Znak Ascendenta v Solarni kartiSolar Return Ascendent ZNAK KAŽE splošni temperament, nagnjenost in dostop do življenja v naslednjem letu.
V Ovnu - vi lahko sprejmete pobudo na področju življenja, kjer Oven pade v natalni karti. Lahko ste tudi nestrpni ali impulzivni na tem področju. To je leto priložnosti v katerih boste bolj avanturistični in boste imeli pogum napraviti spremembe. Bolj verjetno je, da privlačite nove okoliščine, ljudi in izkušnje v življenje. Vaš pristop k življenju je bolj neposreden kot običajno in drugi se lahko pritožujejo, da ste bolj vase zatopljeni in zamišljeni! Odločate se hitro v tem letu in ste verjetno bolj telesno aktivni.
Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR

 

V Biku - domače zadeve na področju financ vam bodo na umu. To je leto splošne stabilnosti. Vaš  pristop življenju je izrazito konzervativen in praktičen. Ste odporni na velike spremembe in skeptični do novih pobud. Ste na splošno zadovoljni, da pustite stvari kot so in niste nagnjeni iskati nove izkušnje (ali ljudi!). Vztrajnost in odpor napraviti spremembe lahko okarakterizirajo obdobje. Imate moč privlačnosti v tem letu, predvsem s pomočjo potrpežljivosti. Prav tako lahko čutite potrebo imeti več lepote v svojem življenju, prek svoje okolice in morda v zvezi z željo, da bi izboljšali svoj videz.

 Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR


V Dvojčku – ti rad greš ven, si družaben in zelo radoveden. Tvoja pozornost je kratkega razpona, vendar pa imaš svoj prst v preveč kolačih. Tvoji interesi so ogromni in je mogoče težko zaključiti projekte, da jih končaš preden svojo pozornost usmeriš kamorkoli drugam! Ti si odprt do številnih možnosti in morda preveč. Ti se težko držiš obveze.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR


V RAKU ste bolj občutljivi kot običajno, imate oči na varnosti. Vaša pozornost je obrnjena v vaš dom, vašo družino in domače zadeve. Lahko, da ste bolj introspektivni, kot običajno. Prevelika občutljivost in obrambnost je lahko problem. Varnost je gonilna sila v tem letu. Kot Rakov vladar LUNA daje pomembne namige na katerem področju življenja lahko naletite na nestabilnost in spremembe in zakaj občutite zaščitniški smisel varnosti, kot rezultat.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR

V LEVU - je vaša nuja ustvarjati zelo močna. Obstaja lahko bolj vključevanje z otroki ali predvsem romantično nagnjenje. Vaša podoba in vaš način postala zelo pomembna, predvsem zato, ker je Lev v  prvi hiši in vlada "zvezdi"  sončno povratne karte - Soncu.  Lahko imate bolj dramatično in izrazno to leto ali bi to lahko nakazovalo, da se fokusirate na otroke, hobije ali druga področja, ki jim Lev vlada, kar je odvisno od vaše osebne nagnjenosti, kot tudi vaših življenjskih okoliščin.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR


V DEVICI bo fokus na vašem delu, vaših navadah, vašem zdravju in rutini. Lahko je bolj ne-spektakularno leto—leto, ko ste lahko ujeti v ustvarjanju prilagoditev do svojega življenja in skrbi glede problemov. To je lahko precej vsakdanje leto (razen, če je Sonce ali ASCENDENT  v Devici natalen), ampak prav delovno. Lahko se boste počutili, kot da delate veliko priprave, vendar ne veste natančno, za kaj se pripravljate. Merkurjeva postavitev lahko nakazuje nekaj vodil, katera področja življenja zahtevajo prilagoditve.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR


V TEHTNICI - to je leto, ko najdete potrebo za kompromise, premislek in preskrbljenost. Vaš cilj je najti ravnotežje in doseči harmonijo. Pozicija Venere lahko preskrbi vodila do katerih področij življenja čutite to potrebo takoj. Lahko je močan fokus na odnosih in partnerstvih, ali lahko pričneš novo partnerstvo, ki zahteva veliko tvoje pozornosti. Lahko najdeš sebe nastaniti ali pod streho vzeti nekoga ali veliko svojega časa za pomirjanje drugih in moraš gledati, da ne postaneš preveč kompromisen ali preveč zaskrbljen, da ne trčiš čoln ob skalo. Zanimivo je, da ta ASCENDENT lahko predstavlja v letu, ko se ljudje poročijo kot tudi tiste, ki se ločijo. V mnogih primerih je lahko zelo srečno leto – tisto v katerem posameznik čuti, da življenje teče zelo gladko, verjetno zato, ker je on ali ona ohranjanja mir za vsako ceno.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR 

