Dnevnik za dan sončnega povratka



Dnevnik dogajanj na DAN Sončnega povratka

 

Astrologija je jezik simbolov. Je tudi študij časa. V vsakem danem trenutku je prisoten astrološki simbolizem, ki pomaga pri razumevanju tistega časa.
Skozi naše življenje, ljudje pridejo in situacije nastajajo. Na površini, ti ljudje so zares ljudje in te okoliščine so zares specifične, prepoznavni pogoji. Kakorkoli, ti ljudje in te situacije so tudi simbolične izkušnje v življenju, ki jih vsak izmed nas se doživlja. Naše izkušnje s temi ljudmi in temi pogoji nam nudijo priložnost razumeti nas same bolj popolno, da bi dobili razumevanje za naše vzorce in po možnosti, da si zavestno prizadevamo, da bi prekinili te vzorce, če tako želimo.

V okviru vašega dneva sončnega povratka boš prišel v stik z ljudmi in situacij in boste doživeli nekatere pogoje, ki se pojavijo v vašem življenju. In boste reagirali, kot tudi sodelovali s temi ljudmi in okoliščinami. Imeli boste vtise in napravili presojo v zvezi s temi dogodki in medsebojnim delovanjem. V nekaterih primerih se boste odzvali pozitivno in jih ocenili kot pozitivne izkušnje. V drugih primerih se lahko odzovete bolj kritično in jih presodite manj ugodno.

Trenutki teh izkušenj in medsebojno sodelovanje z drugimi skozi dan sončnega povratka se lahko prenese v prihodnost v tem letu.

 

V bistvu premisa je to: karkoli izkusiš na rojstni dan ( dan sončnega povratka) se bo simbolično preneslo v naravo življenja v tem letu. Poleg tega čas te izkušnje - bodisi zunanje ali notranje - se bo nanašal na določeno obdobje v letu, ko se ta "simbolika" verjetno ponovi.

 

To je; vsaki dve uri časa od vašega solarnega povratka predstavlja 1 mesec od datuma vašega sončnega povratka. Na enak način, približno vsake 4 minute je enakovredno enemu  dnevu v letu sončnega povratka.

 

Ali po domače; vsako leto sonce na vaš rojstni doseže položaj rojstnega sonca, vendar nikoli ob istem času. Točen čas je zapisan v Solarni karti- karti sončnega povratka.

Ta čas je začetek 24 ur v katerem vsaki dve uri predstavljajo mesec dni od datuma.

 

Zato je zelo dobro uporabiti papir in svinčnik in si zapisovati na dan vašega sončne vračanja. Zapišite določen čas, v katerem se stvari dogajajo v tem dnevu. Pravzaprav, boste morda želeli držati zelo podroben dnevni zapis o tem, kaj se je zgodilo. Prav tako je dobra ideja, da načrtujete stvari za ta dan, ker veste, da bo ugodno in prijetno, saj bo to postavilo ton ugodnosti in prijetne aktivnosti pozneje v tem letu.



Za ponazoritev na kratko, predpostavimo, da vaš sončni povratek nastopi ob 6:00. Ob 8:00, okoliščine, ki si jih izkusil (v zunanjem svetu ali vašem notranjem svetu) bodo simbolika tega, kar se bo dogajalo v vašem življenju približno en mesec po vašem rojstnem dnevu. Če si šel ven in imel čudovito večerjo z nekom, ki ga ljubiš, potem morda en mesec kasneje boste ugotovili, da je vaše življenje zelo lepo, skoraj kot da si  zunaj na čudoviti večerji.


Ali v kolikor imate ob 8:00 obisk zobozdravnika, se bodo v prenesenem pomenu v letu pokazale zdravstvene zahteve mesec dni po vašem dnevu sončnega povratka.

Če v naslednjih 24 urah dobite manjše denarno darilo, se v prenesenem pomenu v letu pokaže večji denarni dobitek (npr. dobite darilo ob 18:00, ko je 12 ur  preteklo, to pomeni 6 mesecev po vašem dnevu sončnega povratka).

Dnevni zapis mora teči šest ur pred vašim sončnim povratkom in še 30 ur pozneje. Šest ur prej so simbolika treh mesecev, ki vodijo do vašega rojstnega dne. Tudi ti dogodki in okoliščine so simbolika, kar ste že doživeli in videli, simbolika pomaga postaviti nedavno preteklost v perspektivo. Šest ur po 24 urah rojstnega dne, je prav tako pomembno. Sklicujejo se na zagon tega leta kot prehod v naslednji sončni povratek in vašo sposobnost napraviti uspešen prehod iz enega leta zadeve v naslednje leto zadeve.
Sonce v hisah SR
Luna v Solarni karti
Aspekti v Solarni karti

Merkur v hisah SR
Venera v hisah SR
Mars v Solarni karti
Jupiter v Solarni karti
Saturn v Solarni karti
Uran v hisah SR
Neptun v Solarni karti
Pluto v Solarni karti
Konjunkcije planetov

Progresiranje kotov Solarne karte