SEVERNI VOZEL V 5 HIŠI
Severni vozel v 5 hiši

Ali so tvoji "prijatelji", vrsta ljudi, ki podpirajo tvoje cilje, tvoje vrednote in vidijo tebe, kdo si v resnici? Ali so ljudje, ki so "samo zgodili" na tvoji poti? S South Node v 11. hiši, obstaja možnost, da se moraš premakniti v višjo oktavo pri izbiri prijateljev, ki podpirajo tebe in tvoje sanje, pa tudi potrebo pustiti zadaj pritisk v katerikoli od njegovih oblik.

To je pomembno za vas, da postane jasno, kdo ste in s kom si želiš preživeti svoj čas – se umakneš od gužve ali skupine, ki samo izpolnijo tvoj čas in najti nekaj "srčnih duš" namesto znancev in iskati skupnost ali kraj, kjer resnično pripadaš. Poglej malo naokoli, tako da lahko sedeš na pravi "kamp ogenj."

S tem Južnim vozlom se boste želeli odmakniti od nižjega izražanja Vodnarjevih lastnosti: biti čustveno ravnodušen in odmaknjen, izogibati se soočenju in intimnosti in imeti težnjo, da mislite, da  potrebujete vedno več znanja pred ukrepanjem. Namesto tega je čas, da sprejmete več nevarnosti, da dosežete središče pozornosti in razviti samozaupanje --- četudi to pomeni, omogočati vaše otroške kvalitete, da pridejo bolj ven in za vas, da ste bolj "karakter."

North Node v vaši 5 hiši tukaj želi imeti več zabave in videti življenje kot igro, ki jo je vredno igrati. Lahko tudi prinese na površino vaše podjetniške in umetniške strani. Ta vozliščna os želi da postane osebno - da tvega ljubezensko afero, da ima otroka, da izrazi sebe ustvarjalno. Ni potrebno postati filozof in govoriti o reševanju človeštva --- kaj pa samo enega otroka? In morda bi ta otrok lahko bil vaš notranji dalj časa zanemarjeni otrok.

V preteklih življenjih ste morda živeli na robu in gledali druge vzajemno delovati. Lahko da ste naredili velike stvari, kot znanstvenik, ekscentrični genij, humanitaren .... Tisti, ki je nesebičen. Zdaj je čas, da "daš dajalcu" in čutiš pretok ljubezni in iz srca. Zaslužili ste si.North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - LEV
North Node - DEVICA
North Node - TEHTNICA
North Node -SKORPIJON
North Node - STRELEC
North Node - KOZOROG
North Node - VODNAR
North Node - RIBA