North Node v Levu- znak voditelja:


"Moja duševna pot izpopolnitve”


Življenjska misija kot je videti skozi oči znaka Leva...


"Moja duševna misija je biti LEV!"


Kaj to pomeni?


Uradna verzija pozicije Leva Severnega Vozla in kaj to pomeni za osebo, ki jo ima.


Lev North Node osebnost je Duševni kralj (metaforično).


Ponosen, kraljevski, domač in vodja, tisti, ki imajo znak Leva, ki predstavlja njihov duševni potencial spoštujejo sami sebe, so inspirativni in imajo močno prisotnost. So veseli, spontani in igrivi, obenem pa so lahko prefinjeni ob istem času. Druga Levova kvaliteta je, da ima zaupanje v vodstvo in poučuje druge, naj storijo enako.


Pravzori vključujejo:

• igralec;
• vodja;
• otrok;
• inspiracijski komandant;
• sonce;
• lev.


1. Bodi pogumen.

2. Poveži se s svojim srcem, ne ignoriraj ga in izberi odvisnost samo od svojega razuma.

3. Identificiraj se z  ‘otrokom’ znotraj sebe.

4. Razišči svojo kreativnost.

5. Ne se bati ljubezni.

6. Inspiriraj in vodi druge skozi svoja dejanja poguma.

7. Pusti za sabo potrebo zs  detachment...Zrak (Vodnar) bo še vedno polnil tvoja pljuča, medtem ko pustiš Ognju(Lev) da izpolni tvoje srce.

8. Obkroži sebe z ljudmi, ki te imajo radi, te občudujejo in verjamejo vate.

9. Vključi simbole LEVA( LEV) v tvoje dnevno življenje, da te spomni na tvojo mission.

10. In najbolj važno, da postaneš Duševni in radodaren Kralj’  kar ti je namenjeno biti!  

VODNAR- Južni Vozel (duševni vzorec) do LEVA Severni vozel (duševni potencial).


Pustiti za sabo južni vozel

VODNAR znak: (stari vzorec)-------->Znak LEVA: (nove možnosti):

• Preveč logike………………………………………............. Muhav
• Preveč vezan   ………………………………………......... Samozavesten
• Pozabljiv……………………………………………...............Vodja
• Netolerantnost……………………………………………....... Dramatičen
• Vsiljiv………….…………………………………………............ Darežljiv
• Hladen………………………………………………….............. Rad ima zabave
• Oddaljen………………………………………………............. Pogumen
• Potlačen, zatrt……………………………………………..    
Komandant
• Neoseben………………………………………….............    Gostobeseden
• Popolnost……………………………………………….............Srčno-orientiran
• Nepopustljiv…………………………………………............  Inspiracijski
• Preveč nepredvidljiv…………………………………..........Dostojanstven
• Brezciljen……………………………………………….............Vpliven
• Oddaljen………………………………………………..............Voljan do akcije


 
North Node v Levu


Sedaj je čas, da si v centru pozornosti! Ali si čakal na podporo prijateljev in kolegov ali na  "več informacij" preden stopiš na oder v svojem življenju? Tvoja duša zasluži, da gre naprej, da sprejme priliko, da vidi življenje kot igro vredno igranja— enostavno, ker je to zabavno in izzivajoče. Nekje v tvoji preteklosti si verjetno izgubil občutek veselega igranja in spontanosti in sedaj je čas, da zopet odkriješ svojo gostobesedno samozaupanje in ga deliš.

Ali zgodaj v tem življenju ali v prejšnjem življenju si živel ob strani in opazoval druge  delujoče v centru odra. Ti si se čutil izgnan, tudi če nisi bil. Sedaj je čas, da sam aktivno sodeluješ - biti ustvarjalen s čopičem, z otroci, ali pa preprosto kakor živiš vsak dan. Barvaj izven linije tvojega vsakdanjega življenja in se veseli rezultatov. "Sledi svojem navdušenju" Sledeč svoji strasti in navdušenju je »North Node« dobro zdravilo zate. Če ne veš kaj je to, si poklican, da bolj poslušaš sebe in se vprašaj: kaj te pripravi do smeha, joka, besa?
Ko oseba zadržuje energije upornikov, genija in outsiderja, mi vidimo Vodnarja močno v karti, pogosto z Južnim vozlom v Vodnarju.


