North Node v Strelcu  – znak Raziskovanja:


"Moja duševna pot izpopolnitve”


Življenjska misija kot je videti skozi oči znaka Strelca"MOJA duševna misija je  Strelec!"


" Kaj to pomeni? "Strelec North Node
osebnost je Duševni učitelj (metaforično).


Filozofski in širitveni, prostih misli, telesa in duše, tiste, ki imajo svoj duševni potencial in Strelca privlači potovanje, ki pomaga njim razviti svojo sliko pogleda na življenje.

Oni stremijo k visoki etiki in prepričanje v pomoč drugim, ker vidijo vse bogate izkušnje, ki jih življenje nudi. Oni so darežljivi in inspiracijski. Svoboda misli in  pobožno prepričanje, da se vse stvari zgodijo iz dobrega razloga, so energije, ki jih iščejo.


Pravzori vključujejo:
 

• učitelj;
• filozof;
• potnik;
• divji žrebec;
• prerije.


Kaj v resnici pomeni imeti STRELCA  za duševno misijo?                                         

OK potem, za sedaj začetnih  10 ključnih vzetih točk.

1. Osvobodi svoje misli in razišči horizonte.

2. Nauči pot-način ‘spirit-duše’

3. Poveži se z naravo.

4. Uči in inspiriraj  druge, da živijo življenje serendipity.

5. Odreci se s površnim povezavam v izmenjavo za ‘božanske’ povezave.

6. Fokusiraj svoje energije na intelektualnem in duševnem prizadevanju.

7. Najdi emocionalno povezavo do projekta preden ga začneš...sledi pot ‘strasti’...in ne boš nikoli več stran od svoje poti!

8. Obkroži sebe z ljudmi, ki bodo podpirali  tvojo novo oblikovan, darežljiv in  inspiracijski izgled na življenje...in povabi njih, preko primera, da ti sledijo.

9. Vključi Strelca simbole v tvoje dnevno življenje, da te spomni na tvojo misijo.

10. In najbolj važno, da postaneš  ‘Duševni učitelj’ kar ti je namenjeno biti!  

 

DVOJČEK- Južni Vozel (duševni vzorec) do STRELCA Severni vozel (duševni potencial).


Pustiti za sabo južni vozel

znak Dvojčka: (stari vzorec)-------->Znak Strelca: (nove možnosti):

• Varljiv, zmoten…………………………......................Filozofski
• Nervozen…………………………………….....................Svetovni popotnik
• Vedno napet……………………………….................... Ljubi svobodo
• Nezanesljiv…………………………………....................Ceni naravo
• Nedosleden………………………………..................... Ljubi živali
• Čemeren  ……………………………......................... Bolj v prihodnost, posmrtno življenje
• Odvračanje………………………………......................Ciljno usmerjen
• Klepetav……………………………………......................Optimističen                                  
• Enostavno dolgčas
…………………......................Odkrit
• Ne-fokusiran…………………………………..................Išče resnico
• Manipulativen……………………………..................... Ljubi naravo
• Raztresen……………………………………................... Etičen
• Izgubljen v sedanjosti…………………………….......... Učitelj
• Visoko napet…………………………………..................Širitven


SEVERNI VOZEL V STRELCUPrišel si v to življenje s talentom videti s toliko različnih stališč in je pomembno sedaj zate, da se nenehno brusiš v tvoji lastni "resnici" in najdeš filozofsko krmilo za tvoje življenje. Dobro zate je, da ohraniš pogled na življenje kot preiskovalec in kot globoko potovanje v katerem ti obdržiš širitev in vključuješ svoje izkušnje. Z dopuščanjem sebi svobodo in čas za branje, potovanje in biti zunaj v svetu, ti pridobivaš izkušnje, ki te hranijo.

Zgodaj v tem življenju ali v prejšnjem življenju je bilo pomembno zate biti hiter, hitro govoriti in vedeti vse odgovore, če je le možno. Ti si bil pripravljen poskusiti marsikaj in skušal razumeti, kako drugi mislijo in delujejo --- sedaj pa tvoja duša hrepeni pogledati iza relativnosti vsega, da bi našel nekatere tvoje lastne bistvene Resnice, ki jih živiš.

