North Node v Škorpijonu – Znak intenzitete:

"Moja duševna pot izpolnitve”


Življenjska misija kot je videti skozi oči znaka Škorpijona»Moja duševna misija je biti ŠKORPIJON.«

 

" Kaj to pomeni?


 


Scorpio North Node oseba je Duševni raziskovalec –preiskovalec -močan, intenziven in strasten.


Tisti z Duševnim Potencialom v škorpijonu so lahko očarljivi, preiskovalni in transformativni. Oni poskušajo razumeti skrivnosti življenja. So zelo kreativni in vedo kaj hočejo in si intenzivno prizadevajo. Morajo se fokusirati na dostop do in razumevanja njihove notranje moči in njihove sposobnosti, da jo nadzorujejo. Oni jih potrebujejo, da bi se preiskati globine svojih čustev in kako jih uporabiti kot pomen -   sredstvo za samo-zdravljenje in pomagati drugim. Oni zaslužijo da preoblikujejo temo (nevednost) v svetlobo. 


Pravzori vključujejo:

• psihiater;
• detektiv;
• hipnotizer;
• orel,.1. Najdi moč v svojih emocijah.

2. Nauči način ‘orel...leteti...visoko...občutiti čuda sveta  ...to je vse v tvoji notranjosti!

3. Poveži se do tvoje notranje globine.

4. Prizadevaj si življenje z INTENSITETO , KI JE TVOJA!

5. Nauči se deliti svoje bogastvo z drugimi.

6. Fokusiraj svoje energije na raziskovanjem in preoblikovanjem sebe tako, da lahko istočasno pomagaš drugim.

7. Najdi mir skozi svojo sposobnost, da zdraviš druge.

8. Obkoliš sebe z ljudmi, ki bodo podpirali in spoštovali tvojo  strong-močno, skrivnostno in emocionalno močno naravo.

9. Vključi Škorpijonove simbole(kuščar, metulji, sova, kača) v tvoje dnevno življenje, da te spomni na tvojo misijo.  

10. In najbolj važno, da postaneš DUŠEVNI preiskovalec’ kar ti je namenjeno biti!


BIKOVE SLEDOVE POSKUŠATI PUSTITI ZA SABO
in  Scorpio znaka sledove poskušati postati mojster


BIK- Južni Vozel (duševni vzorec) do Škorpijona-Severni vozel (duševni potencial).

Pustiti za sabo južni vozel

znak BIKA: (stari vzorci)--------> Škorpijon sign: (nove možnosti):

• Nepopustljiv  …………...................................Seksualen
• Pohlepen ……………………………….......................Razumeti moč
• Bojazljiv,grozen…………………….......................Magnetičen
• Ohranitven          ……………………....................Samo-kontroliran
• Len………….……………………………........................Napet
• Materialističen  ……………………….....................Strasten
• Popustljiv  ……………… ………………....................Močne volje                                           • Ljubosumen           ………………….....................Prodirajoč
• Trmast…             …………………….....................Preiskovalen
• Strah spremembe…………………………................ Bistroumnost
• Počasen         ………………………….....................Opravka s smrtjo
• Preceniti sebe……………………………................... Soočenje
• Podcenjenost sebe………………………..................Ljubi skrivnosti
• Skopost……………………………………......................Kreativen


North Node Škorpijon, South Node Bik

Strastno Škorpijonovo naravo občutiš svojo pot skozi življenje, zaznavaš spodnji tok in si drzneš pogledati globoko, da bi našel čustveno spodnjo črto. Da bi se približal višini tvojega Škorpijonovega Severnega Vozla- North Node moraš sprostiti tvoje skrbi glede denarja, varnosti in imetja kot tudi, da si pripravljen tvegati izgubo tvoje trenutne stopnje udobja za pridobitev višjega stanja energije in vitalnosti.

Lahko pustiš za seboj nagnjenost do posesivnosti in navezanost in se odpreti vznemirljivosti  spremembe? Ali si drzneš pogledati globoko in pogumno v podzemlje, v "drugo stran vprašanja" in v kraje, kjer najgloblja stopnja resnice prebiva? Površinski "ljudje ki ugajajo" niso zate. Ti nameravaš pogledati v oči morilca in najdeš prestrašena neljubljenega otroka tam. Ti nameravaš vedeti celotno zgodbo in prepotovati ceste, ki jih  mnogi od nas smatrajo za nevarne.