V ŠKORPIJONU - močna čustva bodo privrela na površino. Lahko je zelo introspektivno leto, ko odstraniš področja iz življenja, ki so videti površinski ali obstaja nezadovoljstvo na globlji ravni. Lahko je leto, ko se odtujiš od drugih z vidnim strogim načinom ali, ko prekineš prijateljstvo ali prenehaš z določeno družbeno aktivnostjo. Mnogo je odvisno od natalne hiše, kamor je padel Solar Return Ascendent. Lahko je tudi leto ko si izjemno fokusiran na specifične stvari, verjetno do točke obsedenosti. Karkoli je, postali ste močna oseba, da se lahko učinkovito soočate s spremembami za katere veste, da morajo zavzeti prostor v vašem življenju.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR

V STRELCU se počutite bolj avanturistično in nemirno to leto. To je lahko zato, ker si omejen ali  kot, da si v kletki in tvoja želja je, da prekineš z rutino. Verjetno ne veš kam točno želiš, ampak nemirnost je prisotna. V nekaterih primerih je potrebno prisostvovati pravnim zadevam. Verjetno privlačiš podporo od drugih ali imaš razlog, da imaš več upanja in si optimističen glede življenja. Jupitrov položaj lahko daje neka vodila, kaj točno hrani tvoj duh, ki ti daje nov zagon za življenje ali ti preskrbi dosti upanja. Moraš biti previden, da ne boš precenil svoje zmogljivosti v letošnjem letu. Poskusi, da ne spregledaš pomembne podrobnosti, kot so računi, ki jih je treba plačati.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR

V KOZOROGU bo fokus na odgovornostih, karieri ali poslovnih zadevah in materialnem svetu. Lahko občutite resnično potrebo, da se z vnemo lotite to leto in Saturnov položaj lahko da namige zakaj in od kje ta potreba prihaja. Postanete zavedni potrebe za večjo kontrolo ali samokontrolo v tem letu. Morda se boste počutili podcenjene in bi lahko postali dostojanstvena resna oseba v tem letu. Bodite previdni, da se odgovornost ne obrne v negativno, črno-belo miselnost.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR

V VODNARJU –potreba za neodvisnostjo in izraziti individualnost je izredno močna to leto. Lahko pretrgate svojo lupino letos in se pokažete, kot "nova oseba". Nekaj stopnje čustvene odcepitve in stabilnosti je verjetno. Če niste običajno trmasti in individualistični bodo ljudje okoli vas morda presenečeni nad vašim vedenjem v letošnjem letu. Bodite previdni, da ne bo odtujilo bližnjih, ko se osvobodite in čutite potrebo, da izrazite svojo individualnost.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR

V RIBI, to leto zna biti zelo sanjavo, brez določene smeri, ko rajši živiš v sanjskem svetu, kot da bi se ukvarjal z detajli vsakodnevnega življenja. To je lahko čas, ko se za krajši čas skriješ, delaš z nečim izza scene ali imaš večjo potrebo po samoti. Lahko je tudi leto, ko se resnično izogibaš "zadržuješ" . Nekaj skrivnega ali privatnega lahko precej okupira tvoje misli in tvoj čas to leto. Nekaj nemirnosti je verjetno in ti lahko imaš nekaj zadev pred sabo, kar zadeva tvoje prihodnje življenje in kar je pred teboj, kar zna biti osnova tvoje potrebe za pobeg v osamo.

Preberi več >>> Znak Ascendenta v SR


Seveda, natalna karta vedno igra vlogo. Nihče ne postane vzhajajoča riba za samo eno leto, zato se mora upoštevati tudi natalni Ascendent. Tudi, če je Solar Return Ascendent v istem znaku kot rojstni  Ascendant, to obljublja, da bo močno leto. Če pade SR Ascendent v znak tvojega Descendanta, se boš počutil nekako na milosti drugim. Če je SR Ascendant enak kot vaš natal Asc. Potem bo to leto  zelo važno leto z  močno  integracijo z vaše strani. Ne bo nujno lahko leto. Zunanji planeti Uran, Neptun in Pluto lahko pokažejo če bo vzrok težav ali prilik.

Sonce v hisah SR
Luna v Solarni karti
Aspekti v Solarni karti

Merkur v hisah SR
Venera v hisah SR
Mars v Solarni karti
Jupiter v Solarni karti
Saturn v Solarni karti
Uran v hisah SR
Neptun v Solarni karti
Pluto v Solarni karti
Konjunkcije planetov