je vaše običajno delo v zvezi s komunikacijo, računalništvom, elektroniko, letalstvo, preiskave ali glasbo, bo to zelo pozitivno leto. Ne glede na to, kakšne vrste dela počnete, boste želeli in hoteli imeti odmor v vaši dnevni rutini in napraviti, kolikor je to mogoče, določene spremembe v svojem urniku.
V tem obdobju je pomembno, da razvijete svojo ustvarjalnost, ter da delate čim bolj v korist svoje skupnosti ali za drugih skupin ljudi.

Če je vaš cilj, da služite drugim na nek način, boste tudi sami duhovno rastli. Ne pustite, da vas strah pred spremembami ali prekršitev navad ustavi pri  uresničevanju svojih ciljev v tem letu.
Vi ne boste tolerirali avtoriteto svojega šefa ali kogarkoli drugega, ki poskuša omejiti vašo svobodo. Vaša neodvisnost bo močno poudarjena v tem letu. Ta vpliv tudi povečuje pomen in kvaliteto življenja v vašem domu. To bi bil dober čas za nakup nepremičnine ali naložbe, ki poveča vrednost vaše nepremičnine. V tem obdobju je verjetno, da boste investirali v stvari, ki bodo podražile vaš dom. Vi boste cenili dobro življenje in želeli najboljše za vas in vaše ljubljene.
Vendar pa ne pričakujte, da bodo popolno sprejeli vaše poklicne načrte in projekte tisti s katerimi živite. Možno je, da se boste morda morali ukvarjati z nekom pomembnim za vas, ki ima nekaj pomislekov, kaj počnete in se ne strinja z vašim novim ciljem.

Solar Return MC Riba:
 

Ker je to najbolj "viden" del solarne karte, predstavlja, kako vas dejansko vidijo v svetu  drugi. Predstavlja vaš bolj navzven ali javni obraz in kje boste verjetno naleteli na uspeh in vaš ugled v svetu.
Vaši cilji vas silijo, da delate vse zelo enostavno in lahkotno in morda malce na strani lenobe. Ljubeznivost, izredna občutljivost in razumevanje do težkega položaja drugih, ki imajo navidezno šibko naravo in ne močno zunanjost. Vi iščete nasvet od vsakogar in potem naredite vseeno to, kar hočete. Vi boste zelo psihični in intuitivni ampak na negativen način, nikoli videli dobro v čemerkoli. Vi ste skrivnostni, nerealni, sentimentalni, pravi romantik in sanjač. Obstaja močna navezanost na glasbo in lahko imate kariero v tem. Občasno boste raje sami, kot z drugimi.


Z Ribo na Midheaven letos, morate biti zelo previdni, da se izognete vsem vrstam škandala, ki vodijo do javne sramote. Morda imate več interesa za obisk ali biti okoli vode in kariere usmerjene okoli vere, gledališča, plesa, umetnosti, kakršnekoli  industrije čolnov, delati z invalidi, revnimi in manjšinskimi skupinami. Na neki točki boste verjetno imeli napad depresije, duševne in čustvene težave ali tajne težave z osebami avtoritete, očetovske figure ali vprašanja lastne vrednosti. Ribe lahko tudi imajo težave spopadati se  z odvisnostjo od drog ali alkohola.
Vi boste bolj pasivni, kot agresivni in bi se najraje ustavili, počakali, gledali in opazovali, kot povzeti aktivno udeležbo v čemerkoli. Vi bi raje, da se stvari dogajajo na način, kot se in se ne bi radi vmešavali. Vaša struktura prepričanja v religijske ali duhovne zadeve so čez normo in se obravnava na osnovi eden do drugega.
Okolje v katerem živite mora biti mirno, tako da se lahko počutite doma z njim, sicer vaša čustva postanejo prenapeta in neuravnotežena. Sočutje za vse stvari okoli vas ne glede v kakšnem stanju so, so morda ogromna, čeravno do živali, rastlin ali ljudi. Vi ste lahko zelo koristni za svet skozi vaše sočutje, duhovno prepričanje in humanitarna prizadevanja.

Vaše predstave so v področju domišljije in fantazije in je prostor, kamor lahko enostavno pobegnite, ko vas v življenju pritiska navzdol. Vi privlačite ljudi k sebi, kot magnet, zlasti tiste v stiski vedoč, da bodo našli povezavo s sočutno dušo. Celo tiste, ki so izkoriščali vas ali ne vedo kdaj je čas za soočenje njihovega lastnega življenja da tipajo in najdejo svojo lastno pot. Vidite šibkosti v vseh ljudeh in pogosto najdete izgovore za njihove slabosti in pomanjkljivosti. Vi ne boste sledili racionalnem in logičnem pristopu pri vsakdanjem življenju in bi bilo neumno od kogarkoli, da se prereka z vami, ker bodo morali najti oblak na katerem živite, da bi i
meli kakršenkoli vpli
v.


Sonce v hisah SR
Luna v Solarni karti
Aspekti v Solarni karti

Merkur v hisah SR
Venera v hisah SR
Mars v Solarni karti
Jupiter v Solarni karti
Saturn v Solarni karti
Uran v hisah SR
Neptun v Solarni karti
Pluto v Solarni karti
Konjunkcije planetov