Tam je podzavestno duševno pogojeno, da misli drugače in zato si lahko zaveden, da te ne  slišijo pošteno. Lahko govoriš svojo resnico na način, ki se ne razume, kako je prejeta – torej učiti se dobro komunicirati in z občutkom sočutja je pomembno zate. Vodnar je lahko usmerjen k objektivnosti ali je tako fokusiran v eno smer, da se izgubi stik s čustvi - osnoven svet živi v tem.
Zakaj je to? V reinkarnaciji je razvoj astrologije. Lahko bi rekel, da imaš morda duševne-spomine preganjanja ali celo mučenja, tako da lahko obstaja težnja osamitve od časa do časa obrambni refleks, ki te “ odstrani čustveno”. In zakaj ne, če si morda utrpel škodo v izgnanstvu krivoverca prej? Sedaj se ti umikaš od tega osamljenega položaja outsiderja, do poznane pozicije, kjer si efektiven v svetu in se čutiš povezan z drugimi. Ti si se učil ljubezni in izraziti sebe z drugimi, ki bi te lahko zažgali na grmadi v prejšnjem življenju zaradi tvojih prepričanj. Uh- re-inkarnacijska teorija lahko postane napeta na trenutke.
Torej ... če si poročen ali samski, ne izključi sebe od čustvenih situacij, ampak sodeluje v celoti in najdi načine, da obdržiš vsa svoja razmerja, sveža in živa. Prav tako s pomočjo medsebojne povezave z drugimi, da boš našel veliko energije in strasti, ki te hrani.


V tem življenju je zdravljenje zate, da pustiš za seboj preveč uravnotežen občutek objektivnosti, resnosti in morda tudi rezerviranosti. Ti si namenjen, da odpreš svoje srce velikodušno vsem v tem času in pustiš, da tvoja resnična luč zasveti. Bodi resničen in edinstven, ker imaš dušo izvajalca, dotik aristokrata in šarm otroka. Prišel si v to življenje da te vidijo in sprejmejo in da čutiš užitek poznanja ljubezni. Drzni si dati svoje talente in darove svetu. Ne čakaj, da te drugi prosijo - sam prevzemi pobudo. Ko se obrneš na svoji poti in dobiš izgubljeno zlato v senci svojega Južnega Vozla Vodnarja, boš ugotovil, da imaš talent za odkrivanje svežih idej, novih izumov, in inovativne načine biti v svetu. Vendar bodi previden kakšne skupine in prijatelje izbereš, da se družiš z njimi.

Obstaja težnja za nekatere North Node Leve, da pridejo v skupine, ki nimajo naravno sorodnost. Ko deluješ po svoje strasti, vrednot in prednostnih nalog, boš  našel ljudi, ki so pravi zate. Ne žrtvuj tega, kar v resnici si za občutek priljubljenosti ali iz dolžnosti. Namesto tega, drži se svojega intuicijskega nagona in nadaljuj korak za korakom, da  uresničiš svoje sanje ... in v procesu boš našel tudi svoje prave prijatelje.

Duševni Namen: Ljubeče povezave z drugimi zdravijo občutek, da si outsider ali eden  izgnanih. Pusti za sabo težke obtožbe sebe ali drugih, zdaj je ideja, da " Vstopi not pred mrazom in postani eden od nas." Pridruži se družini ljudi in napravi, da se tvojo prisotnost čuti. Bodite učinkoviti in utemeljeni, rajši kot " imeti prav" in biti sam in drugačen.

Senca: globoko zakoreninjeni podzavesten strah te lahko pritegne, da si preveč nadzirajoč, neprilagodljiv in trmast, zlasti v malih stvareh v življenju. Prakticiraj odpuščanje in sprosti svojo smešno stran. Ti bi lahko bil dober komedijant! Humor priznava temno stran življenja z vzvišeno in ironično perspektivo, in iskren humor, ki pozna bolečino življenja vendar sprejme celo dramo kot dobro.

North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - DEVICA
Osi luninih vozlov