Orel, Phoenix in škorpijon so simboli Škorpijona in kot orel si tudi ti mišljen za letenje visoko in biti močan in kot feniks, si namenjen tvegati smrt in biti ponovno rojen, vedoč, da si preživela oseba. Kot si drzneš potopiti v skrivnosti življenja, prideš gor z globokim zakladom.
Tretji simbol škorpijona namiguje na senčno stran tega znaka, ki lahko vidi vse vidike resnice, vključno s tistimi, ki niso vedno polni svetlobe in veselja. Modrost Škorpijonove narave se razvija, ker si je drznil raziskovati temo, tabu, neizrečeno in potem uporabi to sposobnost videti in sprejeti temo in jo preoblikovati.

To je višji klic in zato so North Node Škorpijoni pogosto najboljši zdravniki, zdravilci, raziskovalci, in prijatelji, ki jih imaš v kriznih časih.

 Na vrh
North Node - OVEN
North Node - BIK
North Node - DVOJCEK
North Node - RAK
North Node - LEV
North Node - DEVICA
North Node - TEHTNICA
North Node -SKORPIJON
North Node - STRELEC
North Node - KOZOROG
North Node - VODNAR
North Node - RIBA


SIMBOLI ŠKORPIJONA


• Kuščar: Gladek, hladen in drzen kuščar po navadi uživa na soncu, absorbira sončne žarke kot da bi bili žarki nevidni vitaminov.  Znak Škorpijona je vladar tega veličastnega bitja in se lahko nanaša na njegove globlje, mistične lastnosti. Simbolično, Kuščarji so totemi transformacije in so lahko pozvani za preroške in psihične izkušnje. Seveda to ne pomeni, da moraš iti ven in si nabaviti kuščarja , vendar pa si lahko kupite (ali naredite) sami totem ali opomin, to enigmo vzorec. Figura, fotografija, slika bo čisto v redu. Najpomembneje je, da je povezava z vizijo.


• Kača: Gladka, dolga in nepredvidljiva kača je druga unikatna stvaritev, ki ji vlada znak Škorpijona. Izgubi svojo kožo, saj raste in se razvija; kača je simbol "prave" transformacije - preobrazbe v najčistejši obliki. Starodavni simbol za zdravljenje in rast, kača nas lahko vodi nazaj iz travmatičnih in žalostnih izkušenj. To je močan totem in ga je treba uporabljati z ustreznim namenom in spoštovanjem. Če poznate nekoga, ki gre skozi težko obdobje, je kača lahko simbol za pomoč , da si opomore.


• Metulj: Lep in dvoumen metulj ... ta lepota bitja je tudi vladar Škorpijona, vodnega znaka. Poleg svojega čudovitega sijaja ima metulj tudi skrivnostno stran svoje narave. To je ena od redkih vrst v vesolju (morda celo edini), ki gre skozi celotno preobrazbo sebe. In če to ni dovolj, to je organizem, ki se sam poganja na sončno energijo. Ja, sončna energija. Ste vedeli, da se segrejejo na 81 stopinj, preden lahko letijo? Metuljev duh, magija in igrivost, ki ima moč, da prinese ogromno veselje do življenje. Je idealen simbol za nekoga, ki potrebuje prebujenje srca ... ali pa preprosto duhovno potovanje v Sanjsko deželo!

• Sova: Modra, budna in tiha sova je povezana z nočjo, luno in temnih skrivnosti življenja. Drugi škorpijonov vladajoči aviator, sovin izreden občutek vida in sluha napravi njo lovca kot ni nihče drug – zmožna tiho  skočiti dol in te ujeti popolnoma brez straže , nepozornega. Sova je velik totem, da ga imaš okoli sebe , ko raziskuješ globlje območje podzavesti ali študiraš starodavno modrost kot je astrologija. Lahko pomaga nekomu biti v tišini, pozoren, precizen, moder in močan.