Te nove filozofske osnove ali krmilo ti omogočajo videti življenje kot veliko avanturo in čutiti določeno varnost na svojem položaju. Tvoja psiha,tako kot jadrnica se ne bo prevrnila tako zlahka, ko ima tvoja duša izkušnje oblikovane na način, ki omogoča napake, spremembe in celo izdaje, ker v njej je rastoče razumevanje o tem, kako človeške in božanske narave sodelujejo. Zdaj imaš modrost videti življenje kot veliko pustolovščino in je pomembno, da si vzameš čas, da deliš z drugimi, kar si odkril o smislu življenja. Moraš najti nove načine, da poveš svojo zgodbo.


Obstaja nekaj cigana, znanstvenika in filozofa v tebi. In ko razviješ svojo intuitivno naravo še bolj in govoriš iz svojega višjega uma, bodo tvoji prijatelji uživali pri tvoji sposobnosti pripovedovanja in globoki modrosti. Ti si v procesu za seboj pustil nepotrpežljivost, preveč logičen del sebe ter nenehno hrepenenje za več dejanskih informacij. Ko si ti sam v naravi, ali razmišljaš o knjigi ali pa preprosto odpreš sebe do prave inspiracije, začneš pridobivati globlji namen v življenju in dušo - polno resonance, ki odmeva v načinu, kot ti predstaviš sebe v svetu.

Ko ti napreduješ po tej poti, ti najdeš nov občutek varnosti v tem življenju, ki dopušča tebi, da obdržiš dober odnos in optimizem, ki privlači druge. Si tudi dober distributer "dobre in poštene ideje", in ti bi bil tudi dober učitelj ali govornik na kateremkoli področju, kjer imaš sposobnosti (pristojnosti).
Ko pobereš zlato v senci Dvojčka, ti čuvaš bogastvo in pestrost različnih izkušenj, ki si jih imel v preteklosti --- Ti si bolj živel v enem življenju, kot nekateri v več življenjih. In sedaj si sposoben potegniti vse skupaj v skladno življenje. Strelčeva nova vizija je tisto, ki dodaja polno smiselnosti do polnega neba tvojih izkušenj Dvojčka.


Duševni Namen: Razširjena zavest in široko zajemanje izkušenj preko študija, potovanj ali stikov z drugimi kulturami, ki spodbujajo filozofijo življenja, ki ga živiš, in morda tudi poučuješ. Moraš si dati čas za razmislek o veliki sliki svojega življenja, da premisliš, kaj  vsa tvoja prizadevanja prinesejo, nato pa preprečiti motnje pri doseganju tvojih najvišjih idealov.

Senca: Preobsežnost, pretirano delo in "stopicajoč fantastično življenje." Ali imaš preveč taktik in pametne akcij, ki nimajo dolgi domet strategije ali cilj za tvoje življenje? Ali se nenehno izogibaš obveznostim, da bi ohranil svoje možnosti odprte? Sprosti katerokoli zasvojenost zaradi želje "ostati večno mlad." S svojim izostrenim razumom in občutkom za čudo in radovednosti, imaš morda talent z jezikom in sporazumevanja - prepričaj se, da uporabiš polno dušo.
***
Bill Gates ima to polariteto vozlov. Kot ameriški poslovni magnat, človekoljub in tretja najbogatejša oseba na svetu (od 8. februar 2008), je predsednik družbe Microsoft, programske opreme družbe, katere je soustanovitelj. Gates je eden najbolj znanih podjetnikov  osebne računalniške revolucije. Čeprav ga občuduje veliko ljudi, drugi kritizirajo njegovo poslovno taktiko, katero smatrajo za protikonkurenčno,  mnenje, ki je v nekaterih primerih potrdilo sodišče. V kasnejši fazi svoje kariere, je Gates opravljal številne človekoljubne napore, daroval velike vsote denarja za različne dobrodelne organizacije, znanstvene in raziskovalne programe preko Bill & Melinda Gates sklada, ustanovljenega leta 2000.
***
Pred poroko je bil Bill strogo poslovno usmerjen. Od ustanovitve Microsofta leta 1975 je do leta 2006 je Gates agresivno razširil družbeno paleto izdelkov in kjerkoli je Microsoft dosegel prevladujoč položaj, ga je in odločno zagovarjal.
SIMBOLI : Slon, Konj, Pes,
  
   Kanadska gos
North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - LEV
North Node - DEVICA
North Node - TEHTNICA
North Node -SKORPIJON
North Node - STRELEC
North Node - KOZOROG
North Node - VODNAR
North Node - RIBA